Kroppen vet det huvet anar?

Jaha, ett år i befrielse, ett år av avkoppling, av sinnestämming på topp, av underbart välbefinnande. Om man gämför med det lilla åskmolnet som dök upp dagen till ära. Mensen hade än en gång infunnit sig i min kropp. Efter över ett år i befrielse skulle den jävla P-staven förstöra dagen för mig och ge mig så kraftig magvärk så jag vek mig dubbel ett visst antal gånger i skolan idag. Jag är inte överlycklig.

Annars var dagen soft, trodde jag, som missade en lektion i mitt lilla drömlandskap. Insåg även att min frånvaro på svenska lektionerna inte alls kan vara bra för mina betyg. Hmm hmm. Och vad gör man åt ett sådant problem? Fjäskar ännu mer och bryr sig ännu mindre. Nee, ska faktiskt försöka hjälpa min grupp som nu gått ihop mot mig i något slags hot om att jag blir exluderad om jag inte infinner mig nästa lektion. Hoppas att jag slipper mensont då bara.
Är lite ledig från skolan imon, soft som tusan om jag får tycka själv. Måste dock göra mina 70 ton läxor. Just nu hatar jag skolan.

OCH  JUST DET! Lyckats få jobb har jag med, K3 aka Sitel har numera fått ännu en talangfull medarbetare på tisdagar och torsdagar, ev onsdagar med. Beror ju på om jag vill ha pengar eller liv. Mycket nöjd är jag i alla fall.


Haha, jag älskar i alla fall Jimmy, fast han inte är någon prins. Av honom får jag alltid sms när jag som mest behöver dom. Vilken kille!
Blev fika och julklappsinhandling idag med. Sandra och Elli gjorde mig äran att följa mig runt omkring i den mörka staden. Vi kom fram till att vi längtar efter julbelysningen och att Sandra även hon ska börja jobba på K3 på måndag. Vilka stjärnor vi är!

Imorgon blir det utgång, någon privatfest av okänt slag på Frimis, garderobavgift. Champange och snittar? Jag fattar inte riktigt, men suger det så drar vi! Vi har ju massa annat skoj vi kan hitta på. Och supa ner oss kan vi ju göra på fler ställen. Och jag känner mig ju rik också. Dock inte rik nog för att köpa elafantdildon, sorry Frida. 620 kronor känns det inte värt ändå. Du får önska dig något annat. En riktig dildo kanske? Eller en av de fina katterna de även har att erbjuda på våran favoritaffär? Jag känner mig alltid nöjd efter inköp, men presenter är alltid roligast. Mamma kommer bli glad!För långt börjar det bli. Så nu ska jag försöka hitta någon bra film som syrran hyrt och ligga och gosa i sängen lite grann. Jag tycker jag är värd det. På något extremt konstigt vänster så lite som jag åstakommer numera. Men nu är vatten viktigast! För mig i alla fall.


Tänk på någon annan i jul. Ge bort ett bättre liv. Besök http://www.campaignhost.se/actionaid/julklapparmotfattigdom/
för att ge en kvinna ett bättre liv. Istället för att ge farmor en chokladkaka, ge henne vetskapen av att hon gjort en fattig kvinna lite rikare.

Gonatt!
/Anna

Efter A kommer B.

Har varit tyst här ett bra tag, eller i alla fall mycket dystert. Skärpning på den! Sitter hemma i något halvsjukt tillstånd och väntar på att få mitt samtal från K3, aka Sitel. Efter en arbetsintervju igår som kändes mycket bra ska jag idag få ett samtal om jobb är något för mig eller inte. Vi hoppas och håller tummarna.

Vill även passa på att tacka Frida som än en gång hittat sig en väg in i mitt liv. Men dig kan jag faktiskt prata om allt, jag kan gråta med dig, jag kan ringa dig mitt i natten. Jag VET att du finns, inte för att du säger det hela tiden, utan för att du VISAR det. Tack <3

Till helgen blir det lite utgång med någotn fest ovanpå Frimis på fredag, jobb lördag, plus av KJ konsert? Vill någon gå med mig?? Söndagen blir det gudstjänst, förhoppningsvis lite jobb där med, sen förhoppningsvis volleybollmatch. Skulle vara så härligt att få sitta och titta i alla fall. Saknar det kopiöst.


Men nu ska jag hitta på något annat.

puss

Imorgon är idag imorgon.

Imorgon är första dagen i resten av mitt liv. Välkommen ut! Välkommen att smaka på friheten. Slicka i dig den friska luften och lyssna på de nya upplevelserna som befinner sig framför dina fötter.


