Imorgon!

Japp, massa inlägg på rad, men det är väl lika bra när man ändå är igång ;)

Imon ska jag nämligen äntligen få börja träna. Skulle börjat i tisdags, men då var inte receptionen öppen. Så imon fixar vi kort och tränar! Pepp!!

Sen ska jag kolla på reprisen av Semestersvenskar. Så jävla mysigt program!



på kvällen är det sedan dags för vattenfallfest :P haha. Så vi ska ses hos Lina vid 5 snåret för att sedan dra vidare till Hanna och sedan ut :P haha, och jag som inte varit ute på hur länge som helst. Kul!

Då vet ni! :)
Jag är slut. Gonatt!

Fredagskväll <3

Efter Hindersmässan tog jag mig hem och gjorde efterrätt, blev Pannacotta! MYMS!

Annelie och Mamma kom och vi tog lite drinkar och beställde hem mat från pacos. Fick hem en massa gott, men bäst var nog pizzan. Haha ;)

Så vi har mest suttit och pratat och myst vid vårat fantastiska nya köksbord. Kanonmysigt! Tack för ikväll!


Jag älskar er!






Tidig hemgång!

Och jag kickade röv denna vecka så jag satt till 14,20. Eftersom jag tjänat ihop tid till halv 3, så lyckades jag såklart sälja så jag fick gå hem halv två när det var tio minuter jag tjänade på det :P Sjukt segt.

Men jag hann gå på hindersmässan, köpa godis, urgulliga strumpor (ett par till mamma, ett par till mig), tvinga Jonathan att köpa löjligt billiga vantar och så hann jag även in en sväng på Vero Moda där jag köpte en helt ny crazy outfit, med Jeggings :P


Torsdag.

Idag har det varit en lång men bra dag. Fick iväg ganska så hyfsat med sälj, så jag är nöjd!

Nu har jag dock varit hemma i två och en halv timma och det är snart dags att gå och sova. Upp imorgon vid sju och ge sig iväg igen.

Ser fram emot kvällen som fan! Mysa med mamma och Annelie <3

Hemsida.

Kom på att det skulle vara kul att ha en hemsida, jag och Jonathan. Där man kan lägga upp varsinn blogg. Eller jag min då? Haha. Han är väl kanske inte jätteaktiv. Men det är ju så jävla kul att kunna spara! Och kanske lite information om oss och framtiden osv. Kul va?

Så nu sitter han inne vid andra datorn och kråpar på en hemsida. Haha, skönt att han tycker det är kul i alla fall, annars hade man ju börjat undra om inte ett annat ämne hade passat bättre att plugga :P

Nee, gonatt nu!



Hindersmässa och annat.

Dagen började inte så bra, trött och grinig. Gick dock till jobbet med musik i öronen, och det blir jag typ alltid glad av! Så lite bättre var det när jag väl var framme på jobbet.

Dock tändes liksom inte riktigt min gnista idag. Gick sjukt segt men lyckades i alla fall klämma iväg två avtal. Bra gjort för en skitdag tyckte Pål, jag är tveksam. Dock gjorde jag mitt bästa och som Tommy sa så hade jag i alla fall en del bra samtal!


Fick även komma iväg en sväng på hindersmässan på lunchen, det är ju dugligt! Köpte marknadsgodis som var skitäckligt! Snacka om besvikelse! Men man kan inte få allt.


Dock vände dagen kraftigt när jag kom hem till min underbara pojke. Våra halsband hade kommit, han hade lagat skitgod middag och vi bara mös! Sådär härligt!

Nu ligger Selma och snarkar! Gos eller vad? ;)

Jag har även en elak sida.

Det är nämligen så att mitt ex nyligen gjort slut med sin tjej. Jag vet inte om han läser detta, men om han gör så ber jag om förståelse då detta inte är elakt menat till dig.

Men! Får man inte någon kick av att lyckas bättre än sitt ex? Man vill helt klart skaffa någon ny innan sitt ex hinner (förutom att jag stötte undan Jonathan i ca två månader innan jag orkade med ett förhållande, haha), och om du exet hinner före så är det ju viktigt att ens eget förhållande är bättre och håller längre?

