Negativ.

Brukar inte vara så negativ på bloggen, men ibland orkar man inte.

Har denna månad köpt galet dyr studentlitteratur, fått böter á 600 :- och lagt undan 6000 :- i sparpengar inför Maj då vi sammanlagt får 8000 :- på oss två som ska räcka till mat, hyra och allt annat..

Detta innedär att det nu precis slagit över till 27 januari, det är hindersmässa när vi vaknar och vi har typ skitdåligt med pengar redan med tanke på att jag måste köpa en massa mer studentlitteratur. Skit då säger jag bara. Och så ska sverige vara typ bäst alltid? Men hur ska man överleva Maj då? Usch, jävla klump blir det av detta..


Men jag tänker fan inte bry mig om pengarna imon, jag ÄLSKAR hindersmässan. Då får det bli blodpudding resten av månaden istället. Så äre bara.

Löper.

Nej, rubriken syftar verkligen inte på något jag gör. Utan det syftar på något som vår underbara kisse Selma gör. Haha, hon började löpa regelbundet för ca 6 månader sen, höll på i kanske 3 månader och sen slutade hon. När det höll i sig var vi helt på det klara med att sterelisera henne, men sen höll det upp som sagt. Och till saken hör att denna katt är lite ensamvarg och tillbakadragen, eller VAR det innan hon blev könsmogen. Så nu vet vi inte riktigt vad som händer, vore synd och plocka bort myset i våran goa tjej :/



Mitt hormonmonster :P

Aja, i morse när jag gick upp så ska katterna i vanlig ordning gå på toa samtidigt som jag (fast inte i samma rum som jag tackochlov!). Varpå Selma kommer ut med värsta bajsklutten i röven som hon skrapar av mot golvet och fortsätter att skrapa i värsta paniken. Misstänker att det kliar lite för henne så vi provar att avmaska och hoppas på det bästa :P haha.

Annars har mina ben mått bättre idag. Eller, det beror nog mest på att jag knaprar Voltaren mot inflammationen, så det går bra. Jonathan ska få tabletter av sin mamma idag med som ska hjälpa riktigt bra har hon lovat!

Klarade av lektionen ganska snabbt, men måste se till att plugga en massa nu så jag har en chans att klara tentan sen på onsdag. Tur nog har jag Malin att plugga med. Puh! Dock fattar vi typ samma saker, lite otur för då kan vi inte hjälpa varann... Men min datahjärna till pojkvän gillar teori så han ska lära sig allt och sen lära oss. Det hoppas vi funkar!

Nu ska jag titta på TV :D

Benhinne(FUCKING)inflammation.

Vaknade imorse pigg som en lärka, gick upp, hade gott om tid. Stekte lite ägg och åt gos müslifrukost med äggmacka. Var klar i god tid. Funderade över hurvida jag skulle ta bussen till skolan eller gå.. Hade ganska ont i benen så jag kom fram till att bussen fick bli valet trots dessa uteblivna turer, försenade eller galet förtidiga avgångar osv. Kom i goooood tid till skolan och ska hoppa av bussen. Benen vägrade böja på sig! Jag hade så inihelvete ont! Fick typ hoppa ner från bussen (joo, det gjorde ont, tack som frågar) och typ halta hela vägen in till lektionssalen.

När jag väl kom hem (buss även hemåt, vi fick sällskap av en äldre dam som kom med kloka åsikter i våra samtal, ganska kul!) så gav min kära sambo mig husarrest. Mindre kul med tanke på det helt underbara vädret, men jag kan säga att mina ben behövde det. Har legat hela eftermiddagen och kvällen i sängen med ett stort jävla täcke över benen och typ skrikigt så fort något nuddat benen.

