Onsdag.

Vaknade bajsmycket för sent, så nu har jag precis hunnit slänga i mig lite frukost så ska jag cykla iväg.. Tänkte ta en promenad och dusch på morgonen... Men men.

Ska träffa förseminariegruppen i några timmar och sen har vi seminarie hela eftermiddagen.. Känns inte helt skitkul, men skönt att jag inte jobbar ikväll i alla fall :)
Utan istället ska jag träffa sis lite :) Får se vad som hittas på, mysigt i alla fall!

BYYYE!

Hallå bloggen!

Just nu ligger slöa jag framför tvn och kollar in Desperate housewifes, det tycker jag är rätt mysigt. Korven håller lite koll så det inte blir för tokigt, för då håller han för ögonen på mig :)

Har haft en så skittuff dag idag. Började med seminarium klockan 8 imorse, efter det klockan 10 gick jag och erika och pluggade. Har ju tenta nästa fredag, så vi måste se till att det sitter! Vi håller tummarna helt enkelt, men blir ett par pluggdagar till ;)

Efter det käkade vi lite med socialfall (känn dig träffad elli!) och tog oss mot 3,5 timmars föreläsning. Kom hem vid halv 6 och nu har jag läst lite inför morgondagens seminarie, men galet trött!! Fick även en uppgift till förseminariegruppen tills imon. Så istället för sovmorgon till 13 så ska vi ses klockan 10 och plugga. Men men, det händer ju inte alla dagar i alla fall :)


Ser fram emot veckan i alla fall! Imon ska jag leka lite med syrran, sen blir det lite plugg på torsdag och lite jobb. Fredagen firar vi med att slå till på Boda Borg med Halloweentema och sen på kvällen ska vi tjejer mysa med lite vin och god mat :) Planera eventuell Spanienresa i början av nästa år. KUL!


Nu ska mitt fokus återgå till TVn :) Natti!!

Sitter på jobbet.

Sitter på jobbet. Är visst inte så himla kul att jobba som man hade hoppats på. Har totalt försummat bloggen ett tag, men bordsgrannen tjatar om sin blogg hela tiden, så jag måste ju!

Har ju bland annat varit tre veckor på praktik med världens finaste 2a på Hagaskolan. Har varit 3 helt fantastiska veckor och det var med en liten tår jag lämnade dom i fredags, men jag kommer tillbara två veckor i slutet av november. Så än slipper dom mig inte! haha!

Fick besök av moster i helgen, jag har ju även hunnit fylla 20 år och förlovat mig. Kommer inte ihåg om jag skrivit detta, men fick en ring på mitt finger 11/10/09, min Jonathan :) Hade en riktigt mysig mysdag utan fina restauranger, konstlade nöjen eller så. Vi tog en promenad på flera timmar och sen lagade vi trerätters ihop och mös med en film efter. Sån´t gillar jag!
Födelsedagen firades med Queen som min älskade familj gav till mig och Jonathan i födelsedagspresent. Otroligt bra!

Men nu äre back in school. Måste säga att det tokigt nog ska bli skönt! Trots en ganska stor tenta nästa fredag.. Ska man vara nervös? Ska i alla fall plugga lite med Erika imon, så det känns bra! Ska bli kul att träffa mina fina vänner!

Nee, nu är rasten slut, back to work!

Friskare.

Idag är jag bra mycket friskare. Det tycker jag känns mycket bra. för det innebär att jag kan gå och leka med barnen i skogen imon på praktiken. Det är sånt jag gillar :) Hoppas verkligen att kärleken till detta yrke håller i sig hela livet som för mina handledare :)

Meen, just idag har jag bara suttit på rumpan hela dagen, bra gjort tycker jag, för nu känner jag mig rätt pigg :) Ska ta med sambo och mamma till ÖBO imon och välja tapeter, och jag vill poängtera att vi ska VÄLJA tapeter och inte kolla. Vill ha ljust och fint! Dock måste ju allt ner och sedan upp igen, det känns ju mindre bra, men fan så snyggt det kommer bli!

Ser mycket fram emot i helgen. Är ju invigning med overallen på fredag, sen på lördag ska jag vara med mina bästa tjejer (Mamma och syrran) käka middag och dricka lite vin för att sedan gå på ladies night! Wonderful!

Nee, jag kommer faktiskt inte på någe roligare att skriva för idag. Förutom då att jag har den finaste finaste finaste sambon som går att ha. Han överraskade sjuklingen med brunch framför tvn med alla mina favvogrejer. Jag älskar honom! det blir speciellt mysigt i helgen med våran 1 ½ årsdag :) Stabilt förhållande så länge! Trots att vi var tillsammans två månader innan det om man frågar käraste svärmor. Men det är ju trots allt vi som bestämmer reglerna ;)

Nope. Gonatt efter CSI.

