Jävla letande

Helst av allt just nu så vill jag bara flytta ihop med min underbaraste Jonte. Men inte fan lyckas det när det inte går att få en enda visning hos ÖBO. Sen vill jag inte använda kontakterna innan vi vet om vi kommit in på universitetet eller hur framtiden ser ut. Men jag vill flytta ihop med honom, nu! Är så grymt skönt när vi får sköta oss själva. I like it!

Snart är det jobb. Jag orkar som vanligt inte göra någonting. Noll energi och bara helt trött. Fan. Alltid samma sak.

Ikväll ska vi i alla fall vara hemma hos Jonte. Han har köpt något nytt spel till sin WII, till balansbrädan. Det kommer nog bli sviiinkul! Och så var jag på stan med Elli för en stund sen. Köpte ett linne och en pärm, öppnade nämligen mitt första sparkonto och uppgraderade mitt kort, känns ju fränt! Så nu ska jag ha en pärm att sätta in alla viktiga papper i. Moget va? hih!


Sova..?

Stockholm!




Jag och min underbaraste i Sthlm.






Vi lyckades även hitta god mat till slut :)

Underbara dagar

De dagarna som jag och Jonathan ligger och gör absolut ingenting ända tills det händer något är dom bästa som finns. Som igår! Jag fick tillochmed frukost på sängen, det är lyx! Sen gick vi en vända på stan för att fördriva tiden lite, passade på att handla till maten. Och medan jag lagade mat åkte han och skjussade Philip och då hann Elli och Martin komma. Sandra kom precis till maten och så satt vi och tryckte i oss amerikanska pannkakor.. Eller, Det var väl mest Elli som tryckte i sig en massa. Hah!

Vi satt och mös i köket en bra stund, massa mys! Sen gick vi till ICA och handlade groggvirke och snacks. Sen blev det tillbaka till mig och slå på matchen som följdes av den inspelade filmen. Helt sjukt mys!

Och Jonathan är den enda som verkligen förstår, jag älskar det!


Nu ringer snart Elli och vill hitta på något, den som lever får se! Ikväll blir det jobb jobb jobb!

Stockholm i mitt hjärta.

Stockholm Mormor är bäst! Världens bästa gamling! Jag och Jonathan mös med henne, massor vill jag lova! Och han blev godkänd, och omtyckt. Hah! Alla som inte slåss blir godkända i alla fall.
Sen gick vi en stund på stan innan alla affärer tänkte stänga. Då blev det Hulken, den var faktiskt ganska bra, för att handla så lite om kärlek då ;) Vidare tog vi oss en vända runt om Kungsträdgården för att hitta restaurang för kvällen. Hamnade på T.G.I. Fridays. Mumsigt värre!

Idag har vi mest latat oss hela dagen, jag har vattnat blommorna. Och så har vi handlat lite och sådär. För ikväll kommer Elli och Martin och käkar pannkaka med oss och Sandra kommer och kollar matchen. Så det blir full rulle kan jag lova!

Men nu tror jag att det är läge att börja med maten. Hih!

Sämsta fredagen.

Nu sover han. han somnade klockan tio!! Jag avlider.. Det är inget kul att sitta här hemma hos honom, helt vaken och ensam medan han ligger och sover.. fan! Skulle varit hemma, då hade jag kunnat hänga på ut.. Men men.

Sitter och pratar med min favoritfinne på msn, han åker till Finland på torsdag. Borta ett halvår till ett år.. Jag vet faktiskt inte hur jag ska klara mig. Han är verkligen den bästa. Finns ingen kille som bästa CH! Men jag tänker ta honom alla dagar han har kvar i Sverige! hans familj har ingenting att säga till om!

Frågan är om man ska sällskapa idioten som somnat med kläderna på nu.. Vi ska ju ändå dra till mormor vid halv nio imon bitti. Lagom kul..


Gonatt..?

Världen sover och jobbar.

Jag tvingade mig upp ganska tidigt imorse. Rättare sagt samtidigt som min hårt arbetande karl begav sig hemifrån. Som den goda flickvän jag är gick jag upp, bredde mackor och packade ihop hans matlåda och la i en frukt. Så nu hoppas jag verkligen att han inte svälter ihjäl idag..
Dock sitter jag nu och är helt sjukt seg, uttråkad så in i helvete och rastlös.. Funderar på att sova eller gå till banken.. Borde verkligen gå till banken. Skit.