Fick råd av svärfar att jag ska försöka massera skithårt på benen och äta massa inflammatoriska värktabletter. Det sistnämnda har jag lite problem med men det är ju helt klart värt! Men det första tänkte jag ge mig på, bad Jonathan massera benen på mig, och det gick hyffsat bra tyckte jag. Visst, det gjorde verkligen skitont, men det får man väl ta? :P Haha, det visade sig i alla fall att han inte ens tryckte hälften så hårt som det var meningen, när jag typ höll på att svimma av smärta.


Han är glad i alla fall. Typ alltid ;)

Så har i alla fall min kväll sätt ut.. bara jag blir bättre till helgen när vi ska åka massa skidor. Så som jag längtat! Muntrade upp oss med att göra världens godaste kladdkaka i alla fall :) massa god!
(mamma, det finns kvar ;))


Aja, samma som vanligt. Gonatt!

Och NU är helgen slut!

Vilken helg! Massor har hänt fast det inte har det. Jag tycker om sånt.

Igårkväll hade vi myspys med Robinsson efter allt vårt slit. Sen hade Jonathan fixat film.. Paranormal Activity, fy faaaaan säger jag bara vad rädd jag var! Det är verkligen snt där som jag inte pallar. Usch! Sen att Jonathan hade varit uppe hela natten, så kallat dygnat, till lördagen innebar att det var läggdax direkt efter den jävla filmen. Jonathan hjälpte till att prata om annat så det gick rätt bra, dock var filmen sjukt bra, tycker jag, men otroligt läskig. Men det ska väl skräck vara? :P

Idag blev det någon slags joggingtur med Harry efter att vi kommit upp på morgonen, gått upp med allt till vinden och dammsugit lägenheten. Och då kom ändå Harry vid 11 :P Han är ju lite rädd för dammsugaren ju.. Så nu äre dammsuget och våttorkat med. Skööönt! Aja, joggingturen blev inte så mycket jogg då mina benhinnor håller på att ta död på mig. Men jag stannar inte innan det känns som benen håller på att gå av i alla fall ;)


Sen åkte vi hem till mamma och pappa som kom hem idag. Dom jävlarna hade blivit bruna. Så nu täcker jag inte sällskapa offentligt med dom på ett tag (likblev någon?). Blev en mysig dag, med fika och middag. Sen tog vi oss hem och har inte gjort ett skit, fin avslutning på helgen helt enkelt.

Ska väl hoppa i säng eftersom jag ska påbörja promenaden till uni vid 8 imon bitti. Pallar inte åka buss (som btw inte kom sist).


Gonatt!

Produktiv dag!

Joho, idag blev det en annorlunda lördag. Gick upp vis 8 och äkte iväg och åkte längdskidor. Med mina benhinnor tog jag mig inte längre än 3 km men jag tyckte det var bra ändå!

Sen åkte vi hem och mös i sängen ett par timmar :) Gooos!

Upp och åt lunch och sedan dess har vi pysslat här hemma. Jag har totalrensat i klädkammaren och Jonte har ansvarat för skafferi och kyl. Köpt hem en massa bra kartonger och andra bra grejer från IKEA så nu jävlar äre ordning! :D


Hade problem att komma på middag, så vi nödbeställde sushi, inte helt illa va? ;) haha. Myskväll alltså!

Hare fint!

Fredaaaaaaaa!

Idag är det fredag! :D Dagen har inte varit jättekul hittills med det är värt det med för jag har varit igång så myciket i veckan så jag tog en låg tupplur när jag kom hem ifrån Universitetet vid lunch :) Ikväll blir hem till syskonen, tvätta och kolla Lets Dance (för mig och Annelie i alla fall).

Igår hade jag en supermysig dag med sis. Först var jag i skolan och plugga en massa med Malin, så vi faktiskt fattar liiite. Hon hade med sig kladdkaka till mig, det tyckte jag var mys! :D Man fattar alltid lite bättre då? ;) Sen åkte jag hem till Sis och vi gick ut med Harry. Och han var på riktigt gosigt humör så det var kul! Åkte hem och lämnade honom och tog oss till Marieberg :P Hittade skitfina tallrikar på Chilli, lite skit på IKEA och en superkul kattleksak som dom får bolla med och få ur godis ur :) Kul!

