ETC

Idag är jag på in första praktikdag på ETC. Det är ju då en tidning i Stockholm, på södermalm. Bor hos mormor gör jag med, hon härjar med mig och tycker jag ska vakna lite lite innan jag ska upp, men det tycker jag ju om så. Strax är det lunchdax, ska äta köttbullarna som blev över från igår.

Gå in på etc.se och kolla runt lite, snart kommer dom börja med en lokaltidning i Örebro. Heja på att köpa den va?

Om man tänker utifrån sig själv.

Gårdagen blev utmärkt! Massa kul folk, livlig förfest och allmänt kul. Hittade KarlJohankompis, vi kunde samma låtar, bara för att jag inte kunde några andra alls. Hmm, sjöng gjorde dom i alla fall, för full hals ända tills vi kom till Klaras.

På Klaras hade visst alla samlats samma kväll, sjukt mycket bekantskaper sprang jag ihop med. Men kvällens roligaste var nog underbara Diva som jag inte träffat på år och dar, han hade ingen lycka i spel utan tog sig till baren istället. Man kan ju inte få allt.

Ikväll vet jag inte alls vad jag är sugen på. Vi får se vad det lider, drar åt alla möjliga håll i alla fall.


Bild från igår!

image142


Och ibland behöver vi nog skita i våra egna behov och "think outside the box".

Att göra slut på alla sina pengar.

Har varit ute och gjort stan med mamma idag, fick skor i påskpresent! Taaack! <3 Så har jag köpt en BH till min tröja, kanon!

Ikväll blir det utgång med typ alla i hela världen, men vi samlas på Klaras. Först hem till Micky och förfesta. Sen får vi se hur allt blir. Jag är taggad! Och jag kommer vara snygg!

Said I'll be here forever.

Har varit på Marieberg och shoppat med min underbaraste syster den största delen av min vakna tid idag. Var ju hos naprapaten på morgonen. Tydligen hade jag ett par mindre trevliga kotor som valt att ge upp och leka döda, men dom skakade liv i dom. Kom hem supertrött och sov till halv tre, hah! Fånga dagen min vän!

Urtjusiga klädesfynd på Marie och massa bra att ha grejer på IKEA!
Givande!


Maaat!

Inflik.

Trots det, hatar vi inte alla som frågar en frågor bara för att få frågan kastad tillbaka och få skryta lite.. ? Eller är det bara jag som är för tankspridd ibland och helt enkelt missar helt att fråka hur det är med folk..? Livets mysterium.


Jag har blivit flyttad till vit, och jag är kass på det! Jag ska bli mer som Micke.  Även här glömmer jag nog att vara trevlig. SKIT!

Nattliv.

Nu har jag looovat mig att göra läxor, så det ska göras, om jag så skall sitta till klockan fem. Jag hatar projektarbetet. Jag har fastnat, jag kommer inte längre, jag har skrivkramp. Och för er som läser min blogg så känns det väl inte helt bekant att jag kan få det, men nu har det omöjliga inträffat. På alla läger, på rapporten och arbetet. Jag dör. Känns inte alls pepp. Men, som dom säger. Gör om, gör rätt. I guess so?

Men, mer kladd här, mindre på jobbet.


Bye!

Underbara Onsdag.

Jojomän, Onsdagar, dom med stort O, dagen mitt i veckan som får oss att inse att helgen snart är här. Min onsdag har såklart varit bra! Trots att vi försov oss lite till typ klockan ett.. Hrmmm.

Igår blev det utgång till sist ja. Sandra och jag får ju alltid våra infall. Så vi drog ut, blev fulla på en hundring, och joo, klat man blir bjuden. Dansade natten lång och så blev jag ensam till att stappla hem i natten, fast Jonte hade i alla fall koll på mig. Hah.

Blev jobb idag med! Kanoooon! Lite rikare, hälsobidrag med! oh yeah! Imon äre löning med! Kanoooon! Allt är rätt bra nu, fast jag har och måste göra läxoor. Men först blir det 27 Dresses med sis. I liiike it!



