Dött.

Nu blir den ett litet tag när jag inte bloggar, lite skönt det med. Men kan ju ta en liten uppdatering i alla fall..

Har inge hänt så sjukt mycket på senaste tiden, men var i alla fall på fest hos Lina igår kväll och det blev supertrevligt!

Framöver fyller Johanthan och Sara år, samt att vi har varit tillsammans i 1 år. Detta är inom loppet av två veckor. haha.

Aja, nu orkar jag inte skriva mer :D

Att bli vuxen?

Allt jag vill är att vara vuxen, klara mig själv och inte behöva andra.

Men ibland vill jag bli ihågkommen, ompysslad och uppringd. Känns lite tomt faktiskt.

Hur ska man tänka igentligen ?

Det är ringar, lägenheter, husdjur, flyttar, resor osv. Allt gör att man sitter ihop på ett sätt som kan vara skadligt för ett förhållande. Om man bara varit tillsammans med en människa i 4 månader och inte har en aning om vem personen är sen tidiagre.

För mig känns det helt galet och jag måste erkänna att jag verkligen haft tur. Även om jag och Jonathan kände varann sen tidiagre så var vi ju ändå bara tillsammans 4 månader innan vi flyttade ihop. Tack och lov har jag en pojkvän med ett hjärta större än någonting.

Vi har någonting som jag aldrig delat med någon annan. Vi har ett så starkt band och sånna underbara framtidsplaner med resor, bra jobb, en familj och självklart varandra planerat.Och det jag vill komma till är att vi inte behöver en ring för att lita på varandra. Men runt min hals hänger något som visar vem jag tillhör och som gör att jag aldrig känner mig ensam. Det är större än något annat.

RSS 2.0