I love you, you´re perfect. Now change.

Vissa dagar är jobbigare än andra just nu. Idag är inte så rolig.
Ska strax laga mat och sticka till jobbet, fixat en extrakväll denna vecka eftersom torsdagen försvinner. Missar mina körflickor, men jag ska träffa dom på onsdag så jag överlever.

Just nu är det titta framåt som gäller. Utan vissa människor skulle inte saker gå. Just nu är det Muttan och Jonte. Tack för att ni finns!Får man bara två stora kärlekar..?

Jobbfest.

Gårdagen spenderades med att försöka höja betyg, men när folk är dumma i huvet kan man inte göra så mycket.
Sen tog jag med Jonte på stan, hittade ingenting förutom en glass som vi delade på i solen.

Drog sedan iväg till Nettis på förfest, finaste lägenheten och kissen. Vi brudar hade askul. Sen cyklade vi upp till stan, där jobbfesten väntade på Harrys. Drack drinkar, åt mat och mös, sen drog vi vidare till Klaras som sög. Så jag drog hem och sov. hihi.

Föör, idag kommer Arvid och leker med oss. Får se om han tänker sova över, man vet aldrig.Annars blir det Jontedejt på balen, eftersom Sandra sviker mig.Jag är nöjd och vi räknar ned till studenten :D

Nedräkning

Nedräkningen till studenten fortsätter, nu ska jag ut och inhandla studentklänning! Woho!

Ikväll blir det inte utgång hör och häpna, kommer ändå vara segt skulle jag tippa på. Neej, istället har jag fixat mig själv en dejt, och den ska ägnas framför tvn, av en enda anledning:

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.386697

Det är underbart kul! Take a look!Nu ska jag skutta vidare i mitt händelserika liv.

Jag vill känna tro.

Känslan dyker över mig gång på gång. En smärta för tung för att bäras, en känsla att kasta åt sidan, i brist på sätt att hantera den. Rädsla, kommer historien upprepa sig? Helvete, kärlek är smärta?

Kort dag i skolan, idrott. Lämnat in tidningen, bäst! Sovmorgon tack vare det, woho. Få se om jag får sova ändå, måste till Jonte och fixa med anmälan till högskolan eftersom mitt internet loggar ut och alla mina val försvinner gång på gång.

Nu ska jag laga mat och duscha, sen blir det kör. Jag är sjukt taggad på allt! Jeanette och jag på jobbfesten, vi kommer äga alla kan jag lova!

Vår i luften.

Jag är lycklig. Jag kan helt ärligt säga att jag är lycklig. Klart jag har mina problem, men det är ingenting som jag oroar mig över eller som gör mig konstant ledsen. Jag gör alltid massa roliga saker, har bra vänner, tid för mig själv, tjänar pengar, tränar, tar hand om mina studier och jag tror fanimej att jag gått och blivit kär. Under så jävla lång tid har jag varit rädd för att släppa någon nära, bli för nära. Jag tror det är över!

Snart är det kryssning, hajk, bal, student och min framtid som gäller. Mycket saker att se fram emot och jag kan inte vänta!Just nu känns det som att det inte kan bli mycket bättre.


Sorry för att jag var utom kontroll igår, fyllekajan slog till åter igen. Men visst hade vi jeevligt skojigt? :D

Plugghäst.

Idag har jag och Muttan satt ihop vår tidning. Vi är fantastiskt duktiga. Tock dock ca 7 timmar.. Puh!

Nu ska jag snart hem till Sandor och kolla film :)Hittade 100 kronor på gatan. Vääärt!

Tro inte att du känner mig.

Tro inte att du känner mig för att du har pratat med mig, tro inte att du känner mig för att du har skrattat med mig, tro inte att du känner mig för att jag har berättat något för dig, tro inte att du känner mig för att du tycker om mig, tro inte att du känner mig för att du får mig att le, tro inte att du känner mig för att du sagt något snällt till mig. Och tro ingenting om mig, någonsin. För rätt var det är blir du förvånad. Jag är inte som alla andra som du tror att du känner. Och jag är definitivt inte personen som vill höra antaganden från dig.

Söka i någon annan stad? Vissa personer vill man komma ifrån, vissa vill man ha kvar.

Jag är klaaaaar!

Inget mer projektrapport eller arbete! Bara redovisning kvar! :D Den är klaaaar! Nu ska jag springa och göra klart resten av läxorna.... :/ Men gonatt hörrni :D

Hejdå Monica

Var på Björnis med Sandra nu ikväll, hade sådär sjukt kul som vi alltid lyckas få när vi är ute och dräller. Lyckades pricka in en svensexa mitt i allt och killarna var totalt vilda. Sjukt rolig kväll, tröts blöta pussar både här och var, hmm..