Ovanlöigt positiv, eller vad säger ni? Hihi!

Paltkoma.

Nu har jag bjudit mina föräldrar på mat, eftersom de var de enda som behagade vara hemma med mig, jag blev jättemätt eftersom jag tryckt i mig massa frukt innan. Genomtänkt..?

Borde verkligen jättemycket göra läxor. Kanske ev skulle kunna vara på humör för det, men jag vet inte riktigt, har ju inte fått grepp om hur min rapport på projektarbetet ska se ut. Annars har jag ju ett par artiklar som jag måste skriva till våran tidning, och nu kommer jag vara out of town i två veckor utan tillgång till datorn, därför är det eld i stjärten som gäller.

Annars har jag fått tid hos naprapaten på torsdag, halv 10. Tnx god. Ska sola med Muttan någon dag med. Eftersom jag kommer bli så sjukt saknad när jag drar. Kommer hem till Sandras födelsedag i alla fall. Tyyr.



Men läxor vare va..?


image141

Mörkgråa dagar seglar förbi.

Idag är en sådan dag som man inte får lust att göra något. Därför har jag och jonte gjort det hela dagen, ingenting alltså. Lyckades ta oss igenom Sweeney Todd utan att spy, ooh. Nu ska jag laga mat medan alla andra har ett liv. Lite läxor ikväll.. Någon som är sugen?

Bilderna.

Observera samma min med munnen på båda bilderna nedanför. Märker vi en trend?

Middagsbesök.

Fick över Linus och familjen på middag igår, mycket trevligt, blev lite minnen och tillbakablickar. Sedan körde han mig i sin fina audi till Muttan där det var lite people, Jonte fick bli kvällens chaffis och vi somnade till fear factor.

image140

Utgången

Ibland uppskattar man enkelheten i ett ickeragg. Tack Anthon. Jag har haft en riktigt bra kväll! älska Hair, dom är sååå duktiga, och alla mina vänner är helt underbara. Haft en kanonkväll tack vare alla!

Nu ska jag kolla gossip girl, tycka synd om min häl och sova :)



Gonatt!

Full och galen ikväll... ?

image139

Stressiga, lediga fredag

Och som vanligt tar jag det lugnt in i det sista på fredagar. Rolig. Har varit ute på promenad med syrran, lunchade och sen har jag duschat.

Nu ska jag fixa mig så att vi hinner äta innan Hair börjar. Sen blire utgång med Agnes! Och alla andra såklart!

Ajsing.

Nu ska jga ta och tala om för er att jag har ont i magen. Inte mensont och inte bajsont, utan ont. Utan anledning, på precis samma sätt som jag hade alltid när jag var liten. Är ni jätteavundsjuka nu? Ni kanske blir det när jag nu berättar att jag faktiskt har Muttan som är eeeeexpert på att massera magar. Dåså.

Jag är uppe ganska tidigt, wiie. Jag dog nämligen framför tvn igår, hehe. Och så kommer pappa in och väcker mig på morgonkvisten och tvingar mig att gå upp typ nu eftersom det kommer rörmokare eller något sånt som ska kolla på fuktskadorna. Men nu har jag lyckats göra lite läxa hej och hå.

Jag var på musikallinjens träning igår, på deras uppsättning at HAIR. Det var guuuld, Linda var guld och alla mina gamla skolkamrater var guld. Och Rebecca ägde på att ta höga toner ska jag ta och tala om. Gåshud. Men nu har jag tur, jag ska nämligen få gå och titta på dom även ikväll, jag och Agnes hade ju bestämt att vi skulle ta oss dit redan innan skolan kom på det. Så jag får gå två gånger! Sen blir det väl ut på krågen med trillningarna och deras vän som fyller.

