Just det!

Jag har kliande utslag på hela kroppen. Började i ansiktet på jobbet och fortsatte ner på armarna och halsen. Väl hemma var hela benen täckta. Men jag har världens finaste pojkvän som klappat på dom hela kvällen så jag inte ska riva upp dom.

Bäst!

Jaja, jag SKA sova!

Familj någon?

Idag satt jag och läste tidninge. För att vara exakt så läste jag Vecko Revyn. Kollade en massa olika reportage. Och så slog det mig. Hur kommer det sig att de som har förhållande har sin sambo/pojkvän/man/flickvän osv som familj, medan singlarna fick dra till med mamma, pappa, syskon  och tillochmed en och annan katt.
Jag fattar verkligen inte. Får mamma och pappa inte plats bara för att man skaffar kille/tjej? Eller är man så dålig bara för att man är singel så man måste börja räkna upp husdjur? Lite konstigt tycker jag nog att det är.

Aja, nu ligger Jonathan breve mig i sängen och sover. Jag ville kolla tillbaka på Centralskolan. Fick lite flashback nu på kvällskvisten liksom. Men youtube ville inte funka alls för mig, så vi sket i det projektet.

Haha, rolig grej bara! I kväll när jag och Maria cyklade från jobbet så hade precis ÖSKmatchen slutat. Så sjuuukt mycket folk! Och det roliga är ju att dom kommer i klungor, eftersom rödljuset inte tillåter speciellt många att hinna över. Haha, kändes som om man gick in i en svärm och inte hittatde ut. Ungefär. Gissa hur rädda vi var när vi stod med våra cyklar på ena sidan om rödljuset och på andra sidan var det som en vägg av människor. No turning back. Haha, vi tackar gudarna att vi tog oss igenom levande och ser till att kolla upp matchtider hedanefter. Detta är ju helt sjukt!


Hoppas btw på biljetter till en ny tvshow till helgen. Balls of steel kommer till Sverige och Jonte ville verkligen gå, eftersom jag fick ett mail om gratisbiljetter till mig och kompisar. Får se om vi kan få med oss Elli och Martin till Huvudstaden och ta oss en kik på vad sjutton det är.





Men nu ska jag sova (eller försöka), han är ju så söt så man dör!

Gonatt! <3

En bra måndag!

Blev en himla degardag hemma på dagen, sen lite spring på stan med syster. Fixade och hade oss.

Kul blev det på jobbet med, fanns inte tillräckligt med datorer för att alla skulle få en varsinn (det byggs om på jobbet) så jag och Maria satt och lyssnade på varann. Jag lyckades även sälja en på mina två timmar. Så jag är nöjd!

Hemma fanns en helt galen kisse och en världsbäst pojkvän.


Jag gillar mys!

Måndag all over again.

Jaha, här sitter jag i garderoben igen. Idag är det måndag. Just nu morgon, för mig då. När man bara jobbar kväll och alla är upptagna på dagen finns det inte mycket annat att göra än att gå runt och bara mysa, efter att man sovit till 12. Men jag kan överleva. Tror jag.

Senare ska jag träffa min syster på stan , uträtta lite ärenden för att sedan bege mig till jobbet. Ska faktiskt bli skönt att jobba idag! Men jag vill ha kvar våra gamla platser.. Suck.


Duschen next!

Fika fika fika.

Haha, det känns som att allt alla vill göra när dom ses är att fika. Haha, är det så eller? Men visst! Jag fikar på! Inga problem. Tur bara att jtag har Jeanette som helt umgås genom promenader. Utan henne skulle jag vara smällfet.

I alla fall så gick vi och satte oss på Java, jag Elli och Sandra, eftersom Rosalies som Elli var helt sääker på skulle vara öppet, var stängt. Vi blev sittande i någon timme sådär, som det brukar bli. Men gud vad jag var trött! Det har verkligen varit en sån jävla dag då allt bara är segis. Men sånna får man med ha!

Blev en promenad hem till Elli där vi tog adjö av Sandra och gick in och tog det lugnt. Blev lite mat, jag och Elli käkade värsta goda hälsomaten medan grabbarna käkade potatisgratäng med fläskfilé. Så min älskling, som kommit hem till Elli och Martin en stund efter oss, var nöjd som tusan!

Kvällen flöt på, jag och Elli fick se vårt Ensam mamma söker, som vi alltid tjatar om. Sen gjorde vi en buse och slog över till tjejfilm. Tihi!


Ne fy fan! Jag är trött! Och min älsklingskisse ligger breve mig på en kudde och ser så sjuuukt gosig ut, hon är nog med lite söndagstrött. Så nu ska jag gosa med henne!
Tjing!

Är jag mitt par?

Nu har jag tänkt igen. På det här med Par. Idag ska nämligen jag och Elli ses på stan för en fika. Utan killarna!Det är inte ofta det händer kan jag säga. Eftersom Ellis pojkvän och min pojkvän går väldigt bra ihop så blir det naturligt så att vi är alla fyra ifall vi ses. Trots att jag och Elli umgåtts själva i över 8 år. Har vi blivit vårat par eller har vi bara hittat en bekvämlighetszon?
För är det inte även så när man träffar nya människor att en av de första frågorna som dyker upp är om man har pojkvän? Nästan innnan vad man sysslar med hela dagarna.. ?

