Katthem.

Jo, nog är det mer ett katthem än en människohem idag. Nu bor det ju faktiskt så mycket som fyra katter hos oss. Bäst att vi drar det från början.

Magda har tidigare bott med sin mamma ända tills hennes mamma hittade en ny karl och flyttade ihop med honom på landet. Då var mamman human nog att fixa en egen lägenhet till Magda som fortfarande går på gymnasiet, inne i stan. Tyvärr är den nya karln inte en helyllekille och hotar Magda. Det blir en konflikt och nya karln övertygar Magdas mamma om att hon inte ska betala för Magdas "partynäste". Lägenheten sägs upp och Magda och hennes fyra katter står utan hem. Nu har ju magda Philip som hon kan bo hos, dock är Philips mamma allergisk och dom kan inte ha katterna där. Så vi erbjuder oss att ta två katter, dom två syskonen.


Så i lördags kom dom hem till oss. Stämmningen har sen dess varit minst sagd fientlig. Så nu är de nya kissarna instängda i datarummet medan våra egna små bejbisar får springa fritt. Är väl meningen att vi ska försöka tvinga dom att ineragera med varandra typ imorgon eller så. Lite läskigt bara att de nya kissarna även är agressiva mot oss, då blir det ju lätt så att våra är dom som kommer i kläm..

Men nu är det frid och fröjd. Min lilla Korvbebis har gått runt och skrikigt hela morgonen men jag fattade till sist att han ville ut på balkongen så nu är de båda ute och myser i solskenet.
HAN ÄLSKAR MIG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0