Kiltar och gröna berg.

Idag blev det relativt tidig morgon eftersom jag inte fick någonting packat igår. Så jag har nästan packat klart nu, stolt flicka. Drar klockan 15 från WUC, med våra 15 (!) kilospackningar. hmm hmm .

Försöka färga systers hår innan jag drar med, vill ju att hon ska ha hittat en prins till jag kommer hem, haha. Nee, men jag var ju tvungen att sova igår, men då kan vi göra det idag helt enkelt. Annars sitter jag nu och lyssnar på min musik som jag inte kommer få lyssna på på ett tag. haha.


/ Anna

Tacos och posar.

Blev en mycket snygg frisyr och en MYCKET trevlig middag hos Bella med folk man allt för sällan ser. Brudarna skulle upp på stan så jag, Sanna och Dea gick upp medan de andra åkte buss, latkorvar. Mycket trevligt i alla fall. Missade Anton på stan men träffade Sandra, Elli, Jennifer och Ronja efter om och men. Mycket mysigt. Kommer sakna dig Sandro! 3 veckor! Över min födelsedag och allt! Oh my god!

Och imorgon styrs det Skottland med tema. Guld. Kommer bli en riktigt slapp resa om man jämför med Spanien, tror jag i alla fall. Så taggad.
Dock är det packning som gäller hela natten. Suck suck,Tack Annelie för världens bästa dag. Rumpspanet var dagens, har inte så kul som vi har med någon annan. Det vi har är så speciellt. Jag älskar dig så mycket. För alltid, med säkerhet. <3/ Anna

Fredag som lördag.

Massa skoj har hänt idag. Ändrat inställning till rummet. Det blir grönt. Lycka. Blev marieberg med syster, massa shopping, så nu är jag snygg. En klänning, tights, ett linne och ett par skoR! För lite pengar med! hihi. Blev stress upp på stan och köpa present åt Bella.

Men nu ska jag få frisyr fixad av syster.

/ Anna

Med mörkret kommer hösten.

Vilken rutten dag jag haft! Skolan var ju inte det roligaste jag varit med om, utan underdrift. Hur ska jag kunna se fram emot saker och ting? Ibland klarar inte mitt psyke av vadsomhelst.

Följdes av en promenix till stan. Den behövde jag! Blev en tur på stan emd Sandra, Karin och gänget. Hittade dock INGENTING! blir jag sur eller? Jag som tillochmed har pengar... Humpf.

Sedan teaterföreställning som höll på en timme längre än planerat, så när jag kom ut var min skjuss borta och jag fick knalla i ca 15 min, inte helt klädd för kylan kan jag säga... Sen när jag kom hem blev det Matrixuppgifft direkt. Vadå kvällsmat...?Nu vill jag bara gosa ihop mig med någon som bryr sig om mig riktigt ordentligt och bara finnas till. Du kan väl säga till om du känner dig träffad va?


Tack och lov ser morgondagen bättre ut. Till marieberg med syster, kärlek. Sen upp på stan och kanske träffa Jenni en stund, innan jag ska gå på stan med Dea, köpa present till Bella och sen dit på kalas, mysigt.

Nee, varför är det falskhet som värdesätts? Jag är ärlig och ni trampar på det. ? Hur hänger det ihop?
/ Anna

Funderingar om livet

Hur fan är det meningen att man ska passa in egentligen? Om det nu finns kakformar för oss, och man råkar tappa ett ben, måste man då hitta någon med ett tappat ben för att höra ihop? Vissa gånger blir jag bara förbryllad över hur lite vi tänker på varann. Eller är det kanske som de säger, "håll dina vänner nära men fiender närmre", för i sånna fall måste jag ha en jävla massa vänner, för när det kommer till kritan skulle nog inte ni vara de enda om att göra en sån sak.

Och nej, en RIKTIG vän, för det är sånna jag skriver om nu, en RIKTIG vän finns inte när det passar sig. En RIKTIG vän finns ALLTID där. En klippa att luta sig mot. Tack och lov har jag en sådan, men endast en, och hon måste. Hon är min syster och det dyrbaraste jag har, men ändå känns det som att det vore trevligt om något frivilligt utan blodsband kunde ta på sig ansvaret att finnas i vått och torrt. Men det kommer nog aldrig hända.

Ord, kommer så lätt i rätt situation, men kan du leva upp till dom är frågan.