Har jag rätt eller snackar jag bara i nattmössan?

Jag kom i alla fall på mig hela dagen med att vara jävligt nöjd! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta, om nu han skulle läsa detta. Det är ju verkigen inte menat mot dig!

Men man har nog en inbyggd djävul? :P



Veckan flyter på.

Blev ett riktigt bra resultat igår med på jobbet! Inte riktigt lika bra men ändå skitbra! Och Pål satt och lyssnade en stund och var helt lyrisk över hur bra det lät. Haha, då blir man så glad!

Sen har ju hindersmässan dykt upp på stan. Så nu har jag ännu större anledning till att sälja som en dåre = så jag kan gå på hindersmässan på fredag! :)

Och vi såg på What happens in Vegas igår, har sett den förut, men guuud vad mysig den är! Haha, nya favoritmysfilmen!


Vattenfall.

Nu är jag äntligen tillbaka på jobbet, fy fan vad skönt att få göra något igen!

Nu har jag lyckats klämma iväg 6 stycken avtal, sjukt nöjd är jag! Plus att jag fick en annan trevlig överraskning idag, jag blev nämligen fast anställd! Sjukt skönt vill jag lova!

Ikväll ska jag och Jonathan titta på en tv möbel, får se om det blir den. Jag tycker den är ganska ful..

Men! Ringer nu!

Bita i vaden.

Det är så himla kul, för Selma har någon grej för sig, hon ska alltid bita Jonathan i hans vader! Det är helt sjuk! Hon har aldrig ens rört mina vader men hans ska hon bita i? Haha! Så jävla knäpp!




Idag ska jag ta med pappa till IKEA och Marieberg :P Håller även på och kollar på en bokhylla/tvmöbel på blocket som vi ev ska köpa. Så då blir det väl att hämta den med :P


Men nu ska jag eta frulle! God dag!

Äckligt!

Just nu så gick mario ut från vardagsrummet och började leka i köket. Helt plötsligt lät det exakt som när någon knacksar på dörren, man har ju liksom lite takt på det. Så vi blev ju skitnervösa och dörren var fan inte ens låst!

Tack och lov hade Mario kommit åt någonstans och fått det att låta. Dock är jag fortfarande lite nervös, så jag tar med mig Jonathan in till sovrummet nu och gömmer mig under täcket!



Gonatt! (om vi nu kan sova nu när Mario&Selma precis kommit in i bushumör, hah)

Heja mig!!

Fick en jävla skön provision denna månaden på 2500 kronor! Var bara tvungen att säga det!


Jag i telefon :)

Att förtjäna allt bra!

Det är mycket negativt i mitt liv nu känner jag, eller mest på bloggen. Jag är ju glad och älskar min familj, min pojkvän och mina kissar otroligt mycket. Men en sak som jag är sjukt glad över är att jag med rak rygg kan säga att allt som jag unnar mig kan jag minsann unna mig tack vare mig själv!

Utan ina insatser hade jag inte kunnat flytta hemifrån, hade inte kunnat köpa alla möbler, inte kunnat skaffa katter, inte kunna leva och bo i lägenheten. Och det känns förjävla bra!

Jag tror inte att man kan må bra i längden av att bli bortskämd. Klart att det är kul att få saker och slippa jobba som ett djur för att få dom. Men smakar inte allt lite bättre när man jobbat för det? Det tycker fanimej jag!



Så en jävla eloge för alla oss som klarar oss förjävla bra! Helt själva!




























Gymfunderingar.

Ja, nu är det dags! Jag ska fan skaffa gymkort! Frågan är ju bara hur jag ska göra. För jag är ju i princip aldrig frisk, men träningen kanske kan hjälpa till med det.. Sen är ju frågan halvår eller helår.. Mycket att tänka på..