Nee, nu idag, ska vi bara vara vi. Fika lite och snacka skit. Tycker jag låter skönt.



Och min katt ska alltid vara med och sitta i knät när jag skriver blogg.. Kollar så jag inte snackar skit kanske? ;)

Ha en bra dag!

Svampar.

Nu har jag och Jonathan rensat all svamp som vi fick av hans moprmor och morfar idag när vi hälsade på. Haha, så gulliga! Vi fick typ hälften av allt som dom plockat. Stört gulliga!
Så nu är dom rensade och står på spisen, snart redo att frysas in.
 
Och Selma har inte alls fattat hennes nya lekhus, hon fortsätter att leka med sitt USBminne som Jonte gett henne.
Nee, hjärna har hon inte mycket av. Men söt är hon!


Nu ska vi snart gå och lägga oss och kolla på de två första avsnitten av säsong tre av Heroes. I like it!!
Så gonatt på er!

Trött Anna.

Ja herregud vilken dag det blev till sist. Det tog sin lilla tid innan syrran och brucshan kom, men till sist så begav det sig mot affärerna! Lämnade tillbaka lite grejer, köpte ny hallspegel eftersom vår helt oförklarligt gått sönder när Jonathan dammsög. Han var även gullig och köpte lite andra saker som är kul att ha hemma.

Selma fick även en present nör vi kom hem. Skaffat n ågot slags klätterträdsgrej med klösbräda. Hoppas hon börjar använda det istället för mattorna bara.


Måste bara berätta om dagens roligaste! När jag och Jonathan satt på ICA Maxis kundparkering. Helt plötsligt ber mannen i bilen bredvid vår Jonathan att vrida ned fönstret. Vi blir ju för fan helt rädda, men då ber han så snällt Jonte att hålla hans bildörr eftersom han inte fick in sin dörr utan att den skulle åka upp och slå till vår bil. Haha, så gulligt så!

Sen var ju mamma och pappa i huvudstaden idag, de behövde lite vuxentid. Tycker jag verkligen att de var värda!! Så mamma köpte en ny jacka, i storlek XL!!! Och den satt skitbra! Jag blir så stolt över henne så det är inte klokt! Och så syns det så väl att hon mår bättre. Jag älskar det!
Sen lyckades även pappa få med sig lite grejer hem, för ovanlighetens skull. Till exempel en jättefin kavaj! Och så har han även böjt sig för Soda Stream, så nu står det även en fantastisk maskin hemma hos mamma och pappa!



Men nu ska jag sluta tjata. Gonatt på er!

Kvällen är bäst.

Nu kom syrran över en stund, Jonte hjälpte henne lite med sin nya dator som hon fått idag. I samma veva som pappa kom över med vår nya plattskärm på 22' ! Och en skrivare, bäst att ha en sån liksom. Gullepappa levererade :D

Annars har vi inte ens hunnit kolla på en hel film ikväll. Är inte myskväll samma sak som filmkväll? Jag fattar ingenting.





När man hör folk tänka tillbaka på gymnasietiden som det bästa som hänt dom blir jag ibland lite ledsen. Inte för att jag inte tidvis hade det kul på gymnasiet, för det hade jag. Men det sista året kan jag med största sannorlikhet säga var ett av de värsta i mitt liv. Att i vuxen ålder få känna mig oönskad och utfryst. Utav människor som jag absolut inte uppfattade som något bättre än mig själv?
Ska man inte när man är 18 år veta bättre än att behandla människor på ett sätt som skulle bryta ner än själv totalt ifall man själv hamnade i den situationen? Jag tycker det är ganska litet av dom, därför föraktar jag dom, har inga planer på att hålla kontakten med någon av dom förutom med kanske en.
 
Tur är att man hittat vänner som verkligen betyder något. Jag vet vilka dom är. Tyvärr är de utspridda lite grann just nu. Men personer som ska känna sig uppskattade är bla
  • hela min familj, dom mest kärleksfulla människorna jag känner.
  • Eleonore, kanske min äldsta riktiga vän. Vi kommer nog alltid hålla ihop.
  • Linda, hon och jag kan prata om ALLT! När världen vänds uppochner är det HON jag ringer.
  • CH, min kanske nyaste vän, han finns alltid för mig och sätter ner mig på jorden. Bäst!
  • Muttan, vilka partar så bra som vi? Vi har verkligen hittat DET.
  • Jeanette. För oss är allt på en annan nivå. Till dig kan jag komma när jag undrar om VIKTIGA saker, som hårinpackning ;)
Jag och Linda pratade nämligen om detta idag. Och jag är så glad över att jag kan göra en så lång lista med männsikor som verkligen står mig nära. Det om något är ett privelegium. Utan er skulle inte jag vara jag. Och att ha möjligheten att umgås med olika människor som behandlar en på olika sätt och låter mig vara precis den jag vill vara, det är helt underbart. Jag älskar er!
Och självklart ska min älskade pojkvän finnas med, som alltid, alltid, alltid ställer upp och visar stöd och som aldrig skulle kunna göra mig något ont. Men du är i en helt egen kategori älskling.


Det jag vill säga är bara: Tack för att ni finns i mitt liv!

Idétorka?

Alltid när jag sitter och tänker att jag ska skriva något i bloggen så har jag cirka tusen roliga idéer i huvet. Sedan när jag får sidan framför mig och ska klottra ner det så är det helt omöjligt att komma på vad det var man tä'nkte på. Varför är det så?