Har fått sjunga kärlekslåt till en vilt främmande tjej idag, lite nöjd är jag, tror fan jag har halva inne där. Sånglektionerna är då aldrig som man tänkt sig. Men Gunnel tycker jag är modig!

Nu ska jag baka kladdkaka och läsa klart de sista sidorna på Sofies värld, eller, till det kapitlet som vi ska vara på.. Jag är i alla fall nöjd, läst en tredjedel av boken, tänker nog läsa klart den utan mordhot. Till skillnad från Werthers lidanden, VÄRDELÖST! Elisabeth kan ****** ****!! Gaah! Hatar kärringen. Men inte så det märks...
 Kan ju bara säga att Greys Anatomy verkar spännande ikväll..... tihi.

Mys!
/ Anna

Avslappning med äpplen.

Har haft min gympalektion med klassen nu, är mkt nöjd med hur resutatet blev. Gick som planerat, jag fick med all information och höll tidsramen, trots att vissa inte kunde ligga stilla, och en del ändå hade huvudvärk efter...
Har haft lite projektarbete nu, kommit fram till lite grejer sådär, känns som att det tar sig, ska få mamma att fixa videokamera med. Annars idg blir det bara seminarie med Svenskakärringen härnäst, sedan slut på dagen klockan ett. Då blir det till att hänga i lägenheten tills sånglektionen börjar klockan 16, kul jul!


Men men, förkyld som en kråka, så gårdagen blev lugn med släkt lampa 22.22, första gången på ett bra tag kan jag säga! Imponerad av mig själv.


Hade!
/ Anna

Allting går runt?

Blev en lunch på staden går med underbaraste syster <3


Sen skolan en snabbis, eftersom det enbart var gymnastik med dans på programmet. Blev sedan häng i lägenheten ända tills jag insåg att jag var förkyld och drog hem och sket i kören.

Fick samtal av Frida, som hade tagit tolvan upp till mig med sin vän, så det blev en superkort promme.


Idag har det varit låång skoldag, med två klara arbeten som redovisats. Mycket bra jobbat! Sen såklart Må Bra kursen, där vi fick prova Falung Gong, totalt värdelöst. Men nu har vi provat. Jag och Sanna blev killar på köpet.. Hmm.


Imorgon ska jag slänga till med en idrottslektion. Då blir det jobbigt, avslappning och pausgymnastik. Oj oj, vad klassen kommer kämpa.MAAT!

/ Anna

Gatukonst och födelsedagsbål.

Blev till att följa med syrran på Karins 20 årsfest. Vi gjorde oss iordning och förfestade hemma hos oss, jag fixade finaste frisyren på henne, sötsyster! Sen kom madde och Larsson och hämtade oss. Vi drog till Karin och tog ett glas bål, hämtade Sandra som har noll lokalsinne och sen snacka vi med lite folk på festen.

Var väl lite halvdrag på slutet. Slutade i en rätt lugn stämmning med folk i min lägenhet. Mysigt blev det. Fick skjuss hem av Håkan. tack så mkt.

Idag är det bakisdag, typ. Slappar bara, så skönt! Har inte gjort det med vilja på länge. Passar på att njuta!


Eftersom jag inte orkar skriva så fixar jag bilder istället. Enjoy.image2


image3


image6
/ Anna

I faderns, sonens och den heliga andens namn.

Dop idag, Blev väckt 6 gånger om jag räknat rätt. Först Skulle min mobil berätta att det var dop idag, efter det skulle mamma och pappa säga hej då eftersom de skulle till Sthlm, kort efter ringde de som ska käpa vårat hus, de skulle höra så pengarna gått in på vårt konto, efter det ringade Håkan vid 10 efter att han varit uppe sen 8, då ville han leka, innan dopet, så då pallra jag mig upp och duschade, sen ringade Anton som skulle väcka mig igentligen :P Och sen gick mitt alarm på mobilen igång. Hej och hå säger jag bara.

Sen bar det iväg på dop, jag räddade Håkan med present från båda. Varse hurru! Melwin är ju en riktig going säger jag bara! Blev fika och mys, men Håkan drog efter en snabb bulle så han hade "viktigare" grejer för sig. Medan jag och Hasse satt och diskuterade div grejer han hittat på. Bla Söndagsutflykterna. haha. Saknar verkligen familjen och släkten, speciellt farmor som nästan grinade över att det var slut mellan oss. Vill ha mer släktträffar!

