Vaccination

Idag var jag och Selma och fixade det sista med vaccinationen. Min älsklingspappa kom och hämtade oss i morse, sen lämnade han oss här hemma efteråt. Gulligast i hela världen! Selma fick hänga lite på pappas kontor medan jag handlade och pappa satt i möte. Så nu har jag lyckats storhandla denna månad med. Skönt! Blir faktiskt otroligt mycket billigare!

 Väl hemma kände inte Mario igen Selma så katt och råtta leken började om igen.

Nu håller min favvokille på och lagar lunch, sen ska jag jobba. Blir hem till Jontes familj och sova eftersom vi ska till Boda borg imorgon med hans mamma och syster. Myysigt!


Och Elli har tatt körkort. Tung är hon!


helt opepp

Joo, sämst med uppdateringar i bloggen, och ingen blir surare än jag själv.

Idag har jag i alla fall fixat och donat här hemma. Gjorde hemmagjorda köttbullar med potatismos och brunsås och kokta morötter ( allt hemmagjort! ) till lunch, sen drog jag till jobbet, solade med Jeanette och sen hem för att laga hemmagjord pizza! Muums blidde re! Jobbigt värre bara att jag glömde min jävla plånbok hemma, men som tur vad hade Jeanette att låna ut, puh!

Imon hoppas jag på mys med Linda som är i Örebro över lovet, hon måste ju komma och hälsa på i mitt lilla hem!

Torsdag blir det återbesök hos veterinären med Selma och på Fredag förhoppningsvis Boda Borg om min älskling frisknat till tills dess. Joo, för han är sjuk för första gången på typ tre år. Så jag lär ju bli smittad jag med. Ska kolla nr till vårdcentralen så vi ska ringa imon, han har sjukt ont i örat stackarn..

Nee, nu ska jag kika på dagens desperate avsnitt som jag missade när jag låg i solariet. Gonatt! <3

hahaha

Jag har skitkul här hemma! Selma håller på att visa Mario att det är hon som bestämmer. Dom är sjuuukt roliga!

ikväll kommer mamma och marcus och myser med mig, krågen för Jonte :P

Bloggtrött.

Jag skriver ju den här bloggen helt för min egen skull, därför blir jag lite sur när jag inte orkar skriva i den eftersom jag kommer glömma masssa roliga saker.. Mitt minne liksom..

Aja, katterna kommer INTE överens. Haha, de spottar och fräser och gnäller och har sig. Men det ordnar sig nog. Det skulle enligt veterinären kunna ta ett par veckor. haha, tålamod..?


Idag ska jag leka med Arvid lite, ska även luncha med Elli innan jobbet och sedan jobba. Blir ganska lugnt och skönt. Liiife.

Ny kisse och arbetslös.

Jaa, det har varit så sjukt jobbigt och påfrestande med Pool Media. Jag gav upp idag. Det är ingenting för mig. Inte just nu. Så är det bara.

Aja, var nyss i Nora och hämtade Mario. V år nya lilla kisse. Han är 12 veckor och beige/orange. Sjukt söt!


ikväll äre mys. Puss!

Födelsedagskalas.

Idag har det varit fullt hus här på Tärnvägen igen. Anledningen till detta var ju såklart min födelsedag, så jag började dagen med att städa och styra tårta, medan min älskling sov eftersom han gick och la sig åtta imorse pga Martins lantjat. Haha. Men det var kul att få träffa Martin i alla fall.

Så det var hela min familj som kom,  plus hela Jontes familj och min farmor. Så det blir riktigt mycket folk och så en liten  busig kisse mitt i allt detta. Skoj! Alla älskar Selma!


jaha, och imorogn börjar jag jobba på Poolmedia. Sa upp mig från Branschmagasinet i fredags då jag fick jobberbjudande från Poolmedia. Så nu känns allt skitbra och jag längtar tillochmed lite tills imorgon. Det känns helt sjukt bra!



Så ikväll äter jag och Jonathan rester från lunchen vi beställde från svärmor (typ 300 kilo över!) och fettar sista biten på tårtan medan vi kollar på Hells Kitchen matathon. Helt sjukt najs va??!


Jag avslutar med världens sötaste kisse. Ha en bra kväll!


17 Oktober.

idag fyller jag år, jag blir 19. En ganska obetydlig ålder, haha. Jag blev uppvaktad av min underbara älskling på morgonen med sång och frukost på sängen. Han är guld!

