Jag älskar dig!

image95


Halleluja. Vi är bäst <3

Nyårsafton.

Sitter här framför datorn och försöker skramla ihop lite låtar till någon slags dvdskiva full med musik. känns inte som jag kommer lyckas med tanke på mitt engagemang med musik just nu.. hmm.
Ikväll är det alltå sista kvällen på året. Välkommen till en ny start!
Mitt nyårslöfte är att vara mer självisk. Jag måste nog börja vara det. 

Nagellacket måste torka nu, ska hoppa in i duschen, sen hem till sandro, blir middag och förfest där. Mysigt värre. Sen ska vi se till att hitta fest, nemas problemas säger jag. Kvällen blir som den blir, med skumpa cider och violshots.


Jag får inleda mitt nya år med mina bästa vänner, jag är lycklig.




Gott nytt år gott folk.

Jag vill..

Jag vill sjunga som jag aldrig sjungit förut, jag vill ta alla toner jag någonsin hört. Jag vill fly, fly från mina egna tankar, från mitt hat för dig, från allt nytt som genomsyrar mitt liv. Allt ansvar, alla förpliktelser, allt lidande. Jag vill sjunga som Peter Johansson. Jag kan lyssna på det om och om och om och om igen. http://youtube.com/watch?v=QULi23k3ROw   När han sjunger känns det verkligen som at allt löser sig.




Jag vill gå på footloose.

Now is the time for us to say..

Happy new year! Imon är den sista dagen på detta härliga år som vi valde att kalla 2007. Jag har mött motgångar av alla de olika slag, men jag har även haft priveligiet att få nya vänner, Sandra, Karin, Kören-tjejerna, CH, ni är bäst, tack för att ni kom in i mitt liv! Jag har varit kär, blivit dumpad, hittat nya vänner, förlorat andra. Jag har fått MVG, och IG. Rest utomlands (skottland, USA *2) och suttit hemma.

Nu ska vi bara se till att 2008 ska bli ännu bättre. Detta inleder vi stark med ett nyårsfirande vi sällan kommer glömma (om inte alkoholintaget blir allt för stort för vissa..?). Det blir tjejgänget, det blir middag, fester och pussas på tolvslaget. Jag paxar Karin. Jag längtar. Och fan vad snygga vi kommer vara!



Och träskor måste vara det svåraste någonsin att bära upp med värdighet.

How you doin?

Hmm, kräver mer än en ensam ungkarl vid en bankomat på drottninggatan efter två en lördagkväll för att gå hem med den kan jag lova.

Har varit en mycket krävande dag med flcikorna, eller inte. Vaknade och hann jämt duscha innan min dejt med Sandra på stan var igång. Vi sprang i alla butikerna och vissa smidiga saker fick jag med mig hem.


Var chickenrace på Mcd här vid tolvtiden ikväll. Jag och Sandra tävlade om vem som fick i sig flest Chickenburgers. Karin fick min tredje. Skämmas skall jag göra. Och en parfym. Varsågod. tihi.




Förlåt för att jag är knäpp. Thats the way it is. I alla fall just nu. Efter fyra månader verkar jag inte riktigt hittat min plats ritkigt.



Och ni som läser antar jag vill vara anonyma..? Haha, kör hårt. Jag skriver mest för mig själv. pladder.
Sjukt trött.

Kommentarer.

Lite snålt med kommentarer iom att det faktist verkar vara en del som läsar varje dag. Lämna något så jag vet vem det är, lite roligare så.

:)

Nattugglan.

Klcokan är nu två timmar senare och jag har inte kommit framåt i mitt liv de minsta. Försöker lära mig ett och annat om datorer. Simon försökte ju få till någon slags kunskap idag. Rätt värdelöst, han löste dock mitt bokmysterium, till ingen nytta tyvärr, men ändå. Tack! Haha, nu sitter och och håller ögonen på Chs bilddagbok, mycket underhållande. Jag gillar de där pojkarna.

Dags för sänggång känns det som. Skall hålla mig vaken en hel dag imon med. Vill se film. Blir nog lite Greys Anatomy innan jag somnar. Bara för att jag är kär i den serien. Älskar annars att ha serier att titta på innan jag somnar, och så gör det inget om man nu råkar somna. Lika glad ändå!


Gonatt världen.