Blev en sväng till lägenheten för att testa nya färgen jag fått, blev bättre. Sedan gick jag till farmor och snackade lite med henne och syskonen, innan vi åkte och handlade sallad på VN och mös framför TVn med John Tucker must die, som btw är en film man kan se precis hur många gånger som helst! Hell yeah!


Nu verkar det bli ferre med syrran, kan ju bli trevligt eventuellt. Haha. Den som lever får se. Annars får jag promenera hem till Simon eller så.


Nee, the show must go on dårå.
/ Anna

Mörker och kyla.

Fcik sällskap en pyttestund av Anton som skulle iväg till Märsta och spela SM. Heja heja! Annars har jag umgåtts massor med sis, kärlek på allvar detta. Kollat idol och Beck med familjen. Tur att ni finns.

Tog en tur på stan med syrran och bror en snabbis nu, slutade med att jag övningskörde på någon jävla parkeringsplats. naturbegåvning va?


Men nu ska jag sova. För jag tänkte vara trevlig nog åt både mig och Håkan när jag ska på hans systersons dop imon, med en present från båda i handen. Fy Håkan.

Gonatt gott folk!
/ Anna

Med ett leende.

Massa tråkiga lektioner som jag och de andra diskuterade bort innan vi hade klassamling med Anna som även hon ville hem, så vi har seriösa och långa utläggningar på våran klasstid kan jag ju säga. Efter det blev det rejsertur! Upp på stan till Emelie! Vi gick och åt på la baguette, myspys, satt och snackade och myste. Sen kom syrran för att äta lite, då åkte Emelie och shoppade med pojken sin.
Jag fick en ny provburk av färgen jag ville ha till väggen eftersom färgen jag fick var fel.

Nu väntar jag på Anton.

Myskväll med sis ikväll tror jag. <3


Mys på!
/ Anna

Jaha.

säger:
- att jag tycker om dig, och att jag tycker att det e synd att du tror att ingen tycker om dig. och jag tycker att du ibland kräver mer än vad du borde av andra människor. livet handlar om att ge och ta!
säger:
-det känns somom du håller på att ge upp och tappa suget över livet, enlgt det jag läser på din blogg bla. du kräver ibland att folk ska göra som du vill, och bland blir det bara för mycke, jag vet att du e en krävande människa, det kan du inte förneka

Dagens snopaste står jag för då.
Jo, jag tror visst på att folk tycker om mig, ibland för mycket, då jag blir förvånad över de som inte finns där när allt kommer till kritan. Jag kan visst hålla med om att jag kräver så som det uttrycks "för mycket", men ibland gör väl alla det? Och då jag tycker att jag oftast som alltid sätter andras välbefinnande framför mitt eget och jag har alltid mina närmstas bekymmer med mig så tycker jag att man ibland kan "kräva" vissa saker tillbaka. Men det är ju min åsikt och den som inte klarar av det behöver ju inte utsätta sig själv för det.
Och nej! Jag har inte tappat suget på livet, någon gång alls faktiskt. Trots det jag gått igenom den senaste månaden och lite mer. Jag har haft dåliga dagar, ja. Men jag har pallrat mig upp och jag står nu med ett sinne fullt med plats för nya erfarenheter och jag ser tydligare på tillvaron och känner mig betydligt mycket starkare än någonsin.

Tack för omtanken!

Annars har jag haft en strålande dag. Yoga startade dagen som inleddes med en stärkande sovmorgon, välplacerad sådan! Sedan div. lektioner som var värsta sömnpillret, ända tills Anna kom in och livade upp stämmningen med Skottlandssnack och allmänt häng som vi så fint kallar det fär. Kom på vad min världsbild ska vara och så. Mycket nöjd.

Blev sedan stan med Dea, vi sprang omkring och letade doppresent till Melwin, som CH sedan dök upp och testkörde åt mig, han fastna för en clown som skallrade, så det blev det. Delar present med Håkan med, eftersom pojken inte har vett nog att köpa en doppresent åt lillen.

Sedan kom Anton hem till mig, efter en snabbdusch utan balsam! OMG! Dagens kris! Vi hängde en stund i lägenheten innan han skulle på något 18 årskalas. Då blev det till att pallra sig hem, kolla på idol och testa avslappningen på hela familjen faktiskt. Och min syster är ju ingen naturbegåvning vad det gäller att slappna av. Suck!

