Jag är trött!

Jag jobbar dagtid och är trött. Då vet ni.

Och detr är tydligen töntigt att blogga. Är jag en tönt? :)

En hel vecka har gått!

Nu har min sista vecka med mitt underbara gäng nästan gått helt förbi. Dock ska jag bjuda alla på en frukostmacka imon, så jag blir lite poppis ;) Nee, men det är alltid kul att höja stämningen lite grann.

Veckan har gått bra trots att jag mått lite dåligt till och från. Men idag mår jag skitbra och ser fram emot allt, helgen och DHL på måndag. Känns kanoners!

På lördag ska vi leka med Arvid och Clara! Mysigt!


Gonatt!

Lady gaga.

Här sitter jag halvnaken framför datorn och lyssnar på Lady gagas låt Papparazzi. Skitbra!

Har lyckats komma upp och duscha, men jag ska faktiskt få skjuss till jobbet idag! :D Hämtade bilen igår, i Kristinehamn med Elli. Kan lova att det tog sin lilla stund. Men det var skitfint väder, vi såg typ jmiljoner bilar med takboxar, haha, sportlov eller vad? ;)

Annars har det inte hänt så mycket tror jag. Älsklingen bjöd på världens godaste middag i lördags, Lamm! Och igår var mamma, pappa och marcus här på kvällen och fikade, eftersom vi lyckades bli borta hela dagen :P


Men nu ska jag klä på mig, äta frulle och invänta min karl. <3



Men just just, Elli och Martin var ju här i lördags och klagade på melodifestivalen. Eller, Martin gjorde det medan Elli blekte mitt hår. Niiiice!

I taket lyser stjärnorna.

Vi var på bio igår. Min älskling skulle bjuda, men jag hade ju vnnit en biljett på jobbet, så jag stod för min del, men han bjöd på popcorn och grejs!

I alla fall så var filmen lika bra som jag kommer ihåg att jag tyckte boken var. Men det var helt sjukt sorgligt. Det var så man precis inte kunde hålla tillbaka tårarna. Usch!
Och så sitter det en massa fjortisbrudar i salongen, smsar och fnittrar. Borde man inte valt en rolig film ifall man typ "förar" på bion? För nog skymtade jag en och annan Xide.
Jävligt störande!




















Och roligaste var ju att Tzatsiki var med! Haha.

Alla hjärtans dag.

Ännu en gång är det lördag, tiden går fort och jag känner en ny frisk fläkt i mig. Jag har fått dagtidjobb på K3, eller, fick faktiskt båda jag sökte och därmed har jag fått alla jobb som jag någonsin varit på intervju om. Bra klass på mina intervjuer ;)

Och idag är det ju alla hjärtans dag. Och jag har en pojke som jag älskar mer än allt annat att spendera dagen med. Vi ska inte göra så mycket speciellt. Umgås lite med Elli och Martin typ. Men jag får ju vara med honom hela dagen :)
Började för övrigt dagen med att bjuda honom på Amerikanska pannkakor till frukost. Det uppskattades ;) Nu står han i duschen, tyckte att jag skulle följa med trots att jag snart ska iväg till gymmet med Elli. Jag avböjde bestämt!


Skitkatter.

Vaknar inatt av att katterna är uppe i fönstret och har ner min vas som ramlar på min ljuslykta och båda går sönder.

Imorse när jag kommer upp sitter Selma Jonathans IPOD och högtalare. Suck! Och det avslutas med  att Mario ligger som en liten köttbulle under mattan i köket :P Suck?



Lankväll.

Igårkväll så blev det inte så jävla kul för mig. Martin hörde av sig när vi var hos svärfamiljen och sen blev det lankväll hemma hos oss. Så det är lite svårt för mig att slå mig in i gänget så att säga. Får sitta och prata bajs för att dom ens ska lyssna :P Sämst!

Idag får vi fundera över vad vi ska göra. Jag är ju helt seg, Jonathan sitter och pluggar, vi borde städa, åka till Ikea, storhandla och träna. Haha.

Suck!


Och så skulle vi ju träffa min familj idag med... haha.

Veckans vinnare.

Och just just. Jag vann veckans tävling i gruppen så jag vann en jacka (till Jonathan men den var för kort så vi får se om Åsa kanske kan ha den?), en biocheck, en Rosaliescheck och ett superpresentkort. Skitnöjd är jag! :D

Sånt är alltid kul, så nu håller vi andan uppe och plockar ut lite provision i slutet av månaden ;)

Anna&Selma.

Jag sitter och kollar på något top model marathan med Selma bredvid mig i soffa. Måste erkänna att jag är lite tagen sen igår. men jag får nog skylla mig själv när jag bottnar med ett glas rött på tom mage. Då blir hela kvällen väldigt intensiv. Haha.



Skulle ju till Thao igår och så blev det. Dock tror jag att vi har det roligare förra helgen. Men igår var med trevligt! Lite för lite vattenfallfolk bara ;)

Och idag nu när jag är lite seg så blir det perfekt att åka upp på stan och kolla på vokens och sen hem till Jonathans familj och mysa. Så thats the plan!

Ha en bra dag!

K3 kalas.

Imorgon drar hela K3 till Gustavsvik och lyssnar på chefen och hemlig föreläsare samt intar lite mat och dricka. Sedan får de galnaste fritt spelrum i äventyrsbadet, dit tillhör inte jag ;)

Annars har veckan gått bra och jag tänker gå hem senast 2 imon och vi får självfallet sovmorgon på 30 minuter eftersom vi tjejer äger ;)

Gonatt! <3

Ooops..

..

En helt vanlig Måndag.

Idag var det en helt vanlig måndag. Vi fortsätter med tävlingen och jag fick iväg 5 stycken till sist.

Jag känner mig på något vis helt lättad och mår sjukt bra med tanke på hur nere jag varit kring jobbet ett tag. Men nu känns det som att det som händer händer. Dagarna blir ljusare och jag kommer närmre min skolstart.

Och så kommer man hem till en underbar pojkvän som lyckats göra mig till världens stoltaste flickvän genom att få VG på sitt prov. Min duktiga älskling. <3


Men nu ska jag gosa vidare med min prins.

Gonatt <3


Haha, glömde.

Vi får hoppas att tröttheten och huvudontet beror på gårdagen.

Låt det inte börja om.

Ont i huvet.

Igår blev det en riktigt bra kväll!
Jävligt kul att komma ut och umgås med jobbarkompisarna utan jobb :P Så vi festade typ hela kvällen hos Lina och sen blev det deg när alla försäkte sig på det dom tyckte var kul och alla misslyckades så vi samlades åter på Hellas och där slutade även kvällen.

För mig som är lite seg av mig dessa dagar kändes det väldigt skönt att kunna gå hem till mamma och pappa vid ettiden och lägga mig.


Idag blev det kalas för Alfred som fyllt två år. Mysigt! Fick sällskap av Märta, Clara och Marcus till affären och sedan åkte vi och åt hemma hos mamma och pappa.

Lite mys med min älsklingspojke och Beck ikväll. Skitlagom!




imon börjar veckan..

RSS 2.0