.. och ja, jag vet att inläggen kommer hela tiden. Men jag går inte i skolan just nu, och då blir det så här, mina fingrar kliar och vill skriva, ja, medfött ja. Skit asså. Men vill ni läsa så kan ni ju vara glada för här kommer det massor.

Gammeldags funderingar.

Idag kom jag på det där med dejter. Det känns som att hela fenomenet helt dött ut i detta land. Här är det lite pang på. Man träffas på en fest, strular upp varann, går hem till sig, får tag på dennes mobilnummer/msnadress och fortsätter sin kontakt. Efter ett tag ses man ännu en gång på en fest, samma sak upprepas och man kanske tillochmed ligger med varann. Efter det fortsätter man med att kanske gå på stan med varann, man kollar film hos varann och har långa konversationer över msn. Helt plötsligt får en av parterna frågan ifall de två är ett par, ett svar med jakande karaktär ges och vips så har vi ett splitternytt par att åtnjuta.

Vart har då tiden där en pojke, eller vice versa, bjöd på dejt, de två gick till en restaurang, åt mat tillsammans för att sedan gå på bio och ta en superlång promenad i mörktet efteråt för att sedan spontant ge varandra den godnattpussen, den som bara talar om för dig, mig och alla runtomkring att detta är it. Vart är det? Vart har romantioken tagit vägen i detta sexbaserade samhälle? Tänk om man skulle kunna födas på 50-talet, vara ung på 60-talet och se hela denna utveckling ta fart. Underhållande.



Annars var idag första gången som jag var rädd, eller mer orolig när jag cyklade hem från Simon nu nattetid. Ingen hit med innergården på natten, vem som heslt kan ju faktiskt komma in. Jag gillart ej. Annars är nog Simon den bästa. Jag är glad att jag har honom. Gos på riktigt. En sån vän som jag hoppas jag kommer ha hela livet.
Sandra ringde idag emd, mycket pratglad, känns när det har gått en stund mellan våra samtal. Hon är grym. Haha, imon blir det stan med tjejligan, förhoppningsvis. Tiden får utvisa..


Boored.

Fredagkvällens förväntningar.

Fredag, en dag. Eller, snarare en kväll. Hysteri. Kan man verkligen bara sitta hemma? Måste man inte göra något? Egentligen
Har haft en mycket trevlig stund på stan med min kära syster och två av trillingarna finne. De var ute och shoppade, fattade dock inte vad jag hade där och göra, CH lyssnar ju inte på mig. Suck. Ant och jag är dock nya bästa vänner. Han är fin i håret.

Kom sedan hem och umgicks med min kära familj medan min ömma fader i godan ro tillagade kvällens måltid. Eller, ja han svor ju en del.. Satt och insåg att klockan var rätt sent.. En fredagkväll! Vad i herrans namn gör man då? När kvällen redan är kommen och man inte har planer? Som tur var ringde min telefon och räddade mig i sista minuten som vanligt. Eller, ja, min Simon egentligen. Blir filmmys hos honom ikväll. I like. Så nu blir användning för min sadelvärmegrej. Myys.


Och CH är en bajs som inte ringer. Surt.

Pappadag idag.

Pappa skulle på morgonen (läs lunchtid) dra sig ut mor Marieberg, frågar om jag ska hänga på, och på två röda satt vi där i bilen och brummade iväg. Var inne och lämnade tillbaka lite grejer som IKEA lurat på oss. Dåligt stilit asså. Men de pengarna tog jag snabbt ifrån honom och satsade på att köpa dubbdäck till min favoritcykel, samt en försenad julklapp från pappa, en såkallad fårfitta (pappas namn, vi kom verkligen inte på något annat) dvs. en sån där sadelfårgrej så man slipper frysa om stjärten nu när frosten snart kommer.. (?)

Pappa fick sedan samtal från de människorna som numera bor i vårat gamla hus. Pappa har lovat att de får ringa om de har problem av något slag. Denna gången fungerade inte ugnen, och mat skulle lagas, så efter en blixtvisit på Marieberg drog vi oss mot huset. Omg, det var verkligen inte samma ställe. De hade satt igen en dörr, tapetserat om hela stället, målat taket vitt osv. Fint, men inte så som jag vill ha det. Kändes konstigt men ändå skönt. Jag trivs bättre i lägenheten. Söta ungar hade de i alla fall. Tjejen sover i mitt gamla rum, vi håller tjejtrenden. Heja!