Och nu försöker jag få apparaten som ska läsa in texten på datorn åt mig att fungera. Men det får nog bli en annan dag, för teknisk är jag ju inte direkt.Imon ser jag fram emot en kort dag i skolan, lunch med IdolEmelie på stan, hör och häpna, vi ska på dejt! Sedan iväg, förhoppningsvis, för att byta färg och köpa ny så jag kan kleta på det på väggarna i helgen. Sedan lite tid med Anton innan stora frågetecknet börjar. Vad händer egentligen imorgon kväll?Ha det gött!
/ Anna

Och vi klättrar vidare.

Idag var utomhusdag på Tema. Vi var först en halvtimme försenade men kom till sist ut med den beställada bussen ut till Rosendal utanför Nerikes Kil. Jag började med Psykologistation, fick fundera över vad vi såg och kände osv. Sedan vi fick sitta och rita det vi såg, men jag tycker att en vill Matilda vann lite över mig, hon ritade ju en skitsnygg älg/häst. Lite avundsjuk.

Sedan klarade jag mot alla odds att ta mig upp för en liten del av det berg vi klättradfe på! Woho! Jag övervann min höjdskräck, till en liten grad då. Mycket tack Johan och mycket tack Anton. Så jag har gått runt sen dess och kännt mig lite smånöjd kan jag ju säga.

Klev av bussen och slapp därmed bära in saker från bussen, taktiiik. Gcik upp till lägenheten och var lat som en skit och åkte med mamma hem. Men sen plockade jag ju äpplen med, så lite aktiv var jag.


Nu har jag gett mig själv tillåtelse att slappa heela kvällen. Greys Anatomy ikväll ju! Och idol. Superkväll att slappa på. Men måste jag slappa ensam eller? Grr.


Ne, sov så gott!
/ Anna

Tiden rinner.

Nu har jag i alla fall pallrat mig igenom två av de fem skoldagarna på en vecka, känns ju som att jag är RÄTT duktig ändå. Fick inget sällskap i söndags, men jag har mys ändå, med mamma och pappa och lite sådär.

Igår var jag i skolan, vi dansade skottsk dans på idrotten, flummet hade inga gränser. Även fast denna dans inte var speciellt svårt var det ganska svårt att hålla sig för skratt och att hålla leden raka och sådana där problem som man möter dagligen. Fick även dansa skottis, eller hur det nu stavas. Jag och Emma utgjorde ett mycket vackert par, medans jag slängde omkring henne som en liten docka, så sorry allihopa, nolonger singel dårå.

Annars umgicks jag med Anton efter skolan och gick på kör. Är du jobbig eller? Och sen gick jag och Anton och mötte Sandro, vi handlade mat, lagade mat, sen åkte Anton, och jag och Sandro kollade på världens bästa dokumentär om någon oskuld. Kan ju bara säga att han dansade porrigt, målade även testfärgen på väggarna i mitt sovrum! Spännande!. Oj oj.

Soft som tusan att vakna i lägenheten imorse. Jag och Sandro kom iväg till skolan i tid och allt det där. Bravo! Sen har dagen rullat på, även om IV-valet var guld som vanligt. Vi bara garvar och sover. Sen kom mamma till lägenheten och vi spanade in färgen på väggarna, och kom fram till att den mörka var för mörk tror jag. Men den ljusa känns rätt så bra. Skönt!Fick även en snackis med Håkan idag, var mycket trevligt. Även om jag fick låna ut 100 kronor för att få skjuss till Risbergska. Haha, du är dig lik. Tack och lov så har jag kvar en väldigt underbar vän, mycket glad för det. Och på lördag blir det dop för Melwin, men ingen dejt, bara kompis, ha.

Annars ska jag försöka göra lite läxor nu.

Jag ska inte låta dig sätta dig i mitt huvud eller i mitt hjälrta om jag inte tillåter det själv.

Likt en sovande and med huvudet under armen.Over and out!
/ Anna

Helg.

Ja, helgen börjadfe med en fetingdiss på fredagkvällen, så jag drog till lägenheten och hängde, städade lite.
För sedan på lördagen så drog jag, mamma och Marcus och köpte möbler. Och joo, jag köpte en tv möbel på myrorna :$ Men den e freen och jag tycker om den och jag ska göra om den så jag är en lycklig tjej.