Ikväll ska vi hem till familjen Hammander, jag ska ta med mitt spel hade jag tänkt. Sen imon åker vi tidigt, för vi ska ända bort till stockholm för att hälsa på underbaraste mormor och sedan ta oss in till centrum för att äta middag. Det blir kanonkul!

Igår då, gick hem tidigt från jobbet. Jag klarade inte! Jag hade så sjukt ont i magen och kunde knappt hålla ögonen öppna, svamlade och hade mig. Lyckades dock sälja ganska bra innan jag gick hem, så det kändes ju bra i alla fall. Fick även ihop lite mat till mig och Jonte när jag kom hem. Så satt vi och åt och tittade på matchen. Vi har så mysigt ihop!

Men nej nej, nu går jag och sover. Ses sen!

Lugnt och skönt.

Just nu har jag ganska precis vaknat, dragit igång en tvätt och satt mig här.. Ingen som säger att man sover för länge (förutom jag då, men det är ju så myyyysigt!) och ingen som ska dra och tvinga en att göra saker som att tvätta. Helt upp till mig. I like it!

Joo, fick goood mat av Jonathan igår. Han hade lagat någon schnitzel med egengjord sås. Duktig!! Sen bjöd jag på min supergoda efterrätt med hallon och maränger. Sen hinner man inte speciellt mycket mer innan han är för trött för att hålla sig vaken.. Så blir det när man jobbar till nio. Fattar inte hur Ida (gruppchefen) orkar med. Hon jobbar ju samma tid och har villa och sambo som inte jobbar som henne.. Men men.

Idag ska jag i alla fall fortsätta fixa hemma, funderar på att förbereda maten så jag bara behöver värma när jag kommer hem. Vi får seeeee! Nu blir det i alla fall frulle. Byyye!

Jobbet.

Nu sitter jag och har precis tryckt i mig en prinsesstårtsbakelse, tillsammans med en omgång Tabooo. Jag, Ronak och Ida krossade Feben och Maria.. Inte konstigt när Maria är så sjukt kass.. men men.

Sitter nu breve henne och försöker sälja iväg något så vi får gå hem åtta vore faktiskt sjukt soft!

Och jag har flyttat min heltid med en vecka framåt. Detta innebär att jag kan sitta på amex en vecka till och har därmed en veckas lön extra! WOHO!


Efter jobbet ikväll ska jag hem till mig, där min underbaraste pojkvän förhoppningsvis lagat något riktigt smaskigt till mig. Sen ska jag bjuda på efterätt och så blir det fotbollsmys.



Jag vill heeeeem!

Ensam.

Nu har dom åkt. Klckan är elva och den känns som tre typ.. Känns helt sjukt ensamt just nu, men det är väl mest för att jag vinkade av dom och sådär...

Just det! Jonte pratade om att han skulle kunna flytta sina arbetsveckor från agusti till juli, och det skulle ju vara kul! För då skulle vi ha tid att göra lite roliga saker i augusti, som vi planerat. Vore kul att komma till Gotland och hälsa på hans familj, och Elli och Martin vill ju ha med oss till västkusten, vilket vore superkul. Så vi får hoppas.

Annars blir det antagligen till Stockholm i helgen. Hälsa på mormor lite och ta oss till Gröna lund och mysa lite. Jag saknar min mormor. Känns lite jobbigt att hon är så gammal som hon är, inte lång tid kvar... Därför vill jag träffa henne så ofta jag bara kan, så det ska bli kul att åka dit. Och låta henne lära känna Jonathan med.
Mina favoriter ;)


Men nu ska jag äta avokado, fick en så himla hård och äcklig hos Jonte igår när jag var supersugen. Så nu ska jag ta en som är klar ;)

Det är dags.

Idag åker familjen. Det är en himla massa pulande just nu här hemma. Jag kom precis hem från Jonathan på min nya hoj som han satte ihop åt mig igår den gullegrisen. Det var visst riktigt smart att lämna den hos honom när vi inhandlat den.

Nu ska jag snart till tandläkaren och sen ikväll ska jag jobba som vanligt. Dock är det inte som vanligt, och förhoppningsvis har mitt Taboo kommit innan dess. För ikväll har vi jobbat oss till en timmes fika med valfri bakelse. Slå den om ni kan! Jag och Maria är ju bäst på denna jord. Slängde iväg varsinn order typ två minuter i nio, satt på övertid!! Första gången någonsin. På K3 loggar man ut 20.57.


Men nu skulle jag visst duka frukost.. Order..?