Ikväll vill jag göra något, ha skoj skoj skoj. Lite trött bara... Hmm hmm, pappa vill i alla fall att jag ska äta hemma. Helt glad blev han när jag sa ja, så den uppoffringen kan jag göra. Fick ju tillome bestämma mat, inga dåliga grejor det. Hihi.

Vart är min syster??!

Så mycket starkare än du.

Änu en dag, pigg och fräch, vet inte riktigt vad det var för down jag var med om igår. Nu blir det i alla fall en sväng till Ikea och Marieberg med pappa. Sen ut på mellandagsrean med syrran.

Snart fyller min bästa bror. Älska <3

Billboard.

Håller för tillfället på att uppdatera min låtsamling på datorn. Blir en liten titta på billboard för att spana in det nya frächa då. Hej och hå vad allt är superbra.
 

Mitt onda i ryggen är över! Antagligen bara lessen en stund, fast i ryggen istället för ögonen. Eller ja, det är väl bara jag som fattar som vanligt. Fan.


Vänner har aldrig varit mitt stora problem. Bara att fatta vilka som är riktiga. Du är inte riktig, bra då vet vi det. Alla glada och nöjda.

Stan imon då? Har känt mig bakis hela dagen, aldrig varit så tungt att cykla som idag, ingen humor. Men jag kommer strongt tillbaka imon. Annars är jag bara helt pepp på nyår nu, jag ska ha min klänning, bara för att jag känner mig fin i den, blir nog middag med brudarna om det blir kuligt, sedan utgång. Eller, festgång. Nyår är inte så mycket krogen. Vi får se vad som stryrs. Anna är alltid på :)


I'm not gonna write you to stay.

The show must go on.

Eller..? Upp är ned och ned är upp.

Oseriöst.

Hah, fått mig dagens. Härligt att höra på hur du försöker trycka ner mitt liv för att ditt ska verka bättre. Jag har många vänner och alla är speciella för mig. Jag snöar inte in mig på någon, tack och lov.

Har fått sjukligt ont i ryggen nu. Orkar knappt sitta upp. Aj Aj. Blir till att ligga hemma i sängen hela kvällen så ryggen inte hinner dö tills nyår.



Jag vill ha plaaaaaner! Boka resa.. ? Sis..?

Undrar vilken film det blir ikväll. Hmmm.

Irritation..

En bild, en bild och till denna en hel bunt med åsikter. Åsikter från dig, som inte har något med denna bild att göra, inte behöver du skämmas, du behöver inte titta, inte samtala med folk om den. Ingenting. Därför känns det så himla krasst att behöva få de där onödiga kommentarerna. Bespara mig. Mitt liv, mina val och min underhållning. 

Har äntligen köpt min klänning som egentligen var för dyr för min plånbok just nu. kanske inte den mest glamorösa klänningen världen skådat i år, men bara känslan av att vilja gå tillbaka för att man kände sig så fin i den gör den ju värd att köpa. Så det gjorde jag! Wow.



Annars så blev edet lite filmmys hos Micke igår, Big daddy och saving private Ryan, samt lite Scrubs. Mysigt värre. När jag sedan cyklade hemåt idag vid tre tiden kom jag cyklandes upp för backen vid Nikolai kyrkan, och lagom till att jag svängde upp på Drottninggatan gick alla ljusen på, känslan var underbar, känslan var vinter. Jag vill ha mera. Just nu i alla fall..


Nu blir det pappas goda mat.


Boored.

Så jävla seg dag, men vissa dagar vill man ju inte ens orka göra något = idag. Sitter dock och inväntar hunger, som enligt mina beräkningar ska infinna sig om ca 20 min, för det är då jag ska äta. Sen bär det iväg på min älsklingscykel till Micke, här ska tittas film. Morsan var och handlade idag och kom hem med diverse bra samt mindre bra filmer, så vi får se vad det blir av det.

Just nu orkar jag inte vara djup, jag orkar inte bry mig om varken det ena eller andra. Som jag hållt på med på senare tid här, nu flyter jag med. Ska lära mig att inte behöva berätta för folk att jag har rätt, utan jag kan hålla det för mig själv. Det funkar ju ändå inte när vissa vägrar inse att de gör fel.. Men om jag hakar upp mig på en sådan sak så förvånar jag tillochmed mig själv. Så jag tänker låta bli det.