Känner att mitt språk inte är helt bra i mitt inlägg, men vafan ;)


På kvällen följde vi med Annelie och Marcus hem och började tvätta lite, lika skönt att ta hem alla grejerna till dom och tvätta, så jävla störigt att bara ha tre timmar på sig i tvättstugan :P Blev mys med Pizza och Halv åtta hos mig innan jag var helt slutkörd och vi drog oss hemåt. Somnade som en stock kan jag lova!

Det var väl kul? HaHAHAHAHHAH!

Gruppövningar.

Skulle ta min lilla promenad till Universitetet nu på morgonen. Dock hade vi en rätt så aktiv dag igår, blev både tennis och en jättemassamycket promenad. Och mina benhinnor har ju inte varit glada på mig på över ett år, så jag fick minsann veta att jag lever... Detta resulterar i att Jonathan kör mig till skolan :) <3

Igår var vi åven på IKEA och köpte en ny byrå :) en vit! Så nu mamma kan du få tillbaka eran fula om du vill :P haha! ;)

Var även inne på Marieberg men det var faktiskt mest Jonathan som handlade igår. Ibland ska det vara så med ju! ;)

Åkte och hälsade på Jontes mormor och morfar i Lundby med Harry och fick lite fika. Tog en lång prommenad där i området och joggade lite med honom.. Hans energi gick lite upp och ned under tiden så frågan är om han verkligen blev så trött. Kan ju fan inte stå på en äng med en lös hund som har gått och lagt sig i snön?! Knäppis! :)

Kollade på handbollen igår med (men ska väl kanske sluta med det eller?) och sen kollade vi på the Butterfly effect, dock fick vi ett dåligt slut. Lite besviken eftersom jag inte sätt den innan.

Dags att dra igång dagen! :D

Pengar.

Idag kom CSN. Bra eller dålig vet jag faktiskt inte. Dåligt med pengar var det men nu blir månaden lååång till nästa pengaleverans.. Aja. Lagt undan X antal tusen så vi överlever sommaren med, det är ju moget.

Inledde dagen med en promenix till uni, idag igen! Fast med sällskap av Malin denna gång, lite trevligare så ;)
Hade ännu en skitsvår lektion med Bengt-Olof som jag lärt mig att han heter nu. Men Jonathan har helt galet bra minne från högstadiegrammatiken, så dom små och få delarna kan han hjälpa mig med, det känns helt galet värt!

Efter skolan kom min fina syster och hämtade mig och vi tog med mina kissekorvar till veterinären och vaccinerade dom. 500 :- fattigare gick vi därifrån och katterna hade ingen aning om att något ens hänt. haha, dom är lite goa dom ;)


Lånade bilen med Sambon och drog iväg till Maxi och handlade lite. Skönt att ha lite saker hemma faktiskt! Blev sedan bjudna på middag av bror och syster. Tacogratäng och sen kladdkaka som dom gjorde igår. Mumsigt och riktigt mysigt hade dom gjort det! Kul! :)

Kvällen spenderades med lite Halv åtta hos mig med Sis, handbollsmatch med killarna och sen åkte vi hem, kollade Paradise och drack Baja Päron :) Gosigt!



Imorgon ska vi vara produktiva. Läsa litteratur, städa massa i lägenheten, spela tennis, gå ut en långis med Harry och sen är ju jag riktigt sugen på att åka pulka :P Vi får se hur det blir med den saken ;) Gonatt!


BTW SÅ BIDROG VI MED 50 KRONOR TILL HAITIKATASTROFEN IDAG. VILL BARA UPPMANA ER TILL ATT GE EN GÅVA. OM VI KAN SOM HAR TYP NOLL KRONOR SÅ KAN NI MED. TYP ;)

KRAM!