Sedan blev det flytta upp bäddsoffan och shit när pappa kom hem från jobbet. Aj aj vad vi jobbade och stog i, duktiga. Så på kvällen blev det till att ta hem lite folk, hängde, dansade osv, sen till max och käkade innan vi drog på någon bajsfest. Tack och lov slapp jag sova själv i lägenheten! Tack. Men jag har härmed invigt den! omg!

Idag har jag slöat och myst hemma hos Arvid, vi plockade plommon och spelade fotboll i mina högklackade. Det var mycket mysigt. Och gosade lite med Clara, som har ett namn som börjar på C.Jaha, idag blir det väl till att läsa lite i skitböckerna. Sen kanske A kommer förbi, den som lever får se.


Ha det bra!
/ Anna

Hajk.

OMG vad trött jag är! Har gått och gått och gått. Men inte vart som helst heller, utan OFF-STIG! Haha, varför gå tillbaka när man kan gå genom träden? Annars har det varit kallt och varmt i omgångar, vi har kollat på stjärnorna, folosoferat ensamma i den mörka skogen, samlat ved, byggt vindskydd, orienterat oss fram, lärt oss (massor?) om svampar,sovit i vindskydd, blivit väckta av en allt för pigg Tord, fått okokt risgrynsgröt till frukost, gått vilse med Anna som guide, trampat i massa (små) mossar, gått ända tills benen höll på att trilla av och blivit överlyckliga över en riktig toalett. Men framför allt har vi kommit varanda ännu närmre, mycket trevligt men jobbigt.

Nu är jag trött och ska duscha! Vill styra ferre ikväll!


Puss hej!
/ Anna

Ajaj.

Slutade vid 13 och väntade på skolan och stan på sånglektionen. Klart den var inställd. Blev istället mys på stan med Sandra och Karin, mysigt det med.

Packa nu.. Orkar inte!

Skola.

Sitter just nu i skolan. Har slutat för dagen men jag stannade i brist av annat att göra fram till min sånglektion 16.15. Försöker organisera mitt liv, inte det lättaste ska jag erkänna.. Har ändå börjat med Werthers lidande. Vill ju inte bråka mer med Spanskahoran, slutar väl med att jag får IG i svenska då med i sånna fall.

igår blev det skola, med IV-val och hela baletten. Efter det blev det hårdkörning hem för att käka och duscha and stuff innan föreläsningen började på örebro universitet. Mycket intressanta kunskaper om snabbmat och kroppens reaktioner. Mycket trevlig stund, tack pappa!

Annars blir det snart upp på stan med Karin och Sandra, sen sånglektion, sen måste jag hem och packa iom aatt jag ska ut och hajka imorgon till fredag. Det blir orientering och vindskyddsbyggande + sovande. Får se hur det blir. Men de ska nog ordna sig. Måste fixa mat ikväll med. Hmm, stressigt liv.


och igår slutade Top Model 8, vilken skit 3an kör med, hålla på och hettssända serien. Sur Anna. Men annars så visste ju jag vem som skulle vinna iom att jag hade råkat, och ja, faktiskt RÅKAT se det när jag kollade runt på internet. Lite surt.


men nu ska jag väl försöka göra något nyttigt med mitt liv, som att undvika Elisabeth till exempel. men jag och Emma ska ha ett sammarbete på att jobba upp spanskabetyget. Tack Emma! Klara kärringen själv...


Hej då!
/ Anna

Ånger.

Jag är bra lycklig ändå. För när flickorna inte räcker till tar killarna över.

Anna, och lägenheten känns ju riktigt häng :) säger:
jorå:D fryser lite bara:P
Tobias säger:
Hur kan hen het brud med ett varmt hjärta frysa?;)Namn: Anna
Piercingar: Bara i öronen
Tatueringar: Non
Längd: ca 1.73
Skostorlek: 39/40
Hårfärg: Mörkbrun/urblekt svart
Är du kär i någon: Tyvärr.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland
Tänker du på självmord: Nej.
Tycker andra att du är attraktiv: In my dreams
Dricker du: Kan hända,
Använder du droger: Nej, absolut mot.
Röker du: Aldrig provat.
Vilket shampoo använder du: Sunsilk
Vilken parfym använder du: Paris Hilton :$ Men den luktar ju gott!
Vad är du rädd för: Det bakom molnen
Gillar du att tvätta: Hatar faktiskt att tvätta, varsågod att ta över?
Gillar du Berg-och-Dalbana: Höjdrädd :/

Senaste...
Film du hyrde: Hyrde flera på samma gång. Bla Brokeback mountain
Låten du lyssnade på: Timberland - The way I are
Låten du hade på hjärnan: Sean Kingston - Me love
Låten du laddade ner: Just nu, Adiemus, låt från kören.
Personen som ringde dig: Simon
Personen du ringde: Simon
Tv program du tittade på: Top model.
Personen du tänkte på: Ch? Chattar ju med honom för tillfället.