Annars har jag varit ute på kundbesök under dagen, inte så himla mycket fest, men dom har varit snälla mot mig i alla fall!


ikväll blir det utgång med Elli. Enklast med lite färre människor..? Killarna ska vara hemma och sitta och mysa, sen blir vi hämtade, eller mötta eller liknande. Helgen blir gaanska lugn. Fika med familjerna på söndag, annars chill. Måste tvätta. haha.




Puss :D

Ensam på jobbet.

Nu skulle jag egentligen varit ute och spanat in hur kundbesöken går till. Meeen, killen jag skulle följa med är sjuk, så jag blev fast på kontoret, så nu sitter jag och ringer istället för att få lära mig.. Känns sådär.. Och chefen går ej att hitta.

Nu vill jag åka hem till mitt underbara lilla hem.

Jag sakna mina älsklingar.




Jag fyller i övermorrn!

Stockholmsdagar.

Jag är fast, i Bromma, på industiområdet, i ett hotellrum utan fönster och inget matställe i närheten.

Meeen! Jag har fått jobb. Och det är värt ALLT! Och det verkar skapligt! Bra förtjänstmöjligheter minsann. Så nu är planerna en Thailandsresa med älsklingen i februari/mars. Det låter väl inte helt fel..?

Nee, men på riktigt alltså. Jag sitter på hotellet med datorn i en bokhyllla. Jag tror jag väljer mitt rum framför detta.



Hemma imorgon kväll igen. Ses då!

Man vet att man vält rätt när..

Man vet att man valt rätt pojkvän när man kommer upp vid niotiden på morgonen och han varit uppe i ca 2 timmar mer än mig och fixat med bra saker inför min Stockholmsresa. När det ligger en lapp på bordet som får tårar att rinna nerför kinderna. Och som pricken över i var min kisse supergosig nu.

Jag smälter.

Ett halvår.

Jag och min älskade pojkvän firar ett halvår idag. Detta firar vi med en trerätters middag nu på kvällen, så nu sitter jag här med datorn i knät och smuttar på ett glas vin. Mums! Detta vinet måste jag tipsa om! Skitgott! Ecologica, shiraz heter det! lätt värt!

Även varit på IKEA och köpt säng idag, så ikväll har vi världens största säng att sova i! Så skönt!! ''

Sen imon drar jag tillö Sthlm. Blir att sova hos mormor en kväll, lite mysigt, favorittanten ju!





Nästa helg fyller jag! Då jävlar ska jag ut och dansa!!











Jonathan, jag älskar dig!

Så satans nöjd!

Jag har nämligen fått jobb! Efter ca fem timmar ringer han upp och vill att jag ska komma på utbildning på måndag, i STOCKHOLM! Så på söndag tar vi vårt pick och pack och drar till storstan, laptopen och jag. Blir en natt hos mormor eftersom jag tidigt ska infinna mig på centralen på måndag morgon. Sjukt spännande och roligt! Blir kvar där till onsdag, så jag hoppas dom kör världens jävla utbildning med oss! Mysa på hotell och grejer. Bara det är vettiga människor.. Annars har jag med mig vår hårddisk med massa kul serier och filmer.

Jobbet jag har fått då? Jooo, jag ska skriva och sälja annonser på Branschmagasinet, så jag hoppas att det kommer bli skitkul! Tack och lov gav Ida mig även ledigt från jobbet i nästa vecka, för jag ska fan ha kvar K3!



Nu är min bejb här. Vi ska mysa. Hejs!

Wow Arla!

Nu lanserar Arla sin senaste sensation. Grattis alla laktosintoleranta, nu kan även ni, få njuta av ett glas riktigt god mjölk!



För det har dom ju fått göra i en sisådär 6 år nu..?

Fredag!!

Favoritdagen på veckan är här! Jag gick upp någorlunda tidigt eftersom jag skulle på arbetsintervjuv. Och den gick skitbra!! Så nu hoppas vi bara att han hör av sig!

Nu ska jag göra sockerkaka, eftersom jag och älskling ska äta trerätters och det ska ju förberedas lite.

Ikväll blire middag hos mamma och pappa eftersom pappi åker iväg i typ en vecka nu.. Sen ska vi umgås med Elli och Martin tror jag.



Jonte e best :)

Önskelista!