"you don't care a bit"? Who the FUCK cares. Jag är fri.
Bartenderskola..?


Stress och beslutsångest.

Allt runt om mig är så luddigt just nu, jag vet att jag ser fram emot saker, men kommer inte ihåg vad. Jag vet att jag saknar människor, men inte vilka. Jag vet att jag vill prata med någon, men jag vet inte med vem. Var hemma från skolan idag, allt blev bara för mycket igår. Och nej, jag är inte ensam om att må såhör. Sluta fråga om du inte vill ha något svar, eller blir sur över svaret.

Annars blir det i alla fall krogis imon, öppet hus på lördag, usch. Sen skrika i alla fall! Ska bli skoj. Söndagen händer också något, men vad har jag glömt bort, som allt annat. Nu har jag lust att ta världens promenix, men inte ensam ju..  Får see hur det blir.

Nu ska jag dra mig och hitta på något mer spännande.

Pyss

Kuk skola.

Och nej! Nu leker inte livet. Ca 12 stora hemuppgifter klara tills jullovet, och jag har INTE efter ens. Jag får krupp. Magen vänder sig ut och in och ångesten sprider sig i kroppen. Jag vet inte vad som är upp eller ner och jag klarar inte att få någonting klart istället.


JAG HATAR, JAG VILL INTE! DROPPA SKOLAN?

Må bra kurs i må bra tecken?

Jag och Sanna kommer fram till bra saker tillsammans. Vi tog hand om varann idag och bjöd varann på några skratt i mörkret på väg hem.

Blev sånglektion med Frida, till vår stora besvikelse var Roina sjuk. Men vikarien var bra. Pannkakor och popcorn, ugly betty, desperate housewifes och hårmys.

Nu sitter jag har med stenen i magen. Hur blir jag av med den? Har den med skolan att göra? Eller er som inte ställer upp? Eller hamna den där efter helgen? Jag hatar den och vill inte ha den med. Tror ni den bryr sig?

image89

Tom på tankar.

Just nu känns det som att jag inte vill tänka på någonting alls, är rädd för att det jag ska komma fram till inte är det jag vill komma fram till. Hellre bortkommen än deprimerad?

Lite sjuk för tillfället med, allmänt häng och så. Tog mig dock till kören idag, mycket viktigt. Fick tillochmed med mig Frida. Jag och Roina kan fixa vi. Jaa, jag skämmer ut dig! Sou vhåt?!

Vi har INTE missat SKRIKA, tack och lov. Lööördag. Sen KJ nästa helg, kanon asså.


Nee, heelt omotiverad till allt. Dra åt helvete med er.


image88

Can´t stop loving you.

Det är vi, som olja och vatten går vi ihop som ingen annan, hittar tillbara och funkar perfekt.

Anna , Jag ska aldrig sluta sjunga för musiken är mitt liv, säger:
Nuffi :)
frida forsberg säger:
pluffi:)
Anna , Jag ska aldrig sluta sjunga för musiken är mitt liv, säger:
moffi:D
frida forsberg säger:
doffi:)
Anna , Jag ska aldrig sluta sjunga för musiken är mitt liv, säger:
koffi:D
frida forsberg säger:
stoffi!
Anna , Jag ska aldrig sluta sjunga för musiken är mitt liv, säger:
knuffi :D
frida forsberg säger:
knulli
Anna , Jag ska aldrig sluta sjunga för musiken är mitt liv, säger:
haha, ;)


Haha, ikväll haglar komplimangerna :) jag är inte den som klagar :)

Men vem håller om mig när jag ska sova? Who cares??!  Jag är lycklig ändå !/ Anna

Bevingade bravader.

Började helgen med kulturnatten. En av årets stora händelser i vår lilla stad. Överlycklig. Fick som sällskap Frida & Jimmy, precis lagom eftersom fler är för mycket då vi träffade Sandra & Lina snabba stunder.

image83    image84


På lördagen blev det kalas för Clara som fyllt ett helt år. Så sjuukt söt! Fick smaka tårta och allt. Jag blev även utklädd till pirat hör och häpna. Härliga tider.
image85Kvällen spenderades med att färga mig och frida. Eller ja, vårat hår då. Resultatet :
image86

Mycket bilder idag, men roligare så, därför avslutar vi med en bild com beskriver min dag idag. Ha det så gott!
/ Anna

image87

Men än är ingenting för sent.

