Tantfobi.

Jadu, måndagen styrdes Ullared hela dagen. kärringar som trängde sig, slagsmjål om storlekar, milslånga köer, de mest irreterande komplimangerna osv osv. Men Annelie, Madde och Jenni gjorde min dag. Mycket trevligt och vid tio ramlade vi åter in i hemmet, trötta i ben och ryggar. Gick och la mig ganska omgående. Äntligen sömn.

Idag blev det sova läääänge, sen ska jag iväg och umgås en stund med Frida, sen blire förfest (?) och utgång, billigt billigt. Muttan har ju fyllit år och det måste vi fiiira!


Annars så fyller min älskade Karinzor år idag. Grattis sötnos! <3


image71


/ Anna

Flytta flytta.

Började med en kväll på Klaras med brudarna, som inte blev som tänkt, så vi drog med oss Anton och Anthon och Bergarn såklart som hittade ragg efter två sekunder och försvann spårlöst. Annars hade vi en mycket trevlig kväll.

Lördagen typ bara flytta. STORT tack till CH som slitit som ett djur hela helgen. Och fick straffet att sova i min säng och bli stjärtad hela natten. Illa. Livet är inte rättvist. Hyrde lite film och mös på kvällen i alla fall. Sandra Karin Ch och jag , MYCKET mysigt. Jag har ju i alla fall välsignats med de bästa vännerna. Fortsatte även söndagen med flytt. Nästan tomt i huset nu.

 image69


Kommer jag någonsin bli klok på detta?
Vissa gånger är det nog bättre att inte vara lika.

Retrit som behöver uppföljning.

Hade en superskön men extremt kall dag ute vid Talludden. Retrit med Anna & Tord. Vi fick filosofera, fika, sova, ha avslappning, sitta i solen, äta tacos och snacka. Mycket sköön dag må jag säga. Dock vet jag inte alltid vart jag ska ta vägen. Tacka gud för att flickorna finns för mig då. <3 En härlig stund på stan med Sandra & Elli. Köpte platt och locktång, och en nagelfil. Mycket behövligt! Sedan tog jag och Elli en fika (eller en halvfika, pinsamt) medan Sandor (som Karin) var och klippte sig. Sååå fin! <3


image64

Imon blir det en soooft dag i skolan. Från halv tio till senast tolv. Jag älskar när GravidAnna bestämmer! Sen blir det tagga upp till stan och mina gröngölingar. Stadspromenix, sedan förfest och sen klaras. Tjejerna gör krågen! Moahaha. Ska bli riktigt kul faktiskt. Taggad.


Men nu är jag kissnödig. Illa!

/ Anna

Hur går det till?

Tyvärr går det inte att viualisera Hansis fredagsfräckis på min blogg. Annars är det en mycket bra redovisning av vad pojksläktet (ja, för MÄN finns väl bara på tv?) går för. 


image68


Det som inte var bra hos mig var bra hos henne. Erika, marie, Carro, Elin. Är jag verkligen det fiasko ni vill få mig att vara? Har jag verkligen misskött mig så fruktansvärt i den roll du gav mig? Och om jag verkligen är det fiasko som du vill få mig att framstå som, hur kommer det sig då att jag blev vald? Kan mitt beteende ha med ditt beteende att göra? En kväll, en dag. Allt jag begär är din tid, din respekt och uppmärksamhet. Är jag inte värd det är det antagligen du som hamnat snett och inte mig det är fel på. Tänkt så någon gång?

Sometimes love just aint enough.  Vissa problem är helt klart större än andra. Mina problem är verkligen små, små men många.


Utan er vore jag ingen.

/ Anna

Liten flicka, stora ord

En snabb badmintonlektion på morgonen. Mycket trevligt, med en klass där ett par stycken saknades, detta eftersom det var enda lektionen på denna dag. Åkte sedan upp till syrran, vi tog oss till Marieberg, köpte mina vantar och en mössa, glad Anna. Sedan tillbaka till stan där det blev lunch med Madde. På Viktoria, mycket god kebab Annelie. hoho.

image63

Nu ska jag strax upp på stan igen, s´ångletion 16.15, sen är det Skottlandsredovisning på kvällen. Jessica ska få sig ett gott skratt.

Annars får man ringa hem till mig om man vill något eftersom min mobil bestämt sig för att lägga ned. eller, nee, den stängde av sig lite då och då så jag lämnade in skiten till 3. Två till tre veckor kommer den vara iväg och undertiden så funkar inte mitt simkort i någon annan mobil! GRR! Så jag är MOBILLÖS! Men som sagt. Hemtelefon.

