Balen.

Idag har jag hunnit med att gå och käka lunch med syrran på stan, vi tog oss förbi tre och sedan face. Beställde tid för sminkning och håruppsättning till balen. Jag taggar ordentligt, ska jag vara fin två jävla gånger i mitt liv kan jag ju passa på eftersom jag tjänar pengar och kan. Sådeså!

Köpte även en jacka, vår vår vår. Jag ääälskar våren! Har gjort lite läxor nu med. På Outfoxed, sämst! Somnade nästan framför tvn i solskenet, wondeful!

Nu ska jag iväg med syrran och handla till middagen. Sen ska jag tvinga med Jonte på en promenad, man måste ju passa på när det är så skitmysigt väder!


Har ringt mormor som är överlycklig över att jag kommer och bor hos henne, så söt! Tycker jag nu ja, innan två veckor har gått. Haha! Ringde även chifen och tog ledigt. Det var coool. Jag är läskigt taggad!

Underbara fredag.

Jaha, jag pallrade mig upp i tid till skolan imorse ändå då. Och tur var det! Fick tillbaka våra prov. MVG! Och det var typ 4 ämnen inkluderade som jag hoppar upp i! Så jävla nöjd! Men vad kan man vänta sig efter 24 handskrivna sidor..? haha.

Fick även reda på att tjejerna i andra klassen som fått praktikplats på tidningen ETC. i Stockholm inte längre ville åka. Så vecka 13-14 spenderar jag i storstan. Oh ja!

Denna dagen har börjat riktigt soligt. Vi får hoppas att det håller i sig. Trots att jag har planer på att göra tråkläxor. Men jag antar att det bara är att bita ihop va?



Nu känner jag mig på gång! Lyckades även lura biblotikarien på skolan så jag slapp betala 250 kronor. Skills.

Nu blire nudlaar.

Torsdagsnatt.

Här sitter jag, en viss tid senare. Varken somnat, duschat eller gjort läxor. Men det unnar jag mig.


Och btw så åt jag och Muttan lunch på stan idag bara för att hon har namnsdag. Såklart. Annars är vi ju aldrig så onyttiga. Såklart.

Torsdagaskvällar.

Nu sitter jag här, magen full med BK mat eftersom pappa alltid gör korv med bröd när han "lagar" mat på vardagarna, finns inget som får det att vända sig så i magen som korv med bröd. Var och jobbade, gick sådär ska jag säga, fick inte iväg nära på så många som jag ville, men jag gjorde dock en undersökning som tog en stund.

Just nu håller jag på och bränna ut lite skit ifrån datorn. Lillebror förser sina vänner med filmer och jag tar ut A Walk To Remember som jag ska tvinga Jonte att titta på imon. Joo, imorgon blir det hemmakväll, första fredagen på jag ver inte hur länge som jag bara tänker vara hemma. Oj oj oj. Klackarna i taket va? Men dock blir det fest hos Simon på lördag, efter spelningen. Tungt!

Läxor, dusch eller sömn..? Lite tid på mig imon att sova och göra läxor ju, slutar ju redan vid tolv! Yeeey.

Ankjävlarna.

Jag och Muttan skolkade mycket välbehövt från våra långa och tråkiga lektioner idag. Vi läser ju samma lektioner bara att lärarna byter klass med varann. Så vi uppdarerade varann om hur illa lektionen var, jag tror min var värst. Vi tog oss i alla fall upp på stan och shoppade. Eller, ingen av oss hittade något. Men det var shopping i alla fall, eftersom vi inte hinner sånt längre. Sen tog vi oss till la baguette som alla andra tjejer i Örebro, dagens raggningsställe, passa på killar! Och efter det blev det till att beställa studentmössa åt muttis innan vi begav oss mot skolan.

Under vår promenad hittade vi Ankor. Ja, det är så dom egentligen heter. Dagens första upptäckt är: Många/de flesta ankor sover med ena benet instoppat i fjädrarna, alltså på ett ben. Nummer två: Dom är sjukt roliga när dom bråkar i vattnet. Detta blir nya hängstället på håltimmen, här blire ankbråk minsann!

Lyckades med godisets hjälp hålla oss vakna under eftermiddagens film och blev sura på hans som är så förvirrad att han lovat bort praktikplatsen jag sa till om direkt till någon annan. Suck.

Kom hem och städade köket, hinner varken läxor eller mat innan jobbet, kurr.

Benen i kors.

Anna var ute med jobbarkompisarna efter jobbet igår då. Vi taggade Satin på en gång eftersom alla skulle fira hundra dagar till stundenten. Jag lyckades få i mig några cider, duktig duktig. Sen dansade jag bort natten. Fick sällskap av Jens hem, han låter mig aldrig gå själv, snäll så.

Vaknar lite senare än vad jag tänkt, så jag hann duscha och springa iväg till Hula, massagee. Han fick oroliga ögon när han såg hur sne min rygg var. Men det fixade han till, efter att han satt trosorna rakt. Det knakade och brakade en hel det i min rygg kan jag lova, men nu ska det vara bra enligt honom, annars måste jag komma tillbaka. Lite groggy blev jag och får absolut inte träna idag. Sorry mommi..

Gick till ICA för att handla. Hände den skummaste sak någonsin, brandlarmet gick på Krämaren och vi fick utrymma, " pip, pip, pip, detta är ett viktigt meddelande, brand har uppstått, var god lämna lokalen". Så då gjorde jag det, insåg att min sånglektion började ganska snart, fick köpa frukost på vägen, vid 3 tiden. Fick fortsätta på Only Hope, jag älskar det!