Tänkte i alla fall på den tiden då fredagkvällar framför datorn inte alls betydde att det var en tråkig fredag.  Utan jag och min dåvarande bästis Frida satt mer än gärna och raggade killar över msn en fredagkväll, det var rätt roligt just vid tillfället faktiskt.

ikväll har det blivit pizza, mys med kissen och lite film. Just nu är Jonathan iväg och köper kattmat, sen blir det till att fortsätta med filmen.


Imorgon hoppas vi på IKEA eftersom min pojkvän dragit på sig 7 års olycka och lyckats haft sönder vår spegel. Men han har lovat att köpa ny. Så det får väl bli så? :)

Vilken dag!

Oj oj oj. Dagen blev mycket längre och bättre än vad jag hade tänkt. Skönt att jagmådde bättre imorse i alla fall.

Började med att cp katten klöste sönder min handled - helvetes katt! Men sen tog jag mopeden upp till stan, skulle ju ta en fika med Linda. Slog ihop det med frukosten så att jag kunde unna mig ordentligt. Blev ett mycket kärt återseende i alla fall. Och vi satte oss på bara vara där det kostar lika som det smakar. Men oj oj oj vad gott och mysigt det var! Det är lätt att låta tiden rusa iväg när man är med Linda, myspys!

Vi nöjde oss i alla fall inte med att bara fika. Utan det blev även en runda på stan. Shoppade en väska på H&M, leggings på Lindex och lite till lägenheten på Åhlens. Sen fixade ju jag och Marcus lite godsaker till ikväll med. Eftersom han är här nu och tänkte stanna här med. Blir övernattning och myspys. Just nu har vi smällt i oss ungefär en pizza var. Men oj vad gott!

Just nu äre AFV, jag är proppis och sitter med den bärbara i knät. Just nu är det lite jobbigt att lära sig skriva på tangenterna här, men det ger sig väl så småningom hoppas man.


Och just fan! Tänkte bara säga att jag älskar Jonathan, trots att han sitter och tjuvläser på mig. Och mina nya leggings från Lindex är helt klart en ny favorit! Fast i höst gäller det att ha två par så man inte fryser ihjäl. hah.


För alla som inte vet.

https://app.socialstyrelsen.se/donation/anmaldon.aspx

Dagens viktigaste!

Filip och fredrik.

Vi är grymt besvikna! Det var sjukt okul! Att dom tar med samma jävla tävlingar som förra veckan!! Big minus! Detta bär de sluta med. Tycker jag i alla fall.

Selma har slutat bajsa, nu leker hon med toarullen.

Diarré.

Idag har vi varit på maxi och storhandlat. Ganska bra! Gick på ca 1000 kronor och då har vi typ kött och grejer så det räcker hela månaden. plus lite annat skit, till exempel träningsskor åt mig :) Kalas!

Annars har lillstumpan fått diarré. Inte skitkul. Men vafan. Stackarn! Blir veterinären nästa fredag, ska vaccineras och grejer. Störtskönt!


Nu ska jag äta gröt! Ikväll blire middag hos Hammander.

Gevalia.

Nu på kvällen kom mamma och Marcus förbi och hälsade på. Praktiskt nog hade jag faktiskt samlat energi under eftermiddagen och bakat kladdkaka. Annars händer inte jättemycket. Jag håller på att rasa ihop hela jag känns det som. Feber och snor som rinner, det är ju inte det roligaste med hösten.

Något som dock är roligt med hösten är alla nya höstgrejer. Jag har ju inhandlat lite gympaskor, jacka, myströjor, kofta osv. Men idag satsade jag på att beställa hem lite grejer från USA. Blev ett par partypumps. Ett par UGGs kopior och ett par uggsliknande fast typ stickade. Asmysigt ju! Och en klänning med, till alla högtidliga tillfällen. Min födelsedag kanske?

Sen har vi ju även fått hem bärbara datorn. Dåligt med internet vid tvn bara. Just nu är det sovrummet som är dataoas, men det kommer bli ändring på.



Tur att man har en varm famn att krypa upp i nu när hösten och förkylningen gör en helt frusen. Att man sen har en kisse som somnar på ens mage gör inte saken sämre.. Lycklig? Någon?

Garderoben.

Nu sitter jag här, snorig i garderoben med världens dummaste kisse i knät. Hon har bitit och härjat hela dagen. Men jag låste in henne två timmar i badrummet, så nu är hon lite snällare.

Och min pojkvän kom hem från skolan och vände. Så nu har han köpt en bärbar dator. Hoppas på att kunna sitta mer vid den, gillar inte ritkigt att sitta i garderoben.. Inga fönster och så. Men annars är det ju ingen fara!

ikväll blir det bara myspys. Älsklingen har lovat att laga mat åt mig. Har beställt Kyckling Curry. Mums! Om jag nu kommer känna något...?


Imon blire storhandla.

Nu har jag lyckats bli riktigt sjuk.

Här sitter jag med snuva, feber och världens manligaste röst. Den sista delen är ju ganska frän, men dom andra två..... Grr! Jag orkar faktiskt inte vara sjuk. Jag vill ju jobba!!