Städa rummet en snabbis kanske?

Ironi.

Har kikat runt på lite bloggar här på internet under dagen. Är otroligt hur många bloggar det finns som enbart spyr galla över folk. Och då inte saker som, "honom tycker jag inte om, därför att" utan riktigt elaka saker, spekulationer utan grynd, personpåhopp osv. Vad får man ut av en sådan blogg? Blir man verkligen större som människa av det? Är det värt att vara elak för att få ett par extra läsare? På denna blogg är det inte speciellt många som tittar in, men det kan ju bero på att man bör känna mig för att fatta vad saker och ting handlar om i slutändan, jag har bilder, men inga länkar till sidor, jag vill inte ha kommentarer som styrker mina påhopp och ingen ger mig beröm för att jag har sånna fyndiga formuleringar i mina elakheter. Denna blogg är jag, på så mycket som allt. Jag skriver det jag känner för tillfället, vissa saker kommer inte upp i brist på relavans, men annars kommer det mesta som jag känner upp.. Men när jag tyker någon är ful, har fel hudfärg, ett roligt handikapp, fel åsikter, dåliga vanor osv är det inget jag skulle vilja bemöda mig med att varken sitta och skriva om eller låta andra läsa, det är för mig något helt oförståeligt. Ta istället den tiden och inse vad livet har att ge istället. Det finns riktiga problem, skriv om dom, dock inte lika underhållande, till och med lite jobbigt. Tänk om man skulle få någon såndär läskig insikt i livets stora frågor.




Haha, hoppas du såg mig igår. Jag äger dig ;)

God jul. lite i efterskott :)

Julafton var härlig :) Lite trött var jag, men vad gör det när man har så underbara människor runt sig? Ett extra slag för mormor som förgyllde min dag.
 
image93

Idag blir det lite påhälsning av den söta Alfred med föräldrar, han har gjort julklappar till oss. Sen blir det förhoppningsvis träffa Micke, hihi. Utgång ser det ut som, jag är på, som alltid :)


Joo, det är en annan känsla, något förhållandevis nytt, jag gillar det, jag är glad och hela mig kropp vill sprida glädje. Sug i er!



Jag har lagt det gamla bakom mig, jag kan tillochmed le åt det, men åt framtiden ligger det mer än ett leende:)

Mormor. <3

Idag blev det tidig uppgång då mormor skulle hämtas i Guldsmedshyttan. Simon skjussades hem och vi begav oss vid tio tiden. Var lite sociala med släkten där tuppe :) Sen tog vi med oss mormor i bilen och satt och skrek med henne hela vägen hem.
Väl hemma tog vi oss ut på stan, vi shoppade lite, jag och sis alltså. Sen drog vi hem, blev knäck, sen lite middag. Hungeer.
Sist här på dagen blev en superlång och mysig promenix med Micke. Vi var ÖVERALLT, jag har ont i fötterna, 2 timmar gick vi. Omg, nytt rekord i att promenera länge dagen innan julafton tror jag. Haha. Väl hemma serverade jag lite gögg till familjen, nu väntar vi på julskinkan, macka och julens första must. I love it !

Nee, God Jul ! Ha det underbart!


image92

Vi måste tro att vi är bra.

Hittade en superkul lista idag. Värt att lägga ut tror jag. Vissa saker stämmer väl inte så bra på mig, men det mesta :) Enyoj!

30 saker killar måste veta om tjejer:

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig..

2. var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar
. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. -Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.
-Om du har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.
-Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
-Ett gosedjur
-En av dina tröjor

-En väldigt tjusig ring(Även om det inte är ett så seriöst förhållande)

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka.

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner
- Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Ring ofta, bara för att fråga hur det är, även om du igentligen inte har något intresant att säga. En tjej vill veta att du bryr dig.

22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes fördelsedag för guds skull! Glömmer du den
- Ditt liv kommer bli förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en sekund.




 
I like it :)


Snart kommer Simon...? Jag börjar bli trött nu.. Haha, Får hoppas för hans skull att han har Jääävligt bra filmer ;)


Hejdå.

