Klaras.

Igår blev det som sagt utgång med tha gang. Sandra, Karin, Marcus, Ch, Ant, Allu, Emelie och Alexander. Och så jag såklart. Men det märkte nog alla att jag var med. Förfest styrdes hos Marcus, sen promenad till Klaras där vi gav gärnet allihopa. Mycket mysigt. Fick träffa Simon med, och diverse andra trevliga personer. När det sedan led mot hemgång tog vi oss alla minus Emelie och Alexander hem till Marcus och sov. Det var sovande människor både högt och lågt, Karin skuttade i uppblåsbara madrassen, Sandra och Marcus lekte föräldrar, Allu och Ant försvann och mös och jag och CH occuperade Marcus säng. Jag och Karin hamnade mitt i draget från fönstret, kallt heeela natten. Och så är strumporna fortfarande blöta..

Ikväll blire filmkväll med tjejerna. Vi måste uppdatera vårat filmkollande. Man kan ju inte missa 10 orsaker att hata dig Sandra, hehe. Men snart kommer min familj hem med fika.

Och så håller jag just nu tummarna för min favoritsyrra som sitter och gör sin första tenta idag. Hon är bäst. Det kommer gå bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0