Hade gött!
/ Anna

Allt för min syster.

Har tränat våran initeater inför morgondagen, känns som att detta kommer bli underhållande till hööög grad. Jag coh Muttis äger alla. Anna & Jessica liksom ba. Sedan svängde vi upp och bildade en massa mönster med bekantskaper på våghustorget innan jag än en gång håller på att missa min buss, ooops. På väg till Risbergska även denna gång, förhäxning? Risbergska vill inte ha mig!

Hade ännu ett av mina KRÄVANDE iv-vals tillfällen idag. Läste boken
En blomma i afrikas öken på tiden som gavs till läxläsning. Efter denna oerhört presterande lektion tog jag mig en promenad från risbergska skolan till staden och Sandra. Medans jag gick där kom jag sakta med säkert fram till några riktigt kloka tankar. En av dom var att jag helt klart är en medelmåtta. En mycket bra medelmåtta men fortfarande en medelmåtta. Jag kommer alltid få nöja mig med medelmåttor tillbaka. Men om jag ska vara ärlig kom jag även fram till att medelmåttor äger ( förlåt till alla er andra där ute ). Jag menar, inte för mycket eller för lite. Inte för snygg, inte för ful, inte för självupptagen, inte för nedlåtande. Helt perfekt skulle man kunna uttrycka det.

Annars träffade jag Sandro på stan, köpte hårfärg och tog igen. Saknat den damen. Käärlek.Men imon blir det marie med syrran. Såå älskad hon är.
Men nu äre jag som lagar mat.
/ Anna

Kär i kärleken?

Hur vem man? Är jag kär i en person eller känslan som denne ger mig? Just nu vet jag i alla fall att jag är helt okär. Mycket enkelt. Känner ingen större dragning efter det just nu heller, mycket praktiskt faktiskt. Finns så mycket annat att hinna med ju!

Var kör idag. Malin fick mig att överleva. Körde genom eld och vatten. Mindre bra. Annars är lucia på intåg, UNDERBART! Saknat det enormt.

PUT THE BLAME ON ME.

Same shit all oven again. Always the same way. Is it ALWAYS my misstake. Not even the same person, not even the same problem. But some way is it always my misstake. Put the blame on you?
I´m sorry.

Hösten.

Kommer knappt upp ur sängen för att rummet är så kyligt, när jag kommit upp så hoppas jag direkt in i duschen och drar på varmvattnet, där vill jag inte gå ut för att det är så jävla kallt. Äter frukost med tofflor och filten har jag svept runt mig, ska cykla till skolan men ändrar mig när jag gläntar lite på dörren för att känna om det behövs vinterjacka, men det behövs halsduk, vantar OCH långkalsonger med. Detta är hösten som infunnit sig i mitt hus. Tack och lov att vi ska flytta, för lägenheten är läskigt varm, så skönt.


Gympa om en stund, orkade inte gå på veckoplaneringen. Ikväll blir det kör. Börja med lucia? Ser jag fram emot. Annars ska jag upp och spana in hur lägenheten blev.

Pusshej
/ Anna

Det finns alltid tid för tre män och tusen tjejer.

Styrdes Ladies Night efter jobbet igår, en skämmande, roande och underhållande kväll med Milkael Tornving, Kjell Bergqvist och Martin Stenmarck i spetsen, en helt underbar show som innehöll det mesta. Dom killarna kan underhållning vill jag lova. Tack Mamma, tack Annelie. Ni är mitt liv, ni är min luft, utan er fins jag inte.

Idag styrdes det jobb igen, Henrik åt även idag upp ALLA korvar, inga till kunderna. Sen mötte jag flickorna (läs Sandra, Karin och Elli) i lägenheten, vi skulle till och måla, i ett hav av färg i trosor och jeansoch alla andra lite minde ömma kläder som vi kunde avvara målade vi rummet. Två strykningar och rummet bör vara klart, annars blir det mera strykning någon gång. Helt underbart att träffa Sandra igen <3 Så saknad. Och så fick vi ju saker gjorda med. Jag bjöd även damerna på mat, som dom lagade. Fiskpinnar, ris och beanéssås enligt Karins order.

Jag är inte vän med folk som inte vill. Jag och Bertil klarar oss utmärkt själva. Ett telefonsamtal bort. Ska det vara så svårt?


Jag och CH (och kåta äcklet) hamnade på vimmelbilderna på Klaras :) och på satin kanske. Jag hittar inga bilder alls faktiskt. Men man skulle ju vara med på kort första kvällen ute, och det ansåg jag var i Fredags. Så här är den!


image62

Grrr.

