Ruska kort.

Tack och loooov för Muttan. Min följeslagare och offen, min eldvaktsvän och kisskompis, min vargspårare och snygging. Utan henne hade denna hajk varit döden. På riktigt. Tack vare Muttan klarade jag det underbara beslutet mina kära tältkompisar tog om att vi var sist med att sitta eldvakt. Men eldvakten gick väldigt snabbt och vi satt och ruskade mest hela tiden. Vi hade även lite utomhusbio och åt kokt korv, och varför äter man kokt korv när man är ute? Det vet inte vi heller.

Idag sken solen när vi så sakta tog oss ur tältet. Kylan bet sig fast i oss som grävlingar gör i käken. Letade lite djurspår och kände oss ganska nöjda när vi fått fram lite rävspår. Att vi sen skulle hitta en tam varg var ju inget vi hade hoppats på, men vi var ju klart mest lyckade denna dag.

Väl hemma på skolan gick vi runt och luktade alla omöjliga äckliga saker man kan lukta. De andra på tema var inte helt lyckliga över att våra stinkande rövar och väskor tog upp plats i deras välstädade korridor. Tuff shit, detta är ju liksom dom om nåt år. Moahah!

Kom hem och la mig i soffan med sis en liten stund, tänkte kolla lite tv och lugna ned mig innan jag hitta duschen. Men jag somnade rätt bra där och vaknade en sisådär fem timmar senare. Kan ju inte direkt påstå att jag känner mig piggare nu :/.


Snart är det mat och jag ska bara ligga och tycka synd om min mörbultade kropp hela kvällen. För det är jag värd! Inget jobb ikväll nej, vi har ju varit för flitiga. Jag fick tjänstledigt!

Smärta.

Träningsvärken har under dagen gått över till att bli overkligt smärtsam. och jag ska hajka imon. Jag får en känsla av att Muttan kommer att få bära mig, men det gör hon nog så gärna.. Jag bjuder ju på Oboy! Håller ¨på och packa, eller, har packat klart typ. Ska bara duscha, men vem orkar resa på sig? Sen vill jag titta på Gossip Girl! Sen ska jag sova. Jag kommer vara slut imon.

Som sagt, Muttan bär. Och vi fick visst knullrufs idag på massagen. Ooops!

Can anybody hear me screem?

Idag stannade jag hemma från skolan. För stressad eller något, kroppen la av i morse. Nu är jag i alla fall vaken och igång. Ska snart iväg till risbergska och Muttan. Vi ska massera varansdras huven. Lyllo mig säger jag bara, och för er som inte sett henne så har jag det bästa huvet att massera!

Sen blir det till att jobba, för att jag är bäst på det. Eller något. Hem och packa klart skiten för att sedan på onsdag morgon dra iväg med hela tema 3orna på hajk. Militärtält och eldvakt. Vargsafari och oboy. Jag är sjukt taggad otroligt nog. Haja mig! Är det farligt att vara för taggad?

Hade en mycket mysig stund på la baguette med Simon igår. Träffade JP med, var ett tag sen, mycket mysigt att träffa honom. Vi ska dricka öl. Heja heja! Sen blev det kör en stund, innan jag och mamma skyndade till F&S för att jag lovat henne att sällskapa på träning. Efter att vi mötts av typ 300 människor i hallen så drog vi till Njoy istället, tog ihäl oss på något pass.



Haha, att du orkar. Jag tar i alla fall mina fighter själv.



Jag är numera stolt månadsgivare till Action Aid, 50 :- ner i fattigdomens uppbyggnad. Översvämmningar och död. Låt oss hjälpa!

You know you've got everybody fooled.

Idag var det skola. Utvecklingssamtal så mamma var med och myste med mig. långt hål = tid för projekt. Åt lite lunch med syster, hade idrott och sträckte ryggen så nu dör jag idag. Simon ringde och ville fika, ska snart gå och möta honom. Ikväll blir det kör och sen träna med mamma. Full rulle! And I like it!

Men jag behöver fan sova. Hajk på onsdag, Muttan och jag äger.

No day but today.

Syster är hemma! Snart ska vi moffa godis och kolla på Waitress. Imon blir det utv. samtal! :)

Solhysteri.

Jag och mamma var nyss och solade. Jag höll på att få panik. Värmen var outhärdlig, jag kunde inte ligga stilla och mina ögonskydd ramlade av mig hela tiden. Och allt detta för att få vara lite snygg. Nästa gång ska det fanimej vara skönt igen, annars ska jag ha mina pengar tillbaka!

Håller på att bränna ut dirty dancing. Morsan har inte sett den.. ! Och hon levde fan när den kom ut till skillnad från mig. Detta måste vi ställa till rätta.

Solsken.

Idag är det världens härligaste väder. Detta har jag väntat på i veckor! Dock trodde jag att det även skulle innehålla lite snö på backen, men man får väl anpassa sig.  Så jag ska i alla fall ut på en mysig promenad med min familj (Minus syrran som fortfarande är i Uppsala), vi ska tydligen titta på kossor.. Inte mig emot. hah.

Ska träffa Sandra och Karin senare idag med, okänd syssla. Även lite sola med mamma som sällskap. Myyysigt!


Thats my söndag! Hoppas ni får en lika bra!

Alkoholist javisst?

Jag har varit ute nu ett antal helger i rad, ingen aning om hur mina senaste helger sett ut faktiskt. Vet bara att jag var ute förra helgen och igår och idag. Nu är det så att flertalet personer valt att bekymra sig över mina dryckesvanor. Är jag ändå inte på väg att bli lita alkolist?

Faktum är ju att jag inte har druckit en droppe alkohol varken igår eller idag. så tack så jävla mycket men nej tack. Sluta bry er! Sen att jag väljer att släppa loss som ni andra gör när ni fått i er alkohol är fanimej upp till mig. Så nästa gång ni bekymrar er så kan ni göra detta på eran kant, jag vill inte bli inblandad.





Och vad fan är det för jävla nötter som addar mig på msn? Det är ju för fan Sveriges elit av idioter. Någon som är villig att ta över dom eller?

Fyllesnack.

Måste få säga att när man är nykter så är man inte så sjukt på att få fram några bullriga människor som ska hålla på och lirka sig runt en massa meningar och som tror att jag är superintresserad av vad de har att säga mig. Men! Nu när jag hade lämnat Sandra vid bussen kom en kille fram och frågade vart jag bodde, i krokarna svarade jag. Han ville då att jag skulle peka, i stil med att han kanske också bodde där. Jag frågade då vart han bodde och pekade i rätt riktning mot hans buss. Jag fick två kramar och han berättade flera gånger att det inte varit hans avsikt att förolämpa mig. Hem kom jag med ett stort leende. Då får man gärna vara full för mig!

Oh, it's my life.

BLev utgång till Satin med Sandro. Där träffade vi Simon, Jake, Omne och Arfit. Mycket trevligt faktiskt. Trots vårat korta besök. För ett tu tre kom trillingarna och marcus åkande och vi hamnade på Jerntorget och umgicks med dom en stund. Lämnade dom sedan för att ta oss hem, eftersom de var något gnälliga i bilen. Vi tog oss till BK, Sandra skyndade till bussen och nu har jag precis tryckt i mig min burgare.

