Datastopp.

Sitter på jobbet just nu. Är datastopp så finns inte så mycket att göra. Så jag tänkte passa på att skriva här!

Klippte mig hos Michaela igår, så jag är riktigt nöjd eftersom mitt underhår blir mindre tovigt nu! Sen skulle jag gå hem och så kom jag ju på att sushi är skitgott, så det blev middagen. Mums!

Faaast, i tasdags var jag faktiskt mindre glad. En riktigt jävla jobbig dag. Kom hem efter jobbet, Elli skulle komma men hon hade blivit jättesjuk (hoppas på att hon mår lite bättre nu) och så skulle Sara sova hos mig fast hon stannade hos sina föräldrar. Hade väl inte varit hela världen om det inte hade varit en så jobbig dag. Inte så kul på jobbet, mådde riktigt dåligt, orkade inte laga mat, saknade Jonathan riktigt jävla mycket och allt bara kändes tungt.
Men som tur var ringde min älskling hemifrån faster eftersom han inte har någon täckning hos henne. Det gjorde min kväll mycket bättre!

Och i helgen blir detr som sagt Göteborg med Jonathans familj för att hälsa på hans morbror med familj. Kommer bli skitmysigt! Trivs verkligen med dom! Plus att det blir Ullared på söndag, och det blir ju guld ;)


Nee, nu ska jag nog ta rast från datastoppet.

Ingen rolig dag.

Har varit en rätt seg dag. Inte för att jag har haft tråkigt, för vi satt ute på lunchen och mör i solen med glass och grejer. Men jag saknar Jonathan något grymt. Har kännt mig så himla ensam hela dagen, och inte blev det bättre av att Sara ska sova hemma och Elli är för sjuk för att komma som hon skulle. Mår inte heller så bra så jag orkar inte ta mig någonstans, plus att East West utkörning är stängd. Och för att toppa med något så har inte Jonathan någon täckning på mobilen.

Nu hoppas vi att det blir bättre imon och kör på Sex and the city ikväll.

Kort vecka!

Idag är det måndag, fast för mig är det lite som Onsdag :) jepp! Så kan man göra!

Rätt seg dag trots allt, sitter redan hemma eftersom vi fick sluta tidigare. Skitbra! Men inte blir det kul för det. Nee, tänkte damma och tvätta idag. Behövs! Så jag har tvättstugan hela kvällen, skönt men tråkigt. Ska även laga min underbara curry till mig och Sara ikväll och Elli kommer ev över för att ge sig på ett försök till kladdkaka återligen ;)

Så det rullar på. Saknar Jonathan sjukt mycket men ändå skönt att få känna sig självständig på något vis. Dumt kanske?

Men nu är det lags att slänga in tvätten.

Förlåt Marcus.

Nu har det ännu en gång varit dålig uppdatering. Men det finns förklaringar till det med, som det mesta. Men jag tänkte lotsa er igenom veckan;

Lördag:

Då var det ju alltså Tjejvettern med Sara och Åsa. Gick upp vid 6 för att åka husbilen till Motala. Drog på oss alla kläder, hämtade nummerlappar och sen var det start. Jag åkte ca 2 mil på min cykel, som är en citybike från biltema. Nej, inte den bästa cykeln att få för sig att cykla tio mil på. Så jag bytte med Sara som klarade kanske 3 km på den innan hon gav upp. Haha. Så det slutade med att Åsa fick cykla på min dykel hela vägen medan jag och Sara byttes av.
Men loppet gick väl helt okej, med tanke på att jag inte har cyklat någonting sen vi flyttade till stan i april. Drog oss runt på typ 7 ½ timme, så verkligen inte snabbt, men det var ju inte heller målet.

Efter loppet stannade vi på McD i brändåsen där min mamma, syster och bror satt inne och åt i restaurangen, kan lova att jag var lite mör i kroppen. Haha. Och när vi kom hem tog jag ett långt bad och sedan kom Fredrik och David och spelade tv spel.

Söndag:

Jonte skulle åka, gick runt och grät typ hela morgonen, följde honom till tåget och tog ett snabbt hej då. Usch vad hämskt det var. Men jag gick direkt hem till Lina, grät lite där med henne och Johanna och drack vin och åt god sallad, supermys!

Måndag:

Hade haft lite svårt att somna på kvällen innan så var rätt trött. Men Sara kom och skulle bo hos mig på kvällen och Elli var här på middag. Så det kändes skönt!

Tisdag;


Blonderade håret hemma hos Elli efter jobbet, efter att jag powertvättat i en timme. Tröffade Sandra, Evve och Ronja där med.

Onsdag:

Jag och Sara hade myskväll hemma med Greys Anatomy, inte så mycket hände men sjukt mysigt. Gjorde världens godaste kyckling curry :)

Torsdag:

Annelie fyllde 22 år!! Så jag knallade dit tidigt som fan för att vara med och sjunga :) Efter jobbet tog jag hans om Sara en stund som hade gjort slut med sin kille. Sen tog jag med henne till mamma och pappa på middag och efter det drog jag och Annelie till Hovsta för att hämta en fåtölj som jag hittat på blocket som nu står i vårt sovrum.

Fredag:

Firmafest! Tog mig till Michaela en stund efter jobbet för att kolla in hennes nya fina lägenhet :) Sen förfestade jag och Lina lite innan vi i regnet åkte till I3 för fotboll. Jag fick pris för att jag hejade på bäst. Haha. Bjöds på hamburgare och dricka. Och efter det blev det mys hemma hos Lina med lite vin :) Känns skönt att jag har henne <3



Och idag ska jag iväg och mysa med mammi! Jag älskar det <3

Oh no!