Sjuk.

Jag är sjuk. Efter att ha varit frisk i säkert 5 månader så blir jag sjuk första dagen på min praktik. Lagom tajmat.
Sitter hemma i soffan med världens förkylning, snuva och grejer. Tung i huvet och kan knapt prata med min vackra röst. Trodde verkligen att jag skulle orka komma iväg idag, men turligt nog stannande jag hemma, för jag hade inte varit en tillgång i klassen direkt.. Suck!


Och jag som skulle börja jobba igårkväll. Dom lär ju inte blivit helt glada när jag hade blivit sjuk igår, första dagen och allt, men men. Ska börja på mitt gamla uppdrag nästa vecka, dock vill dom att man ska kunna jobba heldag på tisdag, annars ligger man ju inte skitbra till. Så jag får höra med praktiken om det funkar. Suck vilken jävla timing. Plus att jag ska till knuffen på fredag och få recept på en ny p-stav. Nu är det dags att byta, ser jag inte riktigt fram emot.. Men men.

Ikväll blir det mys med blodpudding och en massa sittande. Imon VILL jag vara frisk!


Btw så var första dagen på praktiken helt underbar. Underbara barn och klass, känns som mina veckor hos dom kommer bli superskoj!

Barnvakter.

Puh! Nu har barnen gått. Fick sova hela 5 timmar inatt, haha! Arvid somnade inte försen 12 ungefär och vaknade typ halv 7. Hade man vetat det hade vi kanske sovit lite tidigare vi med. Meen! Upp som en sol, på med bobibompa, laga fruktost, borsta tänderna, på med kläder, läsa saga osv.

Drog även igång med ett stort bullbak idag, dubbel sats tillochmed. Så igårkväll gjorde vi egen pizza och dom fick slänga ihop sina egna och idag fick dom styra sina egna bullar. Dom blev kalasgoda såklart, men supersmå så alla tog typ 4 var, inklusive föräldrarna. Men lite bullar fick dom kvar och ta med sig, men våra sparades. Mums!

Nu är vi rätt döda, men ska hem till Jonathans föräldrar ikväll och käka middag och kanelbullar. Haha. Skönt att röra lite på sig med, men hem ganska tidigt eftersom jag påbörjar min praktik imon och tre veckor framåt. Blir även dags att ta tag i jobbandet. Så morgondagen blir lång. 8-21.

usch nu blev jag trött av att tänka på det med, haha.
Puss <3

Jag sov för länge!

Nu är barnen på intåg och jag är redan trött! Ni vet när man sover längre än vad man behöver och blir sjukt mycket tröttare än vad man vore om man gått upp 7? Haha. Men nu kommer Arvid och Clara, och då är det fest!

Hörs imon!
Puss

Fredagsmys.

Klockan är mycket och min kära sambo har stängt ner sin dator = läggdax, men måste få ner ett par ord om den långa dagen ändå ;)

Började dagen med stress till skolan eftersom mina kära vänner Räki och Malin är rätt sega ;) Sedan hade jag seminarie som gick väldigt bra, trots att jag dör av efter halva (3,5 timmar långt).

klockan 12 var jag fri och tog mig hem till Malin för att träffa den nyanlända voven, en riktigt finig vove :) Hon hjälpte mig att färga mitt hår, så nu känner jag mig snygg. Är så sjukt skönt när någon som kan sin sak myser med ens hår! Speciellt när hon hjälpte mig att skölja ur färgen (fick inte ur allt sist). Tog en pizza på gamla hederliga Viktoria som inte heller denna gång svek mig, mums mums mums! Tog sedan en mysig promenad med voven i höstkylan, asmys <3.


Sen var det dags att plocka upp lite mat på Saigon och ta hem till min älskling som hade korkat upp Black Tower, också det världigt gott. Kollade lite på Idol innan vi tog oss mot SF och kollade på Flickan som lekte med elden. Tror det var jag som tyckte att den var bäst haha.

Innan vi tog oss hela vägen hem mötte vi upp Harry och Marcus hos mamma och pappa och sällskapade dom på kvällskissningen. Mysig dag helt enkelt!

Men nu ska jag sova med min älskling. Behövs mycket sömn nu för imon kommer energiknipperna Arvid och Clara och sover över.

Gonatt!

RSS 2.0