Fårö på riktigt.

Nu är vi ute på Fårö, Carina har jobbat hela dagen och Linnea är hos sin pappa så vi har varit ensamma med Busan och Fideli. Supermysigt har det varit, tog en sväng runt ön och kollade, lagade mat själva (för typ första gången sen vi kom hit, utan att behöva tänka på vad alla tycker om) och badade i poolen de har ståendes på tomten. Har även inte helt lyckat haft loppis, Jonte har lyckats få in säkert 50 spänn. Haha.

Ikväll tar vi nog bara lungt och myser. Vill hinna se Lejonkungen och Lejonkungen 3. Skitkul ju!

Längtar faktiskt hem en del nu, men njuter av tiden som är kvar. Cirka 3 veckor kvar nu bara ju ;)

Aja, ha det fint!

Fårö.

Förlåt för min dåliga uppdatering. men det blir lite så. Har i alla fall haft otroligt mysig besök av familjen sen sist.
Nu har jag jobbat två dagar och nu har vi tre lediga dagar ihop. Så ikväll har vi varit hos Cilla och Mats (som pappa har koll på nu ;) ) och imon drar vi till Carina och Linnea på Fårö och myser bort dagarna. Ska nog kunna pressa in lite ridning med ;)

Men nu är det läggdags efter två glas vin ;)

Älskar min fina mamma som fått sin sista behandling idag . Känns helt otroligt bra. Kommer hem runt den 20 aug för alla som undrar ;)

Kort uppdatering.

orkar inte skriva så mycket. Jobbat idag, igår imon och alla dagar känns det som. Inne i mitt 7 dagars. Men på onsdag kommer familjen och jag har ledigt i tre dagar! Tack för det :D

Ha de fint!

Jag lever.

Joo, mycket händer och dålig tillgång till datorer bidrar till den extremt dåliga uppdateringen. Men inatt sover vi hos Cilla och Mats, llyckas klippa mitt svamphuvud till pojkvän. Ska snabbt hoppa in i duschen och sova, för bilen går in till stan klockan 6 imon bitti, sen jobbar vi om varandra ända tills 20.00. Inte så populärt. Men vad ska man göra va?

Jonathan håller annars på och stör mig med att trolla dagarna i ända. Inte så kul när man lyckats få reda på hur allt funkar bara... Suck! Var ju i alla fall på Raymonds trollerishow två gånger denna vecka, och han och Feridon har lärt honom en massa bus. Plus att Feridon har lärt oss att vika ballongdjur. Skitkul! Var med Feridon och Lotta inne i Visby häromdagen med, vi hade ett hål på 5 timmar och stötte på dom på stan, så Jonathan guidade och jag fick se lite nytt med, kul!

Men nu tror jag att jag måste hinna med och duscha.. Trots att jag kommer bli lika äcklig så snart jag sätter min fot på Gustavsvik imon, eftersom jag städar i denna stekande värme! Och om ni undrar hur det går med Stockholmsveckan i Visby så kan jag berätta att den MÄRKS! Det börjas förfesta vid 3 tiden på eftermiddagen, sängarna står på gräsmattorna, stora högtalare spelar dunkadunkamusik innan barnfamiljerna hunnit äta lunch. Jaa.. typ så. Men det är väl bra för mig som får jobb tack vare dom..

nee.. duschen va..:P

Ha det så bra alla :) Tror jag känner dom flesta som läser detta med, så ni får en hejdåkram med! Från Gotland!

Sol och bad

Idag har vi legat på stranden hittills och sen ska vi dra iväg och fixa med treollerishowen. Jag och Jonathan ska hjälpa Linnea med lite kassa och så :) Blir ju kanooon!

Imon är det dags för Jonathan att jobba igen så vi drar nog ifrån Fårö ikväll. Men nog tusan kommer vi tillbaka när det är ledigt igen! Men först blir det jobb heela helgen. Haha. Livet är bra kul!



Lite problem med jobb tydligen. Inget jag vill gå in på här i detalj, men missförstånd av något slag så jag får nog inte mer jobb än jag fått hitills. Lite surt.

Ha det så bra! <3

Slut på internet.

Angående den dåliga uppdateringen så måste jag bara få säha att det inte är mitt fel. Det är så att internet på Jonathans jobb har blivit rätt så strypt, så det går inte att gå in på någon bra sida längre. Plus att farmor och farfar har väldigt dåligt med internet i sitt lilla hem. Så det är faktiskt först nu jag kommit till civilisationen Fårö som jag haft internet igen. Så de så!