Drömmarnas land, i mardrömmarnas tecken..?

Det visar klart och tydligt att det inte spelar någon roll hur mycket man finns. Men jag lär mig ju, ytliga relationer är det som håller i längden. Förutom med Simon ;) Som är och jobbar på Grand nu, men som kommer dyka upp närsomhelst här nu hoppas jag. För här ska det tittas på film heeela natten, killen har redan lämnat sin dator här, som är fullskiten med filmer, och jag som inte kan öppna den, krävs fingeravtryck.. Suck!
Annars ska vi upp vid tio imon bitti, till Guldsmedshyttan och hämta mormor, jag är lycklig.


Hmm, så störd på hur du fått mig att vara. Varför skrämmer det som är bra mig? Jag vill inte fortsätta kämpa, jag vill vara Tjejen för en gångs skull. Du skadade mig. Jag tror killar ska vara som du var/är. Dags att lära om Anna.. ? Only time can tell. Hoppas i alla fall det. Jag vill inte vara en gammal hund. Jag vill inte bli den jag var igen. Hellre nunna. Jag vill inte, jag ska inte. Jag kommer inte! Deal.


Nee, nu blire julmusik.. Men jag börjar i alla fall inte i september ;)

God Jul !

Dan före dan före dan.

Har varit duktig och hjälpt min käre far med julbak idag. Även varit ute och shoppat med min galne syster. Just nu ska jag ta tag i bullar. Annars kommer Simon ikväll, blir filmtittning på hans dator. Moahaha, jag ska ha alla filmer!! Sen upp tidigt (...) imon och köra iväg Simon, för jag och syrran ska hämta mormor. Äntligen!! Saknar henne sååå. Keerlek.

Annars har mina dagar flytit på här, har jobbat lite, haft lite oväntade fyllor här och var ja. haha. Firat frida som fyllt 18, lärt känna mina nya kollegor, gått med i ett band (?) och varit allmänt julmysig. Sorry, men ja, jag älskar julen. Handlar om att vi verkligen ska ta oss tid för varann, borde hända fler gånger per år. Tycker jag.

Men nu måste jag verkligen fixa bullar. Haj haj.

Besvikelsen är stor.

Datum: den 18 juni 2007

(11:22) party:tjenixen på dig
(11:22) strippar:heeej
(11:22) strippar:vill du se show
(11:22) strippar:kostar bra 5 kr
(11:22) party:5 kr och vad får jag se då?
(11:23) strippar:jag tar av alla mina kläder och leker med en dildo i enhalv timma
(11:23) party:okej
(11:23) strippar:Sms:a BIG till 72456
(11:24) party:okej
(11:24) party:och hur vet du om jag gjort det då?
(11:24) strippar:du får en kod tillbacka till mobilen
(11:25) strippar:som du ger till då vet jg
(11:25) party:oki
(11:26) party:vad har man för garantier då?
(11:26) party:att du inte blåser mig
(11:27) strippar:jag blåser inte folk det är mitt arbete
(11:27) party:5 kr för en halvtimme är dålig timmpenning
(11:28) strippar:men det är många som ser sammtidigt
(11:28) party:okej
(11:28) strippar:är du vad blir det då
(11:28) party:va?
(11:28) strippar:ja eller nej
(11:29) party:jag är på
(11:29) party:men har du cam då?
(11:29) strippar:ja det har jag
(11:29) strippar:Sms:a BIG till 72456
(11:29) party:får man se 1 sec bara



Joo, och denna "Party" är då min dåvarande pojkvän. 1 år, och detta är vad man får. Pinsamt. Jag är värd så mycket bättre!

Jag är bäst och du är sämst. Jag har mitt på det torra, frågan är hur fan det ska gå för sånna som dig.

Last christmas.

Idag har jag roat mig med att sova bort halva dagen, sen sörfa fritt i skolan, efteråt krossa alla i volleybollturnering (man måste ha självförtroende). Cyklade hem i kylan, älskar faktiskt att cykla. En sån skön stund varje dag. Sen tröttnade jag på my place, så jag ville gå ut, gick till Ica och handlade ingredienser för godisbak. Hängivet har jag tillängnat eftermiddagen åt julbestyr, har blivit rocky road, tryfflar (som skall färdigställas om någon timme) och chokladcornflakesgrejer. Mums!