Umgicks lite med Jonte sedan, han tvingade mig att titta på supersugen. Tönt. Nu ska jag laga mat åt mamma som ska och träna utan mig.



Haha, och det var du som ville hjälpa mig så jag slapp va ensam. Haha, ibland kanske man ska inse att man har fel.. ? Kul!

100 dagar.

Idag var temadag, vi började med världens sämsta tipspromenad, frågor som "hur många barn har Anna" ställdes. Jo, alla på tema vet att Anna nyss fått tvillingar. Sen gjorde ju inte regnet att det blev roligare heller. Gjorde lite samarbetsövningar och sjöng, en mycket bra låt, som vi gjorde själva. Nästan helt.

Sen skulle alla mina vänner dra, så då gjorde jag med det. Har sjukt ont i huvet och maten i skolan var verklligen äcklig, så jag tänkte äta och sova lite innan jobbet. Sen är det ju utgång ikväll. Det är nämligen 100 dagar kvar till studenten. Detta firar vi på tema med att gå ut tillsammans till Satin och leka rövare. Den som vill får följa med ;)


Nu ska jag dra igång lite fördiglagad fryst bolognese, eller hur det nu stavas, sen ska jag soova. För sent i natt för min smak. Men om alla ska envisas med att hälsa på så är det ju så det blir.

Trevliga nyheter.

Idag fick jag reda på att morgondagen inte är den valiga tisdagen som jag drömmer mardrömmar om hela veckan. Imorgon är det temadag. Detta innebär att Tema ska leka. Vi ska ha fula kläder på oss av någon anledning och ha med oss fult smink. Mer vill jag inte veta. Jag slipper i alla fall mitt iv-val som denna vecka var benmassage. Detta innebär att jag kommer ha en andningspaus mellan skolan och jobbet och helt plötsligt verkar min dag så rackarns mycket bättre.

Annars har jag träningsvärk idag, dock inget mot vad Jonte har efter vasaloppet igår (jaa, det är inte riktiga, men jag vet inte vad det kallas). Jag får ändå klaga, mitt val mitt val!

Snart ska jag iväg på kör, jag har dock tappat bort alla mina noter, plus att jag tappat bort min skolbok, som är den enda jag använder (här har ni världens lataste tjej, idrott blandas med ekonomi i sydafrika).


Dock har jag nu suttit och pluggat en hel stund och är nästintill klar med mitt hemprov i svenska, jag måste bara få tag i de sista frågorna som jag inte har. Tack för att jag går i världens bästa klass. Jag taggar studenten! 101 dagar kvar, imon firar vi på Satin, eller, Muttan..?

Lite fel.

Frimis tänker höja sin åldersgräns till 20 på fredagar och 24 på lördagar. Detta innebär att i sommar kommer vi 18-åring ha brist på utgångsställen. Dvs, vi får gå ut, men vi har ingenastans att gå. Jag antar att MM-baren blir the shit... :/

Och så är marknadsafton på studenten. Två roliga grejer på samma dag! Kan ju inte bli bättre! Men vart ska vi åka på stan... ? Idioter!

Vårvindar friska.

Herre gud vad det blåser. Inge cykelväder idag inte, men hejochhå vad vi trampar ändå.

Hemma på hål, orkade inte vara kvar i skolan och tänkte göra  lite läxor, hittar dock inte läxorna.. Problem..?


En dag som denna känner jag mig kär, överlag. Det är dagar som denna som jag vill ha någon att ta en mysig promenad med, hålla hand och gå och pussas. Det är sånna här dagar jag inte hinner göra annat än vad som står på mitt schema. Om jag inte verkligen vill....?



Någon som vill ta över mitt projektarbete?

Götene.

Så, nu tänkte jag ge mig på historian om helgen.

Började i fredags med en stadig frukost vid 14 tiden, en bussresa på ca 2 timmar med Sandra och hennes musik. Kom fram och chilla i två sekunder innan det taggades PIZZA. (jag hann byta kläder från bussresan...). Käkade någon skum pizza med Sandor, vi var tjejiga och delade. Host host.
Blev nerknuffade i en skum källare med åtta eller nio killar. Oooh, där drogs det förfest, det var sprit så det räckte och blev över kan jag lova, och Wärme är ju inte kung på att blanda groggar som jag pallar. Jag blev full, sen var det utgång i Lidköping, Stadt here we come. Kan inte påstå att jag kommer ihåg speciellt mycket av besöket, men dom hade en rolig strippstång.. Host.
Hem till Götene kom vi med bussen, för det ringa priset 70 :-. Skandal. Överpris nåt så in i helvete. Det är ju helt klart helgens största skandal. Hem och sova hos Tobbe. Jag och Sandra koja i samma säng och hans mamma trodde vi skulle tro att dom var fattiga och inte hade fler sovplatser. Hmm.

Lördagen inleddes med att Sandra begav sig hemåt, eller mot Linköping för släktkalas.Jag ock Tobbe som tvingat upp oss vid tio hade lite tid att döda, TV-spel. Sen hängde vi med Koffe och Wärme innan vi bestämde oss för att kvällen fick bli Kinamat (mmmmums!) och billjard. Wärmes flickvän + kompis hängde på, 15 år gamla. Haha, det blev bra det. Jag vann inte billjarden direkt. Sämst!
Hem och lämna av flicka ett och inbjudna till flicka 2s mamma som hade kalas, bjöds på dricka och skit, sen drog vi hem och sov, jag var trött som en gås!

