Borde sova

Hej bloggen!

Sitter uppe nu mitt  i natten trots att jag borde sova eftersom Sara kommer hem till oss vid 9 imon bitti (när man är ledig så är det bitti!) så jag borde egentligen sova.. Men det kan jag ju göra en annan gång liksom ;)


Kunde inte sova eftersom jag däckade en stund på soffan på kvällen. Skulle egentligen ha träffat Simon över ett glas vin, men han var tvungen att hoppa in på jobbet, så jag fick myskväll för mig själv, inga fel det heller ju :)

Imon åker vi i alla fall över till Gotland och blir hämtade mitt i natten av kära faster Carina, det tycker jag är väldigt snällt :) Sen har vi ca 1 ½ vecka att bara njuta av, känns riktigt bra eftersom LIVET drar igång för full fart efter det igen. Första veckan när Universitetet dragit igång så har jag skola två dagar och jobbar tre fulla dagar, vad jag vet ännu, kan ju tillkomma mer.. Haha, mitt liv liksom ;)


Funderar på att göra recension på en bok som mamma tagit hem till mig som jag ska skriva om till Kga kuriren, när jag ändå är vaken liksom :) Sen ska jag göra några till, men håller på att ta mig igenom en skittråkig bok just nu, så det går lite trögt, vill ju hellre läsa annat ;)

Ne, lite fokus här. Hörs när vi är tillbaka på fastlandet!

I'm back home!

Efter nästan en vecka i Göteborg (kållered) är jag tillbaka på hemmaplan. Haft det riktigt bra hos Jonathans och Saras morbror med tvåtjejerna Stina och Hanna. Inte gjort överdrivet mycket utan mest laddat batterierna och haft det allmänt mysigt :)

Nu ska vi vara hemma ett par dagar innan vi ger oss av igen för att besöka Gotland, mycket mysigt.

Men innan vi drar oss iväg ska jag först ikväll mysa med Lina och hennes Olivia. Sen imon blir det kräftkalas hos mamma och pappa och på söndag ska vi ha en sista kväll med Sara som flyttar till Jönköping nästa helg då vi är borta. Ska även hinna jobba lite på Plantagen på söndag några få timmar :)

Liten update,
KRAM

Fashion pack

Sitter på jobbet och har en halvtimma kvar på denna torsdag. Känns jävligt bra att det bara är imorgon är sista dagen med innan vi tar lite semester tillsammans jag och min karl :)

Fick sms förut av Elli som ville gå på fashion Pack ikväll, och det var jag minsann inte sen att haka på! Så det blir kvällens roliga bestyr, efter att jag ätit middag hos familjen :) Just nu håller Jonathan på att överlämna lite studentlitteratur som jag säljer med, så håvar in lite extra :)

Blir tjejkväll tillsammans med Sara imon, färga hår, äta godis och se på film skulle jag kunna tänka mig. Eller kanske att vi busar till det och tar ett glas vin, inte vet jag inte :P

Riktigt skön dag som gått snabbt! Nu ska jag snart hem, hejsi!

Ännu en dag

Vad duktig jag blivit på att uppdatera, vad kul!

Står på SCB, jo, jag står faktiskt :) Vi kan nämligen höja borden, trevligt, men börjar bli jobbigt så ska nog sitta snart ;)

Igår kväll fick jag besök av hela familjen, för att hämta sakerna som jag köpt på Ullared samt sis som skulle hämta sina lägenhetsgrejer. Skitmysigt hade vi, satt och snackade och killa på katterna :)

Börjar må bättre tack och lov, vill träffa Linas fina tjej ju! Måste hinna bli ordentligt frisk innan lördag då vi faktiskt åker till Göteborg och bor hos Jonathans morbror med Sara. Vi ska vara lite barnvakt medan morbror Stefan jobbar :) Trevligt nog så jobbar han mest på nätterna så det kommer nog bli en hel del bus  i alla fall! Ska vara barnvakt åt fina stina och hanna. Gosisar. Kanske blir det Liseberg en dag med. Jag kan ju ta hand om småbrudarna medan dom tre roar sig med "riktiga" karuseller. Haha.

Ikväll ska jag försöka göra så lite som möjligt för att bli frisk, dock känns det väldigt tråkigt att sitta hemma själv hela kvällen när Jonathan jobbar :( Men stor tjej = klara sig själv.

Nu ska jag sätta mig ner. Hörs!

Ullared

Är nu hemma efter helgen i Ullared. Inledde med förkylning som slog till under fredagen, alltså lagom tills det var dags att åka. Åkte dock förbi systers nya lägenhet och kollade in först :) Skitfin, och liten, men det är ju så i början. Blir nog bra när hon fått inreda den och så :)

Åkte och hämtade upp Annelies vänner i Norrköping och drog oss mot Ullared. Fy fan vad långt det är asså! Men vi överlevde och kom fram till Gekås camping där vi skulle lägga oss med tältet. Dock var det ett tremannatält till fyra personer.. Så hennes vänner sov i bilen och vi i tältet. Det roliga med denna camping var ju att vi som hade tältplats i princip enbart betalade för marken som vi tog upp med tältet. Det fanns ingen lampa i området, toaletterna som låg inom typ kissnödigt avstånd vad baracker som bara hade kallvatten (skitäckliga) och inget uppehållsrum fanns det, dvs i regnet och tråkvädret så fick vi äta vårt kvällsmål stående i köket (eller rummet med spis och diskbänk).

Efter detta tog vi oss upp vid 6 och packade ihop och tog oss till Gekås där vi trängdes till typ 15. Då fick en av oss tag i en stuga på samma camping, så lite hopp tändes minsann hos oss! "Vann! även biljetter till Diggiloo som var i Ullared på kvällen och när vi väl kom dit (ståplats) så satte vi oss på gräset och då kom en kvinna fram med fyra parkettbiljetter som hon "ville bli av med" eftersom de fyra som skulle ha dom inte kunde komma och eftersom det spelas in till Ullaredshowen på femman så ville dom nog fylla platserna. Så fick fick platser precis bakom de anställda på Gekås och hade förvånansvärt  roliga timmar!

Avslutade söndagen med att städa ur stugan och kompleteringsshoppade (för 800 för mig del :/) och sedan drog vi hem. Och vid detta laget har jag fan hunnit bli diktigt sjuk. Så på kvällen mös jag bara med Jonathan och idag jobbar jag i växeln på SCB. Tack och lov mår jag mycket bättre idag, tror inte ens att jag har feber :)

Jag kan bara göra långa inlägg, så det får va så :) Kram


RSS 2.0