Lite skola idag trots sjukanmälning av pappa imorse. Var ju viktiga saker på schemat, jobbigt värre. Som ett studiebesök och en film. Men det pallade vi. Missade lunchdejten med muttan bara. Illa illa. Pluggis? haha. Att vi överlever hallå.
Och det var du som trodde att du hade något att säga till om? När tröttnar du på dig själv? Tror du att du har rätten på din sida att trycka ner andra? Och om du nu har det så kan du väl börja göra det med någon annan..? Pröva en av de tre vännerna du har kvar? För jag bryr mig inte ska du veta, jag har ett liv, till skillnad från dig.

Haha, temareklamen på tv igår. Söta, underhållande. Och mamma pratade igenom hela. "vem var det?? Vad är det här? Är det eran reklam?" och så vidare, lagom till att hon tystnat var den slut, kort men kul. Moviestars?

Fick dissa fika med Sandro idag, ska ju på Queenmusikalen i Karlstad ikväll, ska bli mysigt som tusan. Dock är hela familjen sjuk. Men de gör inget, vi lyssnar ju bara med öronen. Och så kan jag sova hela vägen dit. 10 mil på två timmar. Ingen höjdare när jag och Håkan åkte två gånger på två dagar. Men nu kan jag sooova. Så mysigt.

image82


Var i Örebros moské idag med skolan. Var lite öppen! Och Johan! Sluta dra över lektionerna, vi slutar ju ändå lyssna.Nee, bajs asså.

/ Anna

My heart belongs to you.

Spelar det någon roll att jag älskar dig.? Jag kommer nog alltid göra det i alla fall...

I tillhörigheternas tecken.

Tack och lov, äntligen fått tillbaka min käraste ägodel, mobilen! Oj vad saknad du har varit bebis.
Fick sjunga lite jass idag på sången, vikarie, jag kan ju inte sjunga jazz heller, inte är jag någon jazztjej  heller. Nee, nu tänkte hon fel så det knakade om det kan jag lova.. Tänkte försöka fixa lite tal nu, sen måste jag sova för jag håller på att somna totalt hela tiden, lite slutkörd?

Jag är kär i Fredrik, men jag tror att Lena ska få honom, för jag pallar inte grisar, dom luktar så sjukt äckligt.


Where is the man of my dreams..?Och vet ni vad allihopa? Som jag glömt bort totalt? Jag ska på Queenmusikalen i Karlstad imorgon kväll, sjukt mysigt! Hela familjen ska dit och mysa järnet! Nu förstår jag att ni är avundsjuka, vissa har det allt bra.


Nee, fortsätta plugga.
Pusshej
/Anna

One day.

Sitter hos Frida, vi är de största jävla svullisarna någonsin. Fast Chalie får hälften. Kom nyss på att jag har sånglektion om en tmme, så snart ska jag dit och gala lite med Gunnel. Skönt faktiskt. Sen blire tillaka hit. Bonde söker fru ikväll. Ja är kär i Fredrik, eventuellt i Lena med. Jag är MÄTT!

Annars suger skolan snopp just nu. Inte alls så kul, Muttan som livar upp lite i sånna fall, och att Özz Nujen kommer till skolan nästa vecka och skämtar lite. Imon blir det även besök på islamistiska centret i Örebro. Kommer gå hett till med våran klass kan jag lova. Lite rädd är jag, men de är de flesta i klassen.


Och dig kommer jag aldrig bli klok på tror jag. Så olika människor så jag bli rädd, ändå kan jag inte släppa. Skum läge.
Alltid bortglömd..? Känns för tillgjort ändå.
image81

Förövrigt är det för kallt för att cykla för mig, jag fryser ihjäl, och grinar sönder.

Så nu ska vi till bussen.
Bye!
/ Anna

Jag ska aldrig sluta sjunga.

Orkade gå till skolan idag. Grattis på mig. Så himla mycket lektioner med. Jag åkte sedan hem till Frida, fick skjussa henne till Victoria, där vi intog lunch. MUMS! Annars blev det lite IV-val här på slutet. Skulle möta Håkan men han dyker upp 7 imon bitti... ?! As if. hoho. Snart kommer Frida. Och jag har damp. Nu vet ni. Mys!

I don't want to do this anymore.

Eftersom den sena timmen infunnit sig blir detta inlägget av det kortare slaget. Anna är allmänt förvirrad. Vad händer egentligen? Vart ligger allt? Lägenheten är så gott som iodninggjord. Det känns riktigt guld nu måste jag få påstå. Hemma känns det som, och extra bra med hämtmaten precis nere två trappor under vardagsrummet.

