Väldigt länge sen.

Jaha, nu har jag varit sådär dålig på att skriva blogg igen..

I veckan har jag i alla fall hunnit jobba en del, projektet har precis tagit sjut, fick jobba även denna härliga lördag.. Men men.

Tog svinissprutan i torsdags med, precis när vi spelat badminton, inte helt smart. Gått nu fredag och lördag med träningsvärk i hägerarmen och sprutont i vänster. Kvällen spenderades med finaste syster som hade bokat in oss på Twilight + New Moon kväll, så klockan 3 på natten kom jag hem, men snacka om att filmen var värd det! Denna ska ses igen, tur jag har en liten fjolla till fästman som vill se den med mig ;).


Fick världens reaktion av sprutan som alla andra typ (förutom Marcus (?) och Jonte.. men) och orkade nätt och jämt ta mig igenom 5 timmars jobb igår innan jag somnade i soffan och sov fem timmar, välbehövligt.

Idag har jag jobbat typ 8 timmar innan jag gick på skrika :) Det var trevligt! Sara var med och sjäng i kören och spelade bas, det var ju bra! :D


ikväll är jag dock galet trött så vi nappade inte på mormors middagsförslag utan gick hem istället. Så nu gör älsklingen mat och jag tänkte vi skulle titta på vår nyinköpta Snövit DVD :) Ett måste i samlingen ju! ;) HAHA!

Nu vet ni lite i alla fall. Veckan som kommer blir i alla fall fullspäckad, jobb minst 5 timmar, 3 kvällar. Praktik måndag till fredag ca 8-15.. Ja.. Ni hör ju. Önska mig lycka till! tur att det kommer en söndag emellan. Blir fika hos mamma och pappa för att fira pappas födelsedag och sen på kvällen ska jag vollybolla mig med Erika :)

Mitt i natten.

Sitter vaken, bode sova, duscha, plugga jaa.. Allt typ.. Men är helt degig. Kommer väl sluta med att jag bara tramsar bort någon timme här (tvn blire i alla fall inte för min töntiga trollkarl kollar på trollkarlsdvd, sjukt tråkigt!).

Imon är det min käraste fars födelsedag. Dock kommer det troligen bli hans konstigaste hittills. För idag fick han två nya höftkulor. Så skönt! Operationen ska ha gått bra vad läkarna säger och han är tillbaka på sitt rum förhoppningsvis sovandes nu.
Får försöka fira honom så gott det går <3 men sen firar vi honom ordentligt när han kommer hem igen :)

Imon ska även min fina Johanna få upp mig i mänsklig tid, då vi har bokat in brunch :) Jag står som vanligt för pannkakorna, that´s my thing ;) Passar ju fint med tanke på att hon börjar klockan ett :)

Sen har jag även lite över 100 sidor och en uppgift att ta mig igenom. Och efter en dag med ca 100 sidors läsning och genomgång tror jag att jag skummar igenom resterande ;) Är man lite lat då eller? ;)

Ja, råligare än så blire nog inte just nu :P Sent på kvällen ju ;) Men nu vet ni i alla fall :DTrollkarlen John Hammond i egen höd person ;) Moahahaha!

Lycklig!

Jag måste bara få skriva av mig. Sitter nämligen klockan tjugo över elva på kvällen. Har ca 30 sidor kvar att läsa innan förseminariet imon och jag är så sjukt lycklig. Knäppt va?
Men allt känns så himla bra bara!


Det är ca 1 ½ år sedan jag tog studenten, sen dess har jag hunnit jobba ca 1 år och tillochmed lyckats stanna kvar på samma jobb i 2 år. Har kommit in på den enda utbildningen jag verkligen vill gå; Lärare med svenska som inriktning. Har hittat massor med fina vänner på utbildningen, bland annat Erika som jag trivs sjukt bra med och som ger mig massor även på studieplanet.

Har börjat träna, vilket känns oerhört viktigt för att orka med. Har massor med fina vänner utanför utbildningen. Bland annat Johanna på jobbet. Kom på bara här i fredags att hon är en riktig kanonvän, en sån som man verkligen ska hålla i. Och trots att hon ska flytta en herrans massa mil härifrån så tror och hoppas jag att vi kommer fortsätta ha en skitbra relation.

Jag har världens underbaraste fästman, som jag älskar över allt! Han finns alltid för mig, vet precis hur jag känner mig, säger rätt saker, gör rätt saker. ALLT! Han är den finaste i hela världen. Att jag sen fick en fantastisk svärfamilj gör ju inte saken sämre. Kan inte tänka mig ett liv utan dom underbara människorna heller.

Och så får jag ju inte glömma min fantastiska familj som står bakom mig i allt jag gör. Det betyder oerhört mycket. Det gör mig öven så himla lycklig att mamma verkligen är på G att må bättre (men det behöver bara inte gå så snabbt) och pappa ska opereras på tisdag för sin höft som han mått så otroligt dåligt av.


Alla ni som finns i mitt liv betyder! Ni som betyder det lilla extra vet det, hoppas jag, annars får jag anstränga mig lite extra. Sentimental jag blev nu. Men jag är så jävla glad över allt fint som händer mig.

Älskar det!

Fin helg.

Haft en riktigt mysig helg. Började med fredagen då vi hade vin och middag hemma hos Lina. Det ända som är jättejättetråkigt är att finaste Johanna snart flyttar från Örebro... Men hon kommer och bor hos mig ibland hoppas jag! :)

Lördagen startades skittidigt då vi åkte uppåt i landet, till Ljusne och kusinen som gift sig. Fick träffa hennes mamma och hennes karl också. Blev en riktigt rolig kväll, min älskling stod för trolleriet och alla verkade ha det ganska bra :)

Söndagen skulle vi åka hem. Tog oss ifrån Ljusne typ vid 3, så jag hann inte hem till volleybollpasset som jag hade tänkt gå på tråkigt nog.. Men men. Nästa söndag så.


Idag börjar jag lite soft med sovmorgon till 13, superskönt med tanke på att min vecka annars kommer bestå av rätt mycket plugg till tentan på fredag. Puh! Tur bara att jag har Erika att plugga med, annars vet jag inte hur vi hade fått ihop detta. Haha.

Men nu blir det läsa lite litteratur.

See u later!

RSS 2.0