För eller emot...
Långdistansförhållanden: För.
Utnyttja någon: Emot
Teenage smoking: Emot?
Sex före äktenskap: För.
Köra onykter: EMOT.

Favorit..
Mat: Ska man ha någon favorit?
Låt: Massa olika.
Dryck: Cider eller mjölk.
Film: A walk to remember står i sig.

Har du nånsin...
Gråtit över en pojke: Japp.
Gråtit över en flicka: Japp.
Ljugit för någon: Japp.
Varit i slagsmål: Bara jag som slog..?
Blivit arresterad: Nej.

Antal..
Gånger du varit kär: På riktigt, En.
Gånger ditt hjärta brustit: På riktigt, Två.
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet inte.
Personer från grundskolan du har kontakt med: Massor <3
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Vet inte, men en gång på förstasidan! Bild alltså.
Ärr du har på kroppen: Massor, busbarn.

Ska bli skoj: Skottland.
Sparar till: Artonårsdagen. Ja, jag är efter.
Väntar på: Att bli nöjd igen.
Pålägg som gäller: Smör.
Dagens dryck: Mjölk!

Senaste...
Bok du läste: Sofies värld.
Personen du fick brev av: Oj oj, ingen aning, moster nog.
Personen du fick sms av: Sandro
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår.
Saken du köpte: En macka efter idrotten.

Vad har du gjort idag: Skolan, och kör.
Var det kul: Jodå, vill ju inte klaga.
Brukar du svära mycket: Förlåt mamma.
Hur tidigt stiger du upp: Efter tre snooze.
Är du seriös: Oftast inte.
Vad är du allergisk mot: Ingenting :D
Var har du ont: Hjärtat.
Använder du hårspray: Ibland
Kan du stå på händer: Aj :/
Favorit serie: Ska man ha en?

Håkan Hellström eller The Ark: The Ark
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lars Winnerbäck
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Sådär.
Är du glad nu: Ja :)
Var du glad igår: Sådär.
Varför? För att det som inte skulle hända hände.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Andreas mamma!
Vad dansar du till: Det mesta som svänger.
Stockholm är: Mormors hem <3
Göteborg är: Oupptäckt.
Kan du sjunga: Oftast.
Mer värt än guld: Kärlek i alla dess former.
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti.
                    Ett land du helst vill besöka: Nya ZeelandÄlska mig för den jag är.

Helgen.

Efter en helg av mys med Sandro, streetrace, gos med Simon och maxbesök är vi åter tillbaka i vardagen, har varit en helt vanlig dag i temavärlden med hajkförberedelser och TTF tills det kommer ut ur öronen på oss. Sofies värld är på gång men werter får nog fortsätta sitt lidande ett tag till utan min hjälp.

Hängde lite i lägenheten efter skolan i väntan på körlektionen som var en besvikelse med alla de små bebisar som gett sig in i sångkarriären med Cantemus. Har nu cyklat hem och är utpumpad för dagen, humgrig som ett svin och inte alls sugen på att skriva den teorin i idrott som jag nu faktiskt måste lägga lite energi på såhär på måndagskvällen.

Och äntligen är mamma och pappa iväg och skriver på papprena om huset. Det är sålt! Det är nästan för bra för att vara sant, tänkte jag, innan jag kom på att detta kommer aldrig mer vara mitt efter 1 Dec, det är så en stor klump hopar sig i magen. Mitt hem, mitt allt, jag kommer alltid älska dig <3Annars vill jag säga tack, tack till CH, för CH förstår mina problem bättre än vad jag själv gör. Tack CH!

Jasså.

Det är alltså såhär det ska vara. Alla för sig själva, var man för sin egen lycka. Är det så det ska fungera? Är vi lojala ända tills bättre alternativ dyker upp? Jag anser mig stå ensam, även fast du säger att du finns, för när det väl gäller är inte jag den du finns för, och du ringer inte för att höra hur det går.


Var det nödvändigt att skälla på mig när jag inte var elak ens? Är det nödvändigt att trycka ner mig för att det ska kännas bättre för dig? Nej, jag kan inte tänka på så mycket annat. Det tynger mig så hårt.
Jag vill sluta låtsas må bra.