Imon är jag däremot grymt taggad, jag ska få träffa Linus & Emil! Mina barndomsvänner typ, inte umgåtts med dom på skiitlänge, så deras familj kommer och äter lite, sen tänkte jag försöka dra med Linus på fest hos Muttan. Mysigt.!



Men nu ska jag nog återgå till läxorna eftersom det gick så bra.. haha.

Påsklov!

Från och med nu har jag påsklov! Jag har jobbat färdigt för ikväll, men inte för lovet dock. Men det skiter jag i! För jag har ingen skola imon! Bäst!

På lovet skall jag: 

- Göra (nästan) klart projektrapporten.
- Göra klart mitt projektarbetshäfte.
- Skriva klart mina artiklar.
- Göra stressuppgiften.
- Göra avslappningsuppgiften.

Sen inget mer, eller, träna och jobba såklart. Men annars är jag heeelt ledig. Typ..?


Drömmar åt olika håll.

Nu finns det vissa personer som vägrar gå med på att vissa har drömmar som inte baserar sig på lön eller status, vilket mina drömmar verkligen inte gör. Jag vill bli sjukgymnast och förskollärare. De yrkena tillåter mig att göra det jag gör bäst och helst, ta hand om människor. Jag skulle känna mig som jordens fattigaste människa om jag blev instoppad på ett kontor hela dagarna utan mänsklig kontakt, att ta prover i ett labb eller försöka sälja hus som jag skiter fullständigt i hur dom är konstuerade. Det är idioti för mig.

Jag är stolt samare. Och jag tar ingen skit, för det har Lars Ohly lärt mig i skolan idag.

Du är den finaste jag vet.

Skönheten sitter på insidan mina vänner. Det har sagts förut och tåls att upprepa. Insidan is the shit.


Annars är jag grymt opepp just nu, känner mig på väg att bli sjuk igen (suck) har lagom mycket skolarbete att göra för att slippa sova och jag är bara trött på allt. Kan någon rycka upp mig kanske?


Dagarna rullar på med läxor och jobb. Jag orkar inte göra så mycket mer och idag skulle jag träna, men om man håller på att svimma när man går upp för trapporna är det nog ingen god idé (och nej, så dålig kondition har jag inte).





I´m fucking boored.

Yes I may have hurt you.

Fick bära soffa på morgonen, förlorade min duschtid så jag skiter i att dra till skolan, tänker inte komma in för sent när alla sitter där.


Jag orkar inte längre ta beslut, jag vill bara att det ska hända. Allt kul ska hända utan att jag ska behöva välja det, min prins charming ska dyka upp utan att jag ska behöva välja honom, mina fötter ska föra mig till gymmet utan att jag ska behöva välja.

Lust att ta mina beslut..?

Sidan kan inte visas.

Och inatt, när jag var nere och behövde skriva av mig så in i helvete så låg sidan nere. Jag blev cp och drog ut alla mina gossip girl avsnitt och somnade framför tvn.
Det jag tänkte skriva var i alla fall att jag kände mig rätt ensam, alla hade gått och lagt sig och jag satt utan en kotte på msn.. Tack och lov dök Björn Gustafsson upp på youtube och räddade natten. Med en kille som honom i Sverige så behöver jag aldrig en pojkvän.

Jag vet inte vad jag vill, du vet inte vad jag vill och jag vill ta mina beslut själv.

Må bra mässa.

Idag gick jag och pappa iväg en sväng på nya mässhallen här i staden. Den invigdes med Må Bra mässa. Som jag tjatat om ända sedan jag började med mitt projektarbete - få ned pappa i vikt. Vi gick på föreläsning med Fredrik Paulun, som var sjukt intressant och så gick vi omkring och provade olika saker och smakade på nötter och frukter. Vi hade mysigt och inhandlade div onödiga och nödiga prylar. Sedan joinade vi resten av familjen på Hälls kondis.

Ikväll ska jag laga mat. Laxsoppa igen, surprise världen! Annars måste jag verkligen göra läxa nu. Måste verkligen. Projektarbete. usch.

För kärlekens skull.