Lediga dagar.

Det här med att ha mina dagar helt för mig själv kan ibland blir lite långtråkigt, men helt klart något jag kan vänja mig med. Idag är familjen fortfarande hemma pga sjukdom, men imon blir det avgång. Jag och mamma ska ta oss till biltema och köpa min cykel, jag har precis betalat för migg tabooo och jag har massor av pengar kvar, även fast resan tar en del.

Jag är lycklig.
Sjukt lycklig! Mest tack vare Jonathan, som har bevisat för mig att alla pojkvänner inte är likadana, att jag obsolut kunde få bättre och att planer kan hålla. Jag älskar det! Sen att han slår ned mig när jag ska sova är väl en annan femma.. Men den lägger jag inte speciellt stor vikt vid.


Nee, klockan är över ett, om man skulle försöka få igång dagen.. ? BTW, så vann jag en lunch igår! På jobbet då, på rosalies, så det ska jag och Jeanette se till att jag får i mig någon dag.
Ikväll taggar jag fikarace.

Gråsjuk?

Jag är trött, har ont i magen och allmänt slapp. Ska det alltid vara såhär? Familjen åker inte på semester förren imon, bruschan blev sjuk och mormor är allärgisk mot sjukdomar...?

Ikväll ska jag jobba, lite som vanligt alltså. Men sen ikväll kommer min prins och tar hand om mig? Han kommer ju hit i alla fall. Hah!

Nu kommer snart USA Sandra, vi ska ta sällis till jobbet. Mys!

Sommarlov?

Ahhh! Helt plötslig kändes allt så oplanerat. Min familj åker imorgon, kommer hem om ca två veckor. Innan dess drar min kära pojkvän iväg med sin familj, och kvar i skiten är jag, fast med jobb som jag hoppas kommer ta mig någonstans här i livet. Förhoppningsvis leder min inkomster till en Thailandsresa med min kära pojkvän. Men vi får se, hoppas och tror.

Annars har helgen flutit på sjukt snabbt. Midsommarafton var kanonbra! Vi kalasade mitt ute i ingenstans vid vatten och sov över i tält, trillingarna, jag, jonathan och ha 15 andra roliga människor. Det var en midsommar att minnas, och framför allt de viktigaste; bättre än min förra!
Lyckades även ta mig iväg på Sex and the city filmen i lördags, lite premiärmys med syster. Sjukt bra! Men jag kan ju tyvärr inte tycka annat om SATC, så lita inte på mitt omdöme.

Nu har dock helgen gett upp på mig och jag är enbart uppe såhär tidigt för att min älskade pojkvän (som ligger och småfiser istället för att gosa med mig när jag kryper ner under täcket) börjar jobba klockan 8 på morgonen. Jag är inte helt glad över det. Jag har i alla fall hittat rätt jobb för mig i sommar, då jag börjar 13 när jag går på heltid. Sjukt soft!


Men nu är tanken att jag ska fixa ihop en liten matlista och saker som kan vara bra att köpa innan mammaochpappa åker iväg med plånboken. Hah!

Ha en underbar MÅNDAG mina vänner!

Nederlag.

Tung dag idag, hela K3 lyckas typ jobba sig till en timmes tidigare hemgång, alla skyndar sig hem för att se matchen, förutom jag som har ett bord väntandes på O´learys. Min myspojke bjöd mig på hamburgare. Underbart! Sen att Sverige spelade säääääääääämst lär ju alla vara lika skitförbannade över. Sista halvtimmen ville jag fan bara gå hem.

Tog med mig pojken hem, så nu ligger han och gosar inne i min säng medan jag försöker få tiden att gå tills dess att jag blir trött nog för att sällskapa honom under täcket.

Midsommar blir kanonkul! Jag är sjukt tagg! När trillingarna drar grejer brukar det bli svinkul! Så vi taggar!



Gonatt :)

Han sover.

Har sitter jag, i Mellringe, mitt i natten, i min K3 "Heja Sverige" gula tröja. Jonathan ligger i sängen och ser underbart söt ut medan han sover. Och jag kan inte sova. Går man upp vid ett om dagarna är det fan svårt att ha samma dygnsrytm som de som jobbar 8-5. Fast jag ska fan inte klaga. Grymt bra lön för att jobba 5-9, och sedan ha chans att gå hem 8 nästan varje dag om man säljer bra. Jag klagar inte! Dock skittugnt att gå över till heltid om bara någon vecka. Men det klarar vi med! Och det blir fett med pengar!