Svenska för lärare, inledande kurs, tidigare år 30 HP.

Idag mina vänner! Idag knallade jag till skolan på morgonen. När jag hade knallat dit med mina onda onda fötter så ringde Malin, vi lokaliserade oss till lokal HSM tillsammans (svårt!). Vi blev väl mottagna av en härlig gubbe 50 + som introducerade oss inför denna oslagbara inledande delkurs; Svenskans grammatik. Vi har gått igenom morfem, suffix, prefix och allt vad det heter idag. Det är så hjärnan blöder. :/ men imon fortsätter vi med ordklasser så det blir till att läsa lite även tills imon. Imon börjar dock dagen inte förren 13 så det blir promenix med Malin imon :)

Idag åkte jag i alla fall med Sis hem efter skolan, vi åkte hem och hon gjorde jättegoda varma mackor till mig, mums! Sen tog vi med äckliga bajsätande Harry bort till Eurostop och gick runt på åkern eller vad det nu ska kallas (hjärnan är i upplösningsläge). Sen blev det till att åka med Harry till veterinären för att klippa klorna. Han var så trött efter promenaden att det gick helt bra. Haha. Kom på att kissarna ska vaccineras med, så vi passar på imon på drop in när vi ändå får pengar. Hurra? :/

BebisHarry. Innan han började äta bajs?


Kvällen har spenderats väldigt avslappnat. Inte fått tillbaka min energi helt, och kör självklart väldigt gärna det säkra före det osäkra och chillar lite extra. Jonathan lagade typ världens godaste gyckling med grönsaker och grejer till mig, så otroligt duktig är han på att laga mat alltså! Också satt upp en To Do lista idag eftersom Jonte har lite svårt att se själv vad som behövs göras hemma, men nu reder vi upp det där! :D


Fick höra från mamma och pappa att dom hare kanon på teneriffa. Känns skönt! Dom hade fått världens mysigaste boende. Turisarna som hade ospec :P haha.


men nu är jag väl bra trött. Jag har tyvärr tappat förmågan att skriva korta inlägg. Vänj er! natti!

Gomorron gomorron gomorron!

Idag äre Söndag minsann! Så det innebär att mina kära föräldrar drar iväg till Tennerifa. Helt klart är dom värda det! Men det är ju inte utan att man blir liiiite avis i alla fall. Skulle vara skönt om man slapp frysa så förbannat :P men snart äre väl plusgrader utomhus, så det är luuuugnt ;) haha.

Ja, jag är vaken! Redan! Fantastiskt! haha. Men Jonathan ligger kvar och lurar i sängen. Eller, han sover nog snarare. I bara en timme till tydligen för jag fick order att väcka honom (undrar vilken tid han sa bara... :/).

Igår var vi på Emils dop, gullig liten kille det där! Dock är nog dop inte riktigt min grej. Jag vill inte döpa mina barn har jag kommit fram till. Dock är den tilltänkta pappan av åsikten att dop är lite kul, så vi får väl se ;)
Gick i alla fall till Almbykyrkan, och sen hem. Så nu har jag stora jävla blåsor under mina lilltår. Aj aj! Ibland blir det så, funderar på om fötterna bara vill jävlas liksom..


Sen på kvällen blev det middag hos mapa med lasagne som pappa gjort. MUMS! Och sen lagom till Robsonsson började kom käraste sambon.. Man kan ju inte titta på Robsonsson själv heller :P

Idag är vi sugna på längdskidor, men då måste vi ta oss till Mellringe, och Jonathan har massa massa läxa. Så vi får se om vi hinner. Måste nästan bli bil för vi hinner nog varken buss eller promenad.. Får se hur det löser sig. Läsa massa grammatik idag med. Jippi!


Aja, har världens gosigaste Korv i knät. Har fick äta en massa ölkorv igår, så han är nog fortfarande glad över det tror jag. Han har även börjat utvecklats på gitarren, övade massa igår. KUL!