Tack till Sandra för kvällen. Det hade inte blivit något utan dig hurru!


Fucked up med folks jävla trycka ned attityd. Känns som att det är en jävla massa som inte har någon annan måltavla för tillfället. Ge upp för i helvete! Jag är too fucking gooood for you!


Visssa saker kommer jag aldrig släppa.

Soffpotatisar

Ffs, nu för vi fan Satin! Håll i hatten!

Se mig! Hör mig!

By the way så var jag rätt snygg igår. För er som vill veta alltså. Take a look!


image110


Och mina jeans som jag stolt fått i min röv i igen!


Mamma och pappa.

Har precis avnjutit en mycket god lördagsmiddag med hela min familj förutom syster (som ja, utgör en femtedel, men anyhow) som för tillfället befinner sig i Uppsala med USA, Boston gänget. Vi har suttit i ca en timma och snackat skiit. Mysigt värre. Snart kommer nog Sandra och ikväll blir det filmtittning, som vanligt när jag inte har några planer. Hatar att folk har koll på mig, speciellt när det gäller Simon. Hah.


Mycket tankar just nu. Superbesviken, och denna gången är det på ett helt annat sätt än jag någonsin känt. Inte på ett tycka synd om mig själv sätt, utan ett helt annat sätt som inte går att beskriva. Kommer jag någonsin kunna lita på någon till 100 % igen? Det är i ala fall som Karin säger, det är inte mig det kommer gå dåligt för här i livet.



Jag är i alla fall inte ensam. Ni finns alltid. Och det är jag sjukt tacksam över. Och jag har inga planer på att förlora er, även fast visa psykon tror att det är någon slags katastrofgen som jag bär på som får mig att förlora alla underbara människor runt om mig. Men de jag förlorar är ju inga underbara människor. Alla dom har jag ju kvar! Tack!

Alla vill vi ut.

Blev Klaras med Sandra och Marcus igår. Hittade Mia som jag porrade järnet med. Så sjukt snygga var vi! Och som vanligt så var det ex antal stånd som kördes upp mot våra ryggslut, alt lår/rumpa. Finns det något mer oattraktivt än när en kille kommer och börjar jucka sitt stånd mot en och tror att han ska få sig något? Humor!

Idag har vi bara segat, Sandra e kvar och Marcus håller kontakten via Ant. Killarna ska ha filmkväll. Så vi raggar annat. Vad händer då?!

Fredagkväll.

Kvällen närmar sig, jag har åtagit mig maten ikväll. Det blir kinamat, från Shanghai, precis lagom långt att förflytta sig för införskaffandet av måltiden.

Eftersom jag går på antibiotika blir det nyktert ikväll. Vill jag ändå ut? Alla ska ut! Eller vill jag hem till CH? Eller leka med Simon? Gaah! Jag blir inte klok på detta..

Me, myself, I

image107



I'm colorful in black and white

Den första chocken har gått ur mig. Klart sjukt besviken. Men jag är ändå för jävla bra för dig! Mina drömmar gjorde mig besviken och bjöd på mardrömmar. Blev trots detta en mycket bra dag. Tack Muttan för det! Mycket tack till Muttan senaste tiden, men det är fan abra hon som förstår mig i skolan. Hade aldrig överlevt hela dagen annars. Jag och Bergarn beställde studentmössa efter skolan, bäst! Sen lite staden med Emma & Muttan. Sandra kom sedan och tog över och jag var sådär allmänt knasig som bara jag orkar vara. Jag köpte en korv. Jag vet inte varför, men den är ju så god!

Träffade Hille, Markus och Melwin! Var ett tag sedan, killen har hunnit bli riktigt stor. Gosen. Så mycket att träffa Hille med. Är det något jag saknar så är det garanterat Håkans familj. De var som en extrafamilj för mig.

Jag och Sandra tog oss i alla fall egenom hela marknaden och jag köpte tulpaner till min mor, bara för att jag älskar henne.  Nu sitter jag och försöker bli pigg.




Någon som vill gå på balen med mig? :)

Trotsiga tårar.

Jag vet inte varöfr dom rinner.. Är det för att ni är så jävla bra eller för att jag känner mig lurad, dum, bedragen, godtrogen, äcklig, lurad.. Jo, jag vet inte. Nu ska jag gå och försöka sova. För i drömmarna är allting som jag själv vill.  

Jag tänker inte gråta!

Jag tänker inte låta dig få mig att må dåligt! Inte igen! Du är en så jävla liten människa. Jag tänker inte börja använda vattenfast mascara. Jag är en glad tjej!


I dessa lägen är vännerna det bästa jag har. Och familjen, fast dom är alltid bäst..

En mycket liten människa.

Jag trodde botten var nådd. Det var den inte! Du har tagit dig under bottennivån, och detta med bravur! Det är nästan så man skäms att jag någonsin la min blick på dig. Pinsamt!

Förutom denna bajsincident har min dag varit förhållandevis bra. Hade Jessica Carlqvist under morgonen i skolan. Mycket intressant, kvinnan är galen och har på samma gång mycket intressanta och spännande vinklar och tankar. Tack och lov dök Muttan upp och räddade min dag. Puh!

Dagen fortsatte med temaprojekt och film, alla somnade och lampan var tänd. Ischt! Fick sedan efter lite om och men åka hem! Väl hemma kom bomben, syster var bäst <3, vi köpte marknadsgodis, gladde oss åt mina rikedommar och gick till jobbet. Som är cp. Jag får bita mig i tungan hela tiden. Säga feeeel? Klarade 22 av 26, stannade till 21. Men det gjorde alla andra med.

Kom hem och hann precis få in första tuggan mat i munnen när trillingarna och Elias kom förbi i Allus nyinköpta bil, vi tog en liten runda. Älska dom killarna! Sen fick jag komma hem och äta. u blir det lite plugg, sen ska jag sova för jag är TRÖTT!






I hate that I loved you. </3

Snöfritt, utan tillåtelse.

Idag börjar hindersmässan i Örebro. En av de viktigaste händelserna på hela året skulle jag vilja påstå. Denna dag har många gånger tidigare varit en stor och underhållande dag för mig. Man kan inte gå, itan skridskoar sig fram mellan stånden som säljer olika sorters skit. Vi ramlar och kissar på oss av skratt, klagar på att de inte sandat och går och snor godis. Detta är en dag av lycka. Men vart fan är snön?! Vi ska se om vi kan få till en lika underhållande dag idag, utan snö. Håll tummarna! För nu bär det av!

Stressigt liv..?

Hur min dag sett ut vill jag inte gå in på. Inte många minuter över till slappande. Hade trots allt film idag på morgonen. Mina ögon höll på att säcka ihop men filmen var mycket bra. Goodby Bafana eller något sådant. Om Nelson Mandela. Intressant faktiskt! Sen ska Johan tortera oss med genomgång där han upprepar samma sak på ca 150 olika sätt. Kan ju fördriva tiden på roligare sätt. En engelskalektion med mycket focus = jobbigt! Spurtade iväg till Risbergska och Muttan som så fint mötte mig där. Dags för första massagelektionen. Vi är redan frökens favorit då vi samarbetade med henne och massera, hon tyckte vi båda var ruskigt bra! Muttan! Ruskigt! Yes!