Snart åker han! :'(

Och just ja!

Träffade mor och bror på stan efter jobbet. Mamma är bäst och finast. Bara så ni vet lixom! :) <3

BIIIIO!

Idag är det marknadsafton, Torsdag, dagen innan studenten, näst sista jobbdagen, en perfekt dag för att äntligen se Män som hatar kvinnor och så är det även bara tre dagar kvar tills han åker. TRE!! Jag avlider! Nu har jag dock tur. För Lina och Johanna har dykt upp som räddande änglar med en tjejkväll på söndag, för att rädda mig så att säga. haha.

I Like it!

Nu ska vi strax bege oss eftersom man ska hämta biljetterna typ ett år innan filmen börjar. Omoget SF! OMOGET!

Jordgubbarna var goda i alla fall! :D

Bacilusker.

Vaknade även idag med ont i örat, så jag bestämde mig för att inte riskera att dra på mig något med genom att gå till jobbet. Men nu känner jag mig helt okej, så imon blir det jobb minsann! SKÖNT!

Och nu ringde Jonathan som varit hos min farmor och tagit kort på farmors träningscykel, hon passade visst på att få lite hjälp med DVDn med när han ändå var där ;) Haha.
Men han påminde mig om att hans mormor och morfar kommer förbi hos oss ikväll, vilket jag totalt glömt bort.. OOps! Men vi tänker nog bjuda på lite middag i alla fall, och så måste vi hinna städa lite. Suck..
fast jag är ju sjuk så det får han göra ;)

Tungt = bra.

Kunde inte riktigt somna igår. Var sjukt lessen. ÄR sjukt lessen. Men fy så jobbigt det känns just nu att det bara är några dagar kvar tills min älsklingskille drar. Det kommer säkert gå kanonbra när han väl kommer iväg, men just nu känns det hur tungt som helst. Men det som är så förbaskat bra i detta är ju att vi båda tycker att det kommer bli skitjobbigt, och att vi blir såhär lessna innebär ju att vi fortfarande betyder allt för varandra. Kanonbra ju!
<3


Öroninflammation?

Har gått på värktabletter och nässpray hela dagen idag. Ändå spänner det i örat. Får se hur det går. Hur som så ringer vårdcentralen upp min klockan 8 imon bitti, så det är ju ett plus!

Annars tänkte jag passa på att klaga lite på mitt nackspärr som jag dragits med i ca 2 månader som verkligen gör mig handikappad. SUCK!

Nu myser jag med Animal Planet, djurpolisen <3

Orkar inte vara sjuk..

Idag är det ju bara inge kul. Världens gråaste väder, regn, Jonte pluggar och jag vaknar med att det spänner som fan i örat. Och när jag ringer vårdcentralen så ska man alltid vänta en dag innan man ger antibiotika eftersom det tydligen kan vara en komplikation av förkylning. Frågan är dock om jag vågar sätta mig med mina hörlurar på mig på jobbet imon. om jag nu skulle känna mig såpass frisk. Annars sa hon att jag ska använda nässpray och äta ipren hela dagen, och blir det sämre så ska jag ringa dom på vårdcentralen. För dom är ju så lätta att få tag i?

Annars blir det inte roligare än vad man gör sig. jag har ingen aning om vart katterna är, Jonte ska plugga med Andreas mest hela dagen och jag sitter och kollar på Lyxfällan på webtv i brist på annat.

Haha, positiv! :)

Min älskling <3

Nu har han bokat och betalat resan till Gotland, så om ganska exakt en vecka så försvinner han iväg en hel månad. Känns lite värre nu när den är bokad och allt, tiden är satt och det blir en ofrivillig nedräkning. Känns verkligen jobbigt att vara utan honom en hel månad, speciellt när vi verkligen suttit ihop det senaste året.
Att en människa kan betyda så mycket. Vem ska nu stoppa om mig på kvällen? Laga massa goda maträtter som jag aldrig skulle komma på? Komma och möta mig på jobbet för en promenad? Nu är det ju bara en månad, och vissa är ju ifrån varandra i flera år, men detta är ett riktigt bra exempel på hur mycket man betyder för varandra, vilket är fint.

Helt enkelt. Det kommer bli skittråkigt utan Jonathan hemma, men jag har två fina familjer, det är det inte alla som har.. Plus att vi kan ringa varandra i princip hela tiden.




Jag älskar honom i alla fall! <3


Åsas kurer

Jaha, helgen spenderades lite på Yeah! festivalen, och hemma hos elli och martin för att kolla Robinsson (skandal..).

Söndagen blev det fika med min underbaraste mamma, och resten av familjen med såklart, men det var ju hennes dag så... haha.
Sen tog jag och jonathan det väldigt lugnt innan det var dags för Vokens konsert som var hur bra och lång som helst. Åkte sedan med Åsa och Christer hem och åt kebab, och då kom Åsa på att jag skulle dricka C vitamin och äta massa tabletter och skit, så jag mådde väl lite illa när jag kom hem. Men men ;) Hon är ju gullig i alla fall ! Och nu har hon hittat till min blogg efter X antal egna försök. Hah.

Men som sagt, lite sjuk idag så jag är hemma. Mår riktigt illa, näsan rinner och jag tänker inte ställa mig upp på hela dagen! :P

Tur som är har jag ju världens gosigaste korv hemma <3


RSS 2.0