Och jag sitter ännu en dag framför tvn, Jonathan har Anderas här hemma, och om jag ska vara ärlig så har jag inte en aning om vad de gör inne i datagarderoben, för nu är det någon sjuk musik på, vet inte om det är dom eller musiken som visslar. Haha.

Trött är jag med, kom tydligen inte i säng förren typ 3 inatt. Hade ju Plipip och Magda här och dom drog först vid 2 tiden. Och vi spelade som vanligt spel hela kvällen :P Spel är kul!




Får se vart dagen tar mig helt enkelt!


hejs!

Let´s Dance

Jag har nu gjort kvällens efterrätt: Pannacotta. Jag hoppas den ska bli bra! Blev drinkglasen igen, dom är ju snygga! Tack så mycket Elli ;)

Jonathan håller på med tvätten nu eftersom han beställt tvättid. Tänkte jag hjälper till sen när han behöver hjälp men att hänga istället.

Ikväll kommer Philip och Magda, eftersom jag inte orkar ta mig upp på stan där tjejrna ska kolla på Let´s dance, utan jag tvingar folk att komma hit och kolla på det istället! Fiffigt!

Så jag och Jonathan ska alltså bjuda på mat, skojigt ;) Blir asgott!




Och vad fan gör man åt katthelvetena som alltid bajsar precis utanför lådan??!


Dom ser ut att vara änglar, men skenet bedrar!

Willys!

Idag är en stor dag mina vänner! Vår kära Hemköp på Almbyplan har gått och blivit Willys!

Och idag öppnade de, jag och Jonathan var tvugna att åka och kolla. Blev även månadshandling, så vi blev stående i kö i ca en timme. Dock bjöd dom på bubbelvatten och godis medan man stod i kön, så det gick ganska smärtfritt trots allt!



Jag har fortfarande feber men mår klart mycket bättre. Ska dock fortsätta mitt slappande hela helgen tänkte jag. För säkerhets skull liksom.


Nu ska jag göra efterrätt!

Vänner.

Sitter hemma idag med, mår fortfarande inge bra. Orkade knappt duscha igår, bra va? :P

Idag har jag som valigt dessa tider spenderat min dag i tvsoffan, mysigt förvisso men jag har en granne som också verkar vara hemma hela dagen. Och han ääälskar att ha hög musik på, och så har han en riktigt bra baslåda... Och han gillar bara låtar med värsta jobbiga basgången, antingen är någonting på repeat eller så gillar han bara en sorts musik. Driver mig till vansinne i alla fall!!

Och lön får jag inatt! Fetinglön kan jag lova! Så ikväll ska vi fira med pizza och handbollen! Haha, men ingen maraboupizza för mig, trots att det är våran närmsta pizzeria :P Kör på någon annan pizza därifrån ;)


Klippet med chokladpizzan ;)
http://webbtv.na.se/player/play/76413



Och ja..

Så får man Vecko Revyn helt jävla lägligt! Supernöjd ju!


Fullpott!

Ringde min hemska läkare idag eftersom jag jobbat med feber två dagar nu..

Slutade med att hon inte ville ta emot mig eftersom jag väntar på att få byta läkare, så hon satte upp mig på en annan läkare på tybble, och hon var underbar!
Hon kunde verkligen det hon höll på mig och lyssnade på allt jag sa. Så nu är jag sjukskriven till på söndag, så jag ska kunna återhämta mig..

Sitter och kollar på Ellen De Generes show, snart kommer Edward Cullen, eller, vad han nu heter i verkligheten.. Hoppas han är en mysis :)


Sen kommer nog Elli och fördriver tiden innan Martin slutar, kanonkul :P

Skit oxå!

Jag är fortfarande sjuk! Jag som vanligsvis har 36,5 grader har idag haft 27,4 och nu har jag 37,7.. Suck!

Ska nog ta mig till doktorn imon. Dock var jag duktig nog att sälja fyra stycken avtal idag med feber och allt! En applåd till mig!


Vi har köpt ett nytt köksbord med, ett riktigt pluggisbord :) Jag vet vart jag har min man ;)


Gonatt <3

Har ingen lust med detta.

