Middag.

Har nu varit på födelsedagsmiddag, hos de bästa trillingar jag känner, måste jag erkänna. Blev lite chockad när jag och Elias dök upp och Trillingarna var uppklädda till tänderna. Som tur är var det inte bara jag som valt den slappa klädstilen för kvällen.

Det blev trerätters med mycket gott sällskap, med alla killar och Mela som enda tjej förutom mig, men vi klarade oss bra och skrattade på precis rätt ställen.. Kvällen fortsatte med koskenkorva, Jäger och för finsmakaren CH, Bailys. Det hann bli rätt go stämmning innan vi som inte fyllt krog åkte hem. Det var dags för pojkarna att sticka ut på stan. Passade perfekt för mig som skall upp halv 9 och jobba imorgon.
Har vi någon fri vilja? Eller kan alla val skyllas på vårat genetiska arv? Är det miljön som påverkar oss till allt? Har vi egentligen ingenting att säga till om, i slutändan?Ha det bäst!
/ Anna

Födelsedag idag :)

 image1
Tyvärr inte min födelsedag då. Utan CHs! Grattis din lilla finne!


Lika bra att det inte var min födelsedag säger jag bara, för idag är jag rätt så sjuk. Och vi hade Walk ´n Think i skolan idag, dvs. en promenad, i stil med tipspromenad, med filosofifrågor till Oset där vi fikade och hade klassamling, mamma fick även hämta mig där. Kallt.

Var med sis på arbetsförmedlingen efter, vuxendagis asså. Lite stört hur det går till, hoppas man aldrig behöver vända sig till dom säger jag bara.


Men nu sitter jag och väntar på att min käre far ska komma hem så jag kommer ut till CH och pojkarna, eftersom deras föräldrar envisas med att låta pojkarna bo så jävla långt ut på landet. Och imorgon blir det jobb, med Henrik, Jens och alla andra fulisar. Till och med sällskap av Syster tror jag, kan ju bli riktigt kul! Därför blir det kanon att dom ska ut på krogen, måste jag erkänna.


Ha det guld!
/ Anna

Hejsan världen!

Tyckte det var dax att ta och skaffa mig en blogg igen. Nu när jag börjat mitt nya liv menar jag, som nybliven singel tänker jag klarare än någonsin.
Sommaren har varit full av spännande upptåg, men det mesta och bästa har mina underbara vänner och min SYSTER stått för.

Sommaren började med jobb på Gustavsvik, där nya vänner hittades och gamla återuppstod, Jennie och CH blev mina offer detta år. Med ett glatt humör hoppade vi igenom innebandyträningarna och garvade oss igenom frisbeen och allt annat sånt där viktigt, medan jag skötte den viktigaste uppgifen, blev bästa kompis med alla ungarna.
Det fortsatte med lite häng, innan jag drog till staterna i TRE veckor, såå skönt, få träffa syster igen, ärterlängtad som få. Vi besökte Boston, där min syster arbetat hela året, New York med allt vad det innebär, även SOHO denna gång, som jag blev kär i, Niagra Falls, mycket sevärt, fast hade nog hellre hållt mig på Canadensiska sidan.
Kom hem, blev lite dumpad där någonstans, men spenderade de två veckor som tog min syster att komma hem med Sandra mest hela tiden. Tack Sandra <3 Vi lekte med massor med olika pojkar dagarna i ända tror jag, och Karin var med såklart, mest när Andreas var borta, men hon är med helt underbar, bättre får man leta efter.
Sedan kom syster hem, vi har styrt årets fetaste fest, härjat hos mormor i stockholm och en massa mer. Nu har dock skolan börjat och krafterna är inte vad dom har varit när man kommer hem.

Ändå har jag denna vecka hunnit både det ena och andra, bla varit med tjejerna, Ch och co., Simon och syrran en massa, så jag är nöjd. I helgen blir det fest hos CH, trillingarna fyller 18, stora killar nu. Ska även jobba, tur att killarna ska ut på krogen imorgon och att jag inte har allt för mycket att dricka till på lördag. För imorgon blir det middag och på lördag blir det fest, fullbokad. Samtidigt som jag jobbar ca 10-15. Blir kanon.


Ne, nu ska jag gå och kolla på Top Model, tönt som jag är, men fast har jag varit sen säsong 1.


Ha det guld
/ Anna

RSS 2.0