Eftersom min födelsedag närmar sig med stormsteg tyckte jag att det var på sin plats att alla får veta vad jag faktiskt önskar mig. Men jag tror att jag sagt typ tuser saker som jag önskar mig, så jag hoppas på det bästa! Nu kommer i alla fall lite!

  • Pengar till en partykväll! Dåligt just nu på den fronten, och jag vill verkligen ut och fira min födelsedag!
  • En snygg tavla till köket. Det är visst lite tomt på väggen..
  • Matchande lakan till nya sängen. Funkar ju inte med ett rosa täcke och ett blått.
  • Perfekta presenten; presentkort! T.ex på Spahuset där jag redan har 100 :-

Nu vet ni! Hoppas ni är glada!









Imon blir det arbetsintervjuv!

Jobba jobba.

Nu sitter jag och tjejrna och ringer (ja! Vi är bara tjejer i gruppen numera!). Går lite trögt idag, fick dock fika eftersom Joppe har slutat hos oss. Blev en långfika, satt och mös. Så nu får vi gå så snart vi sålt en var, vilket kommer ske inom en snar framtid.. NOT!

Jag tycker folk är konstiga och jag vill hem och kolla på Greys!

Tidigt..?

Idag försökte jag komma upp ur sängen någorlunda tidigt.. Har ju vänt ganska mycket på dygnet, så 10 är faktiskt tidigt. Försökte pyssla med lite saker som behövs göras, det gick dock åt helvete, så jag sket i det en stund.
Tog ett break för att göra frukost åt mig och jonathan, men nu en 30 minuter senare har han fortfarande inte släpat sig upp ur sängen. Suck. Blev frukost ensam idag igen..

Och eftersom min katt är dum i huvet och tror att hon får äta utav frukosten så är hon nu inlåst på toaletten. Inte rättvist, men vafan! Nu får Jonte komma upp.

Hemma tidigt.

jaha jaha, blev en ganska skön dag på jobbet trots att jag fick mensryck på slutet och vägrade sälja. Sålde i alla fall min sista och fick gå hem lite tidigare, missade dock Desperate Housewifes i alla fall eftersom alla i familjen utom min favoritpappa kom och hälsade på.
Jaha, men på jobbet satt i alla fall Arvid och medlyssnade en stund, han hade typ bara bra saker att säga sedan! Sjukt kul ju! Lite nöjd.. hihi.

Annars har vår träningsmaskin kommit idag, dock finns den att hämta ute på DHL i Marieberg.. Hade vi vetat det hade vi ju knappast beställt hem den.. Suck. Lätta att komma ut dit som student i Örebro. Men som tur är jobbar ju bara Jonathans pappa varannan vecka, så då kan han säkert köra oss någon vardag som dom har öppet.. Skitdåligt i alla fall. Sjysst gjort Ellos!

Och nu är min kisse helt galen och blöder ur röven.. Vad gör man då? Blodade ner min tröja gjorde hon med.. :( hoppas det går bort!!


Nee, nattdax kanske.. ? Måste köpa nya sängen i helgen! Mamma och Annelie har lovat att hjälpa till! :) Lääängta!

Födelsedagen närmar sig.

Tydligen. Jonte kom njyss hem med något paket som var helt sjukt hemligt.. Dock skickade jag ut Selma för att spionera, så det blir något litet möte när Jonathan åker till skolan igen.

Och gårdagen på jobbet gick skitbra! Jag lyckades få iväg 2 stycken, riktigt nöjd, med tanke på vårt register som vi har att jobba med. Fick även in 6 stycken nya tjejer, välkommen Jeanette, till exempel. Men det är skönt! Då har vi ju cykelkompisar ju! Peeeerfekt! Hon fick även följa med mig hem för att låna regnkläder, eftsom hon skulle ut med skolan i skogen. Och hon tyckte Selma vuxit massor, min lilla bebis. Som blir allt mer busig.

Idag blev det en till helt värdelös dag, jag ligger framför datorn och myser, inget vettigt händer. Ska nog ut på promenad sen dock.




Rosiner.

Jaha, nu var den här fullspäckade helgen avklarad. Oj oj oj. Två dagar i rad fram och tillbaka till Stockholm. Faktiskt lite jobbigt.
Blev dock inge ballar av stål i lördags, vilket annars var enda anledningen till vårt Stockholmsbesök. Men de hade skrivit fel adress och skit, så vi hittade inte dit tills det började.. Och ingen svarade på telefonen, så då sket i vi i det. Hade ändå en skitbra dag! Jag och killarna. Gick och shoppade, käkade på Pizza Hut och åkte och hälsade på mormor.