Jag traffade mitt stalkerobjekt igår. Det var underhållande! Men först:

Kvällen började med en powernap som verkligen fick igång mig, jag klarar mig nog utan alkohol skulle jag tro. Drog hem till Sandro och käkade tacoos, mumsi.
Drog sedan till förfesten som vi livade upp riktigt ordentligt när vi kom. Anton var där, då blev jag glad. Har inte träffat honom på lääänge. Jag matade honom med chips och slog honom på benen mellan saltshoterna. Fy fan vad äckligt!
Sandra och jag cyklade till stan medan alla andra åkte buss dom latkorvarna. Anton fick låna min telefon varsågod.
På klaras gick det vilt till, vi dansade och sjöng (läs skrek) och hade oss. Till sist fick jag för ont i mina fötter som befann sig i mina skor, två storlekar för små. Sandra och jag valde ett random bord att sätta oss vid, och helt plötsligt hade vi ett champangeglas i ena handen och en smirnoff i andra. Jag tror vi fick till det där med rätt bord.

Nu till mitt stalkerobjekt. Fått nummer av okänd människa, för att han skulle vara precis lika sjuk som jag. Har smsbombat honom hela veckan men just ikväll vägrade min mobil att leverera sms till honom. Han kom och satte sig vid vårat bord, eftersom han kände de som satt där. Började flörta aset med mig. Jag hade skitkul, fick med honom upp på dansgolvet då han bestämde sig för att presentera sig. Haha, en mening och han fattade att det var jag. Utan att veta att det var jag hade han alltså gett sig på mig av alla vid bordet. Haha. Hysterisk kväll. Världen är liten.


I'm a stalker, and I'm fucking good at it!

Bara det bästa är gott nog.

Var med Muttan en sväng till universitetet idag. Vi snodde pennor, lyssnade på mens och sprang runt och busade med alla vi känner och inte känner.

Efter det tog vi oss till stan och fick ansiktsbehandling. Myyyysiga är vi nu!

Imon är det utgång, börjas med förfest hos Lina som fyller år, sen blir det till Klaras. Kalas.





Och hur fan ska jag orka vara med någon om jag inte orkar vara ensam? Dubbla budskap är åt helvete.

3svar.

Haha, jag är ganska dålig på att lyssna av mina meddelanden som jag får på mobilen. Detta innebär att jag idag när jag lyssnade av hade ca åtta olika meddelanden om att jag skulle ringa upp när jag hör deras meddelande. Är det värt det..?

Varit och fått ryggen knäckt åter igen. Nu kännsdet bra, fick rabatt och jag ska komma direkt om jag får problem igen. Han är bra den där Hula. Behöver jag påpeka att jag klarade sånguppgiften läskigt bra eller? Trodde inte det nej.



Imon blire ansiktsbehandling. Jag skänner bort mig själv.

Stressigt.

Hej, jag har ett stressigt liv. Jag har inte ens hunnit sitta vid datorn. Inte för att jag har lust heller. Löjligt ont i ryggen kan jag lova. men imon ska jag slänga bort 400 spänn på att få den bra, hoppas det är värt det.

Idag har jag och muttan masserat ben skratt. Jag har jobbat och tjänat pengar, behövs. Typ pank redan, avlider. Annars smstrackaserar jag de flesta, speciellt stackars Jens som inte vet vem jag är. Livet är tufft. Men det är ju bra att bli stalkad av mig i alla fall !

Nu tänker jag skita i läxa, för jag orkar fanimej inte! Jag gör det imon! Wild and crazy liksom!

Betald.

Igår blev det folkets hus och kolla på Major och Monitors. Simon och Allu var snyggast. Såklart. Sen blev det hem till Simon på fiiist. Alla var där, även Linda! Yeah! Kanonis. Regnade gjorde det med.

Nu funderar jag på om jag ska träna eller göra läxor. Segast. Älska söndagar va?



Björnis ikväll.. ?

RSS 2.0