Hade skrivit ett inlägg men datorn är kass. Så jag säger bara tack Agnes, tack CH och tack syster för att dessa dagar med kör och utgång blivit mycket bra! Annars jobbade jag idag, CH fick sova vidare... Suck. Och inte ens bäddade han sängen efter sig. Hmm. Uppfostran va?! Nu ikbäll blir det ladies night med mamma och syrran. äta och dricka gott och sen underhållning. Stenhårt!

Musik skall byggas utav glädje.

/ Anna

Bertil kaktus tagguson.

Jaa, en mycket bra dag igår. Fick fina naglar, fina presenter, tårta och massa omtanke.  Blev utgång till MM, pastabaren, Mm och Satin sedan på kvällen, mycket trevligt sällskap! Det var sis, elli, evve, CH, allu och Simon! Tåls att göras om. Kom hem 3 och somnade rätt kvikt efter att Annelie bäddat iordning <3 Älskar dig så mycket syster!

Kom efter mycket segande ändå upp i morse, redovisning dagen till ära, men vi tog det ganska inte så seriöst. Upp till lägenheten efter skolan, fixade med MARCUS (?!) rum. Målade och hade oss, mycket bra jobb! Sedan kör, som känns lite för oseriös numera. Lite för små ungar för att utmaningen skall infinna sig.

Annars blir morgondagen tuff med rep och konsert direkt efter skolan tills 21 ca, sedan utgång med CH var planen. Låter dock väldigt trevligt så jag kör nog på det. Trots jobb hela helgen och Ladies Night på lördag kväll med mamma och syster. Så underbart!

/ Anna

För jag är starkare än du.

"They're really small people who has to climb on you, but when the gets to your knee you're just gonna stretch your leg and let them fall down once again"

Mot alla odds har denna dag varit bra. Sjuuukt trött på stupan, men en timmes sova på bussen ordnade biffen. Sedan sofisengelska, en mycket mysig promenad med Muttan och Laura på staden, tack för hjälpen gumman. You made my day.
Sedan iväg till IV-val och Sanna, koncentrerat pluggande, mycket värdefullt! Tack Birgitta för att du är den bästa läraren, och tack Sanna för att du ser saker ingen annan ser och faktiskt finns där. <3

Imon blir jag tydligen ett år äldre då, jag får gå ut, dricka alkohol, gifta mig, ta körkort, ta egna beslut med mera. Jag låter er veta imorgon om jag känner några större förändringar.


Dags för massa världsbilder!
Byye
Och så råkar jag ju då veta att det styrs tårta åt mig i köket för tillfället. Tagga morgondagen!
/ Anna

Blod, svett och tårar.

Nu sitter jag här i skolan, med hjärtat i halsgropen och magen gör uppror. Hoppas hoppas. Är ju lite sent att ångra sig så att säga. Försöker hitta databaser att hitta information på, verkar vara en omöjlig uppgift för lilla mig. Snart kommer dock syrran och hämtar mig, tack och lov. Orkar inte sitta ensam i lägenheten hela eftermiddagen.

Är det ens någon som ska med ut på onsdag eller? Även om det räcker med den närmsta så skulle det ju vara kul med lite folk. Önsketänkande?
Joo, lite nere, men så är det ibland. Jag försöker ju bara.


/ Anna

Ett hjärta är inte ett hjärta utan.

Memories. 


En riktigt mysig hemmadag igår, bara låg hemma och mös med familjen, minus pappa som är på någon kryssning, kollade på ensam mamma söker och en massa roliga klipp med syrran. Min familj betyder verkligen hela världen för mig. En ledsen Anna, vill bara dra sig undan och vara ledsen. Men då kommer familjen och myser och gör mig på så himla bra humör. Vad betyder någonting om inte familjen fanns? Jag är världens lyckligaste flicka, eftersom min familj är det finaste jag har. 

Snart blir det iväg till skolan. Ska söka lite information om GI metoden till mitt IV-val. Måste bara väcka syrran först, jag tänkte att hon skulle få köra ned mig. Sen blir det hänga på stan efter idrotten, kör ikväll. 

2 dagar kvar!


/ Anna 

Svart eller vitt, stark eller svag?

Och nu fungerar inte redigeraren, för min dator är totalt dum i huvudet nu för tiden och verkar inte vilja samarbete eller kompromissa alls med mina åsikter.

Annars vill jag helst av allt glömma de sista 2 timmarna av gårdagen och fokucera på de tidigar mycket trevliga timmarna med mycket trevligt folk. Annars har min dag varit otroligt mycket svullande.