Varit lite krasslig idag, men det hindrade inte morsan från att slita upp en sjukanmäld Anna ur sängen imorse och tvinga på mig kläder för att ge sig ut med mig hack i häl på stan för att ha lite kul. Tror mamma behövder det just nu. Vad är regler till för om nu ingen bryr sig..? Mamma är i alla fall bäst. Sen blev det hem och kör. Ingenting förvånar mig längre. Tack och lov att Agnus i alla fall fattar. Undergång annars.

Imon blir det lek med Frida. Må bra kurs <3 och sen får man se vart livet för mig. Desperate i alla fall. Klar dejt.
Jag älskar att kunna cykla hem klockan elva, hihihi. Älska nya hemma ! På fredag äre dejt med Jimmy. Kulturnatt. myyyys!


image80


/ Anna

Hjärtat säger ja men hjärnan nej.

Du pratar, du pratar som om du vet allt, som om du kan mig utantill, som om du vet vad som h´änder i mitt huvud, som att du vet det innan jag själv vet någt alls. Du tror att jag r din när du vill, du tror att jag alltid kommer stå här likt ett fån och vänta på att du ska säga att du älskar mig. Jag kommer inte stå här, jag är inte din hund, jag har egna viljor, egna fötter att stå på. Jag är en mycket bra tjej, kom på det själv. Eller förlora mig för alltid. Vissa saker kanske är värt att ägga lite energi på, även om ingenting annat är värt det..? Jag står här, likt ett fån och väntar. Men inte länge till, nej, inte länge till. Jag vill komma förbi tomrummet. Ge mig en mening.


Vart blir det till att plugga? Kommer jag utomlands? Vore inte Luleå rätt skoj? Eller bo hos mormor i Stockholm? Eller Västerås med nära hem.. ? Hjälp mig välja. Jag kommer inte stanna utan er. Jag kommer inte åka utan er. Man ska inte vara beroende av folk, men vissa kan man inte bara låta gå så lätt./ Anna

Är man tillsammans om man skedat?

Nu sitter jag hemma hos Frida Evelina Forsberg och tittar på Idol med hela familjen. Precis vad vi ville ha ikväll. Vi är trötta, på gränsen till sjuka och imon är det jobba och sjunga som gäller. Det kommer bli FETT! Sen blir det kanonkalas på kvällen, som det ser ut nu då. Annars har vi varit extremt duktiga och så i skolan idag, jag fick in mitt hemprov. Extremt nöjd. Sen fikade vi, Frida åt halva Sverige så nu är hon lite fattig, och jag fixade svingod milksaken, och ICAs kladdis. MUMS!

image79


ja, någon måste vi väl få in en bild på, och jag fanns ju inte på den här datorn. Så det blev en Frida.. Hade så kul, vi går väl snart ut och går, så jävla hurtiga som vi nu blivit.

Hade!

/ Anna

I love rock n´ roll, eller popilop.

Jaha, sitter hemma hos Frida, i ett desperat försök att få kontakt med omvärlden. omöjligt fall. Annars flyter livet på jävligt bra i lägenheten. Vi är inne, ordentligt och mitt rum är snart fint. hihih.
Skolan har börjat med nytt schema, och tema, allt verkar suga. Men vi håller humöret uppe som vanligt! Med Hans engelskadikter, och Evas tuschteckningar.

Jag ska börja som Anton och ära saker. Jag ska börja ta det som är mitt och jag ska börja vara bättre än du.

Nu sjunger Frida så jag ger upp.

Allt händer.

Så mysig utgång i Fredags med tjejerna, det var krogen Karin! Du är min pussis. Haha, 50 kronorskväll. Och kvällens mus..? Jaja, knasigt kan det bli.

Blev till att flytta sängar och skt igår. Håkan och Madde hjälpte till. Tack så mkt! Jag är nööööjd med mitt rum! Så snart jag fått komma till IKEA!! Vill diiiiiit! MY GOD! Det är myyyysfaktor så det skriker om det.
Myskväll med Frida, Sandra och Anton igår. Myyyysigt blev det på rummet. Men Anton fick oss att svettas? Hmm, bra filmer i alla fall.

Ikväll blire mer film med Sandra och Elli.


Slut på internet nu, gör nog ett litet uppehåll i bloggen. ca 8 arbetsdagar e sagt. Så vi får la se. Vi hoppas på telia.
I HATE THAT I LOVE YOU.


