Idag idag idag.

Jaha, och efter gårdagen så är det ju inte helt mycket fart på mig idag, så vi tar det lugnt, kollar på tv och plockar lite. Om en stund kommer Märta och Clara och hälsar på kissarna. Det blir supermysigt!

Sen ska vi hem till mamma och pappa och ska käka lite, sen kör pappa hem oss med Marcus hit igen, sen kör vi spelkväll/natt. Kör lite lugnt sådär eftersom jag imorgon ska börja jobba 11. Sen drar mig heltid igång på måndag. Heja mig!

Hej jag lever.

Nu är det över en vecka sedan jag skrev här på bloggen och mycket har hänt sedan dess.

Till att börja med så har vi äntligen haft vår överraskningsfest för pappa 50 år. Det blev skitbra och alla var supernöjda, haha. Och pappa hade inte fattat ett skit. Smarting där ;)

Sedan har min älsklingsmamma lyckats bli helt sjuk.. Rosfeber och nackskott, vilket gjorde att hon nästan svimmade på festen, stackaren..

Jag och Jonathan har blivit blodgivare, jag som trodde att jag inte skulle kunna eftersom jag hade för lågt blodvärde förra året när jag provade.. Men nu gick det alltså! Så den 22a december ska vi dit och lämna eftersom de behöver extra mycket blod runt jul och nyår. Lite stolt :)
Vill du med bli blodgivare? Gå in på www.geblod.nu

Sedan har jag varit på ett mindre trevligt besök på sjukhuset.. BLÄ!

Hunnit titta på TWILIGHT en gång till. Denna gång var även Jonathan och Marcus med mig och Annelie. Ochså har jag  fått reda på att det faktiskt är fyra böcker. haha, fel av mig. ;)

Jag har jobbar och klått alla mål som var satta. Vi ska klara 0.5 vilket är två per kväll = 0.5 i timmen. Jag tog ca 2.0 i torsdags!! Fick iväg 9 stycken på samma kväll! Vågen någon?

Igår var det möte på arbetsförmedlingen. Jävla dagis. Pratade med oss som om vi var typ 3 år. Det är ju kul att dom vill hjälpa oss, men är vi 18-25 år så fattar vi nog utan att man pratar bebisspråk. Men hon trodde att jag skulle få jobb ganska snabbt...

..Vilket jag fått! Ida har fixat in mig på K3, så nu får jag ge mig tror jag. :D

Och igår hann vi även med K3 fest, jag och Jeanette började föra vid 3 tiden, mötte upp gruppen vid 5 och klockan 7 började julbordet. Det var sjukt trevligt! Dock tog min kväll slut vid tolv ungeför då jag inte mådde så bra. Min underbara älskling kom och hämtade mig och körde mig hem. Älskaaaar!!





Detta var alltså veckan ni missat! :D
 




Smygpremiär.

Twilight vad sketabra!!! Jag vill ha mig en egen vampyr nu. Sorry älskling.

SE DEN! Jag följer med :)



Och jooo... Jag önskar mig alla tre böckerna i julklapp, och jag har varit snäll hela året....
Tack Tomten!

Oj oj oj.

Tackat ja till jobb på VM media, idag ringer Ida och håller på att leta jobb på K3 åt mig, eftersom de inte vill bli av med mig. Slutar med att Student Consulting ringer och bokar in intervju imon till Transcom i Karlskoga. Shit hörrni! ;)

Och idag snöar det! Vem gör snyggaste ängeln?

Pyssel.

Jag och min älskling sitter hemma och målar lite. Det är skitkul men han har inte kommit igång.. Tror det beror på att han har större press på sitt konstverk. Jag är ju som jag är ;)

Idag ska jag ringa VM media, sen ska jag och Nuttis ta en promenix till jobbet och sen ska jag jobba med! Asfräckt!



Ha en bra dag!

(och Marcus.. Vart har kommentarerna tagit vägen..? :/)

Orkar inte.

Orkar inte uppdatera..

Kul helg!! Ullared är bäst! Vi är 4500 kronor fattigare och jag har fått jobb på VM media.

Här kommer bilder!


















Och fulaste katten får avsluta! Gonatt! <3

Kulturnatt.

Ikväll infann sig alltså kulturnatten, som var helt underbaaar! Jag har umgåtts med min älsklingskille heeela kvällen. Började ju klockan 18 med lite stalinbalett och dans och så vidare. Sedan var det äntligen min älskade Simon och hela det fina bandet Major Wonderful som dagen till ära skaffat sig 2 nys medlemmar. Toppenbra var det!

Efter Major var det ganska dött så jag och älsklingen tog en promenad mot musikhögskolan, stannade på vägen och handlade och hann äta gröt hemma med. Haha.

Blev Vokalenseblen och Saras band som jag aldrig kommer lära mig stava till :P Det var skiiitbra! Sen avsultades kvällen sedvanligt på konserthuset klockan tolv med huvudnummret som i år var Funktionalistic wonders, en massa grymma musikanter som är gamla Karl Johan barn nästan hela bunten.

