Helgen

Blev stjärnparaden med Agnes, mycket kul! Synd bara att jag är sån tidsoptimist, får vi ta igen där...
Stalinbaletten är ju klart bäst! Trots att jag missade att köpa kalender.. Suck.

Cyklade sedan till Lundby där jag blev bjuden på grillat och Marianne. Slog Jonte i lite kortspel, sjukt najs! Tog oss sedan hem med familjen till honom, blev 21, som var mycket bättre film än vad jag trott! Lätt sevärd!

Idag har jag ju då tvingat mig upp vid tio tiden, eller, Jonte knuffade mig typ ur sängen så jag vaknade till. For till jobbet och tjänade tusen kronor ganska exakt på att spela Maffia mest hela dagen. Jag är ju rätt grym på det! Dock sålde jag ingen.. Tokigt.

Ikväll blev det morsdag mys då vi nog oss till Nobel och åt pizza hela familjen. Nu ska jag nog slappa här hela kvällen, en annan börjar ju typ 14 imon med beachvolley som enda aktivitet. Ni får vara avundsjuka.



på onsdag är det bal!

Jonathan :)

image147


Att på något sätt finna lyckan efter att man trott att
man vetat vad lycka var.
Att hitta en människa som passar en så bra,
att få vara viktigast i hela världen för någon.
Att inse vad äkta kärlek är,
samspel mellan två personer på ett liksinnigt plan.
Att få ha Jonathan Hammander vid min sida,
att vara lika galen i honom som han är i mig.

Det är lycka för mig, lycka som ingen annan kan ge mig.
Du är det bästa som hänt mig.

<3

Frukten på jobbet.

Vill bara slå ett slag för frukten som alltid finns på jobbet, man äter massa god frukt, fast jag får ont i magen av äpplen och kiwin smakade bajs. Men oj vad bra det är! :D

Kryssningen.

Det blev kul, superkul! Jag och Carrå spenderade stor del av natten på dansgolvet, härjandes. Jag gick och la mig förstå, klockan halv 6? Vi fortsatte festandet hem till Örebro där Klaras hade utförsäljning, jag har druckit min del alkohol för ett tag nu känns det som, heh. Jonte fick stanna hemma igår kväll i alla fall pga sjukdom, medan jag körde järnet med Sandra och hade något att längta efter.

Ikväll blir det stjärnparaden och hem till Jontes mormor och morfar där det bjuds på grillat. Söta är dom! Sen har ju jag dragit ut 21, sjukt snäll.

imon blir det jobb, 1000 :- för en dag, lätt värt. Men fortfarande lätt inte värt, hah. Men det klarar vi, hej och hå!

Att åka på kryssning !

Idag försov vi oss, sämst. Men Jontes lärare är glada i alla fall och jag hann i tid till färgningen.
Så jag har hunnit med att färga håret, så nu är jag fin till balen!

Annars idag så väntar jag på att syrran ska bli klar med sitt nationella prov i Matte C, sen ska vi till Stallyktan och käka lunch, myspys. Ska även hinna lämna in min balklänning på strykning, och vid fyratiden bär det av på kryssning!

Så vi får se hur den resan blir, lär väl uppdateras vidare här kan jag tänka mig ;)

2 veckor kvar.

Jag kan inte fatta det, det är bara två veckor kvar till STUDENTEN! Alla har panik över läxor som ska in och saker som ska fixas. Inte jag. Jag har mitt schema klart för mig och allt är fixat, nu ska jag bara glida med. Det jag får göra nu är att hjälpa till så mycket jag kan, till exempel med Sötjontes läxor, vilket jag sitter och gör nu. Han skulle göra en recension på Ondskan, och jag råkar ju då tycka att det är en av de bästa böcker jag läst, så det blev jag som skrev den, efter att jag tjatat mig till det. Jag vet att jag är psyko, men jag tycker det är kul.


Nu ska han få ta över datorn för mer läxor, mig hittar ni nog vid tv-spelet. gonatt!

Jag är hemma.

Jag åkte hem.

Med fet stil, helt ensam. Jag åkte hem. Jag och Muttan sov med alla våra kläder på, i ett tält utan luft och med minusgrader utanför. Jag lyckades sova mellan 1 och 3 medan hon fick någon timme till. Vid tretiden tog vi på oss utekläderna och gick på promenad till klockan 5 för att hålla värmen. Vi gjorde upp brasan vid människors vindskydd för att ge både oss och dom värme, försökte somna bredvid brasan med våra sovsäckan. Muttan lyckades men jag höll mig vaken pga kylan. Vid 7 tiden vaknade campet pch vid 10 började vi kanota. Klockan 17 något kommer vi fram till nästa camp och jag har slitit röven av mig med att lyfta 200 kilos kanoter och paddla i forsen. jag ramlar typ ihop och Emmas pappa hämtar oss. Tack och lov!!