Spurta iväg till jobbet. Satt kvar till halv nio typ. Inte ens stressad efter åtta. Personlig utveckling!


Helt otagg, borde sova. Imon blire frulle på Java vid åtta. Rebecka fyller år och jag ska joina frukostgänget. Sedan bär det av till gymmet och hindersmässa. Jag är för igång, kommer aldirg orka. Men det är ett senare problem.


Middag nU!

Små människor.

Jag orkar inte små människor som klagar på alla andra för att lyfta upp sig själv. Det håller ju sig riktigt bra i längden va?

Nu är jag i alla fall slutkörd efter gym, skridskor, matlagning och kör. Jag är grymt stark, aiight Sandra? Och så är jag grymt bäst på skridskor, aiight Karin? Och så är jag grymt bäst på laga mat, aiight familgen? Och sen är jag bäst på att sjunga. Dagen till ära har jag fått ett sola på hela fyra ord! Herre gud! Någon kommer antagligen avlida på kuppen.


Jag är superflummig idag och har typ 3 ton överskottsenergi. Och inte blir det bättre av att jag ska få klämma på Muttans heta kropp imon heller.




Jag kanske borde sova?

By the way.

Vilket härligt väder det är idag! Jag anar vår på intåg. Ingen blir gladare än jag i sånna fall. Jag ska nämligen ut på hajk nästa vecka. Tuungt!

Fräch, solbränd och fit.

Enligt Sandra är jag alla dessa tre. Jag har nämligen gått ner så jag kan ha mina gamla jeans (jag vet att jag skrivit det förut, men någon kan ju ha missat, och ingen böör missa detta) jag har solat solarie vilket jag inte gjort på X antal månader pga att jag är så jävla lat, och fit kommer väl på köpet antar jag. Jag är nöjd. Förutom att jag missade sovmorgonen för gymmet. Men jag överlever det med.

Fick med mig Sandra på gymmet, vi var bäst och hade skitkul. Bastade gjorde vi med. Men vi är inga riktiga finnar så vi satt inte så länge. Jag hade ju även planerat dusch hemma så jag hade ingen handduk. Nakenfis! Gav Sandra ordentligt med tid att spana in min solröda stjärt. Lyllo henne.

Nu ska jag försöka ta reda ¨på när gympan börjar. Skönt att bara ha en lektion på måndagar. Och så blir jag fit i skolan med. Win win.

TV vs. dvd

Kolla tv med bror och va social eller kolla på filmer jag vills e och inte vara social..? Tuuuuuuufft!


Egentligen borde jag sova. Träffa Sandra utonför Karro imon, klockan 9.20, och köra gym. Så jävla fit!

Söndagssnygg.

Nu har jag och syrran varit ute på en myspromenad sen sist. Kallt var det dock. Jag fattade ju inte att jag var tvungen att ta på mig kläder. Inte ens BH hade jag besvärat mig med. Dumhuve!

Just nu ska jag bränna ut lite filmer som jag ska gotta mig med hela natten. För hörrni go vänner. Jag har sovmorgon, hmm, jag menar sovlunch till två imon! Jag är bäst! Sen att jag ska upp vid tio för att träna är ju en annan femma.

Jag har även kommit i mina gamla jeans. Är det äkta lycka eller vaad? Så imon ska jag ha mina gamla jeans som jag inte ens gillade förut på mig till skolan och vara allmänt lycklig över att jag börjar bli fit. Sen att jag enbart har idrott imon är väl skit samma? Man kan väl jympa i tigha jeans?

Ännu en helg.

Då går även denna helg mot sitt slut. Inget vettigt blev gjort heller idag. Ska ut och promenera med syrran nu.

Vimmelbilder & Uffe Larsson.

Jag kommer inte gå och lägga mig inatt. Anledningen är rädsla, skräck, mardrömmar. Klockan är enbart tre men jag har redan hunnit uppleva diverse hemskheter. Jag har bla hittat vimmelbilder på mig själv från i fredags. Detta är ingenting jag kommer dela med mig av på bloggen med hänsyn till eran sömn. De kommer nog däremot dyka upp på mina kära vänners bilddagböcker. Huuä.

Jag har även hunnit titta på Lets Dance. Mycket bra program och jag är lite småkär i allihopa tror jag. Förutom en person, en person som får mig att svettas och kolla mig nervöst över axeln. Detta är Uffe Larsson och hans snea leende har nog alltid fått mig att rysa. Min mamma instämmer, jag är alltså inte paranoid. Känns skönt det i alla fall. Vi är i alla fall rädda för Uffes leende och har nu funnit någon slags ro när han härmed lämnat showen.

image106


Ser ni leendet??! Undrar hur länge han tränat framför spegeln. Man ler när man är glad Uffe!

Sovmorgon.

Hur läga sover ni egentligen på morgonen? Eller, ja, på helgerna. Jag sover lätt till elva. Är jag ensam? Hur länge sover du om ingen väcker?

Nu har jag precis vaknat och ätit frukost. Idag vet vi inte riktigt vad som händer. Förhoppningsvis lite badminton med mamma och brorsan. Sugen på att röra på mig. Annars ser dagen rätt död ut. Feel free to rescue me.

Ytligt är bra?

Om vi alla bara håller oss tillräckligt långt ifrån varandra så kommer vi kunna hålla illutionen uppe om den idealiska människan. För trots allt är den där underbara kroppen bara operationer, huden är smink, håret är kemikalier, naglarna är plast och personligheten lånad av div olika situationer. Är vi verkligen någonting att ha trots allt? Är jag verkligen någonting att ha? Är det en illusion du gillar? Eller ogillar? Är det verkligen mig du känner?

Jag vill ha en man, inte en pojke. Jag vill vara singel, men jag vill ha pojkvän. Jag vill ha någon att göra allt med. En som tar upp mig på dansgolvet när ingen annan dansar. Som fixar mysiga kvällar med alla våra vänner. En kille att dela intressen med, eller ha livfulla debatter om vad som är intressant (som jag sen får vinna såklart). Jag vill ha en kille som uppvaktar mig med blommor, som bjuder tillbaka och ger mig komplimanger. Vi ska vilja vara med varandra hela tiden men ge varandra tid så vi inte kväver varann. Då ska jag leva livet, så som jag gör idag. Jag ska fortsätta umgås med alla och vara ute och herja.Jag letar, och jag tänker inte sluta leta innan jag hittar det. Jag letar efter allt du inte var. Jag nöjer mig inte med någon halvdant. Jag nöjer mig inte med en tunga i halsen.

Lite trött, lite slutkörd.

Klockan är nu för mycket, jag är trött och död som en uppochnedvänd fisk. Haft filmkväll med Sandra, Karin och Marcus. Trillingarna trull tackade nej till inbjudan då denne uppenbarade sig för sent..? Segisar. Hann se 10 things I hate about you och fight club. Jag och Marcus avgudade först Heith Ledger och sedan Brad Pitt. Killen har sjukt bra smak. Och jag ska absolut leva celibat tills jag hittar min Heith Ledger. Utan tvekan.