Denna vecka blir skolan supersoft. Imorgon en lektion, onsdag mysdag samt julavslutning i aulan. Tack och lov säger jag bara, jag är less på skolan för tillfället! Dock jobb både tisdag och torsdag, stååålar! hehe. Sen bliur det utgång med Frida på fredag, flickan fyller 18. Det var på tiden. Sen spenderas lördagen med Simon, på begäran. Haha, jag är freen.


Nee, hejdå med er.




Last christmas I gave you my heart. This year I give it to someone special.

Julmusik och klapphandel.

Håller på och julmyser i hemmet idag. Har varit ute en sväng med min bror och köpt julklappar. Ibland behöver man ta hand om honom också. Och nu håller jag på och ta hand om hans rum. Tokstolle.

Nu är det snart jullov, tack och lov. Men jobba tisdag torsdag anyway. Men de blir bara trevligt tycker jag. 

Ikväll ska jag med min älskade mamma på volleyboll, mycket viktigt att ta hand om mammi med. Henne tycker jag om. 

Fredagen blev utgång med Sandro, men hon hittade någon snygging, så jag begav mig mot mina bästa trillingar, som var något salongsberusade alla tre. Tog med ena hem, haha, han ville känna på storstadslivet. Slocknade direkt gjorde han, medan jag kollade på film. Jude Law är ju snygg som få. <3
Spenderade hela Lördagen med CH. Vi låg och garvade i sängen halva dagen. Tjuvlyssnat <3, sen drog vi en vända på stan. Jag betalade hyrfilmer som vi gick hem och kollade på. Kvällen spenderades på lugnaste vis med familjen. Mysigt. 

Men nu ska jag bege mig. 

 

Vintermys.

image91

Ikväll drar jag och Sandra ut till Klaras och leker rövare :) Men först blir det lite förfest med Legally Blonde.


Ikväll har dagen spenderats med julklappsinköp, jag är nöjd med resultaten!

Jul Jul, strålande jul.

Luciafirande för hela livet nu känns det som, jag har liksom inte haft speciellt mycket fritid denna vecka. Med tanke på att jag börjat jobba med. Har varit körträning, körkonsert, luciatåg, redovisningar, jobbgenomgång och div arbeten. Jag är ganska slut, på ett skönt sätt, veckan har varit fantastiskt rolig, och samtidigt som jag fått nya bekantskaper så har jag byggt vidare de jag redan hade. Agnes, sofia, Tessan, Malin, kören skulle aldrig gå utan er. Ni är sjukt bra. Vi har sjukt kul!


image90


Jag vill även slå ett slag för en bra kompis, Sanna, kan jag inte tjata nog om. Dina kramar är bäst <3.
Slut på Må Bra kursen nu, lite lessen i magen. Men ska bli dokumentationer som ska in. Så ite mer kontakt blir det.


Du är ute ur mitt liv, efter så mycket smärta. Jag vill inte ha dig, jag tror inte att vi kommer hitta varann, jag hoppas inte på en förändring, jag tänker inte på dig, jag accosierar inte förhållande med dig och jag letar inte ens efter någon. Jag trivs som singel, dyker någon upp så varse. Men nu ska jag ta hand om mig själv och mina behov.


Jag lever för mig och ingen annan. Tackhej :)

Oh helga natt.

En mycket mysig och stämmningsfull ännu en gång på stortorget. Mysig tradition. Jag tog med mig Sandra, köpte ljus och sjöng halsen av mig. Vi hade mysigt, stod och önskade att vi var lite gamla som de som stod och kramades för att hålla värmen. Vi viftade med våra ljus, till stöd för aids/hivsjuka i Zambia, under nu tändas tusen juleljus. Julstämmningen har infunnit sig och jag vill sätta igång med att baka lussekatter, göra kola, dricka glögg och allt annat juligt som man kan komma på. Planer på vart granen ska stå och mysljusen är igång. Snart är det jul!


Gårdagen spenderades med att måla mitt träd på min vägg i rummet. Idag har jag fördigställt. Jag är sjukt nöjd Mitt drömrum tror jag! Nu ska jag bara få iordning i min sminkhörna, då är allt perfekt.
Men hur länge blir jag kvar..?

Om kärlek vore kurragömma.