Söndagen var skitkul! Upphämtad vid 9 här hemma av mamma och Annelie. Var framme i Stockholm lagom tills "presskonferansen" med idolerna ägde rum. Och det var riktigt kul! Vissa är ju bara hur goa som helst! Kevin var verkligen skitgullig, hjälpte morsan att hålla upp sidan i blocket så hon kunde skriva. Loulou var hur skön som helst, verkligen fötterna på jorden. Alice verkar vara hur snäll som helst, otroligt mogen för sin ålder!
Aja, vi fick in 7 av de 11 idolerna. Ganska bra gjort i alla fall!
Sen drog vi hem till mormor, åkte till Nacka Forum och kollade lite och käkade. Sen var det hejdå. Och jag saknar henne redan.


Nu är min kisse uppe på datorbordet och håller på, gissar att hon är ute efter min frukost.







Behöver jag ens påpeka att min underbara sambo storstädat hela lägenheten tills jag kom hem? Han är den bästa.

Kärlek. <3

kort uppdatering.

Pga div olika händelser blev det ingen inspelning igår. Shoppade och hängde hos mormor istället. Nu bär det av mot Stockholm igen! Mingel!

Hörs ikväll.

Myskväll hos mamma och pappa.

Eftersom jag ska och mingla med Idolgänget på söndag kändes det mycket viktigt att kolla på kvällens avsnitt. Därav blev det middag och mys hemma hos familjen. Det är så skönt att komma hem ibland!

Hemma hos oss har Jonte och Erik hängt hela kvällen. Jag funderar på att vära en bra flickvän och diska efter dom. Älsklingen är alltid så gullig mot mig ju..

Veterinärbesök.

Haha, nu har jag varit hos veterinären med min korkade katt. Hon var frisk och kry, men hon trodde hon hade lite mask, så nu blire avmaskning! Fick ju även spruta, haha, puckot fattade verkligen inte att något hände. Hon var ganska intresserad utav alla grejerna som veterinären hade i fickan istället.

Sen åkte jag och pappi förbli sallad in och köpte med oss lunch. Gullis <3



Och vet ni?? På söndag ska jag och mamma ha superduper gos :D Vi ska till Stockholm, (ja, idag igen) och mingla med idolfinalisterna! Stört kul! Säg till ifall jag ska hälsa från er ;)

Jag gillar det där med helg.

Jaha, en applåd för mig. Jag är nämligen sämst på att gå upp "tidigt" och vara "pigg". Men idag så!

Fick börja dagen med att ringa veterinären och kolla ifall det var just dom som jag hade tid hos. Jag ringde rätt direkt! Det var väl skönt? Hon tyckte jag var lite rolig i alla fall. Haha. Och Selma är hur mysig som helst nu på morgonen, skitkul att sitta i mitt knä och kolla när jag skriver blogginlägg. Haha, och så fortsätter hon spinna bara man rört henne :P Synd bara att bushumöret börjar komma igång, skitkul att gå på tangenterna.. Men nu blev vi osams, bet i tröjan på mig. grrr!

Haha, desto skönare för Jonte som slipper att jag blir sur på honom, jag får ju utlopp på Selma.. Fast nu är hon visst lite sur på mig.. Dags att gå och rädda mattorna :P

En sak till.

Mexicansnacks luktar skit.

Hur fan kan det då vara gott..?

För många rum?

Här sitter jag och min älskling i varsit rum vid varsin dator i vår überstora lägenhet. Haha. Och Selma ligger bakom mig ihopklämd och sover. Och jag min dumma jävel har missat vilken jävla vererinär som jag bokade tid hos. Så imon måste jag gå upp tidigare bara för att ringa och höra om jag har en tid bokad hos någon av dom.. Någon som är förvånad? Typ syrran?

Och idag gick jobbet helt sjuuukt dåligt. Vi ringer ihjäl våra kunder. Men vi får se, Ida ska se vad hon kan göra åt vårt register. Vi hoppas på det bästa till nästa vecka. Då måste vi prestera för då kommer ju nykomlingarna in! Typ jeanette ;) Skitkul!
Och Maria har bara en vecka kvar innan hon lämnar oss för Göteborg den svikaren! Tur att jag har syrran och Jeanette som under håller då.