Men sen sist har det inte varit så sjukt mycket som hänt. Men i Torsdags efter jobbet så var vi inne i Visby på Innegården ochn käkade Sushi. Lite för flådigt ställe för oss kanske men enda stället i Visby som har sushi, så det fick det bli! Sov sedan inne hos Nicke och katarina i Visby eftersom Jonathan jobbade till 20 och började 6.45 dagen efter. Sen har vi lagat lite middag åt Cilla och mats och kollat på film hemma hos farmor och farfar. Fortfarande inget badväder tyvärr. Men det kommer väl det med. Ska bli fint väder tisdag och torsdag tror jag. Imon ska vi ju även på Carinas pojkvän Raimonds trollerishow som ska bli riktigt kul! Jonathan håller ju på och testar en massa med. Så jag tror det kan bli skoj!

Nu bjuder jag på lite bilder!




I visby hamn, ett ställe med 100 olika glassorter, där Jonathan bara tog Lakrits, ni kommer ihåg? ;)



En jättefin äng precis vid campingen där vi låg och solade en dag. Typ bara vi och några hundägare.



Vattnet precis vid campingen. Mysigt va? :)



En flygstartbana som de byggt om till bilväg.



Vattnet vid jobbet igen.



Innegården där vi åt Sushi!



Uppätet! Dom bjöd på ett glas vin med som dom glömde sätta upp på notan ;)



Innegården, fast på fel ledd mamma. Du får böja huvet ;)



Ute i hagen på fårö. Lammhagen ;)



Samma ställe :)



Och jonatahn vid lilla huset :)


Nus ka jag vara social! Puss på er!

JAG KOM IN!!

Till hösten blir det svenskalärare som gäller!!! :D

Ledig dag.

Ledig dag med en massa regn! Så vi har myst hos farmor och farfar med film och gos med katterna, som kommit till ett lite större rum nu. Och nu har vi även fått ett rum med säng på ben, så nu springer dom under och gosar uppe i.

Ikväll tog vi oss till Cilla och Mats och lagade mat och bjöd på pannacotta till efterrätt, mycket uppskattat. Ikväll blire kortspel och mys, skulle ju ta en promenad tänkte jag men hann inte innan regnet började vräka ned från himlen. Men imon ska Jonathan jobba i städet så jag tänkte promenera lite in till Visby och så, kolla stranden och mysa lite själv. Kanske blir det någon film i bilen om vädret inte är så bra.

Kvällen igår blev det dock ingen film, utan vi tog oss hem till farmor och farfar och somnade direkt. Haha, inte iordninggjorda eller något. Suck ;) Men lite piggare blev vi idag.


Nu ska jag kolla när dom andra spelar gutarr hero.

Fler läsare ;)

La upp på facebook och länkade till min blogg. lättast så eftersom vi inte har tillgång till Facebook i kiosken. Men än så länge går det ju bra att blogga ;) och när man sitter och segar typ 4 timmar så passar det ju ganska bra att blogga ;) Men välkomna till Gotland till er som hittade hit nu då ;)

Igår då, så jobbade jag min första dag. Och för er som inte har koll så kommer jag jobba ca 50-75 % i städet i en stugby här på Gotland. Det ligger ca 2 km från Visby, så lite avlägset men ändå nära, lite lagom sådär ;) Men just nu krånglar det lite eftersom jag är uppsatt ca 10-15 timmar per vecka, så det måste vi kolla upp..
men det gick bra att städa och jag tror jag kommer klara av mitt jobb ;) haha.

Efter jobbet åkte vi hela vägen till Fårö, där vi åt middag hos carina och Linnea på deras stora fina gård med hästar, hundar, kanin, marsvin och en jävla massa får. Fast fåren är farfars som han kommer och tar hand om. Helt underbart fint var det i alla fall och huset var supermysigt det med! Sen idag på morgonen var det klippning av får som gällde. Tack och lov så måste man ju kunna det där för att få klippa fåren, för det såg riktigt jobbigt ut! Men vi kikade lite och sprang runt på farfars löjligt stora ägor. Fick vända efter ca 2 km när vi försökte ta oss ner till deras privata strand eftersom vi tappade bort oss. Haha. Så kan det gå när man är på lilla Fårö.

En liten kul sak som vi blev rättade av Carina om. På Fårö så heter alla fåren Lamm. Så dom små är lammungar. Och en av lammungarna var bara ett par dagar gammal mot alla odds eftersom alla andra lammen var typ en månad och stora och ulliga. Men den var helt sjukt gillig med sina bräkanden.
Någon dag ska vi ta oss dit och rida på hästarna med! Skulle vara mys att rida iväg på farfars underbart fina ägor.


Imon är både jag och jonathan lediga så vi får se vad vi hittar på då. Har precis börjat regna här så vi får hoppas att det lyckas bli bättre under natten så man in alla fall kan hitta på något. Men ikväll tror jag att vi kör filmkväll hos farmor och farfar, eftersom vi idag flyttat över alla våra grejer dit.


Nu är det lite långt. Sorry ;)

Hörs en annan dag!

Halli hallå.