Kvällen spenderade jag med att ha hysterisk kramp i underarmarna. Har aldrig haft så jävla ont i armarna. Tack och lov så kom Jonathan och hjälpte mig vid elva på kvällen. Hjälpte mig att dricka och sånt där viktigt, klia mig på ryggen och masserade armarna. Trots att han har 3 ton läxor att göra.. Stackarn..



Jag känner mig äntligen trygg, älskad och helt lycklig! Lätt det bästa som hänt mig. Jag älskar dig Jonte!

Kanothajk.

Jag är hemma. Hemma ensam. Jag ska packa. Packa till den förbannade kanothajken.

Som ni ser är vädret piss! Det kommer säkerligen regna hela hajken, vi kommer vara skitblöta och behöva slänga oss i vattnet för att sedan bli räddade. Detta suger. Plus att jag bara kommer få G i denna kurs.


Gårdagen blev i alla fall skitrolig. Vi spelade och kollade på Björn Gustafsson. Jag vann massor, och Jonte hjälpte mig att fuska! :)

Han är bäst bäst bäst bäst! Och min. Den ni! Känn er avundsjuka!





Fortsätter packa.......

Tvspelskväll!

Uppehåll på bloggen, har varit Jontehelg och vi har myst en massa. Idag har vi varit på släktkalas och myst med Arvid och Alfred. gos!

Ikväll blir det TVspel typ, så Jonte springer just nu omkring och städar sitt rum helt hysteriskt och kollar så att första intrycket blir bra. just nu verkar han nöjd och hann till och med spana in vad jag sysslade med vid datorn.

Ska väl inte skriva så mycket mer just nu, eftersom dom kommer strax.



Blir dock hajk imon, så jag blir borta till på ONSDAG! Be för bra väder mina vänner..

23 dagar kvar..?

Kom precis hem från jobbet. Inte sålt något och mår inte skitbra.. Och så har familjen ätit på mat så jag och annelie får laga iordning resterna. Woho. Och jag som bara ville lägga mig och tycka synd om mig själv. Fast jag gör nog det ändå. Mår för illa för rester..

Ska ta och titta på Blue Crush nu när pojken sover hemma hos sig. Tror inte det är en film för honom direkt.


Nee, nu ska jag gå och vara sådär sug och grinig som jag blir när jag blir sjuk. Enjoy!

Lediga måndag.

Idag sitter jag hemma och tar det sjukt lugnt. Har nämligen inga lektioner idag, myspys! Blev dock väckt vid 9 någonting ändå. Men så länge det är Jonathan som väcker mig så överlever jag!

Ska iväg ut på stan om en stund och hjälpa pojken fixa present till mamma. Haha, att hon ska behöva peka ut precis vad hon vill ha för att det ska bli bra..? Nee, nu ska vi vara kreativa!

Ikväll blir det ingen kör heller denna vecka. Jobb jobb jobb som gäller.. Men annars blir jag pank i sommar, och det vill jag verkligen inte!




Vecko Revyn har kommit!

Grattis mamma!

Idag fyller min älsklingmamma år! Och hon fyller precis lagomt med år! Av mig och syrran fick hon spa behandling och en klocka hon önskat sig. Mycket nöjd blev hon.

Fick umgås med min bästa springtönt igårkväll. Han klarade typ knappt av att röra sig utan att få kramp, så jag var snäll nog att massera benen på honom, så idag mår han bättre tack och lov. Har dock lovat att komma och massera igen ikväll. Så nu försöker jag styra mat här så jag kommer iväg någon gång.

Blev grill i Karslund med Sandra och Karin igår med. Sjukt mysigt hade vi med vår engångsgrill och improviserade eldstad. Jag tycker vi klarade oss bra och min kyckling blev fantastiskt god!


Nu ska jag fördriva vidare tiden fram till att det är mat, så ska jag hem till Jonte och tvinga honom vara vaken hela natten med mig, eftersom jag är ledig imon! Hih!




kääärlek! <3

Singstar.

Nu när jag inte har sällskap om kvällen har jag massa tid över, som fylls med att skriva blogg. Hoppas det uppskattas av någon..

Ikväll blev det då Nobel med Sandra och Elli för att sedan utökas med en hel människa aka Marcus. Mycket mysigt, hade nog inte blivit samma grej med fler personer så det var perfekt! Drog sedan hem till Elli och spelade singstar, som väntat slog jag alla! Haha, typ i alla fall. Fast jag kunde ju inte direkt alla låtar... :/

Borde väl sova vid den här tiden egentligen, men är ju typ pigg eller något.. Suck suck.

Att vara sig själv.

Har just suttit och kollat på pappas mobilinspelade snuttar av gårdagens framföranden. Jag och Jonte alltså, alla andra skiter vi i. Och jag har kommit fram till två saker:

Nr 1
Helvete vad det är jobbigt att se och höra sig själv, ren tortyr kan jag lova! Är det i sina egna ögon man är fulast måhända?