Tog i alla fall en sväng förbi Jonathans mormor igår kväll. Hon hade bjudit över oss på lite fika. Så det var mysigt.

Lyckades även inhandla lite kläder igår. Blev en svart kofta, en grön tröja och ett par blåa jeans. Joo, rätt! Jag köpte jeans. Det var väl ca 3 år sedan. Jag hatar ju att handla jeans. Men igår var nöden större. Och dom är riktigt snygga!


Men nu ska jag slänga mig framför tvn och vänta på att min underbara pojkvän som är ute och tar hand om tvätten ska komma in. han börjar skolan klockan ett.. :(

Puh!

Intervjun gick kalasbra och jag hoppas påd et bästa. Är ju dock sjuk så jag kände att jag var lite knäpp när vi satt och pratade. men men. Vi hoppas ju på det bästa. Verkar vara sjukt bra jobb i alla fall!

Sen svängde jag in på Rusta på vägen hem. Köpte lite nödvändigheter, men dom hade inte klösbrädan som jag ville ha. Men man kan inte få allt.. ?

Tog vägen förbi min gamla skola där Jeanette just nu har praktik. Lyckades pricka in det så att hon precis hade slutat, så vi tog följe till ICA och sedan hem till mig eftersom hon glömt sin mp3 här. Klantot ;)
Min älskling fick även en röd ros av mig. Bara sådär för att jag älskar honom. Gulligt?


Nu hoppas vi på att jag blir Mentor på K3 så vi kan sätta igång med söndagarna igen. Heja!

Selma.

Först jagade hon sin svasn i typ tio minuter. Nu ligger hon och spinner i mitt knä. Joo, jag sitter ju i hennes stol. Sorry.


Börjar bli lite nervöst.

Arbetsintervjuv.

Här sitter jag nnyduschad framför datorn med en stor skål fil och flingor bredvid mig. Mums!

Selma springer runt och försöker komma på ifall hon är på bushumör eller kelhumör. Just nu verkar det vara lite fifty fifty. Knäppisen.

Idag är det alltså en stor dag. Jag ska på arbetsintervjuv på ett företag som jag verkligen vill jobba på. Så vi får såklart se hur det går lite senare. Ska vara där 13.15. Spännande!


Men nu blir det familyguy och fil!
Hopps!

Råkade bli sjuk

Joo, mådde ju inge bra idag på dagen. Tog mig ändå till jobbet och skulle vara duktig. Meeen. Klarade väl ca 2 timmar innan magen sa upp sig. Magkatarren är igång igen och jag köpte med mat till mig och pojken eftersom ingen orkade laga mat.

Nu vet ni. Tjing!

Bilder.

Jaha, igår var det typ omöjligt att blogga, den gav upp på något vänster, men idag kör vi hårt istället.

Lördagen var mycket trevlig! Vi spelade spel, jag ägde alla, vi drack vin och shots och grejer. Kul hade vi! Sen på söndagen hann vi upp och äta frukost, sen åkte vi hem, eftersom Sara och Jack var kattvakt hemma hos oss. Kändes inte rätt att lämna kissen hemma själv ännu.

Väl hemma låg älsklingen och mådde ganska dåligt medan jag sprang runt och joxade i lägenheten. Åkte även iväg och handla, hittade väldens mysigaste väg till ica. Yey!

Sen åkte vi hem till mamma och pappa eftersom dom bjöd påmiddag. Så mysigt att komma hem! Jag gillar det!

Sen drog vi till biografen eftersom vi ÄNTLIGEN skulle få se Patrik 1,5. Och idag fick vi se den! fantastiskt!
Och den var asbra! Jag gillade den asmycket! Garanterat sevärd. Så mysig!


Aja, och nu på morgonen skulle jag och Elli ses på stan eftersom jag behöver se mig om efter nya jeans. Vaknade dock med ont i halsen och typ helt sjuk. Så jag avbokade och nu tar vi en hemmadag. Älsklingspojken åkte nyss till skolan igen. Smidigt att kunna äta lunch hemma va?

Sen ska jag till jobbet ikväll såklart! Men det är bara skönt på något vis.




Tänkte visa lite bilder på Selma. Jag är ju sämst!







Och det finns anledning till att det bara är sovbilder på henne. Det är för att hon är helt galen när hon är vaken. haha. Typ som nu när hon försöker döda en strumpa i köket. Haha!

Lördag igen!

Idag är det fullt hus på Tärnvägen 28.

Dagen började med ett besök från Jonathans mamma Åsa, som btw hittat in på min blogg! Välkommen Åsa!
Hon stannade dock inte länge eftersom hon skulle hem och städa eller någet, men vi fick i alla fall frukostbröd utav henne. Mums!
Sen vid tre tiden åkte jag på min arbetsinvervjuv som kändes sådär, jobbet verkar inte helt hundra, men vi får se vad det blir. Kom hem i alla fall, då ringer pappa och säger att han kommer förbi. Så han sitter och myser med Selma lagom tills Jonaths syster och hennes pojkvän Jack kommer, det blir livat och Selma blir skitbusig.
Då ringer det på dörren. Arvid, Clara och Fredrik hittade hit för att säga hej till kissen och kolla in lägenheten. Inte det lättaste att hälpa lillClara att klappa kissen när Selma mest ville leka med den busiga bollen.