Sandra&Jag

Nu sitter jag och Sandra här framför datorn efter en dejtlös kväll på staden. Hängde i lägenheten lite med folket, men bestämde oss sedan för att promenarea hem till mig. Nu sitter vi här, tänkte kanske kolla på en film, om vi orkar? Och om inte Sandra hinner riva hela stället innan..


Joo, nu blev det visst fel ikväll igen, men jag tror jag ger upp, för jag orkar inte vara den med fel hela tiden. Jag gjorde faktiskt ingenting fel just denna gång, men jag är lessen för hur det blev..

Imon blir det jobb! Philipsson med grabbarna, för nu e det fanimej bara grabbar, wooow.


Men ha det sämst!
/ Anna

Thai Chi.

Blev till att rusa till skolan i all hast, eftersom jag även denna morgon lyckades trycka på snooze 2 gånger. Såå skönt, men nu får jag visst skärpa mig. Kommer i alla fall till skolan i tid, lyckad Anna. Hade thai chi på morgonen, vi lekte örnar och matade fåglar och en massa annat gulligt på morgonkvisten, innan vanligt folk orkat sig iväg till skolan alltså.

Efter det fortsatte dagen med lektioner ända fram till 12! Haha, jobbigt ändå. Bara massa prat kändes det som. Och Jessica ska hålla på och ragga i korridorerna, åt oss elever alltså, tror hon fick in en dejt åt Dea, hah.

Sen blev det hemgång, nu sitter jag och pysslar med att få in alla mina USA bilder på datorn så jag kan tömma min kamera sen, kan ju vara fint tänkte jag. Men vad händer igentligen Anna ikväll?


Ha det bäst sålänge!
/ Anna

Tankar.

Hur kommer det sig att vi gång på gång lovar varandra saker som båda vet inte kommer hållas? Det där telefonsamtalen, de där fikaträffarna, de där festerna. Men när vi lovar varandra att ställa upp, att finnas och att vara där, helhjärtat och på riktigt, när de löftena bryts, det är nog då det är som värst.

På sista tiden har jag behövt genomlida många brutna löften, vissa tyngre än andra. För mig innebär det sjukt mycket, i och med att jag vet att jag aldrig skulle medvetet bryta löftena på samma sätt som ni brutit dom mot mig. Jag säger aldrig att jag är den perfekta människan. Jag försöker göra rätt, och anser oftast att jag gör det, men det innebär inte att jag har rätt eller att det som jag tyckte var rätt faktiskt är rätt.

Men istället för att koncentrera oss på vad som är rätt hela tiden,  kan vi då inte koncentrera oss på varandra? På vad som gör dig glad, vad som får dig att må bra? Går livet verkligen ut på att trycka ner andra tills man mår bra själv? Jag skulle inte vilja påstå det i alla fall, för mig är det idioti.Och ja, för alla er som undrar, jag saknar Håkan. Varje dag. Jag saknar att ha någon som alltid kollar så jag mår bra, jag saknar att ha någon som alltid finns för mig, ifall jag behöver det. Jag får höra så många ord varje dag. Kan ingen bara kliva fram och mena det?Men jag har lärt mig det. I djungeln råder djungelns lag. I stand alone.

Frisk?

Tog mig i vilket fall som helst till skolan idag, vankades film, och eftersom jag inte hade lust att hyra denna i efterhand så tog jag mig dit. Braveheart, kanske inte den bästa filmen jag sett då.. Men lite stolt över att jag tog mig iväg i alla fall. Tog även tag i Anna och fick någon internetblogg som jag ska hålla specialarbetet via. Skönt tycker jag att det låter i alla fall.

Efter skolan så hängde jag med Sandro och Karin på stan innan vi kollade in hängpoängen på nya lägenheten, extra bra! Woho! Sen träffade jag CH hastigast innan jag åkte hem och käkade, kvällen blev lugn.


Annars e det Thai Chi i skebecksparken 07.30 imorgonbitti, haha, heja tema. Men det kan man väl lära sig på med ja.

Men, Ha det bra!
/ Anna

Tårar.

All the things you said, all the things you said, running trough my head, running trough my head. But I´m not gonna cry, I´m not gonny cry.


Jag vill åka till Götene och dricka upp Tobbes Passoa i helgen! Moahaha. Men ska antagligen jobba lördag. Går att ordna?