Imon består dagen av en helidrottslektion, kan blir tufft asså. 13,40 börjar den tunga skolodagen till 14.50, herregud.

Annars fyller ju jag på ONSDAG. Ifall någon missat. Tihi.


/ Anna

Som en skål fylld med gröna vindruvor.

Filmkväll igår med trillingarna plus elias och flicka, och jonna, frida tammie och Sis :) Mysigt, trots dåliga flmer valda av mig. Pinsamt. Slutade med att alla gick eller somnade. Utaom CH som tvingade mig att se hela! Aj aj.

Jobb idag, var konferans på pappas jobb, jag och Annelie bjöd på div olika måltider. Mycket uppskattat och mycket välgjort! CalleBalle var där med! moahaha!

OOOOONSDAG!


/ Anna


Isande kalla Sverige.

Just nu är ALLT kallt. Allting får mig att rysa av obehag. Jag måste hitta mig själv ett varmt ställe. Ett varmt ställe att vila mitt hjärta på. Det varma stället ligget inte i någons famn, inte heller finns detta varma ställe i något annat exotiskt land. Detta varma ställe finns inom mig, men jag har tappat bort kartan men vägen dit. Hjälp mig hitta kartan.

Annars har jag taggat staden efter skolan idag. Med Frida och Tammie. Ikväll blir det film med folkiet. Ska nämligen jobba imon.
Opepp på att skriva. Bye


/ Anna

Allting är på något eget sätt vackert.

Precis kommit ut ur en varm dusch efter att ha promenerat hem från stan, och nej, inte till lägenheten utan till huset. Detta efter att Sanna klockan sju smsa och frågade om jag täkte komma på konserten som Må Bra kursen skulle på. Joo, det skulle jag ju. Brottom brottom, hann dit till andra halvlek så att säga. Mycket mysigt, klassiskt.

Annars har jag hunnit slipa mitt spacklel på rummet idag, samt satt upp en del maskeringstejp. Köpt färg har jag med. Bytte stil TOTALT. Rummet blir nu mycket ljust rosa ( ja, jag vet hur det låter) och lila på fondväggen. Men det var så myciga färger så jag kunde inte låta bli!

Annars så letar jag efter något som gör mina regninga dagar mindre trista. Vart hittar man det?

Kommit igång med projektet. DVS tagit kort på pappa, vägt honom och mätt magen osv. Nu ska han även få en träningsbok, där han ska skriva varje gång han tränar. Oh vad jag fixar!


Nee, sovdax kanske. Skola 8, med redovisning. Läskigt.

Its gonna take a superman to sweep me off my feet.

Mycket har hänt. Gårdagen började med en härlig volleybollektion på gymnastiken. Mycket skojigt. Sedan blev det till att snabba oss och göra oss fina, för 30 minuter senare var det foto för oss, och vi kommer antagligen bara vara skittöntiga. Haha. Men min bild får jag väl säga var okej.

Sen kom syster och hämtade mig, åt lite hemma med mamma, sen satte vi oss i bilen och åkte till Sthlm! Blev inköp av skinnjackan! Äntligen! Jag hittade Den ! Nöjd. Sen drog vi och åt massor med kinamat, med efterrätt, dvs, friterad banan, då var det ferre på riktigt!
Vidare och parkerade bilen intill Globen och ställde oss i kön för att komma in på Gwen Stefani konserten! Med inte så mkt kläder på oss frös vi oss igenom den långa kön, kom in, hamnade mycket långt fram, och bara njööt! DET VAR EXTREMT GRYMT! Kvinnan har verkloigen talang! Vilken röst, vilka sångare, VILKEN SHOW! Underbart!
Sen tog vi oss åter till bilen och drog oss hemåt, efter ett mcd besök. 

image60

Sofi, även om jag inte kännde henne så tänker jag på henne, efter att mamma läst i tidninen. Jag kunde ha kännt dig. Jag beklagar verkligen. R.I.P <3 


Idag blir det plock med lägenheten, kanske kan börja måla? Hoppas!

Thats gonna bee it!
/Anna

Aldrig utan dig.

Hur är det nu då? Ska vi hålla ihop bara av medlidanade? Vad hade hänt om du stannat hos mig av medkännsla? Hade jag varit en lycklig människa då? Tänk om det gått 30 år med dig. Om jag hade varit oönskad, men ändå med. Var det därför allt var som det var?

Dokumentationen är fördig! Tagga volleyboll imon! Nu vill jag titta lite på sex and the city. Guld eller vaaad?8 dagar kvar! Då smäller det!


/ Anna

There's no shoulder here to lean on.