Men men, allt gick bra, alla har fått gosa och nu sitter vi och spelar super smash. Snart ska vi dra till Elli och Martin, Sara och Jack ska på bio och allt kommer bli väldigt lugnt för lilla Selma som verkar vara på det humöret nu.

Så nu vet ni allihopa!

Misslyckande eller bara ändrade planer?

Som vi alla vet så såg både jag och Elli extremt mycket fram emot att gå och se nya filmen : Patrik 1,5. Vi hade köpt biljetter på nätet, tagit oss upp på stan, ätit, köpt godis, cola osv. Satt oss i biosalen, kollat på all reklam, och äääntligen ska den börja..??
Men nej!
Det är något fel, så det går tyvärr inte att se filmen. Vi fick så rart röra oss utåt, fick en extra biobiljett som kompensation, frågan är ju om det är bra eller dåligt med tanke på att vi lagt hela vår fredagkväll på dessa planer. Men vafan. Jag och jonthan tog oss hem till familjen. Jag och föräldrarna satt och tjttrade i soffan (eller jag och mamma eftersom pappa är mer intresserad av tvn) medan Jonte spelade dator med Marcus.

Så vi kom ganska nyligen hem, busat lite med Selma som varit ensam en ganska bra stund nu, hon blir så himla rastlös i denna lägenhet, men utomhus vill hon ju knappast vara så som hon skakade sist. Så vi får helt enkelt leka med henne så hon får utlopp för sin energi, men det funkar ju det med.

Nu verkar hon dock vara någorlunda trött, så hon sitter här i knät på mig, hon verkar dock vara mer intresserad av att skriva än att titta på. haha. 


Och imon blir det ännu en arbetsintervjuv, haha. Ja, på en lördag, jag vet. Men vi får se hur det går med den saken. Så kommer även hela familjen Hammander och hälsar på Selma och Sara och Jack stannar och övernattar medan jag och jonathan drar till Elli och martin, känns sjysst!




Men nu ska jag in till min älsklingskille!

Gonatt!

Fredagssovmorgon!

Jag gillart helt enkelt. När Martin hettsringer vid tolv för att vi fortfarande ligger och sover. Hah. Så nu är dom på väg hit och jag försöker lyckas med bedriften att få upp min karl ur sängen. Har fortfarande inte lyckats.
Selma är dock pigg som en mört och verkar ha sovit precis lika länge som oss för just nu är hon helt galen och springer omkring. Jag trot även att hon är rädd för att jag ska döda henne..? Aja!

Mycket mer spännande än såhär händer inte. Förutom att min presentkort på Mcd kom idag så att vi faktiskt kan gå på Makkedonkan innan bion ikväll så vi slipper laga mat! Guld liksom. Hah.

Men nu är det någon här som ska tömma kattlådan... :/

Torsdagskväll!

I like it! Ledig för veckan!
Selma jagar sin egen svans, älsklingen tittar på Paradiset och jag får sitta i lugn och ro. Sköönt! Lyckades hitta världens roligaste sida, få se hur vårat barn kommer se ut. Provade två olika bilder på Jonathan, bebisen blev typ utländsk på första bilden.
Men på det andra försöket tycker jag verkligen att vi satte det:

Men just nu vill inte min dator samarbeta. Suck!

Aja, imon kommer Elli och kollar på kissen. Vi ska träna något, eller ja, något nyttigt i alla fall. Och sedan på kvällen blir det till att gå på Patrik 1,5 som vi sett fram emot i typ tre år!! Så jävla guld! Men nu ska jag gå in till min älsklingskille. Lovar att bilden kommer upp när jag fattar hur jag ska göra ;)


Gonatt!

Jobba jobba.

Nu sitter vi på jobbet och har precis börjat komma igång så blir det datastopp. Men vi klagar inte för det.

Lyckats få en arbetsinterjuv till i nästa vecka. det låter tämligen intressant vill jag lova!


Sen händer det inte mycket mer kult. Jag och Jeanette var ute och gick en sväng imorse, sedan kom Muttan och kikade på Selma och nya lägenheten. Selma som btw fick gå ut i friska luften idag. Totalt livrädd var hon och det där med koppel var inte populärt, lyckades smita gjorde hon med. Först när vi gömde kopplet lyckades vi få tag på henne. Gumman. Haha.


Och ikväll blir det Tikka masala. Gooooott!

Tvättdag!

Här sitter jag och Selma och väntar på att klockan ska bli ett så att vi kan gå ut och tvätta kläder. Efter det ska jag till ÖoB där jag ska kolla om jag hittar ett koppel till lilla tjejen. Jag trot hon behöver vara ute..

Sen ska jag åka till jobbet, börjar en ny kampanj så vi ska antagligen ha utbildning hela kvällen, ganska skönt. Och så ska Elli göra sitt prov med. Haha, får se hur det går.

Till helgen blir det bio och middag med Elli och Martin, lite lagomt skönt sådär. I like it!

Ibland får man betalt för konstiga saker.

Idag är det ännu en seg dag på jobbet. Registret är nästan slut och jag och Maria försöker få tiden att gå. Jag har ju dock lyckats sälja, till skillnad från henne ;)

Sååå, tack vare mej och inte Maria så blir det fika klockan sju. Sen hoppas jag på att få åka hem!!

Jag dör på Marias fina diet med, som hon tänker skita i nu ;)



Annars har jag och Jeanette tagit en två timmar lång promenad idag. Det var bäst!