Joo, och sen är det uppdateringarna.. Har i alla fall grillat med mina underbara trillingar och hela deras kompisgäng, jobbat duktigt, haft massa mys med Elli och kollat fotboll med Jonteponte.


Funderar på att försöka sova snart, känns ju rätt lockande att få krypa ned hos honom i alla fall :)







Och så är det kul att Tema aldrig kommer förändras i mina ögon. Tema suger, har alltid gjort. Fuck 3a! Haha ;)

Do you really want me?

Vissa låtar, platser eller händelser för oss tillbaka i tiden. Både till bra och dåliga tider. Till exempel ett ställe vid stortorget som får mig att tänka på pannkakor, sen jag var liten. Vissa låtar, till exempel tampongtomtarna får mig att tänka tillbaka på min tid med Frida. Tar vi alla körlåtarna så tänker jag tillbaka på min underbara tid på Karl Johan och hela min underbara klass, som jag saknar dom! Låtar som dykt upp just nu, och platser och händelser som fört mina tankar tillbaka till sämre tider är Boten Anna, stadsparken, studenten och Askersund. Detta känns förjävligt. Att någon kan sätta så djupa spår, trots att man inte har några känslor kvar. Jag har hittat världens bästa kille, en kille som jag vet aldrig skulle göra något avsiktligt för att såra mig, som kommer stå vid min sida i vått och torrt och som släpper allt han har för sig för att finnas för mig. Ändå kommer jag aldrig kunna lita på honom till 100%, för jag har litat på folk 100% förut och blivit bränd, oj så bränd. På vilket sätt blir det rättvist mot Jonathan? På vilket sätt blir det rättvist mot mig? Mot oss? Vissa saker och händelser skulle man vilja göra om, göra ogjort.

Jag är i alla fall tre steg före er alla. Jag kommer få något med mig, jag kommer lära mig av det. Även om spåren sätter sig av det dåliga så går jag stark ur det. Och till sist är det bara de underbara minnena som stannar.


Jonathan ger mig underbara minnen

Solsken och hagelskurar.

Oj oj, det blir inte mycket rapporterat här numera. Jag försöker hinna njuta av att ha sommarlov och hinna jobba så mcket som möjligt, jag och Jonte har ju plaaner!

Vi har firat två månader tillsammans, känns helt sjukt, tror vi varit tillsammans hela livet, men jag har nog fel. Syrran har också fyllt år, jag skämde bort henne på jobbet, det är hon värd!
Annars händer inte så mycket, förutom tt jag är med Jonathan nästan hela tiden och myser! I like it!

I midsommar blir det antagligen Baggerud, om vi kommer dit osv, imon ska Jonte cykla vättenrundan och nästa lördag är det bio med syrran, det är väl så mycket jag planerar mina dagar just nu, så jag är på på roligheter!



Cypern är klaart! Vi kommer åka! Guld :D
Någon som vet bra, billigt, centralt boende i Oslo?

En kortis!

Jag sitter hemma hos JONATHAN och njuter av mitt nya liv, fri från diverse irriterande Temafigurer!

Jag hade en helt fantastiskt student tillsammans med de bästa människor man kan hitta! Fick sjukt fina presenter och hade en helt fantastisk dag!


Nu har även jag och älsklingen beställt våran resa. Det blir till Cypern, 15 Augusti! Jag kan inte vänta! :D



Men nu är det någon som slickar mig på ryggen, tror jag suttit för länge.

Det närmar sig nu.

Dagarna går, och jag slipper snart skiten! Skööönt!


Pappa är världens bästa. Och min pojkvän är ju inte heller så tokig. Imon ska han få sin studentpresent, jag kan inte vänta längre. Detta blir hysteriskt bra!

Imon taggar vi KRAMPEN!! :D

Uppdatering hos Anna

Mycket har hänt sen senast. Mycket. Orkar inte skriva någe längre om det, men kan säga att:

  • det har jobbats, och flitigt så!
  • det har varit en underbar bal, på stora hotellet med min prins och prinsessa. <3
  • det har cyklats Hemfjärden runt, 2 gånger! Jag vet.. dum i huvet..
  • Badats har det med gjorts, men mest sooool!
  • Mysit massor med Jonte och hans familj. Taboo body is the shit!
  • Och ikväll har det kollats på vokens konsert. Myspys!
image148


Myspys, ikväll blir det rumpmassage!

RSS 2.0