Äh, orka!

Sitter framför TVn, har tusen saker som måste göras och det känns som att luften helt gått ur mig. Jag hatar verkligen när man har den hopplösa känslan..

Jonathan har haft tenta nu på morgonen, vilket för honom innebär att man sitter uppe hela natten och pluggar, så han lär väl vakna om en två tre timmar som tidigast. Kul för mig! Sen ska vi hjälpa Lina och olle att flytta, och eventuellt lite vin hemma hos dom ikväll. Dock känner jag mig inge taggad alls på det.

Innan det så står maten kvar från middagen igår som behöver tas omhand, det står disk från i måndags på köksbordet som min sambo samlat på som behöver diskas. Det är 20% rabatt på djuraffären här på stan, där jag tänkte passa på att köpa kattsand, tror dock inte jag orkar bära en massa kattsand själv över hela stan.. Golvet som inte blev färdigdammsuget igår behöver sugas klart, mitt hår är smutsigt och behöver sig en liten tvätt. Och mitt i allt detta så har jag deadline på konflikthanteringen på söndag och jag har knappt börjat... suck suck suck.

Kanske ska börja med att äta frulle i alla fall?

Vilket härligt sprudlande inlägg! Är nog vädret som spökar med mig..

Pluggfredag

Sitter framför datorn och pluggar, sedan ca 10 har jag suttit här och kämpat med ett arbete som känns sådär, en gruppuppgift som jag känner mig lite utanför på. Då blir det nästan lite jobbigare alltså. Men jag kämpar på och försöker dra mitt stå till stacken.

Nu ska jag ta en dusch och dammsuga lite här hemma (och hoppas på att Jonathan kan plocka undan lite grann), och sen ska jag iväg till Lina och Olle som är i flyttartagen. Får se om jag mest kommer bära kartonger eller Olivian :P

Ikväll är det tänkt att Elli och Martin ska komma över eftersom jag och Elli tränade box igårkväll och kom fram till att ingen av oss hade någonting för oss. Blir en slappkväll med andra ord, lite mat (lagad utav mig= inget avancerat), lite Lets Dance och kanske lite Plump som är våran favvo ;)


Och jag mådde så sjukt dåligt igår efter träningen och var helt rädd att jag gått och blivit sjuk, men tack och lov mår jag massa bättre idag, puh! Inte varit farligt alls med sjukdom sen jag började träna så som jag gör nu, så detta ska jag minsann hålla i.

Dags att dra igång känner jag.

Plugghysteri

Sitter och väntar på maten just nu. Detta har jag även sysselsatt mig med den senaste timmen eftersom det är Jonathans kväll att fixa maten. Det roliga i min väntar än dock att vi ska "lyxa till det" med hämtmat från Shang Hai vilket vi typ aldrig gör. Mums liksom!

Annars går mitt liv typ enbart ut på plugg nu eftersom jag pluggar mina 275%. Dock är jag klar med engelskan snart efter att vi har tenta på det nästa torsdag. Mesta tiden läggs på matematiken som kräver en hel del trots att jag lyckades med ett VG (högsta betyg) på omtentan (för de som läst kursen tidigare) för tre veckor sen och slipper oroa mig för tentan på fredag som alla andra. Känns kanon!

Fortsätter köra hårt med träningen och känner mig mycket piggare och gladare måste jag säga. Det kanske är någonting hållbart? haha. Mestadels blir det combat och Box, som jag och Johanna är helt inne på :)

Back till konflikthanteringen :)

RSS 2.0