Inatt blire bara jag i sängen. Så skönt. Behöver vara lite ensam, blivit full rulle nu hela veckan. Men det är väl lite så jag tagit på mig att mitt liv kommer vara med jobb, aktiviteter och träning. Hur ska lata Anna orka det?



Men nu får ni sova så gott allesammans och glöm inte söndagspromenaden imon.







Och vem är du att dömma mig?

Wow, cs och annat skit.

Är det värt att lägga sitt liv på att spela onlinespel så som vissa gör idag? Jag fattar inte grjen. Om ett par år när man sedan tänker tillbaka, kommer man då säga "helvete, vad jag gick miste om saker" eller kommer man säga "yes, fan vad kung jag var på CS". Jag tror på att uppleva lite mer och spela lite mindre. Och ja, Marcus, plutten, vad du nu vill att jag ska kalla dig för att du ska fatta att det är du. Man kan förstöra både det ena och det andra i ett beroende.


Annars skänkte jag en tanke till det här med strul på krogen. Om jag dansar med dig, får du automatiskt då stoppa din tunga i min mun? Om nu ännu värre i min hals, som en stor del av Örebros manliga befolkning faktiskt tror att vi tjejer gillar, eller så har dom bara någon slags muskelstörning i tungan som gör att de inte kan hålla den mjukare än totals utsträckt. Jag är rädd och nästa gång skiter jag nog hellre i dansen. Vill jag få kväljningar kan jag hitta på bättre saker att ta mig för.

Klaras.

Igår blev det som sagt utgång med tha gang. Sandra, Karin, Marcus, Ch, Ant, Allu, Emelie och Alexander. Och så jag såklart. Men det märkte nog alla att jag var med. Förfest styrdes hos Marcus, sen promenad till Klaras där vi gav gärnet allihopa. Mycket mysigt. Fick träffa Simon med, och diverse andra trevliga personer. När det sedan led mot hemgång tog vi oss alla minus Emelie och Alexander hem till Marcus och sov. Det var sovande människor både högt och lågt, Karin skuttade i uppblåsbara madrassen, Sandra och Marcus lekte föräldrar, Allu och Ant försvann och mös och jag och CH occuperade Marcus säng. Jag och Karin hamnade mitt i draget från fönstret, kallt heeela natten. Och så är strumporna fortfarande blöta..

Ikväll blire filmkväll med tjejerna. Vi måste uppdatera vårat filmkollande. Man kan ju inte missa 10 orsaker att hata dig Sandra, hehe. Men snart kommer min familj hem med fika.

Och så håller jag just nu tummarna för min favoritsyrra som sitter och gör sin första tenta idag. Hon är bäst. Det kommer gå bra.

Helgen är här!

Att jag kan hinna med så mycket saker på en dag. BÖrjade med en cykeltur till skolan, en lektion om kyla och is utomhus, helt ogivande. Hunnit skriva och lämna in det som skulle in till den lektionen. Läkaren sedan, goda nyheter, väntan följer. Efter det blev det någon stackars lektion om Tibet. Vet någon något om Tibet?! Jag vet inget. Sedan blev alla Temaklasserna htskällda av våran rektor. Fy oss. Lunch med damerna i matsalen, det bjöds på pasta och köttfärssås, överkokar de dock inte alltid pastan? Sedan iväg till Friskis, skaffa gymkort, gymma. Hem och duscha, ner och träffa tjejerna, vi kollade på Sandra som slingade hår, fiiiiin blev hon! Mc Donalds efter det. Nu har jag gjort mig fin och snart blir mat och ibäg till Marcus på förfest. Klaras sen.

Helt opepp på uppdatering. Ha en bra kväll!

Svara rätt.

Och så ringer jag Simon.

Jag - Hej, bajs.

Simon - Åh, hej älskling.

I love it. Det och någon i sängen när jag sover är det jag saknar. Vem är frivillig för imon?!

Torsdagens draman är över.

Jag gick inte hem åtta. Skitsur. Men jag gick hem halv nio. Sexton på en timme. Jag rockar! När jag har brottom. Blev BKs efter jobbet med syrran. Handboll sedan. Heja Sverige!

Nu ska jag duscha och kolla Buffy och vampyrerna. Jag har laddat hem säsong ett. Haha.

1,2,3,4 arbetsmyra?

Jag är inte taggad på jobb, men jag ska gå hem åtta.



Jag är kissnödig.

Våghustorget.

Om ni vill se de fulaste bilder som någonsin publicerats på mig så står jag troligen med på våghustorget klockan tolv till fyra imon, kom fram och ta en kik vettja.

Nu ska jag kolla på Gilmore girls, stoppa i mig någon mat och bara glassa enda tills jag börjar jobba. Heja mig.

Torsdagen är nya måndagen.

Kan grönt vara nya rosa så kan torsdagen vara nya måndagen. Jag hatar torsdagar. Jag har för övrigt en mycket bra dag, har varit i skolan mycket mindre än vad jag räknat med, haft en mysig promenad i solskenet med Emma på lunchen och inte nog med att jag sett fel på schemat och dagens slut är 1½ timme tidigare än väntat så vill Jessica inte pressa oss med en jobbig lektion till denna dag så vi har "lektion" i ca en kvart innan hon låter oss springa fria. Ändå hänger ett moln över denna jag. Jag hatar torsdagar. Jobb ikväll. Lika bra att ha något att göra medans man hatar..?


Igår tog jag och Sandra en mysig promenad i alla fall, pratade om allt mellan himmel och jord. Behövligt. Eller, ja prata och lyssnade, mycket nöjd. Imon ska vi ut, och då menar jag ska. Jag ska ut. Men innan dess ska jag skaffa gymkort.

Hej och välkommen mitt nya smidiga liv

Hej och välkommen mitt nya och hälsosamma liv!

Matte C?

Om man inte kan räkna ut chansen att Ant har labb med sin bror just i detta nu, vad fan ska man då ha matte till? Ta och läs lite mer estet eller något annat gulligt istället. Då blir vi alla glada, istället för som vissa tråkiga killar som är supersura i telefonen för att det är en tråkig lektion.

Nu skiter jag i projektarbete och målar naglarna istället. Nöjd!

Nu är det slut för idag.

Nu är skolan över, jag tog mig en liten lunch med syrran på stan efter förra inlägget. Vi gick till la baguette. Båda tog en bakad potatis med skagenröra, efter att vi båda fått med kycklingröra. Men, till saken hör den att vi var inte de enda vid samma bord som valt samma rätt, utan vill alla de bord som vill elvatiden på onsdagen var belamrade med folk hade de personerna som satt där valt samma maträtt. Är detta ett fenomen jag borde lägga större vikt vid? Jag skrattade.

Just nu stör jag mig på mina naturtrillingar (dom är alltid olika trillingar, som små ödlor som anpassar sig, gulligt), de verkar aldrig vilja göra så att jag fattar. Nu har CH labb, jag har mycket goda källor till det eftersom jag talade med honom i telefon nyligen. Helt plötsligt loggar Ant in, jag informerar honom om att han skolkar. Då menar han att han och CH inte är i samma grupp? Försöker de blåsa mig?