Idag blev det iväg med bussen direkt när vi vaknade och resten vet ni. Nu kommer jag aldrig glömma denna resa till Götene.

När man känner nåt man can?t deny

Fan då. Haha, fan. Ibland är det inte lätt att hålla sig till ens egna löften.

Svettig.

Just nu sitter jag framför datorn och väntar på att min kära mor och syster ska bli färdiga i duschen så jag får ta mig en liten snabbis. Jag har äntligen skaffat mig gymkort på Njoy, så nej, jag ska inte sluta träna, bara inte på Friskis och svettis. Ska överlåta mitt kort till Matta imon. Yes! 400 i alla fall, inte så mycket back då.

Efter våra duschar så ska vi ta oss bort till farmor och avnjuta en gamal hederlig söndagsmiddag. För lite sånna tycker jag (farmor lagar ju så god mat).

Annars har jag ju varit hos mina sötnosar i Götene hela helgen. Men det orkar jag inte skriva om nu, så det får vi ta sen. Nu ska jag börja leta efter min hjärna.. Är ju skola imon..

Nostalgitripp.

Killarna satt som sagt vid datorn en stor del av gårdagkvällen. Nu är det jag som sitter här. Jag har hittat mina gamla bilder! Jag är överlycklig! Jag ska till och med lägg in ett par sköningar här åt er. Enyoy!



image123

image125



image129



image131



image138

Veckorevyn.

Och på bänken ligger min nya Veckorevyn, och redan i inledningen av tidningen tas det upp att det är för mycket bra serier nu. Någon mer än jag som får problem med att få tiden att räcka till..?

Ojoj.

Nee, nu insåg jag att jag varit riktigt dålig ¨på att uppdatera. Får bli ändring på det! Herre gud! Meeeen, nu finns det frosties i skafferiet.


Hejdå!

Underbara människor.

Har spenderat de sista dagarna med mitt folk, my people. Jonte har tagit hand om min när jag varit sjuk, och gjort mig glad. Sandra har tagit hand om mig när jag haft det tråkigt, och gjort mig glad. Marcus har dykt upp när vi behöver liv, och gjort mig glad. Allu och CH dök upp idag, och gjorde mig glad. Vi har haft filmkväll och mysit och fettat oss, bäst vi är! Lite tuffa rent av. Kollade ju på Top Model med. Marcus var i alla fall glad.

Annars rullar dagarna på, det blir lite ljusare och mitt halsonda är på väg bort. Jag ser ljuset i tunneln men inte annat än hål i plånboken. Bal och stundent närmar sig och detta kommer kosta mer än vad jag har lust att ha råd med. Men det händer ju som sagt bara en gång i livet. SåååÅ!

Och i helgen är det jag och Sandro som drar till Götene. Killarna hade dåligt med pengar så vi kommer och härjar hos dom istället och drar utgång. Tagg! Saknar Tobbe omg. Ska bli riktigt kul att träffa alla människor igen!


Men nu ska jag ta och kolla på Greys Anatomy. Jag förjer för många serier, men det är ju så när man blir kära i dom hela tiden.




Ett krossat hjärta är ett skört hjärta.

Bloggtorka.

Joo, sjukt opepp på datorn i helgen. Dock en mycket bra helt blev det till sist. Klaras var skoj och lördagkvällen på MM som såg ut att bli lite sådär lagom festlig livades upp av pojkarna från jobbet och släktingar och avslutades med efterfest på norr och en promenad hem med Jens i natten. Tur att det finns gentlemän!

Söndagen inleddes med Bowling. Jag dog och Marcus fick köra mina omgångar. Hata att jämt vara sjuK!!!
Så det blev inte Björnis på kvällen. Istället kom Sandra, Karin, Jonte och Marcus och kollade film. Det var med mysigt! Haha, skönt att man slapp sitta ensam i alla fall.. Fick sällskap av Jonte över natten och idag har jag sjukat mig medan han har tittat på alla skitfilmer som jag någonsin bränt ut..

Nu blir det till att ta det lugnt och sova så småningom. För imon måsta jag jobba. Livet är tufft.

Dagen efter.

Haha, känner mig väl inte helt pigg och fräsh just nu, plus att min mage smärtar som en galning. Inte helt nöjd med det. Blev just lämnad i min ensamhet eftersom alla hade saker att göra förutom jag, men jag ska i alla fall snart iväg och fika lite med min kära familj.

Gårdagen var sådär lagom. Förfestade lite hos mig innan vi tog oss till Klaras tids nog för att beställa halva baren och sitta och dricka halva priset. Hej och hå vad mysigt allt blev. Killarna sminkade sig och dansen var igång. Och jag tar ju inte en enda paus heller. Haha, Gå ut och ta luft? Vila sig..? Jag fattar inte ....
Sällskap hem fick jag av Birk, Sandra sprang till bussen och Marcus (min tvilling) letade sprit, allt är som det ska vara. Men varmt blev det.

Ikväll blir det till att vara stöd på MM. Heja heja. Haha.

Faster, stronger, harder, stronger...?

Sitter och popar förfest här i min ensamhet, ahha, Ingen av mina förfestare är anträffbara. Eller så skiter dom bara i att svara. Men jag får väl börja själv. Kan ju kanske börja med att sminka mig. Haha, latkorv. Har sett ut som ett egg hela dagen. OMG!