Vaknade idag av att klockan ringde för 15e gången. Var verkligen tvungen att masa mig upp ur sängen. Har dock svettningar och lite dålig i halsen, måste tyvärr ändå jobba eftersom jag har en läkare som är totalt dum i huvet.





Har inte riktigt lust med någonting. Glad är jag i alla fall över att min underbara pojke finns bakom mig i allt jag gör. Vet dock inte om mina sjukdomar är jobbigast för mig eller honom.. Han hatar att se mig såhär.. Så jag ska göra något. Vi ska göra något! Finns det någon bra läkare i örebro?


Bilderna?

Frågan är ju vad som hänt med bilderna på bloggen..?

Skit samma.

Igår igår igår.

Blev ett besök hos Arvid och Clara, fick lunch och gav barnen julklappar, som vi lekte med. Mycket mysigt! Känns som att vara hemma och mysa när man är där.. Clara tränade även på att gå utan blöja, ganska svåra saker men hon var jätteduktig!

Haha, hon är ju så söt med. Hon tycker verkligen verkligen om Jonathan. Arvid viskade till mig att hon faktiskt sagt att hon är kär i Jonathan. Sjukt gulligt! Han fick följa med henne på toaletten i alla fall så skulle hon visa att hon kunde kissa där. Haha



Sen kom Elli och hämtade mig och vi hade väldigt skönt utan killar på Marieberg. Hon kom dock på att hon inte orkade vara med på insparken på kvällen så då fick Jonathan börja ta sig mot Elli och Martin, vi blev bjudna på mat och blev lite film. Mycket trevligt och lagom!



Idag har vi varit på kalas hos mamma och pappa, eftersom Marcus som sagt fyllde 15 i måndags. Åkte sedan ut till Mellringe till moppen så Marcus fick provaåka. Jag satt dock inne hos Åsa mest eftersom det var så jävla kallt :P






Nu ska jag gå och mysa med en kopp te, en trollkarls hemligheter eller vad det heter och med min underbara pojke och kissar :) <3

Gonatt!

Gullekissen.

Haha, Mario kom nyss in och majuade sådär så man bara hör på hundra meters håll att han behöver lite gos. Haha, han är så söt. Kommer och säger vad det är han vill :P

Supermysigt hos mamma och pappa ikväll. Min syster har tydligen börjat ett nytt liv, och jag hoppas det håller i sig för det märktes att hon mådde toppen. Så skönt att ha tillbaka henne, för det är så tråkigt när det bara är läxor. Älskar henne så himla mycket ju!

Och imon blir det antagligen lunch hos Märta och fredrik så länge som Clara håller sig halvfrisk under natten. Så nu håller vi tummarna för vi har nog bokat om en 5-6 gånger nu. Patetiskt :P

Sen får vi se hur det blir, antingen lite vin med Muttan eller så drar vi hem till Jonathans familj. Vi får helt enkelt se!



Nu ska jag in och gosa med min man, som redan har det gosigt med en annan viktig flicka i hans liv; Selma. Haha, han är den enda som får sitta och gosa med henne. Så fint!



Hemmåt

Ja, mamma och pappa ligger fortfarande som "Hem" i mobilen, därför ska nu jag och jonathan ta oss hem ikväll. Hem till ett av våra hem, vi är ju så lyckligt lottade att vi har TRE! :)

Pappa ska snart komma och hämta oss så ska vi mysa med Let´s Dance ikväll :) Skitmysigt!

ska tvinga Annelie att ge upp läxorna lite med :)


Fredag igen.

När man är sjuk så blir det ju lite så att dagarna flyter ihop. Vilket de även denna gång gjort. Att det redan är fredag?!

Ska hem till mamma och pappa ikväll och mysa och titta på Lets Dance, skitmysigt! Jonathan börjar ledsna på att sitta hemma med mig hela kvällarna nu. Haha.


Idag sitter jag hemma och kollar på säsong 1 av Sex and the city. Mycket mysigt!




