Viktig vecka!

Helloj bloggen!

Idag är en fin dag! Varit på uni och träffat massa trevliga människor efter en riktig kamp med att cykla till skolan med en tidsram på 15 minuter och i total motvind. Pust!


Men idag började vi med lite nytt, vilket är både lite intressant och lite skittråkigt. Är ju inget jättefan av poesi direkt.
Efter skolan tog jag mig hem till en sovande sambo som var vaken hela natten och pluggade, kröp ner hos honom en liten stund och mös innan telefonen började ringa.

Det blev två jobbintervjuver denna vecka. En i Karlskoga och en i Stockholm. Dock är den i Stockholm förlagd i Örebro och bara en projektgrej, men ändå! Och Karlskoga får vi se om det kan ge någonting inför sommaren. Kan vi hålla tummarna tillsammans eller?

Sen pratade jag med min underbara mamma på facebook som ville ses över en fika, så det slutade med att vi satt och fikade på Waynes och sen gick vi till Löpex och köpte ett par skor åt mig för att försöka reda bot på min benhinneinflammation, eller i plural eftersom det är båda benen. Och denna dagen var det tillochmed så fins så det var mamma som betalade :) Hon är en riktig ängel! Fint att veta att hon tänker på mig liksom <3

Och angående jobbintervjun i Stockholm så blev det så bra så att min pappa lovade att köra mig dit, så vi ska ha lite kvalitétstid på fredag, sånt är aldrig fel!


Haha, mina alltid så långa inlägg! Men då slipper jag skriva på ett tag med ;)
Kram!

Upp och ner.

Det är väl lite så mitt liv ser ut just nu.

Igår fanns det INGENTING att leva för, och idag skiner solen i hela mig (om än inte ute..).

Vissa dagar är jag så lycklig över hur rikt mitt liv är/kan vara, och andra dagar känns det som att ingen finns och att jag är helt ensam i hela världen.

Jag har aldrig tyckt om att vara ensam. Jag är ett flockdjur rakt igenom. Därför har denna vintern med allt som kommit med kännts riktigt tuff. Jag har mått dåligt, och dom som hade kunnat hjälpa mig ur det har antingen mått lika dåligt själva eller flyttat eller blivit gravida eller någonting annat viktigt. Och det är klart jag förstår. Dock önskar jag bara vissa dagar att någon bara ringde och ville ta en promenad eller något. För jag orkar inte allt det uppstyrda. Jag är så sjukt osäker i mig själv just nu, något jag typ aldrig varit med om tidigare.

Jaja, är inge kul att skriva om och inge kul att läsa om. Men det kanske förklarar min okonsekvens på bloggen.

Puss på er.

April!

Oj oj oj, haha. Jag hänger knappt med i svängarna. Fick helt oväntat ett meddelande från Anton idag om att vi ska hålla fest imon. Okej tänkte jag! Dock är det LÅNGfredag, och då börjar tydligen festen 12 på DAGEN! Så klockan 12 imon bitti (ja det heter bitti när man pluggar, det har du med gjort!!) kommer det ett gäng killar hem hit för att börja förkröka :P
Känns som att jag kommer ta det lite lugnare och korka upp framåt kvällen :P Men dagen innebär nog en hel del skoj i alla fall! :) Tagga!


Annars har vi det rätt bra! Håller på och smörjer in mina benhinnor varje dag, så jag hoppas att dom kan bli friska nu efter ca 2 månaders inflammation.. Det taggar vi med!

Och snart fyller min finaste finaste finaste fästman år med! Och jag har VÄRLDENS bästa present som jag inte kan outa på någon vecka, men det kommer bli så GRYMT lyckat! Åhhh! Hela jag bubblar! :D


Nee, nu ska jag gå och hoppa på tjockisen i köket (inte Korven).

Puss!

RSS 2.0