Prov i tre timmar idag, 24 handskrivna sidor. Jag och Muttan fick skrivkramp och delade vatten och äpple. Vi hade ganska kul i all provallvar.

Klaras ikväll, säg till om ni är förvånade ;)


Nu svarade i alla fall Birk! On the way!





She moves her body like a ciclone..

Hänvisning.

Idag hänvisar jag till min bilddagbok för er som vill titta på bilder med. Men ni måste såklart kommentera!

klackarnaitaket.bilddagboken.se

Torsdagsångest.

Likt alla andra torsdagar har denna varit över mig som ett mörkt regntungt moln. Jag hatar torsdagar!! Jag har redoviningar i skolan, 10 stycker á 30 min! Skojar ni vad ont i rumpan det blir??!

Jag somnade, nästan på sista. Muttan höll mig levande, vi smaskade klubbor och mmsa snusk till alla hennes vänner. Nej, det är INTE jag på bilderna.

Skoldagen som var lång som ett år avslutades på ett helt underbart sätt. Muttan hade mina nycklar i sin ficka, Muttan drog tidigare från skolan och var nästan på bussen när jag kom på det. Jag blev förtvivlad och gick hem i min lilla klänning och "kofta" som mest är en accesoar. Jag frös.
Tack och lov hade min underbara syster gjort mat när jag kom hem, så jag hann äta innan jobbet! Väl där fick jag både champange, choklad och blomma, dock av chefen, man vafan! Han är ju kille! Lääär ju räknas!

Men nu ska jag strax slå i sängen. Jag har tre timmar uppsattsprov imon. Är det någon som vill byta min skitskola med mig så är det bara att aäga till! Jag lovar!

Utgång på kvällen! Klaras! Satin på lördag och Björnis på söndag. Jag lär ju må på måndag ;)

(parantes)

Inte fan går jag tillbaka till samma gamla spår i alla fall. Inte när jag vet att det är ett kärr mitt i.


Jag har ett så sjukt bra liv just nu! Heja mig!

Tanketorka.

Helt opepp på att skriva. Är så sjukt utpumpad, har varit för mycket denna vecka. Så jag sket i träning och stannade hemma och tog det lugnt istället.


Ganatt.

Vi vi vi vi vi!

image119




Våååår :)

NU grönskar det.

Hej och hå, det är blommor i rabatten! Solen skiner så man knappt ser var man cyklar! Vantarna lämnar handen och humöret är sådär på topp som vara ett fantastiskt väder kan göra det! Älskar jag det eller?! :)

Har även fått min favoritlåt att sjunga på sånglektion. Nu kommer ni inte få höra annat är Only Hope i en heel vecka. Eller, lite You´r just to good to be true kan väl med slinka igenom. Man vet ju aldrig.


Gympa som var mycket bra idag, sen svenska med B klassen så fick jag gå hem tidigt! Yes! Eller, jag och Muttan tog en promenad. Till glassen. Vi var friska, snygga och glassiga. Det var väldigt kul just då.. Kankse gö sig bättre när jag säger det på mitt otroligt charmiga vis..?

Imon är det redovisningar och jag känner mig faktiskt lugn med allt ansvaret som Fredrik lagt på mina axlar. Sen på fredag är det prov och loooov!
Otroligt taggad! Så jävla hårt Klaras på kvällen!




Och att det är allahjärtansdag imon bortser vi ifrån, bara sådär kort och gott. Det ska väl inte vara kul att vara singel en dag som denna helt enkelt :P

Utamattning.

Jag skojar inte när jag säger att min dag varit jobbig. Ett tecken på detta är att jag fick skriva om mening ett här i inlägget ca fem gånger pga stavfel.
En dag från 8 på morgonen till (ca) 21 på kvällen. Jag lovar er, ni vill inte ha mina tisdagar.

Har legat på min topp av kreativitet och insatser idag. Jag har fördigställt arbeten och gjort bra ifrån mig på lektioner, inspirerat Fredrik till att göra olika fina saker till våra temaprojektsredovisning (jag vågade mig på ett långt krångligt ord! woow!) och jag har masserat Muttans bruna oskrynkliga rygg tills mina armar ville ramla av. Sålde rätt bra på jobbet, var bara den sista som satt långt inne, men den fick vi till till slut.

Nu är jag däremot deprimerad. Min arma kropp såg fram emot att slänga mig i soffan och se på mitt inspelade Gossip Girl avsnitt, jaa, jag vet att det är fjortis, men jag gillar ju sånt där.. Och jag slår på det, eller, den st'nger aaav! Det finns inget avsnitt! jag avlider. Därför sitter jag nu här och laddar ned. Väntar med lyriska ögon medan klockan tickar ned. Jag borde ducka för Muttan smetade olja i mitt hår, men Birk lovar att varannan vecka är lagom för en dusch, och jag luktade tydligen relativt gott i fredags.


Imorgon går jag i alla fall bara till ett, dock har jag sång och ska laga mat och träna. Hur fan orkar jag..?



Nu ska jag duscha! Snuski!

Kör kör kör.

Det blir ju till att plugga på mitt solo ordentligt. Sex ord för fan! Jag vet, man kan tycka att det är lite mycket som nybörjare, men jag tror jag fixar det.

Jag är bäst på att laga mat. Hihi.


Läxor..?

Helvetesmåndag.