Fredag!

Vad underbart det känndes att lämna in tentan! Tog en promenad till uni idag och lämnade in det, men både jag och lilla sambon var så in i helvete trötta (alltså sömniga) att vi tog bussen tillbaka till stan. Latisar.

På stan uträttade vi lite ärenden, hämtade bland annat ut biljetter till kvällens bio, lämnade tillbaka kläder för att ha råd att äta ute och hämtade min älskade svenska grammatikbok som tack och lov kom med posten idag (Adlibris äger!). Dock var vi så förbannat trötta när vi kom hem så vi gick och la oss. Sov mellan 15 och 17. Fy fan vad skönt! Och jag som hatar att sova nära frös så sjukt mycket så det var helt mysigt att ligga sked. Jonathan var nöjd kan jag lova! haha, får aldrig gosa ;)

Tog oss en till Saigon för lite middag. Båda var så dumma så vi prövade nya rätter och blev lite besvikna.. Äggnudlar med kyckling och grönsaker är verkligen det godaste på deras meny! Pad thaien var lite knepig tyckte jag, tagiatelli massa olika grönsaker, räkor och kyckling, som skulle vara på "thailänskt vis". Vet inte vad dom menar med det. Smakade typ som älskade nummer 16 men varken starkt eller någon distinkt smak.. Jonathan verkade ändå helt okej nöjd med sin Biff med bambuskott och champinjoner :P


Luftslottet som sprängdes var riktigt bra! Dock är ju jag inte så jäkla snabbtänkt och inte heller har jag bra minne. Så Jonathan fick sitta och koppla ihop allt åt mig så jag såg sammanhanget. Det tackar jag för! haha. Jag älskar verkligen att leka med Jonathan. Finns som ingen som kan mig bättre än honom, trots att mamma är på god väg som hittar saker jag tappat bort i min egen lägenhet :P haha!

Imon ska vi i alla fall vara i Almby kyrka klockan halv 11 eftersom min kusin fått barn som nu ska tilldelas ett namn :) Dock får inte alla plats i bilen så jag tar nog en promenad dit. Är faktiskt riktigt skönt med en promenad på "morgonen" för att komma igång :P

Dags att sova tror jag. Natti!



Skulle kunna tänka mig lite sommar och lite Gotland nu alltså. Är riktigt trött på att frysa!

Hemtenta

Idag har jag fan skrivit hemtenta hela jävla dagen. Gick upp halv sju, tog en timmes promenad, duschade, åt frulle. Skrev tenta till typ 19 då mamma kom och vi tog en promenad till 21 och nu är jag klar med den jäveln! :D

Nu blir vin med massa chips, gos och film som belöning så fort älsklingen kommer hem från spelkvällen (dagen?) med grabbarna.



Detta har jag skrivit idag. Times New, 12 punkter och 1,5 radavstånd. Jag har ont i axlarna..

onsdag och sådär.

Idag skulle jag och Erika plugga. Men det är ju lite svårt att plugga till en hemtenta. Så vi shoppade istället :) Det gick bra!

Sen opponerade vi, det gick också bra! Ingen rest här inte!

Imon äre hemtenta, den kommer utföras här hemma hos mig. Med Gustaf, Robin och Erika. Så idag köptes det hem en MASSA frukt och tacos till hela gänget. Blir ju kanoners det ju! hihi.

Nu ska jag laga mat lite. Torra biffar, potatis och sås :) MUMS!


Nästa kurs.

Har surfat omkring lite på studentforum idag. Där kan man kolla lite olika grejer om sin utbildning. Hittade mitt schema inför nästa kurs, samt litteraturlista. Jag kan ju säga att jag kommer döööö! Lektioner typ varje dag och miljoner böcker att läsa. Men sista delkursen blir nog värst i läsväg. En del kurslitteratur samt skönlitteratur och ungdomslitteratur. Blir nog sammanlagt ca 30 böcker, bland annat en Harry Potter bok, en Kitty bok, lite olika trevliga böcker helt enkelt.