It´s too late to apolygize?
/ Anna

?

Jag jobbar äset av mig för er skull, ändå slutar det med att ni blir besvikna. Vad kan jag göra? Jag vill bara ha kul, precis som alla andra.

Sluta häng upp saker på mig, får jag inte bara vara med?

Dagen som sådan.

Började dagen med att shoppa käk med syster, eftersom mamma inte hann innan jobbet. Sedan hem för att ta bussen upp på stan och plugga med flickorna, samt ge Karin sina (jajamen) 18årspresenter, och det kommer mera kan jag lova! Lite stolt blir jag faktiskt. Annars har vi kommit på att jag är bortglömd.

Blev en massa plugg och hemprovet är på god väg att bli klar, efterlyser endast ett geni på dikter, då vi ska analysera en sådan. Annars blev det lite affärsgång, promenad, hem med Frida till mig, my place liksom. Och jag har kommit på att detta blir sista natten i huset <3 om jag inte väljer att sova här imorgon natt, men eftersom jag ska på krogen så blir det ett frågetecken på det. Kommer i alla fall sakna huset 100 %, det är hemma, sedan 10 år. Jag har så mycket minnen i detta hus. Men det är dags för en ny period i mitt liv och jag känner att en flytt är på sin plats.

Imon blir det i alla fall halloween något förbannat, eftersom Karin fyllt. Det blir utgång minsann. Woho. Klaras next.

Annars har jag kollat på min favvofilm ikväll. Where the heast is. Så värt att se, synd bara att den inte går att få tag i typ. Inköpt från statera av syster. Tack <3 Älskar dig.


Godnatt!
/ Anna

With every breath we take our life changes.

Så mycket tankar nu, så oerhört mycket tankar. Om allt, verkligen allt. Känslor, vänner alt. vänner? Flytt, hemtentamen(japp, ni läste rätt.), projektarbete, flytt igen, socialt liv osv osv.

Hur kan jag veta? Hur ska jag veta vad som försigår i ditt huvud? När det i mitt händer något helt annat. Det verkar inte som att någon tänker likadant som mig nu. Andrahandsval..? Och är det verkligen ingen annan gång det passar? Vad händer när hon inte är tillräcklig, när JAG inte är tillräcklig. Hamnar jag då en än gång i rännstenen, i väntan på att någon ska plocka upp mig igen?Jag orkar inte längre vara beroende av andra, NÅGON annan. Jag vänder mig dit det finns någon. Just nu känns det inte som att jag bryr mig om vem denne är. Jag tar den som finns för stunden, detta resulterar i att jag blir ännu mer förvirrad, eftersom jag inte vet vem som vet vad. Fast hellre släppa ut det än hålla inne, och sen har jag ju alltid mig själv i slutet att vända mig till. Inte alla som ärligt kan säga att ens bästa vän finns i alla väder, plötsligt händer något, en kille, ett jobb, en fest, en familjeträff, vad som helst, och man e bortplockad. Jag vill inte! Jag vill inte hänga upp mitt liv i dina händer. Jag är mig själv närmast och så ska det förbli. När alla andra vänt mig ryggen har jag alltid min egen rygg som håller mig uppe. Att veta det gör mig stark, samtidigt som jag blir skrämmande för andra. Jag har inte självförtroende utan distans. Olika saker, men i båda fallen innebär det en rak rygg. Jag är nöjd med mitt. Är du?
"You tell them theres meanness in the world, in every person, but theres also kindness in the wourld, and that´s what makes life worth living. Tell them that."


And thats where the heart is.


/Anna

Nya leggings på staketet.

Och nu var det konstaterat att Frimis suger även på tisdagar. DVS, Frimis suger alla dagar. Det blev promme till Simon istället. Blev en helt okej kväll, trors att det blev lite tidigt för mig, satan vad trött jag var. Men jag sa ju det Rickard! Det är jag som bestämmer! Jag tog sängen! Annars idag så fick jag och Sandra goaste frullen hos Simon, nybakat, dock inte hembakat, men extremt gott. Satt och lullade en stund, sen blev det lägenheten och plocka iordning lite. Känns fint att hjälpa till. Min bror och jag hade mycket mysigt, och dagen blev ju inte sämre av att jag spöar honom i fotbollsspel. haha! Älskar dig mamma <3

Annars verkar denna stad lägga sig i precis allt man gör. Men gör så, har ni inget bättre att syssla med så varse.

Jag är nog klantigast ändå, haha.
 
image76


RSS 2.0