Bara att cykla hem efter det, och så blir det ju inget kalas för Clara imorgon eftersom Arvid lyckats bli kräksjuk. Dom skulle flytta det till på söndag men då är det ju Ulla som gäller för oss, så detta får vi ta igen i veckan!!



Nu ska vi tydligen kolla på Saw 5, som varit på i ca 40 min utan min uppmärksamhet.. Det är ju bara äcklig!!


Blev lite fel..

Jag som tänkte att jag skulle gå upp någorlunda tidigt idag hade ställt klockan på lite olika tiden, dock vet ni ju säkert hur jobbigt det är att komma upp när man vet att man kan sova lite lite längre. Skulle i alla fall snooza och lyckades istället stänga av alarmet eftersom jag inte kan mobilen riktigt än. Skit skit.

Men ! Klockan 3 ska jag möta syster på stan, så brottom fick jag i alla fall inte.. Ska köpa present till Clara och spana in lite saker. Bajsbra!

En sekund bara!

Måste bara få er att stanna upp. Det är ju helg för i helvete! :D

Enjoy :D

Jobbsökning pågår.

Och dom som säger att det inte finns jobb att få är helt klart för kräsna. Shit!

Snart ska jag iväg till jobbet. Annars sov jag till ett idag och är helt seg. Men snart är det helg mina vänner. Gissa hur tagg jkag äääääär! :D



Fredag: Syster och jag på stan, kulturnatten
Lördag: Kalas hos Arvid och Clara, tjejen fyller 2 för sjutton! Avgång mot Ullared, spela spel.
Söndag: ULLAREEED! :D



Långa inlägg.

Doim andra inläggen blev lite långa. Så vi kör lite bilder istället ;)



På värmlandspizza! :)























Mario gillar att stänga in sig i skålen. Haha, första gången satt han och jamade i typ 10 minuter för att han inte kom ut. Nu lägger han sig där frivilligt. Suck!



Så här fin blev jag i min nya frisyr! :D




Och nya mobilen får ju avsluta :D




Stressiga Onsdag.

Oj vad jag har lyckas hinna med idag, eller, jag har i alla fall hållt igång ganska bra med tanke på att jag var ganska så sjuk i måndags.

Dagen började i alla fall typ klockan nio då Elli ringer och väcker oss eftersom hon lämnat Martin på universitetet och nu vill komma och umgås. Så visst! Under tiden gör jag mig iordning och sen fick hos skjussa mig till frisören, som verkligen behövde klippa en del! Men nu känns håret så himla bra!

Sen drog jag till arbetsförmedlingen och anmälde mig som arbetssökande. Detta var skitbra för hon som jag träffade var verkligen hur mysig som helst! Så hon tyckte verkligen att jag skulle stå på mig och söka dom jobb jag ville ha. Superskön!

Blev lite slapp hos mamma och pappa sen, inte så kul kanske. Men sen bar det av mot arbetsintervjuv. Vi var ju inte direkt få som sökte jobb och dom lovade att höra av sig snart, han jag pratade med trodde att det skulle bli goda nyheter. Haha.


Sen till K3, jag sålde mina 2 så nu är jag nöjd! Min älskling mötte mig efteråt, bjöd mig på middag på värmlandspizza. Jag älskar honom!


Har ju inte hunnit berätta!

Måste ju uppdatera gårdagen. Pappa fyllde ju 50 och hela dagen var fullspäckad, kunde ju inte skriva om det innan eftersom den galningen läser min blogg.

Men dagen började ju i alla fall som sagt med att vi gick upp vid 6 tiden eftersom vi skulle hämta mackor och hinna hem till mamma och pappa eftersom mamma skulle iväg till jobbet tidigt. Vi smällde smällare och sjäng för full hals. Sen tog vi det lugnt en stund (= jag sov lite inne på Marcus rum som var så jävla kallt att jag trodde jag var på vinterhajk med tema).

Sedan tog vi med pappa till Hälsokällan, ett litet spa som drivs av Johannas mamma på tema, hade jag ingen aning om faktiskt. Men dör fick pappa i alla fall njuta av floating. Jag och Annelie drog runt lite under tiden..

Efter det tog vi pappa till hans jobb, där hans jobbarkompisar fick fira honom och käka lunch ihop. Under tiden fick jag och Annelie mycket bra saker uträttade.

Blev fika hos farmor efter det, lite tårta och släktsällskap. Sedan fick han massage utav Hula, som hade lovat att ta det lugnt med honom eftersom han fyller gammalt.



Dagen avslutades med världens mysigaste middag på Ågatan 3, jag åt det godaste jag stoppat i mig. Rödspätta med svarta kantareller och poptatismos. Efterrätt blev friterad ost med hemmagjord glass och hjortronsås.Mums! Och så väntar världens finaste kille när man kommer hem <3


I alla fall, GRATTIS PAPPA!! (det kommer mera...)