Nu tror jag att det är dags att sova, blir ju skola imon för första gången på X antal veckor, lite vemod, men typ bara idrott om jag inte längtar efter temaplanering. Hoh!

Sandras dag idag.

Snart ska jag iväg och möta Karin på folkets hus, där hon har hand om utställningen idag. Sen ska vi iväg till Sandra och äta tårta eftersom hon fyller år idag! Jippo!

Björnins ikväll, kanske. ;) Ska träffa tjeckien oxå. När börjar jag skolan imon...?

Influensashit.

Någon som vill ta över? Någon har byggt en snormaskin i mitt huvud..

Ikväll var det Risbergskas konsert som gällde, vissa förvånade på olika sätt och de flesta höll klssen! Jag mös varenda minut av den över två timmar långa showen, mina hjältar!

Imorgon ska jag till Stockholm och min favvo, för hon fyller år. Vi ska käka tårta och ha kalas! Och så blir det ju TVmys med Körslaget, och snyggisbrillorna såklart!


image145

Jag måste tro att jag är bra.

Utan övertygelse kommer vi ingenstans? Är det inte lite så? Utan att man ska behöva hårddra det. Men inte skulle jag ha pluggat tre år extra utöver de åren jag verkligen behöver för att det är så mysigt? Inte skulle jag heller få för mig att plugga ännu mer om jag inte var övertygad om att mitt liv var ämnat till mer än bara ett vanligt "svenssonliv"?

Utan övertygelse tror jag att vi stannar, helt. Framför allt om vi tappar övertygelsen om att vi faktiskt är någon och betyder något. Detta är något jag brottats med otroligt mycket under det senaste året. För varje gång vi kastas ned på botten behöver vi tid för att ta oss upp igen. Jag är officiellt uppe. Jag tror att jag är någon, jag gör skillnad med min blotta existens i folks liv, jag kan uträtta mirakel om jag så vill, jag klarar det ingen tror att jag kommer klara och jag vet att jag är bra, på riktigt. Det är så stort, vem kan ärligt säga att man tycker om sig själv? Den personen man är, med alla fel och brister? Klart det finns otroligt många saker på alla olika plan hos mig själv som jag faktiskt ogillar, men de sakerna spelar ingen roll, eftersom de är så onödiga att haka upp sig på. Och vem bryr sig egentligen om en utsida med skavanker om insidan strålar?

Det jag försöker säga är att vi är bara så bra som vi tror att vi är. Och tror vi att vi är bäst så är vi fanimej det med. Så sluta spela med svennegrejen, här i Sverige ska det också vara okej att tro på sig själv.Så jag är fan bäst, idag. Men imon är det nog din dag. Njut!

Back in town.

Kom hem till Örebro efter helgen. Sjukt opepp på att lämna storstaden och framför allt min älsklingsmormor i förtid, men jag vet själv när jag blir sjuk, och sjuk har jag lyckats bli, applåd till mig?

Så här sitter jag alltså, ensam i mörkret vid ett tiden, ingen är vaken och underhåller mig. För mina tankar tillbaka till allt som varit, så sjukt mycket som hänt mig, på gott och ont. Dock måste jag säga att jag är sjukt nöjd med allt som hänt mig. Hade jag inte fått sjukt nära vänner hade jag inte bråkat, hade jag inte vågat hade jag inte förlorat, hade jag inte försökt hade jag inte misslyckats, hade jag inte älskat hade jag inte lärt mig. En eloge till alla som orkar, när inte jag själv gör det. En eloge till livet som alltid verkar ordna upp sig.

Och sen att jag är sjukt bortskämd i vissa anseenden är ju en annan femma. Ensam är en inbillning i mitt liv, jag har så himla mycket bra folk omkring mig. Och bara för att era namn inte näms ofta betyder det inte att ni inte spelar roll. Alla mina vänner har en speciell plats hos mig. Dock har jag hittat en ny bästa kompis, hon heter Birgit och är min mormor, vi har samma humor, fattar varann och har massa mys ihop. Jag älskar henne massor! Men på lördag fyller hon år, då ska jag hälsa på!

image143

Den här människan är vacker inifrån och ut. <3
Och ja just det! Jag inhandlade balklänning i helgen !
Jag vet att jag inte är någon pingla på bilden, men ta en titt på klänningen istället!
I love it!

image144

RSS 2.0