Mina stora probelm.

Dagens problem består av min bakgård, eller snarare sophämtningen, eller, mer kompostpåsarna som vägrar infinna sig i den lilla brevlådan som finns avsedd för förvaring av kompostpåsar tills jag har lust att hämta dom. Men. Tom. Hela tiden. Hur ska jag kunna vara miljövänlig då hade ni tänkt? Klaga kllaga! Nu var det gjort med. Och så vill jag slå ett slag för de förskräckliga sopgubbarna vi har här, klockan sju på morgonen var och varannan dag (eftersom vi är uppmanade till att källsortera alla sorter) kommer dom och bullrar ut med soporna ut till vägen, sedan tillbaka och däremellan gillar dom att skrika till varann. Ifall jag inte vaknat ännu.

Sedan har jag då varit och jobbat nu. Sorry Micke. Jag fick gå hem tidigt idag med. Fast jag går ju i cp-skolan med så sån lyx är det inte för mig.

Vill även slå ett slag (medan jag nu håller på och slå) för den helfestliga lilla varelsen CH, som skall köra upp imon. Jag kommer hålla tummarna hela dagen, trots att han bara kör upp under ca 15 minuter på eftermiddagen. Jag är ju lite sån. Någon kommer ju ringa och dampa i telefon när han är klar i alla fall (jag).


Men nu ska jag gå och klappa på mina fötter som inte alls tänker vara trevliga något överhuvudtaget idag. Snyft.


image103

Kommentarer
Postat av: Míke

Loj är bara på skoj. Marknad som är vit är bara skit.

Så sant som det var sagt. hehe

2008-01-08 @ 21:52:43
URL: http://lakun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0