Aja, vi får börja träna på att läsa helt enkelt.. Skitkul! Haha.

Annars idag har lillebror fyllt 16 år. Av oss och Mapa fick han ett Xbox (arcade! jag har koll!), och så samlade Jonathan ihop lite kul spel till honom också som han fick :) Så nöjd var han nog! hihi.


Men iom att vi gick och la oss sent, Selma lekte apa mitt i natten och klockan stod på aldeless för tidigt så gick vi hem och sov igen när lilleplutt gick till skolan.

Blev väckta av mamma, sis och Harry vid halv 11 då dom kom och mös med frukost! Blev även en film och lite fika innan dom drog sig hemåt igen, mysigt! Var dock så trött när dom gick att jag sov en stund till istället för att plugga med Erika, men nu vill jag faktiskt bara bli frisk! Så måste man få göra så!


Imon kör vi istället lite plugg innan vi ska opponera på varandras arbeten, det blir bra det!
Sen taggar vi hemtentan på torsdag som jag blir värd för. Handla hem massa godis och mat. Haha!




Sov gott!

Hej bloggen!

Haha, idag är jag på bra humör och grejer. Detta trots att jag vaknade med ont i halsen även idag. Men måste säga att det bara blivit bättre på alla sätt under dagen. Sånt gillar vi ju!

Fick sällskap utav Erika på morgonen (världens smidigaste Erika tillochmed). Vi skulle plugga men vi är ju som sagt inte så bra, så det ska vi göra imon (har tillochmed bokat grupprum!). Fick fikabesök av mamma som även fick ta med busvoven hem eftersom jag inte orkar gå ut med honom, och sambon pluggade hela natten inför sin tenta, så han var inte så sugen heller. Haha.

Gick istället och solade med Erika vilket sedan följdes av lite hyrning av film :) Nu har jag degat framför tvn under eftermiddagen med lite plugg i alla fall medan Jonathan har legat och sovit.
Ska snart dra igång med lite dusch och laga mat. Krypa ner och väcka älsklingen med :)

Höres!

Söndagen!

Idag blev det en rejäääl sovmorgon kan jag lova. Erika ringde vid halv tilv men blev klickad. Inte förrens 14.00 öppnade sig mina små ögon. Tack och lov ändå, för Jonathan hade nog kunnat sova ett par timmar till om jag inte vaknat. Haha.

Vi bästämde ändå för att ha en mysmorgon/eftermiddag..? Aja.. Upp ur sängen kom vi inte förrens typ halv 4. Jag stekte en omelett (till mig själv.. han hatar ägg) och sen kom mamma, pappa och Harry och hämtade mig med bilen :)

Vi tog oss till Maxi för att handla lite. Hade typ inte tänkt köpa något iom att vår frys typ är full, men köpte ändå på mig massor när jag kom på att Jonathan stog för ordningen i frysen (= 0 ordning). Plockade på mig en massa grejer, fick ingen avstämning och som pricken över I så betalade min fina pappa för min shopping. Då blir man massa glad! :)


Efter åkte vi hem, men med inbjudande till mapa på middag. Så nog infann vi oss till söndagsgryta strax efter att frysen fått en invändig makeover och typ massa skit slängts. Bara vi två som är studenter och har haft fiskpinnar och köttbullar i frysen typ ett år utan att äta upp det? haha, det rök i alla fall!

När vi skulle hem kom mamma på att ingen kan ta hand om Harry imon. Så gissa vem som följde med oss hem? ;) Blir nog bra med tanke på att Erika kommer imon. Hon gillar ju Harry litegrann.



Nu äre mys med pjurpolisen på Animal Planet. Sen sängen, upp vid 9 imon. Försöka ställa om dygnet igen :P Gonatt!

Värktabletter.