Nr 2
Oj, jag underskattade mig själv, lät bättre än väntat, dock fler missar än väntat. Ger mig fan på att det tar ut varann va? Videon sparas i alla fall i en mycket hemlig mapp på min dator. Endast lämpad för fyllekollar.



Verkar bli utgång till den mån att vi ska sitta och surpla alkohol på någon uteservering i stan. Min budget håller inte, men jag bajsar på min budget! Jag är rik för fan! ... typ..?

Jonteponte.

image146

Finaste :)

Sommar för ihelvete!

Ååh, har svettas ihjäl idag! Vaknade hos bajsJonte som drog iväg från mig medan jag fortfarande låg medvetslös i hans säng, trött.. ? Tog mig iväg till Elli och joina henne till lögenheten hon skulle titta på, eftersom Martin inte hade möjlighet. Mycket trevligt, och helt okej. Drog vidare och käkade lite innan vi drog till filmvisningen av The Greatest Quest Ever In A Human Society. Hysteriskt rolig!

Drog vidare hem till jonathan igen, eftersom han skulle iväg till Sockholm vid fyra, blir femmilslopp imon. Sjuk är han! Men jag hejar för att han ska komma i mål, men det gör han lätt!

Ikväll blir det iväg till Elli och ta det lugnt, känner min som vanligt inte helt i form och tänkte att lugna puckar är nog bäst ifall jag ska klara hela perioden som jag har framför mig.


Just det, lyckades framföra min Hurt låt med Christina igår på Kulturskolan. Jag som har scenskräck. Så jag är sjukt nöjd med mig själv och alla andra är rätt stolta.



På onsdag blir det vårruset. Den ni!

Välsigna Gud den mat vi få.

Kommit hem från Borlänge och Vårtgården (vårgårda..?) nu. Haft en mycket trevlig helg med många imponerande konster och guitarherosuccé.

Örebro kom väl inte etta direkt, men alla var vi glada ändå. Fick följa med familjen Österlund hem till vänner och leka och ha mig, mycket trevligt må jag säga!

Just nu känns det som att jag borde göra något, men ska jag vara helt ärlig så orkar jag inte det. Saknar Jonathan en massa med, tycker det är dags att komma hem nu, men han är i Irland och festar gärnet eftersom de kom 4a och vann bäst genomförda låt. Yeah!


Hur ska allt hinnas med? Hade fått en väska till studenten på min säng när jag kom hem idag. Fiin! Nu är jag glad!


Grillkalas och ölspel.

Mycket trevlig kväll blev det igår, fick träffa lite nya människor och lite gamla med. Satt ute på altanen i natten, sådär mysigt som jag verkigen saknar under vinterhalvåret. Men nu ska det bli fler kvällar på min balle. Den är ju perfekt! Så snart vi gjort iordning den i alla fall..
Fick ju även lära mig en ny god drink igår, så snart är jag kung i baren på mer än ett sätt!

Sitter just nu framför datorn med uppäten frukost och ett glas Tropicana. Sandra ska hämta mig inom en mycker snar framtid och vi styr kosan mot den stad där cheerleading SM hålls i ( jag har sjukt okoll, jag veeet! ).

Hoppas ni med får en bra helg!

Allt gott för något ont med sig?

Med kärlek kommer längtan, men glädje kommer sorg, med studenten kommer tomma fickor..?

Har inhandlat studentskor idag, hittade även en slips till Jonathan som matchade min klänning, tog reda på att det kostar ca 200-300 kronor att stryka studentklänningen och i helgen ska jag lägga ut pengar på SM i cheerleading, jag är typ fattig som en kyrkråtta. Eller inte. Men snart om jag fortsätter såhär. Får dock fetinglön nästa månad så det ordnar nog upp sig det där!

Ikväll blir det ut till Frövi och grillfesta lite med Muttan och co. Ska dock åka iväg med Sandros familj vid niotiden imon bitti, så det blir nog inte allt för sent.


En dag avklarad, fyra kvar. Tihi. Jag tycker det är gulligt!

När det väl når en.

Valborg igår. Mycket trevlig kväll med körentjejerna, middag och vin :) Spred ut oss under kvällen, blev Jontesällskap. Mysigt! Hem till Simon och härja lite med.

På dagen bar det av till Jontes mormor och morfar där jag fick träna min helkroppsmassage och Jonte fick utsättas för den. Vann även Coronne, trots missberäkningar i pingisen.
Gjorde bra intryck och hamnade med Vecko Revyn på Jontes studsmatta. Kul!

Idag har hans väg burit mot Irland medan min stannade i detta tråkiga väder, heja! Fick i alla fall åka med till stan med min cykel, heh. Ska snart iväg till Kumla och fika! Jeha!


Lördag blir det SM i cheerleding, med Sandras familj. Sjukt kul!




Han är perfekt <3

RSS 2.0