Selma och jag.

Haha, Selma har väl tagit det lugnt högst 2 timmar från det att hon kom till oss igår eftermiddag. Det har busats heela natten. Och på morgonen satt hon och grät i köket, så självklart gick jag upp en stund och var sällskap, sen skulle ju min kära sambo upp någon timme senare. Perfekt tänkte jag, då behöver hon inte vara ensam så länge. Bara det att Jonathan satt i system att gå upp ca 10 min innan skolan börjar.. Så nu vaknade jag vid 11tiden av att hon grät igen.

Men nu verkar hon nöjd. Hon jagar sin egen svans genom hela lägenheten. Hoppar hon aldrig fattar grejen.

Selma är hemma.




Nu har jag varit och hämtat henne i typ Nora/mitten av ingenstans.

Hennes busande kommer ta livet av mig ;)

Lördagkväll.

Ikväll har vi bara mys. Åkte hem till mamma och pappa som bjöd på kräftor. Mums! Men man får ju knappt i sig något..? Gott i alla fall! Har även lyckats få mamma och pappa att spela singstar med oss ikväll. Det var kul! Hah.

Just det! Fick ju besök av mina favoritungar: Clara och Arvid, mamma och pappa var såklart också med. Men det var ju Arvid och Clara som stod för snackandet liksom. Vi har bestämt att dom ska komma och häla på när kissen kommit hem till oss. Som vi btw bestämt oss för ska heta Skuggan, eller Shadow.. Haha, ännu ett val. Men Skuggan tycker jag ;)


Blir väl till att åka hem om ett tag, men en stund till kan vi stanna och gosa.
Imon hoppas jag att vi hinner hämta kissen, sen ska även CH komma och hälsa på i lägenheten, eftersom han var allt för bakis för att komma idag. Knäppisen ;)

Dagen efter.

Gårdagen blev skitbra! Vi drog oss till Oxhagen istället eftersom Kevin hade inflyttningsfest. Inte så mycket folk som man kände, men de jag kände var desto bättre! Stod och kramade på min CH mest hela kvällen. Kalas!

Sen drog vi hem till Elli och Martin lata som vi var för att sova. Jag fick gå in och väcka Elli som lagade nudlar åt mig. Mums! Perfekt fyllemat!


Idag vaknade vi, killarna spelade lite poker och sen drog vi hem, stannade på Willys och handlade lite, eftersom vi fick besök av Jonathans gudfamilj idag. De gav oss en brödrost! Bäst ju! Och dom tyckte vi hade skitfint! Och just ja! Jag har tagit lite bildet som jag tänkte lägga ut!



Detta är köket, mot hallen! Rummet med blomman är tv rummet och den andra dörren
är in till garderoben, där vi alltså har datorn.



Sett från andra hållet då. Kökshörnan!



Och det här är tv rummet, svårt att ta bild eftersom det är så litet.
Men ändå!



Nu vet ni hur det ser ut här hemma i alla fall!
Vill ni se bättre får ni fan ta och masa er hit!

Jag vill bo närmre Ica Maxi

Och så är det med den saken!

Hemma på stan

Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Har städat mitt rum ganska bra medans syrran suttit och hostat framför tvn, stackare. Jag ska snart iväg och handla saker inför kvällen. Drar en liten sväng till Maxi liksom!

Annars är jag helt tagg! För CH har kommit heeeeem! <3

Imon mamma.

Och imon ska jag städa mitt rum! För det har jag lovat mamma! :D


Nu ska jag gosa med älsk!

Isa Eller Saga?

Jamenvisst! Jag klarade provet, med buller och bång! Två hela procent över gränsen! Ida blev stolt, jag blev stolt, syrran blev stolt. Att hon sedan fick 87 % gämfört med mina 72 % är en annan femma ;) Jag är i alla fall stolt över henne!

Ooooch! Vi ska få kisse! Vi räddar henne undan döden skulle man kunna säga. Hon och hennes syskon skulle alltså avlivas om de inte hittade något hem. Men det gjorde dom, alla fyra! Tack och lov! Så hon flyttar in hos oss någongång under helgen. Får se när bara, kan bli imon kan bli på söndag. Men vi har i alla fall varit på ÖoB idag och inhandlat div som man kan behöva. Superbra helt enkelt.

Och nu är min älskade CH hemma. Jag har saknat honom mest! Så imorgon får jag äntligen träffa honom. Har gått aldeless för lång tid enligt min mening. Men jag är glad och nöjd! Så imorgon styr vi lite kalas hemma här, för att fira dom underbara trillingarna!


Och jag säger bara: Tur för Jeanette att jag hoppar in och räddar henne. Tack vare min cykel kom både hon och jag i tid till jobbet. Plus att min karl lovat att hjälpa henne med datorn så hon slipper köpa ny. Det är sjysst va?

Han är liksom bäst. Och joo, det är slut på Bajskorven. Det låter ju helt enkelt inte så snyggt..??!




Men ska kissen heta Isa eller Saga?

Hur fan lyckas jag?

Nu har jag lyckats gått och bli riktigt sjuk. Dvs feber och skit. Haha, stackars Jonathan får trippa runt här och inte råka väcka mig. Men nu är jag i alla fall vaken och duschad och shit. Duktigt värre tycker jag då!