Ungefär tio minuter innan min lektion började i skolan kom jag på vad klockan var. Haha, upp på cykeln i mina myskläder för att ha gymnastik. Denna lektion började med att John sparkade av mig halva min nagel, så jag höll på att svimma inne på toaletten i min ensamhet en liten stund innan Hanna skickade ut mig på promenad istället för att leka med de andra barnen, joo, barn tror jag visst att dom är.

Skönt med promenad i alla fall, sen blev det cykla och handla mat, och nu sitter jag ju här.

Marcus kommer gående till datorn med två kompisar i tåg.
"vi skulle behöva sitta här.."

Joo, dom små raringarna ska fixa något, jag antar att det har något med CS att göra. Men dom sötisarna ska väl få en stund vid datron, jag måste ju ändå hänga tvätt och skala potatis.

Vårväder.

Vem blir inte kär av detta väder? Jag älskar det. Hela kroppen spritter och jag vill bara hitta på saker, hela tiden och helst nu!

Har dock lovat min mor att laga mat, så det är väl typ det som kommer hända innan kören. Men vem hänger med på kvällspromenaden? :)

Charm eller utseende?

Vi har en tjej. Hon är riktigt, riktigt vacker. Sådär vacker så att alla kippar efter andan när hon kommer in i ett rum. Tyvärr är hennes ögon döda, när hon kollar på en så är det som att kolla in i ett svart hål, dom säger ingenting. Hon ler, men ser inte glad ut.

Vi har en till tjej. Hon är född med fult stripigt hår, hon väger ett par kilo för mycket och har inte mycket till klädsmal eller för den delen. Hennes ansikte är inget man skulle haja till över om man såg henne på stan. Dock när hon ler så får hennes ögon det att pirra till i hela kroppen och värmen sprider sig ut i ett stort och härligt leende. Hon är nästan alltid glad och får andra att känna sig glada med henne.


Vem är bäst? Är utseendet eller charmen det man vill ha?

Måndagssömn.

Och som vanligt på måndagar sätter jag min mobil på att ringa relativt tidigt. Denna dag stod den på nio. När den ringde tittade jag glatt på den och konstaterade att min skoldag inte börjar förrens 13.40, somnaom.
Vaknade till vid tio och ställde klockan på 11.30 för att inte glömma att vakna.

Nu har klockan ringt, jag är uppe. Men nu är det typ meningen att jag ska göra läxa.. :/ Hur faan gick det till?!

Aja, ni vet vart ni har mig... suck..

Bra svar!

Jag fick en riktigt bra kommentar om vad otrohet är, det är när killen gör någon som han inte skulle göra framför ögonen på sin flickvän. Där gäller det ju samma för tjejen. Men jag tycker att den definitionen är mycket bra! Det kommer jag nog hålla fast vid. Iom att jag är ganska lössläppt av mig, min kille får gärna dansa med andra tjejer så länge jag får dansa med andra killar. Men inget tafs, hålla på höfter är okej.

Tack till Anna, http://henriksson.blogg.se/ för kommentaren. Jag känner mig som en helt ny människa ;)

20 frågor.

Hittade 20 frågor på lunarstorm. Inte för att jag använder den längre, men det är så mycket minnen och skit där, har ingen lust att ta bort det. Tänkte i alla fall roa mig själv en liten stund :D

1. Värsta känslan?
Lonlyness.

2. Bästa känslan?

Kärlek
3. Din första tanke när du vaknar?

Är det verkligen rätt tid?
4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon?

Min syssling skriker på mig, vaknar gör jag till Bach :)
5. Har du någonsin varit kär?

Jag har haft turen att varit kär på riktigt.
6. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?

Mitt träd <3
7. Vad har du under sängen?

Saker som inte fick platts på väggarna och en MASSA damm.
8. Ser på?

Konversationen med Birk. Ganska spännande faktiskt.
9. Lyssnar på?

Daft Punk :)
10. Skriv nått smart!

Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Gyllene regeln :)
11. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?

Min morfar tror jag.
12. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS?

"Gå och lägg dig nu dansaren ;)"
13. Vad vill du bli när du blir stor?

Mamma :)
14. Hur skulle dina vänner beskriva dig?

Glad..?
15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?

När allt bara klaffar.
16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i?

Ta hand om människor..?
17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?

Hjärnan...? :P
18. Vilken superhjältekraft vill du ha?
Uppfylla önskningar.

19. Vad är du beroende av?

Chokad, men mycket mindre nu är tidigare.
20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?

Alla mina vänner!



Nu var detta typ sjukt trokiga frågor. Sorry att jag upptog er tid ;) Nästa gång blir det någonting matnyttigare.

Otrohet.

Hmm, helgen har färgats av diskutioner angående otrohet. Vad innebär det? Och när är man det? Bör man göra slut om man är otrogen? Hur är man otrogen?

Jag ansåg att man är otrogen om man dansar lite för porrigt med någon på krogen. Jag blev nedröstad av min hårt alkoholiserade vän. Det ska väl inte vara otrohet? Om han taffsar då? Och han nästan kysser henne? Eller om han sms-flörtar med en tjej? Säger att hon är den finaste som finns?

Jag vet vad jag inte accepterar. Vissa tjejer verkar det vara synd om.

I've been asleep for a while now.

Läxorna går trögt som fan, och inte fan får jag hjälp av folket heller, haha!


Allvarlig sovmorgon imon. I love it! Men vad gör jag hela natten? Haha, inte direkt hitta på något, ser ut som ett litet mongo. Orkade i alla fall till sist dra på mig ett linne efter duschen. Hög nivå på min lathet känner jag..