Annars har jag varit ute en sväng idag, var på systemet med syrran som ska till Norrköping och festa på fredag, sen var vi på Mio och kollade säng, självklart ska damen ha den största! Haha, men sen ramla jag nästan ihop på Willys, så jag tänkte att jag tar mig till skolan och kollar den dära filmen imon i alla fall.

Annars e jag inte så kul för tillfället kan jag lova, dagarna går lite i varandra. Sjukt lessen över att jag inte kan hälsa på Linda på sjukhuset bara, och hon svarade inte när jag ringde och sen stänger de av hennes telefon på kvällen. Men jag får ringa henne imorgon. Gumman lilla.
Men men, dags att ge sig.

Ha det fint!
/ Anna

Död.

Och nej, jag är inte död för att jag är sjuk, det är nämligen så att jag mår mycket bättre idag, tack och lov!
Men, Krull lyckades övertala mig om att jag och Sandro skulle med på Karrofesten med honom och boysen imorgon, så jag skulle skicka upp Sandra till Karro idag för att köpa biljetterna, men dom är slut! Haha, så jävla illa. Men men, vad är väl en bal på slottet...

Var även och klippte mig igår, mycket glad med resultatet, tror dock att jag måste investera i en ny plattång, eftersom håret blev så himla lockigt nu.. Fick inte åka hem efter det eftersom det var visning hemma, så jag fick åka och hänga lite på pappas jobb, var ju riktigt kul det med, tur att nya Vecko Revyn hade kommit säger jag bara, och ja, jag är så mycket tjej just nu.
När pappa hade jobbat klart åkte vi för att kolla lite på lägenheten, första gången jag gick in där när det inte var någon annans hem jag klev in i, rätt härlig känsla. Får sådan lust att bara sätta igång!

Idag är jag i alla fall hemma fortfarande, fast jag har nästan bara ont i halsen idag, lycklig. Så jag och Annelie kanske beger oss ut till IKEA eller liknande, vi har ju verkligen gått igång på detta nu.


OCH! Bilddagboken är nere hela dagen! HUR ska jag ÖVERLEVA??! Haha, "oh it´s my life".Ne, ha det gott!
/ Anna

Riktigt sjuk.

Idag är jag riktigt sjuk, vilket inte alls är kul. Var dock i skolan på morgonen ändå, för att få temahäftet och få veta att jag fick Anna som handledare till projektarbetet, nöjd. Mamma kom och hämtade mig efter så jag slapp åka buss och allt det där.

Idag får vi nycklarna till lägenheten med! Det är på riktigt nu! Lägenheten är våran! Och på visningen igår så kom det ca fyra par, varav två var intresserade! Så detta verkar ju lovande. Visning imorgon igen, får se hur det går.

Annars blir det väl till att ta det skitlurre ikväll, bara ligga och dega. Hoppas bror kommer hem nu bara och inte dissar mig för hans vänner, annars blir jag ensam, eftersom min skumma pappa som hatar fotboll ska på ÖSK matchen ikväll, och Annelie ska på sin första lektion på universitetet.Ibland är jag rädd för att jag mår så dåligt över vissa saker att jag inte ens vågar berätta om det för mig själv.


Ha det guld!
/ Anna

Helg.

Nu har hela helgen rullat förbi, och jag är sjuk som sjutton. Feber och allt det där, går på värktabletter för att kunna jobba ändå.

Började gårdagen med jobb, med syster, pappa, Jens, Henrik och Tom. Riktiga stolpskott hela bunten, haha. Joo, serverade fika och satt och såg söt ut, och räknade hur många gånger Jens och Henrik länsade godisskålen ja.

Sen på kvällen var det fest för trillingarna, men jag var ju lite sjuk, och orkade inte stanna kvar när CH var full som ett svin och stod och spydde klockan tio. haha.Mitt jobb är ju då inte jättegivande, eftersom jag redan kan det där med att lägga upp fikabröd, och trycka på kaffeautomaten, men nu har jag faktiskt lärt mig saker. Jag har lärt mig att tomteland ligger i Finland, over polcirkeln, jag har lärt mig att vinden blåste sydöst idag och att det finns bilar med motorer, bilar med stora motorer och bilar med löjligt stora motorer.

Och ikväll ska jag bara ligga och dega mig, för jag är seg!


Ha det gott!
/ Anna

RSS 2.0