Blev sallad från värmlandspizza till middag igår. Det var vi så jävla värda tycker jag! Och kolla på Vem Kan Slå Filip Och Fredrik. Det är ju jävla kul och den där jävla människan dom tävlar mot är ju inte normal någonstans. Haha, jag och Jonathan hejar stenhårt på Filip och Fredrik i alla fall!

Om ca tre timmar ska jag således till jobbet. Idag är det prov. Fattar ni?? Det är liksom ett prov, ett skitsvårt prov! Meeen, jag har flera försök på mig så jag hettsar inte. Ida tror i alla fall på mig. Och Maria tror lätt på mig, bara att hon inte vet om det.


Jonathan är i skolan och jag är hemma själv. Jag råkade visst sova bort dom timmar som han var hemma. Dock var han superduktig och diskade då. Han är bäst!




Nu ska jag plugga! haha!

Gammalt skit.

När jag kollar bakåt i min blogg dör jag typ. Bajskorven som nämns i vart och vartannat blogginlägg är alltså min kära pojkvän. Nu har vi rett ut det!

Tack!

Att blicka bakåt.

Mitt ex Håkan har ju en blogg, det är väl ungefär det enda sättet man får reda på någonting alls om honom på. Idag fick jag till exempel reda på att hans mamma flyttat till lägenhet, ifrån hennes man.

Jag blir lite ställd. Jag vill ju följa hur det går för familjen, den familj som undet ett helt år var min extrafamilj. Ska man kunna hålla kontakten på det sättet även om man valt att gå skilda vägar? Kan man släppa det som hänt mellan varann för att kunna hålla kontakten med de man tycker om?

Jag blir kluven i denna fråga. För just för tillfället kan jag inte vara sur på Håkan,  trots att jag ständigt påminns om hur illa jag mådde under våran tid tillsammans kan jag inte bära med mig det. Det är någon som var. Idag mår jag bra, jag älskar Jonathan och han var det bästa som kunde hända mig.


Om man kommit så långt, ska man inte kunna vara vän med sitt ex..?

Just det Pappa.

Du har väl inte glömt att anmäla mig till högskoleprovet? ;) Du är bäst!
Jag älskar dig!




Och nu har Jonathan börjat sjunga inne vid pianot. Bör jag sitta kvar en stund eller? ;) Så fin är han!

Världens lyckligaste tjej.

Precis. Det är nämligen hon som sitter här i garderoben framför datorn. För jag var på fantastiskt (eller, ja.. Kanske inte fantastiskt, men kanon! Helt klart kanon!) bra humör idag på jobbet. Delarna vi fick lära oss idag var betydligt mycket lättare och vi fick reda på hur mya provitionssystemet ska gå till. Jag var helt klart nöjd helt enkelt!

Och så cyklar jag hemåt. Allt går åt helvete, håller på att bli överkörd, lampan slocknar och orsakar nästan värdens största katastrof cykelvurpa och jag håller på att frysa ihjäl i min lite för optimistiska höstutstyrsel. Men! Så kommer man hem. Till världens finaste lägenhet! Pojken har i princip städat, plockat, borrat, ställt iordning, spikat och lagat mat ända sen jag drog mig mot jobbet. Det var så underbart fint! Allt stod som det skulle, inte bara ihopsat helt snabbt för att det ska stå. Saker och ting hade hamnat på väggarna, smutstvätten låg i rätt fack och så vidare. Bäst är han! Och så åt vi middag medan vi kollade på Vem Kan Slå Fhilip Och Fredrik! Askul. Sen att kastrullen blev lite bränd och att jag fick ta hand om det lite gjorde mig ingenting!!

Men nu ska älsklingspojken "söka fakta", men jag tror att han kikar in här först. Han fick nämligen lämna rummet nyss för att jag hatar publik ;)



Imon kommer syster och äter lunch, och så fortsätter utbildningen. Spännande som fan!

Aktiv, eller något?

Idag vaknade vi seent. Och mest av att pojkvännen läg och tryckte in mig i väggen. Det gillades inte. Ska väl komma på något värdig bestraffning åt honom.

Pratade med Linda igår, åååh! Saknar henne! Hon går på folkhögskola och pluggar musik-musikal typ. Så stolt blir jag! Nu måste hon bara komma hem så jag får träffa henne lite!
Och så hade såklart min ûbergulliga pojkvän lagat mat tills jag kom hem från jobbet igår. Tack och lov! För det är myycket vi ska lära oss på den här rackarns utbildningen. Puh! Fortsätter ikväll och imonkväll. Woho! Kul kul! Jag vill ju bara sätta mig i telefon och börja sälja. Detta kan jag ju!

Och som tur är så har man en pappa som är chef. Annars vette tusan hur jag betett mig nu. min chef har nämligen inte bekräftat att jag sagt upp mig. Antagligen sur..? Aja, pappa tycker han får skylla sig själv och att han får ringa om det är något. Skönt tycker jag!


Nu ska jag iväg till ICA för att skicka iväg skorna som jag sålt på tradera. Ska även hämta hem Jonathans skolböcker som han köpt från internet. Och lite handling med. Funderar på gröt ikväll. Ni vet? Julgröt liksom. Det funkar ju året runt? Eller...?

Låt mig bara tillägga!

Vilket skitväder vi har! Usch och fy!