Borde sova.

Eftersom jag och Jonathan ska cykla hemifrån 06.30 imon bitti borde vi sova nu. Det gör vi inte. Och saker verkade bli mer krångliga än vi väntat oss....

Katter.....

Haha, Mario är dum i huvet. Han stack huvet i mitt Oboyglas nyss, trots att han helt omöjligt skulle kunna få tag på något. IQ...?


IQ.

Älskar vi inte bara IQs nya reklam? Haha, jag och Jonathan har snart lärt oss hela texten ;)


Himla kul det där.

Himla kul att bloggare nu för tiden verkligen skriver sin blogg för att tjäna pengar "joo, klart man har framtidsplaner, jag vill ju inte blogga hela livet..". Men hur orkar dom? Det ska ju vara kul att blogga! Man ska ju blogga för sin egen skull. Hur orkar man leva för att tjäna pengar...?

Och på tal om det så ligger jag hemma död. Jag som var sjuukt pepp på att få jobba idag. Men det är visst bara så förjävligt det ska vara ibland. Men! På Onsdag SKA jag vara frisk! Och imon fyller pappis :D




Jag är så jävla tagg på Ullared!

Haha.

Gensvar på inlägget om grejer på g..? :P Meeen, jag tänkter lätt inte avslöja. Men vi har riktigt bra affärsidé på gång :)

Steriotyper?

Jag äter choklad ikväll medan Jonathan moffar chips. Typiskt? ;)

Grejer på gång.

Vi har en jävla kul grej på gång nu. Jag är sjukt sugen på att dra igång detta nu!


Jag har kul.

Har fått ett visst antal elaka kommentarer på mina bilder på bilddagboken idag. Inte det roligaste att se det första man gör på morgonen, och detta måste ju innebära att någon har stora ploblem med mig. Men som sagt, jag är ingen fjortis och kommer aldrig bli, jag lever inte för att vara snygg. Jag är snygg för att jag lever. Att vakna varje morgon och behöva lägga 30 min på att "bli sig själv" tycker jag är idioti och jag vet att jag har många med mig.

Men på ett sätt ska väl detta vara en komplimang? För hat bygger väl på avundsjuka?

Men nu har jag begränsat mina besökare på bilddagboken så att jag alltid vet vilka som har varit inne och kollat. Tack för den funktionen!!



Idag har mamma, Annelie och Marcus varit här. Vi har styrt lite planer och sen kom pappa lagom till fikat.

Sen ska vi leka med Elli och Martin. Hon har ju fått bil ungjäveln. haha!

Helg igen.

Joo, och jag är fortfarande sjuk.. Typiskt mig va?

Så ikväll har jag bjudit in mig och min kära man till familjen på myspys. Det känns lite lagom för mig och älsklingen får leka med Marcus eller nåt. Haha.

Och tack och lov är alla planerna tills nästa vecka och inte denna.

Måndag - veterinär, jobba
Tisdag- Pappa 50 år!
Onsdag - klipptid, jobba
Torsdag - Lekdag med Arvid? Jobba
Lördag - Clara 2 år, mot Ullaredc för övernattning i husbilen med älskling, hans mamma och syster.
Söndag - Ullared!

Härligt va? Jag ser fram emot nästa vecka!



Ha en bra helg! <3

Drömma sig tillbaka

Här sitter jag och kollar tillbaka på tider som gått. Jag älskar att jagskriver blogg. Hur skulle jag annars minnas allt fränt? ;)


Jag är fortfarande svinsjuk, jag har absolut inge kul och mitt hår är sådär äckligt otvättat som det bara är när man är sjuk. Ska bara ligga i soffan hela dagen och dega.

Roligare än så är jag tyvärr inte nu.


Hohi! Solong :D

tvättdag.

Idag har jag blivit sjukare än igår. Inte riktigt som jag hade planerat kan man ju tycka. Så jag spenderar min tid i vår mysiga soffa framför tvn, tycker synd om mig själv. Men Jonathan och Mario tar hand om mig i alla fall. Känns tryggt om något!

Idag har vi tvättid, tror dock att det blir Jonathan som får göra grovjobbet, men jag tänker ge honom ett handtag i alla fall.

Och min chili igår blev fan helt sjukt god! Det är en ny favorit !


Snart fyller pappa 50 år. Shit vad vi blir gamla, haha.

Sjukrumpa.

Hej allihopa, jag är sjuk igen. Forhoppningsvis inget långvarit. Nu på senaste tiden har det dock blivit roligare med bilddagboken, där ni hittar mig på www.bilddagboken.se/klackarnaitaket.
Har ju bland annat varit på Boda Borg, på Footloose och ätit på Fridays och myst hemma hos alla gamla släktingar som finns typ.

Haha, men nu ska jag försöka göra lite chili con carne trots magontet.

RSS 2.0