Joo, blev så illa idag så jag fick ta en värktablett för att vakna till liv. Men vafan! Now I´m up! hihi.

Snart kommer Becka och David hit, Jonathan springer omkring helt galen (det är han som står för maten idag iom min soffkoma) och måste nu springa och köpa potatis och glass. Potatis måste han köpa för att vårat skafferi gått och blivit frys, men det borde väl fungera som potatiskyftor som klibbat ihop? haha. Glassen ska han köpa nu, trots att han tänkte springa iväg lagom till efterrätten eftersom vi inte har plats i frysen. Men då kom ju jag på att vi har världens största frys. Bra va?! Haha.

Aja, jag är pigg i huvet men inte kroppen. Typist..


Puss!

Today.

Idag har jag förihelvete ont i halsen igen. På andra sidan halsen! Helt otroligt. Ont i huvet som vanligt och vägrar röra mig innan Rebecka och David kommer ikväll, för jag vet hur jag mått de senaste kvällarna då jag hållt igång på dagen. Så idag får Jonathan städa och fixa helt själv. Lite surt för han är inte lika nogrann som jag är och jag skulle verkligen vilja få det riktigt rent här nu.. men men. Han är guld ändå!

Ska i alla fall försäka läsa lite bok, mina spännande böcker inför hemtentan. Woho! Och så kommer ju Rebecka och David på middag ikväll, så ska vi spela lite sällskapsspel och så med, känns som att det kommer bli en riktigt mysig kväll faktiskt! ;)

Annars blir det nog min älskade soffa och min älskade tv som dominerar dagen. Jag har ju bara lagat här i ca två veckor känns det som.. Men ja, vafan gör man? Jag kan inte ligga i sängen har Jonathan sagt. För där kan jag inte hålla mig vaken. Haha, jag tror han har rätt.


Skit samma! Ha en bra dag ni som kan då ;)

Yesterday

Igår körde vi sista seminariet för denna kurs. Känns ju inte helt fel om jag ska vara ärlig ;) haha. Träffade mina älskade förseminariegrupp en timme innan och vi lyckas alltid få saker gjorda fast vi mest bara sitter och flummar. Kul tycker ju jag såklart ;)

Seminariet gick relativt snabbt ändå. Kom iväg vid 5 tiden och fy faaaaan vad kallt det var. Tur att Erika körde mig ända hem :P haha.

På kvällen gick jag hem till mamma och pappa, åt lite mat och sällskapade dom framför Let´s Dance. Wonderful! :D Det programmet är ju faktiskt riktigt skoj! Stannade i alla fall hos dom till typ 23, sen blev jag hämtad av min riddare (man ska inte gå ensam i Örebro just nu?).


Kommer hem och kollar på en skitrolig film som vi hyrt. Kanske var vi lite trötta med men vi satt fan och dog av skratt båda två :P




Men sen börjar det. Det helvetes bankandet. Det låter liksom som att någon tar ett järnrör och bankar det med full kraft i badkaret, typ lägenheten bredvid. Men vi vet inte vad det är iom att vi inte ser något, ingen är i trapphuset och man kan inte lokalisera det då det är totalt öronbedövande. Grannarna på andra sidan stod och kollade mot våran hus, så något konstigt är det som händer i alla fall... :/ Ringde polisen men de kan ju som sagt inte åka ut hit och plinga på hos varenda jävel för att se vad som händer. Så Jonathan fick order att gå ut i trapphuset (hela jag var fan stel av skräck) för att se så det inte var någon som behövde akut hjälp.

Asså, detta bankande höll på till och från samtisigt som det lät som att någon flyttade möbler någonstans med. Från typ 12 till 3 höll det på och när jag väl la mig fick Jonathan joina för att jag var så rädd.


Så kan det gå till hemma hos oss en helg. Det är väl underbart?

Friskare!