Snart ska jag och sjunga! Sånglektion är mys. Ska det blir någe projektarbete gjort eller?

Skolmiljön.

Här kommer en rykande färsk uppdatering direkt från WUC. Här sitter jag med Andrea och Karin och försöker knåpa ihop ett referat. Min hjärna har slagit knut på sig själv efter natten och jag är inte alls rolig att ha att göra med. Jag svarar flumm på allt. Prova mig!

Och nu ska ni få höra. När jag skrev mitt sista inlägg tog det mig ännu en stund att avsluta svenskan och mitt givande samtal med USAmarcus. Jag gick därefter till rummet för att plocka iordning lite, fick för mig att det var trevligt att byta sängkläder efter all sjukdom och skit. Så skulle jag försöka flytta mig madrass, som egentligen inte alls är speciellt tung, men med fågelarmar kan även det lätta bli tungt. Anyhow, jag skulle flytta madrassen, och när jag nu äntligen blivit frisk så får jag tokkramp i ryggen och nu kan jag knappt röra mig. Pappa bjöd på Voltaren till frukost och jag fick avvakta på idrotten.

Jag är fin i håret idag! Det sa Eva. Engelska-Eva!

Pluggis.

Här sitter jag, klockan är 01.15 och jag gör min rest på mitt svenska hemprov som min älskade fröken inte tyckte jag hade klarat bra nog. Nehe??! Men jaja, göra det ska jag. Jag sitter alltså här, i min lilla ensamhet, flitig som en myra. Så kommer syrran förbi med jämna mellanrum och börjar garva. Varje gång! Jag ser tydligen dum i huvet ut. Avgör själva.
 
image105

Dagens smarting.

Någon mer än jag som alltid har problem med att komma ihåg vad man tidigare skrivit och inte skrivit i bloggen? Man vill ju inte upprepa sig för mycket liksom.

Nu har jag jobbat. Gick sjukt dåligt, första timmen kunde jag knappt få ur mig ljud och människorna i andra änden hann nästan lägga på innan jag fick fram att det faktiskt var en riktig människa som ringt upp till dom. Tre, och jag skäms när jag säger det, men inte en enda fler än tre drev jag in under den första timmen. Sen drog jag igång och hade några toppar, men sedan på slutet pallade jag inte längre med, och jag var ensam kvar på loj till sent. Meeen, ta er i röven allihopa! Jag satt inte till nio. Fem minuter innan dagens slut skuttar jag ut genom dörrarna. Högröd, halv-död och assur. En skön promenad ensam genom vår fina stad. Var mycket rogivande och när jag sedan kom hem fick jag roa mig en stund med Carolina Gynnings nya progran som var skoooj.

Nu har jag roat mig med läxor ett tag och tänkte fortsätta med det lite till, men mina fingrar vill inte stava rätt idag! Jag avlider.

Imon tar jag med sis till skolan, Matte C för hennes del, idrott för mig, jag kommer ju inte vara med men anyway. Sen blir det flickorna på stan eftersom jag har västa hålet (projektarbetstiden, jobbar den nu?), sen tillbaka och ha svenska? Värt. Måste. Kom igen Anna!!


Sång imon. Sköönt!

Sen uppdatering.

MIn kropp lurade mig och jag satte mig för att gosa lite i soffan. Somnade och sov i ca två timmar, sedn oförmögen att ta mig upp. Hade beställt mat av mamma så jag fick glatt sätta i mig ett par tuggor, men de gjorde mig antagligen ganska gott trots illamåendet. Klarade mig i alla fall hela dagen utan värktabletter. Bravo.

Idag vaknade jag, termometern stod på 36,7. Feberfri!! Trots halsont betraktar jag mig nu som "frisk", jag ska alltså gå till jobbet och göra mitt bästa om bara någon minut. Har fått i mig lite jordgubbsfil till frukost, lite näring i alla fall.
Så nu hoppas jag mest på att Sandra kommer och gör mig sällskap eftersom jag höll på att svimma av ansträningen att duscha för bara en liten stund sen. Men jag får ju i alla fall sitta stilla på jobbet.

Mot friskare tider.

Jag är på gång. Jag vaknade utan dunkande huvudvärk, anledningen till att jag la ned huvet på huvudkudden 300 gånger var inte illamående, yrsel eller andra härliga saker, det var ren Anna lathet. Häärligt. Har bara något på 38 i feber, känner mig praktiskt taget frisk förutom de två fotbollarna jag har i halsen ( AAAJ!!!!).
Så idag blir väl ännu en ligga i sängen, kolla på alla filmer jag har utan att få i mig annat än supermumsigt vatten. Ååh, verkligen min bild av den perfekta dagen. Jag lovar en uppdatering senare om hur utvecklingen av denna spännande dag går. Don't miss it!

You want a pice of me.

Har legat och svettats röven av mig större delen av dagen. Morsan har kommit in på rummet med jämna mellanrum och nöjt trippat därifrån efter att ha tryckt i mig ännu en värktablett. Dvs, för tillfället är innehållet i min mage mycket kemiskt, med värktabletter och en ganska liten bit pizza som jag tryckte i mig i desperat hunger och så en liten bit av Marcus födelsedags tårta som han komponerat ihop helt själv. Smaskig.

Tänkte bara berätta för allmänheten att min 3 åriga (4?) syssling Arvid måste vara den sämsta någonsin på kurragömma (som jag aldrig kommer våga leka igen, av vissa anledningar). Marcus börjar räkna:

Marcus - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10! Nu kommer jag!
Arvid - Pip, pip, pip!
Marcus - Vart kan han vara?? (går och letar förtvivlat)
Arvid - (nu mycket högre) piiip, piiiiiip!
Marcus - Meen, vart är du Arvid?
Arvid - Här är jag! Under bordet!
Marcus - (kollar under ett av våra miljoner bord) Nej, här var han inte..
Arvid - (slänger sig fram under bordet, mitt framför fötterna på marcus) Meen, här är jag! Nu räknar jag!


Det har alltså varit släktkalas här idag, jag fick pga sjukdom inte medverka, Arvid tyckte jag var lat som låg och sov mitt på dagen, dags att väcka. Men jag kollade ju på Lilla Jönssonligan Och Cornflakeskuppen. Skitnöjd ju.

Måste bli frisk!! Hinner inte vara sjuk!

Sjuk eller inte sjuk?

Gårdagen blev inte som tänkt med utklassning i singstar hos Elli, istället tog sig alla till mig och de som inte var fullproppade med värktabletter för att orka lägga upp ett leende på läpparna tog sig ett par glas. Sedan var planen utgång till Klaras, när jag dock inser att chansen att komma in gratis innan halv elva är obefintlig tar jag mig hemåt och lämnar Allu och Ant ståendes i kön själva eftersom Marcus hade köföreträde för tre pers och tog med Ch och Sandra in. Fick sedan höra att de två pojkarna inte kom in eftersom Allu tydligen var lite vinglig i benen. Stackarna fick dra till Satin, men jag tror de fick en kul kväll ändå. Jag fick ju ändå vara med och styra förfest. Något hände ju roligt nog.