Romantik.

Jag vill bli utbjuden på middag på en fin restaurang. Jag vill ha klänning och högklackat och killen ska ha kavaj. Jag vill få fina blommor i en bukett, och på detta en biofilm jag själv fått välja. Klällen ska avslutas med att han följer mig hem. Ger mig en öm puss på munnen och tittar på mig som att ingen annan fanns. Sen ska han gå därifrån och lämna mig fortfarande nyfiken. Vem är denna man? På riktigt..?

Söndagsläxorna.

Som vi alla vet är läxor skit, det borde vara olagligt att ge ut läxor, eller för mycket skolarbete så man behöver jobba hemma. Trots detta sitter jag här framför datorn, denna härliga söndagskväll som jag kunde spenderat på Björnis, för att göra läxor. Gör jag sedan läxorna som jag ska? Oh nej! Jag hittar en massa roliga typer på msn och ett och annat klipp på youtube. För att inte tala om alla nya låtar som man måste hinna lyssna på och sortera.

Livet är bra tungt för oss skolungdomar. Eller vad säger ni?

Uppochner.

"Watch your fingers boy you might get burned. "


Kan det bli för mycket..? Haha, just nu kanske.

Shutdown.

Haha, och mitt i natten när jag var som mest skrivsugen hade blogg bestämt sig för att lägga in något lite avbrott av något slag. Jag fick abstinens och dog.

Gårdagen blev inte superspännande, jag och Sandra kolla på film och mös. Birk ville styra efterfest hos mig, men sket i den lilla idén ;) Gick istället ut på en promenad, skulle träffa Micke som var full och hann hem ;)
Sen dog min mobil, Sandra åkte hem och jag gick hem till mig. Satt och bajsade framför datorn. Fick sedan samtal från Krille som skulle komma och sova. Haha, trodde han. Gick ut och träffade pojkarna i alla fall. Sen gick jag in och sov riktigt gott.

Idag har jag ätit brunch med min familj. Sis är bäst! Amerikans och allt, smask!


Jag är skön :) Det säger Sanna!

Kvällen utan förväntningar.

Här sitter jag framför datorn med en Aquatini som mamma bjuder på. Påminner om Denny och nyår på ett väldigt kul sätt.

Väntar på mat och Sandra, blir lite filmtittning och ev en vända till MM där jag har blivit lovad en ordentlig omgång.

En riddares historia.. :) Men vart är då Marcus..?

Feelings gets stronger in the dark.

Hur ska man veta vad som är på riktigt och vad som inte är det..?

Utgången!

Igår var den bästa kvällen på länge. Jag skojar inte vad jag hade kul!

Började som sagt kvällen på pizzeria Nobel, vi intog lita pizza och lite cider. Mums! Sen begav jag migg till MM-baren med flickorna, eller Sandra först eftersom Karin och Emelie behövde mat. Hittade någon Rickard där, han är vän till Omne och erbjöd oss en liten plats sitt bord. Sagt och gjort, där satt vi och härjade tills flickornas dejt dök upp och vi bytta bord för att sedan bege oss till Klaras.

Väl på Klaras kom vi in direkt, shakade logg på schlagergolvet och tog oss uppåt. Hittade Birk och vänner, jag tvingade honom att köra singstar med mig medan alla hans vänner försvann. Hoppas att jag inte ens behöver nämna att jag vann. Men det gjorde jag såklart. Han går ju bara musikestet. Och sjunger i vokalensebeln.. ?

Kvällen fortsatte med dans, med alla killar på stället ;) Jag fick mig en svängom med Grek, det pervot. Hittade Denny och tog mig en dans. Birk lärde sig dansa av Marcus och shakade loss. Stizze den rackarn var oxå där och skakade lite. Jag trodde dock att han var typen som bara stog i baren, feeeel! Sista dansen gick sedan till Chopps som fyllt sina 18 år. Jag år stolt och det blev känslosamt, såklart.

Fick sällskap till dörren av Birk, som stog och underhöll mig i ett par timmar så nu har jag skrattont i magen. Frös ihjäl i ca två timmar innan jag somnade.


Vilken kväll! I LIKE IT! :D

Alla Hjärtans Dag.

Eftersom alla verkar ha en åsikt tänkte jag lägga in en liten klargöring för hur jag tycker att det ligger till.

Alla hjärtans dag är en komersiellt jippo, ja. Klart det är det! Så fort man kan få ut en större vinst är det väl klart man tar den? Det spelar ju ingen roll om det är 10 årsjubeleum för affären eller om det är ett datum som gör att det klirrar lite extra bra i kassan. Det är väl klart att man kör hårt när man kan få in extra pengar, det gör alla, även privatpersoner.
Så då har vi kommit över skiten med att vi inte ska fira på grund av affärernas välgång. Tack!

Men då har vi argument nr 2. "vi firar våran kärlek alla dagar året runt, vi behöver inte ens speciell dag." Bullshit! Ingen firar sin kärlek 365 dagar om året. Ingen orkar det. Om det nu finns en dag som gör att man kan lägga lite extra krut på att vara lite romantisk och visa sin uppskattning tycker jag att man ska omfamna den dagen, vare sig det råkar vara en födelsedag, årsdag eller alla hjärtans dag. Kom igen nu folket! Låt oss vara romantiska!