Price the lord! Jag mår bättre!! Och såklart rivstartar jag i dunderkylan med en tvåtimmarspromenad med mamma och Harry. När vi kom hem var vi så frusna att vi inte ens kände våra lår.. Så då gick vi till Waynes och fikade med lite varm dryck och bagel :) Myspys! Satt i säkert en timme men blev fan inte varmare för det. Haha.

Sen fick vi sällskapa mamma till ICA, hämtade ut två paket, det ena var en toner till våran skrivare som vi fick av mamma och pappa i julklapp (tack!!!!) och det andra är vår present till lillebror på 16årsdagen :) Loligt!

Men dagen började trots allt lite tidigare. Var två föreläsningar. Första var så sjukt degig så jag tror hälften somnade, men andra var en så skön och rolig gubbe så man glömde anteckna, det var som att lyssna på en underhållare typ :P
Avslutningsvis hade en av mina kursare (av ca 250 stycken) något att säga om utbildningen, han hade rätt starka åsikter och därmed hopparde han även av :P Jag tyckte det var så kul så jag höll på att dö och Erika blev lite irreterad eftersom hon var så trött. Men men! ;)


Nu när jag kom hem somnade jag i alla fall på soffan, mycket välbehövligt och skönt. Tog mig dock ett par timmar att bli riktigt varm och jag sitter fortfarande under täcke :P

Hyrde film med Ashton Kutsher (whatever) som jag hade stora förhoppningar på men som hade sämsta slutet.


Nu äre snart sovdags, för imon har vi massa plugg och seminarie. Kanske Satin på kvällen och kolla Gustafs band med.. ? Men mest ska jag mysa hemma hos Mapa med Lets Dance! :)



Gonatt!! (för långt?)

Ljus i tunneln.

Nu har jag legat i soffan och kollat TV i typ 100 dagar. Men nu äre dags att komma tillbaka till verkligheten känner jag! Inte helt pigg ännu men jag tänkte bli det till imon då Erika kommer och hämtar mig tio i nio för att åka på föreläsning. Hade hellre velat gå men får nog hålla mig till att vara halvaktiv. Haha. Sen blire till att stanna och läsa i tysta lässalen eftersom jag har en hel jävla del att läsa till på fredag. Grejt!

På fredag försöker vi också ta det lite lugnt (är ju premiär av Lets Dance, haha skitkul!) men sen på lördag hoppas vi på att David och Rebecka vill leka lite med oss. Vore ju lite mys ju! ;)

Mest ledsen är jag över att jag inte kunde följa med och hälsa på älskade mormor idag i Stockholm. Men nu har jag ju möjlighet att föreslå en tripp dit med mamma senare :) mysigt!


Jaha, nee, tillbaka till tvn, vi kollar ju på Sprängaren på fyran :)

Full rulle.

Idag kliar det i fingrarna. Jag har inget arbete att skriva och då kan man ju passa på att använda kliet till ett litet inlägg på bloggen.

Hösten har varit sjukt tung. Mått riktigt dåligt på jobbet vilket nu lett till att våren ska vara tjänsteledig. Nog fan är jag väl värd det? Skolan går bra, fått godkänt på min första tenta och klarat alla uppgifter. Skitbra!

nu har jag dock varit sjuk i ca en månad. Idag är det värre än det varit. Skitjobbigt. Men man överlever väl det med. Det tråkiga med sjukdomen är dock att jag inte kan följa med till Stockholm och mormor med familjen imon. jag vill ju inte att hon ska bli smittad såklart..

Annars flyter livet på rätt bra vill jag lova. Jag och min bejb har börjat träna massa ihop, tennis och bedminton, medan jag börjat spela volleyboll med Erika. Skitkul!
Jonathan ska starta bolag nu framöver med, så jag ska se till att hjälpa honom att bygga lite på det. Kan bli kul!


Nu hoppas jag att jag får börja må lite bättre snart och kan sätta igång med massa träning och livet i allmänhet.
Hare bra tills vi hörs igen :)

RSS 2.0