Ch skulle senare på kvällen dyka upp och hämta pojkarnas väskor, så stackars sjuka Anna höll sig vaken ändå tills klockan tv, då Sandra meddelar att hon sitter på buss nr tolv med alla trillingbröder. Jag hoppas hon slog honom hårt. Han fick ju även en uppfriskande promenad hem, vilket jag tycker han var värd.


Idag fyllde lillebrodern, han fick sina paket av mig och syrran vid tio, jag orkade knappt sitta upp i en kvart innan jag slängde mig i säng igen. Sov till tre ungefär, då mamma och pappa pallrat sig hem från Gran Canaria, då det blev fika och ytterligare presenter. Men jag fick med presenter, nöjd som fan!

Blev middag på Efesos, jag följde med och kunde trycka i mig en barnportion, kul var det ju. Så nu känner jag mig hyffsat bra med tanke på att alla tabletter gått ur mig nu. Hoppas jag skall kunna bli frisk åtminstone till på tisdag, orkar inte missa jobb, behöver pengar.


Men nu är mitt klagande över. Jag är törstig.

Huvudvärk och tunnelseende.

Joo, Anna är åter en gång på väg att dra på sig en riktigt smaskig sjukdom. Jag är inte helt på. Trött som fan på att hålla på och vara sjuk numera. Jag är inte road. Hur ska jag hålla igång mitt hippa innerstadsliv om jag ska gå och vara sjuk hela tiden? Idag har jag inte ens orkat pallra mig till ICA. Hoppas syrran köper med sig det jag behöver nudå.

Annars var planerna för kvällen lite utgång. Orkar jag? Orkar jag inte? Jag ska i  alla fall vara med på förfest! Och jag hoppas alla med mig håller tummarna för att det blir lite singstar hos Elli. Jag vill ju så hämskt gärna ge de tuffa människorna som jag umgås med en ordentlig macth!


Tänkte även imponera er alla med att från och med imon så är det inte längre en trettonåring utan fjortonåring som occuperar datorn största delen av hans vakna tid här i lägenheten. Plutten fyller fjortis! Detta skall vi fira med restaurangbesök rakt över gatan på Efesos. Man vill ju inte ha för långt hem när mamma och pappa fått i sig ett par vinare. Men dagen börjar med skönsång från systrarna. Kan ju inte bli annat är succé.

image104

Forrest Gump.

Kan man hitta en bättre idealman? Har suttit och kärat ned mig i två timmar nu. Han är ju bara så jävla söt! Ibland skulle jag bara vilja go with the flow precis som han gör, helt underbart. Skulle livet vara enklare och man var smått efterblivien? jag tror de får ut betydligt mer av sitt liv i alla fall.

Och idag bjöd Arvid på en överraskning när vi kom till jobbet. Målet hade höjts från 22 till 26. Härliga tider? Jag var i alla fall klar klockan 8, satt och sympativäntade på syrran som hade lite tungt på slutet. Kom hem till färdiglagat kär och typ färdigmålat kök, vi har hemhjälp? Nu står i alla fall syrran och målar klart köket, och jag ska strax svoa för jag tänker gå till skolan imon och inte vara sjuk. Jag tänker inte vara sjuk!


Gonatt på er gott folk! Imon blire utgång.

Knutor = Mardröm.

Vaknade idag av att klockan ringde, kände i hela kroppen hur det bara vägrade att vilja gå till skolan, ont i halsen hade jag med. Men det värsta var att jag hade fått knutor i nacken, det är ett tecken på sjukdom ändå sedan jag var pytteliten. Jag är inte road alls just nu. Jag ringde i alla fall skolan, sjukanmälde mig och somnade om. Vaknade för ca 40 minuter sen av att min mobil ringer och min lillebror vill berätta om att han ska leka med sina kompisar hela eftermiddagen. Inte mig emot.

Måste i alla fall iväg till jobbet senare, har inte råd att skita i det just nu. Behöver pengar nåt så förbannat. Och så ska ju jag och Annelie ge oss iväg på en liten resa så snart som möjligt. Längtar iväg.

Men nu ska jag göra lite varn choklad, lägga mig i soffan, slå på någon bra film och tycka fruktansvärt synd om mig själv. Fast först ska jag duscha. Ska ju till jobbet sen.

Aj aj aj.

Gått och fått ont i huvet nu med. Tror inte jag är helt frisk.. Vafan.

Annars ska jag strax äta. Vill sova snart. Är trött som en gris.

Gonatt.

Friare.

Jag har en friare på msn, han är för mig okänd och bor i Australien eller något. Han älskar mig och gillar att påpeka alla mina fina sidor han upptäckt hos mig på min breda engelska. Jag är fruktansvärt road och jag tror att han snart kommer hit och gifter sig med mig. Det låter väl bra? En internationell pojkvän, host, jag menade man.

Kollat runt lite på utbildningar nu. Kommer ingenstans i mina tankar. Bokat in ett Syo möte imon tack och lov. Försöka få rätsida på saker och ting. Ögonen går bara i kors när jag kollar hemsidan. Ingenting till.

Nu ska jag gå och kolla på någon bra film, ta ett fotbad och försöka få mina fötter att bli lite gladare. Är ni intresserade av att komma och massera är det ju bara att ringa.



Nu ska vi snart hålla tummarna för CH. Snart är det han som kör omkring!


Tankenötter.

Slutade tidigt idag, eller, det gör vi alltid på onsdagar. Eller ibland. Hmm, för komplicerat tror jag. Är i alla fall hemma nu. Funderar på att försöka kartlägga min tid efter studenten. Vad vill jag göra? Jag vill plugga i alla fall. Inge sugen på att jobba med massa skit.

Nee, upptagen som sagt. Hej hej!

Mina stora probelm.

Dagens problem består av min bakgård, eller snarare sophämtningen, eller, mer kompostpåsarna som vägrar infinna sig i den lilla brevlådan som finns avsedd för förvaring av kompostpåsar tills jag har lust att hämta dom. Men. Tom. Hela tiden. Hur ska jag kunna vara miljövänlig då hade ni tänkt? Klaga kllaga! Nu var det gjort med. Och så vill jag slå ett slag för de förskräckliga sopgubbarna vi har här, klockan sju på morgonen var och varannan dag (eftersom vi är uppmanade till att källsortera alla sorter) kommer dom och bullrar ut med soporna ut till vägen, sedan tillbaka och däremellan gillar dom att skrika till varann. Ifall jag inte vaknat ännu.

Sedan har jag då varit och jobbat nu. Sorry Micke. Jag fick gå hem tidigt idag med. Fast jag går ju i cp-skolan med så sån lyx är det inte för mig.

Vill även slå ett slag (medan jag nu håller på och slå) för den helfestliga lilla varelsen CH, som skall köra upp imon. Jag kommer hålla tummarna hela dagen, trots att han bara kör upp under ca 15 minuter på eftermiddagen. Jag är ju lite sån. Någon kommer ju ringa och dampa i telefon när han är klar i alla fall (jag).