Om kärleken skulle vara som att leka kurragömma. Då har det varit så att tidigare har killarna letat och tjejerna gömt sig. Så fort killen hittat en tjej så är hon tagen. Sen har det blivit lite med som dunken, den tjej som inte är intresserad gör sig fri genom att "dunka" sig. Men numera känns det som att kärleken tagit en jobbig ny vinkling. Numera är det vi tjejer som letar. Och de flesta killarna verkar inte ens vilja med, och de få som deltar är sånna som gömmer sig bakom en lyktstolpe eller något. Dvs, en sådan kille som man inte vill hitta. Som man skulle kunna säga hittar oss, bara att vi är lite tvugna att ta honom. Jag vet inte, detta blev riktigt trassel. Jag skulle bara vilja vara med på en omgång där killen letar. Helst en omgång där de andra tjejerna "dunkar" sig, och killen hittar mig. En perfekt matchning. Välkommna till min fantasivärld.


Moaha.

Den tjejen är jag i alla fall inte. Snacka om lite bortgörning på mig. Som vi har snackat om den karln. Men jag är sämst på att komma ihåg saker. Det vet vi.

Tack syster för att du finns. Skulle ALDRIG gå utan dig. Och jag menar verkligen ALDRIG.


Kanske hem till Simon ikväll. Mysa, titta idol och film. om någon orkar skjussa mig alltså.





Haha, om jag hade varit den som bråkade hela tiden hade jag ju bråkat brutalt mer med andra än vad jag gör. Eller hur? Jag fattar inte varför folk verkar ha som intresse att sticka mig i ryggen.


Jag är en glad tjej.

If I got on my bike, took of my top. Would I bee in your way?

Det håller på att förändra mig, utifrån och in. Snart kommer även jag ha anorexia, jag kommer blondera håret och använda aldeless för fina kläder i skolan, för pojkarnas skull som jag inte har något intresse av. Jag kommer ta mig fram i skolan genom att be killarna göra mina läxor och sedan skriva någon rad själv.

Eller..

Så kommer jag fortsätta som mig själv. Jag kommer vara den jag trivs med att vara, stå upp för mig själv. Jag kommer titta ned på sånna som er. Jag sköter skolan på mitt sätt, jag umgås med de som faktiskt gillar den jag är på riktigt, istället för något barbieyttre. Och när skolan är slut lämnar jag er, och kommer aldrig besvära er igen. Kan ni bara låta mig vara då?




Fått erbjudande om jobb på VM media idag med. Han hade fått ett mycket bra intryck av mig. Det känns ju bra inför framtida arbetsintervjuer, speciellt iom att jag var helt oförbered och inte alls nervös. Men nu är det K3 som gäller. Eller, egentligen sen i måndags. Men nu har influensan hägrat hos mig i snart en vecka, jag är less på det och vill börja jobba! Heja heja! Tänkte ringa och kolla om jag kan börja på måndag kankse. Men sen är det ju den förbannade luciaveckan nästa vecka. Skit då. Och den vill jag verkligen vara med på på riktigt.

Mamma dampar på Elisabeth, jag ifrågasätter mod, ring om du sagt att du ska ringa för fan. Så jävla hårt på krigsstigen är hon, ska prata med rektorn och så. Vi får se hur det går för mamma. Jag orkar inte längre, jag glider bara med. Vill de andra barnen mobba mig, så bring it on. Jag orkar inte.



Muttan och Sanna räddar mig. <3

Veckor!

Det är bara veckor kvar nu, dagar. Jag ska orka. Trots motgångar, influensa och gruppmedlemmar utan huvud.
I denna värld får vissa inte vara sjuka, mina armbågar måste hitta en väg fram alltid och hela tiden. Inte nog med att jag på lektionerna får skrika för att visa att jag finns, utan det blir så himla mycket enklare att bara utesluta mig.
Men jag kanske inte är den jag tror jag är.. ? I alla fall inte i skolan. På fritiden tycker jag i alla fall att jag är en bra människa, jag har alla bra vänner jag kan tänka mig, och sen kommer jag till skolan, där spottar dom på mig. Hur fungerar det? Bestämde de sig bara för att just Anna är den som inte funkar med oss. Hur fan gick det till?


JAG ÄR SÅ JÄVLA MYCKET BÄTTRE ÄN DET HÄR!!!

RSS 2.0