Skärpning på läsarsidan! För jag vill faktiskt ha lite tecken på att ni läser! ;) Har tyvärr inte tillgång till min mail om dagarna och inte heller facebook (i kiosken som Jonathan jobbar i), så nästan bäst att skriva till mig här lite :)

och mamma, sorry men det funkar inte att kommerntera din blogg härifrån heller. Men jag tänker på dig massor och kollar bloggen flera gånger om dagen!

Idag har det i alla fall regnat hela j*vla dagen. Tog sovmorgon medan Jonathan åkte och jobbade. Dock väckte Korven mig vid 9 tiden genom att vara myssugen, lägga sig på mig och börja gapa och skrika. Så jag gav upp och tog mig ur sängen. Sedan åkte jag med Åsa och Krister in till Visby, med sällskap av Amilia. Träffade Jonathan där iom att han hade sin 5 timmarsrast (?), och åkte som sagt med honom till jobbet igen <3

Snart är dagen här slut och det har gått ganska segt, dock en del som varit här och köpt lite godis och sånt mys som man kan behöva i regnet. Haha.

Imon är det min tur att jobba men som tur är har jag redan fått träffa några kollegor så det känns rätt sjysst att få sätta igång! Ska hjälpa till att städa någon lite större stuga av något slag. Får se hur det där blir. Lovar att skriva och uppdatera igen så snart jag kan!

Saknar min fina familj där hemma <3

Riktigt Gotlandsmys.

Gårdagkvällen (?) spenderades hemma hos farmor och farfar med en massa släkt. Vi åt grillat under bar himmel och drack vin. Joo, alla utom jonathan som skulle jobba klockan 7 imorse. Men jag är en sann flickvänn och följer med honom till jobbet och sover utanför i bilen ;) haha. Uppskattades dock mer vid 11 tiden då han har avbrott på 5 timmar eftersom kiosken inte är öppen under dagen. Då tog vi oss in till Visby och kikade innanför murarna, tog lite mat, kollade runt, satte oss i hamnen vid Glassbaren med 100 glassorter och åt glass. Jonathan fick tag på hallon/saltlakrits, saltlakrits och saltlakritssås. Haha, någon som gillar lakrits? Jag själv tänjde på gränserna och tog Dulce de Leche och polkaglass, och för dom som känner mig riktigt väl så är det exakt den kombinationen i bägare som jag tar varje gång på Gottis hemma. Men så är den ju godast också!

Efter att vi varit i Visby som växelvis var supervarm och kall så ville jag till något mindre blåsigt ställe. Tog en sväng med bilen och jag såg en stor äng bakom alla träden, så vi parkerade och drog in där på en liten stig. Väl på ängen så var vi helt ensamma förutom ett par hundägare och deras busiga hundar. Blev lite solning innan vi tog oss tillbaka till jobbet. Vad som händer ikväll vet jag dock inte. Men något mys kommer vi nog hitta på i alla fall! Nu vill jag att superhettan från förra veckan ska komma tillbaka (åtminstone hit till oss på Gotland så mamma slipper värmen efter behandlingen) så vi inte kan låta bli att bada.

<3

Gotland.

Jag är framme på Gotland nu. Kan lova att det blev ett kääärt återseende med min älskade. Har en hel del att ta igen så släkten tycker nog att vi är lite väl gosiga ;)

Saknar min underbara familj redan, men hoppas på att dom har möjlighet att komma hit i sommar i alla fall.

Imon ska vi upptäcka Visby! Men Jonathan jobbar lite så jag får gå upp 6, åka med till Visby, sova i bilen. Umgås med honom 5 timmar och sen vänta på att han slutar vid 8. Haha. Bra schema ;)

Men nu är det gonatt tror jag. Blev en lång natt inatt med färja som gjorde att vi var framme typ 3 och somnade runt fyra. Var ju även på släktkalas som började 12, haha. Tungt! Gonatt!

<3

Kom annat emellan.

Tänkte att jag skulle ha skitmycket tid till att skriva på bloggen nu när min karl lämnat mig för varmare breddgrader (?!). Men icke sa nicke. Jag har fan haft fullt upp nästan varje dag, och när jag inte haft fullt upp så har jag verkligen inte känt för att sätta mig framför datorn. Så det har blivit lite dåligt här. Haha.

Men nu har i alla fall nästan alla 26 dagarna gått och det är på fredag som jag och familjen Hammander tar oss mot Gotland, bad, släkfest och Jonathan <3

Tänker mig faktiskt att jag ska försöka börja uppdatera mer när jag kommer till Gotland, mest för att jag kommer ha lite dåligt med täckning på mobilen, så det blir nog mycket datakontakt med alla.

Aja, nu sitter jag i alla fall på jobbet. När jag slutar ska jag ta mig till mamma och pappa och mysa lite tänkte jag. Imon ska jag bjuda Marcus på pizza eftersom vi missade det sist och så måste jag självklart hinna packa! Gaaaah!

RSS 2.0