Men nu ska jag gå och klappa på mina fötter som inte alls tänker vara trevliga något överhuvudtaget idag. Snyft.


image103

Sista terminen

Sista terminen på gymnasiet har nu tagit fart. Vi har ett helt nytt Tema framför våra fötter: Konflikt & Konsensus. Vi ska lära oss om konflikter och olika sätt och hantera dessa osv. Kan bli bra, känns som det kan bli lite småslappt i alla fall. Verkar även som att vi ska bli tvingade att hoppa ned i en rykande kall isvak på G-vik även detta år. Varför göra om säger jag? Vi vet ju hur det känns.. Men men.. Det är väl lika bra att göra som man blir tillsagd? Ingår även en hajk i detta tema, lite lagom kallt. Hoppas bara på att det blir snöbyvack, annars känns ju hela grejen onödig.

Annars blir det till att jobba om två timmar. Orkar inte riktigt idag, känner mig lite sjuk.. Har sjukligt ont i fötterna i alla fall. Eller, mer under fötterna.. Kan man ens ha det? Sov lite till Gandih filmen idag i skolan, trodde det skulle hjälpa mot tröttheten som infann sig trots sänggånende klockan nio igår. Men nej! Jag är supertrött och inte alls pigg och glad som man ska vara. Men heja heja. Vinna skall jag göra.

Annars har jag för tillfället tömt en risifrutti, hallonsmak. Jag som inte ens tyckt om dom förut.. Fick smak för dom under mina tre år som ledare på G-vik. Och nu ska jag ha hela tiden. Håller även på att ladda hem filmer. Kankse inte märkts på bloggen men jag är inne i ett stim och laddar hem div filmer och bränner ut, då jag köpte ett 50 pack dvder för 140 spänn i USA.

Nu blir det laga någon omelett och kolla på Hiros, har precis börjat kolla på ses 1, verkar ju lovande detta.

Tönt vs. cool.

Satt och funderade lite på bussen idag. Det är ju så att jag på något vänster fått en slags "töntstämpel" i min klass, dvs. jag umgås inte med fjortisarna i klassen. Något som är ganska jobbigt iom att det begränsar min tillgäng till "kamrater" i min klass, eftersom inte alla kan eller får prata med mig? Sen tänkte jag på de som betraktas som de "coola" i klassen. Jag säger så eftersom jag inte kommer på annat än dagisbenämningar på skiten. Men då tänker jag: de "coola" har jag hört helt utomstående snacka skit om, de är dryga jävlar osv. Förkommer dessa fenomen även hos oss så kallade töntar? Jag vet inte om jag någonsin hört någon snacka skit om någon för att den inte är med tillräcklig i ett gäng, inte orkar ha "snygga" kläder till skolan osv. Säkert förekommer säkert fenomenet. Men hellre det än att någon tycker att jag e dryg och elak.

Blöta tår.

Mina skor läcker in. Skitväder?

Haha, så road av alla som pratar i headset på stan. Helt plötsigt ser man ett mongo stå och prata med sig själv, börjar asgarva för att sedan komma på att de pratar i telefon. Skrattar då ännu mer åt mig själv.

Idag var det utbildning. Lämnade usa-Marcus och CH hemma med städning, eller något ditåt, medan jag, syrran och Sandra tog oss till K3 för försenad utbildning. Kändes som att den var behövlig.

Nu sitter jag dock ensam hemma, skolan börjar imon och jag kommer få äta middag ensam. Trååk! Men snart börar Bollibompa, då blir det fart i lådan!


Igår var vi btw ute, jag, usa-Marcus, CH och Sandra. Vi var lite hemma hos mig och mös, sen gick vi till MM, sög som vanligt, så vi gick till Björnis. Sjukt kul hade vi. Mycket mysigt. Men jag har ont i min fot.




Nee, blä vad opepp jag är på att skriva. Nu blir det tyst.

Fuktskador.

Vad gör man om det är fuktskador i sin lägenhet? Kan aldrig vara positivt..

Nu har jag varit sjukt duktig och målat klart i mitt rum, lagat mat till mig och bruschan, rensat undan julgranen samt ringt släkten och bjudit till kalas i helgen. Jag är för flitig för mitt eget bästa!

Blir nog en sväng till MM eller Pastabaren med folket ikväll. Känns lite lagomt sådär. Det är ju roliga människor så det ska nog blir aldeless utmärkt det där. Sen blir det väl efterfest hos mig skulle jag tro. Hoho.

Spontan sleepover.

Dagen började med mig och CH på msn. Uttråkade och villiga att hitta på något. Kom fram till att vi kunde sitta hemma hos mig och glo film hela kvällen. Höll nästan på att åka till Kga för att gå på fest. Hittade dock inte bil stor nog för oss alla så vi gav upp. Istället kom festgänget till mig och spektaklet var igång. Det kollades Hide & Seek, American History X och lite på En Djävulsk Romans, innan jag besämde att vi skulle spela spel. Och vi körde Alias, tjejerna mot killarna, vi vann med hästlängder. Så sjukt bra vi var. De skyllde på ölen. Bullshit! Vi är bäst!

Eftersom klockan blev runt 6 på morgonen så bestämde sig alla för att sova över (förutom Karin som satt sig på en After eight och åkt hem till pojkvännen). Så vi fem dök ner i madrasserna jag hade dukat upp på mitt rum. Jag har allltså haft CH sparkandes på mig hela natten. Tnx! Sov till tolv ungeför när CHs härliga ringsignal väcker oss.

Alla har precis dragit och jag och lillebror har packat ihop granen lite grann. Snart ska jag laga mat åt oss och sen blir det utgång med pojkarna. Lovely.



Imon ska vi se om vi kan få till lite utbildning.

Uppvaktning.

Gårdagkvällen spenderades hemma i ren lathet. Det rann ut i sanden, men så kan det gå. Fick mig ändå ett gott skratt då jag fick höra av någon nörd att jag är bra och att han älskade mig. På en svenska som inte riktigt var bra för mig i min flummiga sinnesstämning. Jag hade i alla fall kul.

Idag är det meningen att jag ska måla. Så jag ska väl göra det så småningom. Men nu håller jag på att styra filmkväll ikväll. Ja, jag är sämst på att göra det jag ska.



Nee, snopp!


För mycket sömn?

Har varit helt dåsig hela dagen. Orkar knappt le. Trots det är jag inte lessen eller något.. Mamma säger att det är för att jag sovit för länge. Och jag tror henne. Somnade runt tre, vaknade runt tre. Min dag har alltså inte varit så lång.

Sandra hör inte av sig.. Orkar jag utgång? Helt opepp..

Arbetsintervjuv.

Fick nyss frågan om tips på hur man sköter en sådan. Eftersom jag har en far som sitter på chefsposition och gjort det halva sitt liv så har jag ju lite pejl på det där. Man ska:

1. Hålla ögonkontakt.

2. Våga vara personlig.

3. Hålla en positiv attityd mötet genom.

4. Våga erkänna attingen är perfekt. 

5. Förbereda sig med att komma på saker man kan tillföra företaget. 

Men det viktigaste är att gå in och vara sjukt trevlig. För om personen som genomför intevjun känner en personlig samhörighet och kontakt så kommer det innebära att du får bra mycket större chans än alla andra. Då spelar kompetensen mindre stor roll. 