Ännu en dag har gått likt ett höstlöv som faller mot marken. Det har varit sol, vilket även innebär en glad Anna, känns som om jag är kär. Fick reda ut saker idag med, mycket glad över det eftersom jag verkligen inte vill vara ovän med dig, du har fortfarande en värdefull plats i mitt hjärta. Blev en dag i konstens tecken då vi jobbade med temeprojektet, jag målade mig hand, blev väl inte superfin direkt. Hmm. Fortsatte dagen på risbergska. Glömde min dokumenhtation i skolan så jag måste skriva in den på datorn nu och skicka iväg den. Suck! Kul eftermiddag! Helt onödigt jobb. Sen ska jag tillåta mig själv att fixa naglarna ikväll.

För imorgon blev det skolfoto! OMG! Haha, hatet rinner ut ur öronen på mig. Jag blir alltid så misslyckad! Men jag ska göra mitt bästa detta år. Slipper ju ha en Håkan som står och hänger över mig i alla fall. Tack tack! Annars ska vi vara allmänt kära i Simon. Temain<3<3st. Vem vet vem vet.
Nee, åter åt dokumentationerna här. Pusskram!


/Anna


Bilder :)
When I loose myself I think of you.

Har varit en dag som andra i skolan. Blev volleyboll på idrotten, vilket uppskattades av mig själv då. Lite har jag kvar i alla fall. Vissa servar satt till och med skitbra, över förväntan!

Eftermiddagen spenderades med ett litet besök på Mcd där Frida och Tammie satt ( pinsamt Frida..), sedan gick jag till H&M för att köpa lösnagel eftersom min jävel ramlade av på idrotten (:@), där jobbade passande nog Greken, så han fick sina spermastrumpor (kommentarer överflödiga) trevligt att träffa pojken. Sen blev det till att spackla rummet innan kören tog över. Roligt nog sjöng tre av mina ungar jag hadfe på G-vik i sommras i barnkören som vi övade med idag. Svinkul. Dom fnissade rätt gott. Haha.

Kvällen blev det till att åka hem, kvällsmat och sen ut och promenera med farsgubben. Sitter nu här och försöker knåpa ihop lite projektarbete. Flitigt Anna!


/ Anna

Fina naglar och ett nytt rum.

Nu försöker jag få till ett vanligt inlägg här med. Varit i skolan en liten stund nu, har haft någon lektion av något slag.
Igår var jag uppe i lägenheten en massa och hjälpte mamma och pappa och bära och sen så hjlpte jag till att måla lite. Idag ska jag dit efter skolan och spackla mitt rum och kanske måla lite till. Sedan blir det kör minsann, är på tiden, får abstinens av att inte sjunga, kanske låter sjukt med jag är beroende, thats it.

på onsdag tar jag även med syster till storstaden Sthlm för en dag med shopping och mys innan vi ska till globen och se Gwen Stefani :) värt en glad gubbe. Kommer bli gryyymt! Galna flickor. Trots allt är det alltid min syster som jag har roligast med. Speciellt när vi sitter uppe hela nätterna fast jag ska till skolan dagen efter, tycker det är elakt eftersom hon alltid får sova vidare på morgonen. Grr.


men nu ska jag försöka ge mig in i projektarbetet igen och kolla in GI metoden, på något sätt måste vi få ned pappa i vikt...

/ Anna


Även en myra är en varlese.

När jag såg det, orden, det var som ett hårt slag i ansiktet, ett hårt slag som för att få mig att vakna, på ett brutalt och jobbigt sätt. Ändå vaknade jag inte med ilska, jag vaknade med ett frågetecken. Varför slog du mig? Varför ruskade du inte bara på mig? Eller strök mig över kinden? Ett ord som sårade mig mycket, men inte ågonting jag inte klarar av, det känns inte lika hårt som jag trodde det skulle göra, eftersom jag visste att du till slut skulle väcka mig. Jag hade hoppats på att du skulle väcka mig på ett mildare sätt, men kanske var det tur att du slog mig, eftersom ditt medlidande inte är det jag önskar mig för tillfället.

Och jag är inte den som slår tillbaka...

Pure dead amazing!

Hemkommen efter en helt underba vecka i Skottland, framför allt tack vare Emma "Muttan" Mattsson som gjort att varje dag slutat med ett garv. Moahhaha. Och vi har gjort så sjukt mycket roliga saker, så de sakerna får det komma in lite bilder på senare. Men vi har vandrat och dansat och spelat shinty och shoppat och intevjuvat och kollat på kiltar och varit försenade och skrapat pengar och mycket mycket mer.

En underbar vecka i ett underbart land med underbara människor. Yeah!


RSS 2.0