Och vet ni??! Nyss raderade jag hela det här inlägget! Snacka om panik! Jag kan ju säga att jag inte direkt är helt haj på att skriva på vår bärbara. Men som tuir är har jag hittat den bästa killen i hela världen som kom hit och trollade tillbaka alltihopa! Vilken hjälte!



Men nu är det nog dags att sova snart. Jag och Selma ska ju ha en krävande dag, samt att jag ska till Wedins och beslagta skorna som jag håller på att leta efter. Jag har nämligen bestämt att dom ska komma imon. Skitbra!'

Gonatt på er!

Jag är på jävla bajshumör.

Eller, var när vi var på stan. Meeen, jag och älsklingen köpte ändå två receptböcker på Åhléns, där jag fick den sämsta servicen jag fått i hela mitt liv.. Får man gå före i kön om man fått hjälp av en kassörska..? Det fick kärringen innan oss i alla fall. Och sen var inte ens kassörskan trevlig mot oss. Nee, botten Åhlens!

Köpte även ett sidenband som jag tänkite låta Jontes mamma sy fast på min jacka åt mig, eftersom jag är så extramt dålig på att sy själv. Men det kanh ju vara lite kul att få en egen prägel på jackan, eftersom alla i Örebro verkar äga en likadan.

Åhh, just nu vill jag att det ska vara igårkväll. Så himla mysigt att få va hemma. Men detta är ju sista dagen på veckan, sen äre helg! Soooft!
Och imon ska antagligen pappa hjälpa till att köra mig och Selma till vererinären. Sen hoppas jag att vi kan ta en lunch och mysa bara!

Får även äran att träffa Jonathans morbror imon för första gången. Han bor i Göteborg annars, så det ska bli kul. Han håller på med fladdermöss, åker runt i världen och grejer. Det var han som det var sån hysteri kring, han som hade hittat en ny art eller något.. Aja, så han är ju lite köndis i alla fall. Känns status tycker jag nog! Tänk att vi en dag kommer bli släkt!



Men nu är det dax att börja dra mig mot jobbet, jag som är så trött. Jag ber till gudarna om att vi ska nå målet och få gå hem tidigare. Jag vill mysa med lyxfällan!

Kvällarna i lägenheten.

Jag älskar våra kvällar i lägenheten. Just nhu kanske inte är tip top. Men oftast älskar jag det. Kissen ligger alltid vid oss i soffan. Kan sitta med datorn i knät, så man slipper hoppa in i garderoben. Jag och Jonathan älskar de program som alla kanaler väljer att visa om och om igen, och vi tröttnar aldrig!

Kvällarna slutar vid ett-två, av att vi ligger vakna i typ en halvtimme och bara pratar. Riktig JonathanAnna tid.


Jag älskar honom.







Gonatt en gång till :P

En helt annorlunda Onsdag.

Joo, efterosm jag varit lite dålig på att uppdatera så¨har jag inte hunnit berätta att jag och Maria på jobbet fick följa med till jobbmässan på Conventum idag för att värva folk till K3. Det var sjukt mycket folk! Men vi hade helt sjukt kul med. Haha. Försökte få diverse folk intresserade, och sålde verkligen in K3, fast att sälja in saker är väl det som vi ska kunna bäst..? Eller?

Haha, och idag fick jag reda på att jag är certifierad säljare! Jag trodde att den bara gällde på K3, men det var tydligen en riktig utbildning. Haha, vad knäpp jag är!

Så eftersom jag jobbade på dagen så fick jag och Maria ledigt ikväll. Väldigt skönt att få komma hem till min älskling och ha möjlighet att bara ha myskväll. Så jag lagade mat och fixade efterrätt, och så har vi ju såklart kollat på Greys Anatomy.
På tal om det så har jag ett otittat Desperate avsnitt som jag måste ta igen. Ja världen, jag är efter.


Men nu sitter jag och Jonathan och kollar Scrubs, bästa lätt! Och Selma sitter breve och styr upp läget. Tycker jag känns tryggt!


Btw så blir det Stockholm på lördag, jag och grabbarna, eller Jonte, Martin och Marcus drar dit för att kolla ionspelningarna av Ballar av stål. Blir nog lite kul! Eftersom Elli var tvungen att jobba fick Marcus chansen att följa med. Kan nog bli lite kul!

Men gonatt!

RSS 2.0