Och nu som singel ska jag vara negativ mot denna dag. Sorry people. Det är en torsdag, jag hatar torsdagar, plus att jag jobbar. Så jag kommer ändå hata den dagen. Men trots det kommer jag nog skicka något litet sms till mina vänner och berätta att de betyder mycket. Kanske hoppas på en hemlig beundrare ska få för sig att uppvakta eller liknane. Men antagligen blir min alla hjärtans dag precis som vilken dag som helst. Men alla som har tid och lust att fira den ska verkligen göra det! Det är en toppendag!

Med kärlek!
/ Anna

Min underbara syster.

Min underbara syster har fixat internet, hon ska även ta ut mig på lunch snart. En riktig stjärna är hon! Ikväll blir det utgång hoppas jag på. I alla fall lite käk på pizzeria Nobel eftersom jag åt där i fredags och alla blev avundsjuka. Hah!

Jobbade igår, och igår gick det riktigt bra! Vi sålde som tokar, precis som jag var van med i början. Och sen att Arvid skickar ut meddelanden om att vi är bäst ca var 15 minut, gör det ju inte tyngre att jobba. Gjorde dock lite läxor samtidigt, två flugor i en smäll! Hatar att vi har ännu en svenskakärring som är lika dum i huvet som första. Fick igår en utökad läxa till idag, vi som inte ens hunnit emd den första. Suck!

Uppläxningar och ignorans. Det är ju inte direkt som om jag bryr mig. Hade bara varit kul att inte känna sig som Molgan bland er.



Och det blir Risbergskas bal för min del! Jag ska gå med mina brudar <3 Tack och lov att ni finns!

Meltdown.

Min dator la av igår, eller snarare internet. Eller, jag har fakitkst ingen aning. Nu sitter jag i alla fall i skolan och försöker ha koll. Såklart har jag dock inte det, tror jag sen det så är det bara en fantasibild i mitt huvud, man kan aldrig ha koll. Tydligen. Fått två uppgifter tills imon. Jag jobbar ikväll... Är jag lycklig eller vad? Syster ska i alla fall fixa mat åt mig tills jag kommer hem. Kärlek!

Men nu måste jag åter till svenskan. I'm thrilled.

Friluftsanna :)

image118

Hot as ice.

Jag räddade mig själv, och jag är bäst! Oh yeah! Jag har kommit så sjukt långt med mig själv. Får nästan en liten tår i ögat.

Jag är redo för världen! Kom och ta mig! :D¨


Muttan och jag har åkt skridskor idag, vi rokkade stjärt. Hennes vän kunde minsann inte få in en enda puck, såklart. Var där i nästan en timme, guldmänniskor.

Nu sitter jag och väntar på syster, hon ska komma med sallad, MUUUMS!

Och Micke underhåller på msn, väldigt sporadiskt, men jag hinner ju sjunga med!



Sen blir det sånglektion och Strömpis !

Palla.

Jag är så jävla mycket bättre nu än då! Sluta få mig att må dåligt! Låt mig vara!

Starten på något nytt?

Hmm, haft sjukt ont i magen, som jag tror jag redan tidigare skrivit om här. Drog i alla fall på massage och fick fotmassage t6vå gånger av Muttan eftersom hon vägrar slänga fram sina egna fossingar. Jag däremot är ju van från mina och Marcus hemliga nattliga fotmassagemöten. En tradition som skall fortsätta!

Tog i alla fall lite käk på BK innan jag gick till jobbet. Satte mig breve Jeanette och började ringa, fick ännu ondare i magen. Vi alla kom tillsammans fram till att jag har ont ungefär där blindtarmen sitter. Heja mig! Så vi får väl se hur min natt blir. Inte helt tagg.



Oh no! Jag vill inte ha kontakt med dig! Kom och rädda mig!! :/






Vem skall göra min alla hjärtans dag då? Jag är fortfarande ledig ;) Släng in en liten inbjudan så är jag på!

Massage.

Ska snart hasta iväg och träffa Muttan, promenera en liten bit med henne mums mums. Hungrig dock, ingen mat hemma som jag hinner laga.. Och kommer inte hem förren 21.. Tungt!

Och vi är tillbaka där vi började.

Nu är jag hemma och är sjuk, ännu en gång. Jag vet. Jag är i skolan varannan dag, jag missar viktiga grupparbeten och fattar ingenting på våra uppgifter. Nee, men varsågoda att komma och ta över skiten. Det är ju inte direkt så att jag bett om det.

Kunde i alla fall knappt sova inatt på grund av att hela magen bultade, som om någon knivhuggit mig. och efter att på gympan kännt det som om någon häll strypgrepp om mig och fått svimningsanfall så var det ju inte superskoj. Men tack för att ni brydde er kära kamrater!
 
Nu ska jag ta mig lite flingor och kolla på 7 år i Tibet, tänkte alltså ägna grupparbetet en tanke hemifrån eftersom vi ska förklara konflikten i Tibet. Heja mig!
Lite svenska på det med. Booring dag det lät. Ska i alla fall iväg och Massera med Muttan idag, för om inte jag går kan inte hon gå, och jag vill verkligen inte förstöra för henne för att jag har lite ont i magen.. Så hej och hå!

Uttråkad.

Jag vill att det ska hända något. NU! Inte om några veckor, för då händer det grejer i alla fall. Jag vill göra något nu! Kan ni komma på något?

Idag är det sovmorgon till 14. Så jag ska väl snart bege mig till skolan och ha idrott. Suck. Jag som känner mig sjuk, men det är väl tanken som räknas.

Ikväll är det köööör. Mera mera!

Lördagkväll.