Det var ungefär de tips jag hade att komma med. Och glöm för allt i världen inte att ta med CV, penna och ett glatt humör!  

Bloggar

Suttit en stund och kollat runt på andra bloggar här på internet. Otroligt hur många bloggar det finns som bara snackar mode, det känns som ett mysterie hur folk orkar följa bloggar vars största poäng är att redogöra för innehavares outfit för dagen.. Vem är verkligen intresserad? Har dock hittat en blogg som intresserar mig, hockeyfruns.blogg.se det är enormt roande, hennes uppriktiga berättelser och hennes vardagsliv. MKycket underhållande, och så bloggar hon väldigt ofta. Bättre upp än fjortisbloggarna överallt.


Men nu ska jag röra på mig. Blir det utgång?

glad

image101



För mycket depp på bloggen. Kolla vad glad jag egentligen är!

Nu ska jag börja vara glad igen!

Det tar tid att lära sig le.

Är man obligerad till respons om två huven möts? Är man tvungen att sattsa om man inser att det är en perfekt match? Är man tvungen att komma över någon snabbare än vad man kan?

Inget får mig att rysa mer än pipen i telefon när den i andra änden lagt på. Det påminner mig mer än något om dig. Tack för att du fick mig att må som en prinsessa? Aldrig aldrig aldrig mer. Jag hatar att rysa av dåliga minnen. Ingen man är värd något sådant. Därför klarar jag mig så bra själv numera. Jag kommer aldrig lämna mig. Och vilket hjärta orkar bli lämnat för ofta?


Idag är det så sjukt slappt så jag dör. Men orka hitta på något gör jag inte. Jag lever fortfarande på mitt rus från gårdagen och mitt fantastiska resultat. Ikväll vill jag ut! Ikväll vill jag dansa tills jag glömmer vad jag heter. Ikväll vill jag minnas hur äkta lycka känns.





Imon åker mamma och pappa. Lyckliga själar! Avundsjuk!

Okänd avsändare.

Blir alltid så glad när jag får sms av folk jag inte vet vem det är. Spontan festinbjudan. Imon blir det utgång!

Gårdagen spenderades med Sandro, vi hade mys och kollade film. Spontan drog på bio ca tjugo minuter innan start. Fick med oss massa popcorn och mys in med. Kollade Arn. Han var snygg. Sen halkade vi hemåt i natten och hann med Gergia rule och stomp the yard. Ställde klockan på ringning klockan tolv (:O) för att hinna gymma idag. Njoy är ju dumma i huvet. 329 spänn i månaden??! Friskis tar 600 någonting fram till studenten. Friskis here I come.

Blev sedan arbete, sålde bra mycket mer än målet, stolt Anna. Vann över syrran gjorde jag med. Blev en sväng med till Mässan sen, ville testa på mitt gamla liv, är nog ingenting för mig fortfarande. Ha! Maddes bil gick i allafall sönder och jag skjussades hem tack och lov. Nu ska jag försöka välja film att titta på. Svåååårt!



Imon ska jag köpa fääärg! Vill göra klart mitt rum!

För ibland måste jorden få snurra åt det håll den vill.

Just nu sitter jag och avvaktar. Vet inte om jag ska ringa CH ännu eftersom jag behöver duscha och syster precis dragit igång en tvättmaskin på 60/90 grader. I vanliga fall inget problem om man bor i lägenhet, till saken hör dock den att vi inte har kopplat tvättmaskinen till något avlopp ännu, utan slangen ligger in i duschen och utgör helt klart en stor risk för att få fötterna skållade. Känns osäkert.

Annars har jag typ 500 nya bra filmer på G, jag är nöjd eftersom jag lärt mig datorn helt själv och på ett mycket proffsigt sätt till slut. Omåttligt stolt.

Men detta är ju sjukt segt, jag tror faktiskt jag tar chanser och tvätta av mig lite, har jag tur börjar inte vattnet rinna förrens om en stund.. annars får jag svinga mig i mina lianer i badrummet, men det är med kul.

Ensamvärld.

Mörkret blir alltid mörkare när man inte delar det med någon. Jag vill oxå hitta mannen i mitt liv, jag vill hitta någon som jag kan lita på, någon som alltid finns för mig och någon som jag alltid vill ha vid min sida. Jag kommer aldrig kunna hata dig för den du är, du lämnade mig med ett hjärta sprängfullt av kännslor för dig. De dör inte på grund av onda handlingar, gör de det så är man inte stor som människa. Däremot hatar jag dig för hur du betedde dig mot mig, hur liten du fick mig att känna mig, hur du fortfarande påverkar min vardag. Jag kommer alltid hata dig för de kvivar du satte i min rygg, och hur du sedan gick och vred knivarna tills smärtan var så olidlig att jag inte längre kännde. Jag inbillade mig att smärtan satt i mitt huvud, jag orsakade själv smärtan. Men det gjorde jag inte, du orsakade den, du satte knivarna i min rygg, och det var sedan du som gick därifrån utan skuld.

Jag är så mycket bättre än du. Frågan är bara när mitt omedvetna ska komma på det, för innerst inne tror jag fortfarande inte det. Tack.

To be or not to be.

Ska jag vara den du vill att jag ska vara eller den jag är? Pallar inte mer bullshit. Stå för vad som är vad.


Sandra, Karin, CH, Simon, Annelie, you rock my world.

Bakisdag.

Eller någonting liknande, eftersom jag varken är bakis eller speciellt slapp. Bara så skönt att inte göra ett skit. Håller på och myser med mina föräldrar just nu. Vi ska kolla på Bridget Jones dagbok, medan jag åker min mat som syster ska köpa med hem till mig. Yummie.  Viktoria.

Jag älskar mina föräldrar, eller, hela min familj. Första dagen på året skall inledas med de bästa. Sandra och Karin på morgonen och familjen resten av tiden. Me like.

image99


Mamma och pappa i Thailand, på lördag bär det utomlands för dom igen.
Verkligen värda det. Dom är absolut bäst.

Nyårslöften.

Annas nyårslöfte efter en het debatt igår kväll kom vi fram till att jag ska ha som nyårslöfte att vara mer ego och sluta vara snäll mot de som inte förtjänar det. Okej! I can do it!


Hitta en kille som säger att du är vacker, istället för het.
Som ringer upp dig när du lagt på.
Som ligger vaken för att bara se dig sova.
Som vill visa dig för världen, att du verkligen betyder någonting.
Som struntar i alla andra tjejer han kan få.
Som kysser dig inför hans kompisar.
Som konstant påminner om hur mycket han älskar dig och hur glad han är att han har dig.
Som tar med dig när han ska träffa sina kompisar och säger: Detta är min flickvän!

Det var det jag missade. Tnx.



image98


Skål!

Nyårsafton del 2.

Nu är det hela över. Det nya året ska bli bäst! Men vi avslutade det förra med nyårsbilden. Ni är bäst flickor.

image97


För mer information om kvällen hänvisar jag till

http://klackarnaitaket.bilddagboken.se/index.php?main=L3AvZGF5dmlldy5odG1sP3Q9MTE5OTE0MjAwMSZpZD0xNDMyNzY2NDk=


Gott nytt år vänner!

RSS 2.0