Nu ska jag duscha.
Btw så har jag ingen täckning på mobilen fortfarande. Så om det är någor så är det smartaste att skicka ett sms eller komma hit. Eller mail såklart! Najs Najs!

Viktiga saker.

Idag, idag, idag, idag, idag, idag. Jag behövde verkligen min mobil IDAG. Mer än någonsin. Och bara för det har sämsta tre ingen täckning på varken min eller Jonathans mobil. Jag blir så jävla sur!!

Meeeen, nu är jag uppe och vaken och har blivit lovad en lunch med pappi. Så jag är glad som vanligt ändå! Och så vaknar jag upp bredvid världens underbaraste kille i världens underbaraste lägenhet med, så det är ju inte så konstigt att man är glad. Hah.

Idag blir det i alla fall hem till Elli efter lunchen för att sedan ta mig (och Elli då) till jobbet (K3! Äntligen!!) och genomgå våran utbildning. Skönt!
Men nu ska jag kolla på finalen av top model 10. Oj oj oj oj!

Världens underbaraste.

Han står i köket och diskar, efter mig som har slitit ihop världens godaste sallad. Sjukt gott blir det kan jag lova!

idag har mina älskade föräldrar varit här. Vi fick en Soda stream, jag kan inte ens beskriva hur glad jag blev! Det är så jävla guld kan jag lova! Pappa lyckades även fixa vårat strul med tvn och jag fick snacka av mig med mamma. Dom är världens bäst!

Sen åkte vi med föräldrarna hem till kusinen för att hälsa på Arvid och plocka plommon. Det blev en del plommon och sen visade även Arvid oss hur man kommer till Hemköp, och gav oss en ganska bra förklaring på vad det där Hemköp var. Sötunge!

Snart kommer Elli och martin och äter och kikar på Ensam mamma söker som äääntligen börjar idag! Elli och jag är gaanska nöjda. heh.

Imon ska jag säga upp mig på nya jobbet och sen väntar utbildning på K3. Äntligen tillbaka. Jag är nöjd!



Gonatt! <3

Helg!

Gårdagen blev skitmysig. Vi hamnade på Efesos och åt middag, delade på en flaska vin och bara mös. Sedan tog vi oss till Pastabaren som var totalt värdelös som vanligt. Men jag och min bajskorv tog en varsin drink i alla fall. Sen drog vi oss hemåt ganska tidigt och kollade på ett avsnitt av Mordkommisionen. Mycket bra!

Idag blir det i alla fall kalas och middag hos Hammander.

Mormor stödjer mina beslut och om alltid gick som mormor tycker skulle jag vara nöjd!



Men varför låser Jonathan dörren in till toaletten...?

Fredag.

Jag bajsar på min mage och ikväll blir det utemiddag med Elli och Martin. Istället för att vi bjuder här eftersom Elli inte orkade cykla ända till oss. Haha.

Min älsklingspojke är på vinbrännboll med nollningen. Fråga mig inte ;)




Nu ska jag fortsätta med mitt Top Model 10 maraton. Joo, jag är pinsam ;)

Magkatarr.

Jomenvisst. Det har dragit igång igen. Kommit fram till att jag böör lösa problemen. Men det gör vi på måndag.
Idag är jag hemma igen, magen dampar och min älsklingspojke tar hand om mig. Det gillar jag! men nu är han i skolan och är skitduktig. Jag vill med vara skitduktig! Men vissa får visst inte.

Måste anmäla mig till högskoleprovet med, men det kostar 350 svenska jävla kronor. För att få göra ett prov??! Ja ja, det lär man väl få punga upp med helt enkelt.. ?

Annars blir det någon födelsedagskalas imon, Jontes någonting som jag inte fattar mig på. Men det blir nog skittrevligt det där! Kräftor med min familj någon gång med, Jonathan har ju aldrig ätit det, så det är väl på tiden tycker man.


Håller just nu på att sälja mina jävla snygga skor på tradera. EXTRAPENGAR! Naajs, asnajs!

Feeeebeeer!

Skulle i alla fall tro att jag har feber, går ju inte att mäta med något eftersom vi är ganska fattiga på användbara prylar här hemma. Min pojk har i alla fall nyss dragit iväg på anställningsintervjuv på K3, så nu håller vi tummarna! Skulle vara bäst med extrapengar, och han skulle ju känna sig bättre med. Men som sagt, vi hoppas bara.
Jag gick i alla fall ut med soporna och bokade tvätttid tills nu, så nu tvättar jag, bättre så än hur stora lass som helst. Så nu blev det två maskiner, och där nöjer vi oss liksom.

Annars idag tänkte jag bjuda min älsklingspojke på middag och sedan myspys ikväll. IDOL börjar ju ikväll ffs!! Galet bra ju! Men mest ska jag ta det lugnt. För jag vill bli frisk. Faktiskt!! Fast min mage har börjat göra ont igen, magkatarren..? Fan liksom.

Nu ska jag äta frukost!

Ja, jag är sjuk.

jag mår inge bra, höll på att svettas ihjäl idag och jobbet går sådär. Det är inte helt kul just nu. plus att de stängde av elen imorse, som tack och lov gick igång igen och Jonte är ute och festar medan jag sitter hemma. men sen ska jag till Elli.


Men nu tänker jag faktiskt kolla på SATC. Sådeså!!

RSS 2.0