Fick btw "rätt" av min läkare på vårdcentralen igår. Hörde ju av mig i tisdags och sjuksköterskan sa att jag kunde få utskrivet sjukintyg retroaktivt. Läkaren sa dock att det inte är möjligt. Sedan skyllde hon att jag är orkeslös och mår dåligt, (som jag gjort sen jag var typ 13..) på att jag inte har någon kondition. Menade på att mina promenader till och från jobbet tre dagar i veckan inte var i närheten av normalt och att jag måste röra mig mycket mer än så.
Hon var även mamma till en tjej i min ålder och menade på att hon vet hur "ni ungdomar" lever. Har hon varit hemma hos mig och sett hur jag lever?

Slutade i alla fall med att jag fick ett sjukintyg på en sjukdom jag inte har. Jag har ont i magen och feber och hon sätter "övre luftvägsinfektion" på mig. Typ förkylning..

Nästa gång byter vi läkare :P

Skryt!

Får man skryta om att Mario har tappat sin första tand? Haha, min bebis! <3



Sjuklingen!

Jag verkar ha återvänt från de döda, am I back in the game?

Var hos läkaren idag på förmiddagen, tydligen är jag så orkeslös att jag inte orkar ta mig från soffan till toaletten vissa dagar bara för att jag har så sjukt dålig kondition. Frågan är om kärringen såg att jag inte vägde 300 kilo?

Aja, detta tärde ganska hårt på mig så jag har legar i soffan resten av dagen. Mer spännande än så blir det inte!

Aaa, just ja!

Dags för en liten uppdatering här på bloggen. Har liksom knapt energi för mitt liv irl, så vet inte riktigt hur jag ska orka hålla igång min blogg. Något jag bittert kommer få ångra när jag kollar tillbaka.

Idag har jag i alla fall varit hemma skjuk igen.. Och systemet med telefontider fungerar så in i helvete dåligt på min vårdcentral så jag måste ringa imon med. Denna gången ska jag in, och jag ska fanimej tvinga dom att se till att jag börjar må bättre, på ett eller annat sätt. Får se hur det går..

Har fått hem massa kläder från Ellos idag. Skitkul! Jonathan har fått två snygga linnen och en långärmad tight snygg sak :) Jag har fått lite med, hihi. fast han blev bortskämd förra månaden så jag känner mig inte skyldig.. Jag fick hem en mysig kimono, chinos (för stora), två bh:ar (för små?! :O), två linnen, en långärmad, mysbyxor, 5 par strumpor, 5 par trosor och en värmekudde. Skitbra! Och allt utom BHarna och chinosen satt kanonbra! :)


Suck suck, tillbaka till tv tittandet :P

Ensam med katterna.

Haha, klockan är mycket, jag ligger under mitt stora gosiga duntäcke som jag fick i julklapp. Vid mina fötter ligger kissarna och snarkar. Haha, dom tröttnade på sex and the city för ett bra tag sen.

Och anledningen till att jag är vaken och min karl sover är för att jag somnade på soffan vid 2-tiden, vaknade upp vid 6 tiden! Det är HELA dagen :O

Vaknade dock på ett väldigt trevligt sätt. Hela lägenheten luktade middag. Min duktiga pojkvän hade minsann varit i farten :)

Imon börjar han skolan och jag kommer vara hemma helt ensam och tycka synd om mig själv.. Men jag överlever det med hoppas jag, hah. Hoppas på att jag får hem lite saker imon med.

Suck, gonatt antar jag :)

Äntligen!

Har ni även blivit medlem i http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=115245 , där man skitlätt kan tjäna både presentkort och biobiljetter. Skitbra!

Man behöver liksom inte ens göra något för att tjäna ihop till en biobiljett. Och det är helt gratis, om man inte vill ta det av de olika erbjudanden som finns där. Funderar faktiskt på att beställa Aloe Vera, det ska väl göra en pigg? Det är så sjukt mörk nu.. Suck!

Så alla borde faktiskt bli medlem här, för efter bara ett par besök på sidan så har man en biobiljett, bättre och lättare än så kan det ju inte gå..



RSS 2.0