Kvällen blev mer lyckad än väntat. Min stora kärlek Karin dök upp till min räddning. Skulle jag tittat på det slaskande paret ensam eller? Vi drack cider och åt pommes, precis som vi kommit överens om. Störde oss på kariokemänniskorna gjorde vi med. Skooj!

Simon dök upp en sväng på slutet, och i brist på annan mänsklig kontakt bjöd jag med honom hem på övernattning. Saknar jag något så är det ju någon som håller om mig när jag somnar. Awsome! Jag kollade på supersugen och Simon somnade. Jag garvade röven av mig och han snarkade. Vi är teamet!

Idag har jag varit på släktkalas med alla mina små syslingar. Alfred fyllde ett år och farbror 63. Myspys. Mådde inte helt bra när vi kom hem så jag skippade träningen. Trött på att vara sjuuk/halvsjuk vid detta laget. Blev i alla fall sola sen, så nu är jag snygg!



Jag är hemligt kär :)

Min lyckade gårdag.

image114



image115

Oh yes!

Here I am.

Sjukt mycket åsikter från höger och vänster just nu. Jag vill få tänka och bestämma själv. Har du varit med om samma lyssnar jag mer än gärna. Annars inte.

Snart utgång. Blir lite MM, så snart dyker Sandro upp med bussen och vi ska ta sällskap. Ganska taggad men ändå inte. Vi får helt enkelt se hur saker och ting blir. Jag brukar dock bli på riktigt superhumör med min Tvilling. Han och jag är lika sjuka i huvet, tack och lov!

Jag väntar viktigt samtal från norr ikväll ;) Don't let me down. Mitt livs löfte. Har skaffat mig ett par vid detta lag. Jag ska hitta ett jobb som jag trivs med, så jag slipper sucka när jag ska gå upp på morgonen, jag ska skaffa barn och så detta. Men det får inte ni veta. Bara jag, och dom som förtjänar det, hoho.



Jag är för cool ändå.


Lördagsgodis.

Vaknade rimlig tid, framåt tolv. Mycket välförtjänt sömn tycker jag. Tvingade mamma att följa med mig att köpa jeans, men innan dess blev det en sväng till systemet där jag berättade för henne vad som var värt att dricka, lita lagom oskyldigt. Fick tag på jeans, skärp, laggings och skor. Så man kan ju säga att det blev en lyckad dag. Skorna blev helt kostnadsfria för min del då mamma hoppade in och gav mig lite ekonomiskt stöd. Härligt. Så hela kalaset gick på 600 kronor. Överkommligt.

Idag blir det antagligen MM-baren. Tjejerna har tjatat om pommes där hur länge som helst nu, så det är väl på tiden kan man tycka. Sjukt festsugen är jag dock. Så vi får väl se vad kvällen erbjuder.

Att deppa i regnet.

Att inte ha träffat er ikväll, att ha sluppit kommentaren som förstörde hela kvällen. En kommentar och hela mitt sönderstampade känsloliv översvallade mig. Ni är inte många som vet anledingen till varför jag känner som jag känner och jag är inte den som bloggar om allt. Jag tror inte man har möjlighet att förstå min situation om man inte befunnit sig i den. Jag orkar inte avluta min bästa kväll så här. Feel free to give me a call.

Annars har jag haft en sjukt underbar kväll med Karin, Sanda, Marcus, CH och Ant i storstenshöjden och alla vi som inte tillhör famlijen Heimonen förde vidare våra steg mot pizzeria Nobel där vi intog varsin pizza och ett par drickor. Mums! Vid klockan tolv fick jag svar från Micke som befann sig på Frimis. Han beordrade mig att joina sällskapet. Jag gjorde som han sa, kanske hade tänk om om jag visste att det var fyra stycken som dansade, varav två par. Haha, jag gjorde i alla fall mitt bästa.

Sen träffade jag er och jag pallade inte. Jag gick ut, sprang ut. Ut i regnet. Jag stod lutad mot räcket vid svartån och bara lät regnet falla och vinden vina. Till sist gick en kille förbi och sa åt mig att det regnade och att han hoppades att jag inte deppade. Och nej! Jag deppar inte! Jag är på botten på väg uppåt! Så jävla hårt!

Det värsta är nog att jag hatar dig för det som hände, trots det skyller jag mig själv.

storstenshöjden

Dom vann, till sist vann dom. Kvällen kommer spenderas i Storstenshöjden. Antingen på längdskidor eller bara leka med Karin. I like it! Vi är beest!

Dom andra stollarna kommer fara runt på sina små skidor ned för backen. Jag kommer som vanligt vara rädd för att någon kommer köra på mig. Usch!

En kvällspizza med en cider sen då? :) Finally!


Harder, Better, Faster, Stronger!

Att vara eller inte vara.

Nu har mina kära vänner tjatat lite på mig. Inte om något jobbigt eller elakt tjat, utan omsorgsfullt och fullt med komplimanger. Vad handlar det då om? Jo, idioterna vill ha med mig upp till storstenshöjden och åka utför. Nu börjar man alltså ana att det inte bara är smicker bakom komplimangerna. De vet ju att ingen dag blir fullkomlig utan att jag drattar på röven.

Ska jag ge efter? Tuff shit!

Vi hoppas på att Karin går med på att åka längd med mig, då är jag fan på! Heja heja!

Annars ä det nog dax att se sig om efter ett par nya jeans.

God morgon btw!



Och en kommentar? Era tysta människor!

RSS 2.0