Ett helt nytt år.

Idag händer det, vi tar farväl till allt det gamla för att blicka framåt och sätta upp nya mål. Och mitt nya år kommer bli skitbra! Sommaren är sjukt bra planerad, och så ska jag fanimej komma in på lärarutbildningen till hösten. Det tycker jag är två jävligt bra mål i alla fall!

Kvällen kommer spenderas med Philip och Magda. Startar med middag och vin hemma hos oss, för att sedan ge oss ut på äventyr. Lär nog stanna till i Oxhagen på fest med mina trillingar :) Och tolvslaget kommer naturligtvis firas av vid slottet, i sedvanlig tradition.

Just nu dock så har jag ganska nyligen vaknat. Var ju så sjukt skönt att sova! Philip och Magda har åkt hem för att fixa en massa och jag och Jonathan har delat upp oss som vanligt. Dock sitter han nuförtiden bredvid mig i skoffan då han spelar på sitt Xbox medan jag sitter vid min lilla dator.


Men nu kommer bebisMario och vill mysa, och jag måste respektera...

Gott nytt år!



En liten paus

Jag har tagit en liten paus här från min ledighet, har gjort ett litet besök på jobbet i två dagar, men ikväll är det bio med Jonathan, magda och Philip. Så att det knappt känns att man jobbar ;) haha. Försöka duger..

Dock ska karln komma och äta lunch med mig efterom matlådan glömdes av igår.. Suck!
men det blir ett skönt avbrott på dagen.

Och på nyår var det ju meningen att vi skulle upp till Sälen och härja. Dock missförstod vi nog det där så det blev liksom inte riktigt som vi tänkt oss så vi håller oss på hemmaplan istället :)
Blir middag med Philip och Magda och sen lite fest med trillingarna förhoppningsvis :)
Fick förresten ett samtal nu med en gubbe som trodde jag ringde från Umeå och som önskade mig ett trevligt nyårsfirande med min kille, haha! ;)

jag har ju ett kul jobb i alla fall ;)

Haha, nee.

Jag har inte slutat blogga Marcus, men jag skriver i bloggen bara för min egen skull och nu har jag prioriterat annat.

Vi hade i alla fall en super mysig jul! Idag har mormor varit här en sväng och kollat in lägenheten och snart kommer Jonathans morbror med hans familj och hälsar på. Supergulliga små tjejer har dom, Stina 2 år och Hanna 5 år.

Jag var hemma på julafton med familjen och farmor, vi lyssnade på kören som vanligt och vi kollade på kalle och allt i vanlig tradition. Senare under kvällen tog jag mig dock hem till jonathans familj för att avsluta kvällen med dom. Skitmysigt!

Igår blev det traditionskalkon hemma hos Mormor och morfar. Haha.



Snart ska vi få besök, sen drar vi hem till mamma och pappa och äter och till sist följer nog Philip och Magda med oss hem och leker lite :)

Hoppas det är lika bra med er!

Sant.

Jag är dålig på att uppdatera. En dag kommer jag nog ångra det. Men just nu orkar jag inte bry mig :)

Jag ska in och sova med Jonathan nu! Gonatt!

Handikappad

Sitter man hemma hela dagarna i soffan och inte orkar sig ut så blir man ju aningen handikappad. Jag sitter till exempel här och shoppar via internet. Man får leva som man lär eller?

Imon ska jag jobba. Ta sig i kragen.

Inte mycket kul.

Jaha, när man ligger hemma såhär och är sjuk är det ju knappast mycket kul som händer. Dock får man ju tiden att gå, tack vare datorn och tvn mycket. Speciellt nu när min älskling är på stan och går ärenden åt mig.

Men idag dimper det ner ett brev åt mig i alla fall. Från Arbetsförmedlingen. Och ja! Kanonbra! Eftersom  de brev som skickas ut sällan kommer upp på platsbanken, och så har jag även fått två förslag på jobb tidigare, kanonbra! Det enda felet är att det första jobbet krävde att man bar upp storleken XL, vilket jag inte gör. Det andra jobbet var åt en autistisk medelålders kvinna i Nora och det jag fick idag verkade vara ett skitbra jobb. En handikappad kille på 20 år som gillar datorer och vänner och så. Dock var man tvungen att vara över 20 år, går inte det att sålla bort mig då? Men men, en chans ändå, det kan ju inte spela såå stor roll. Dock var man tvungen att ha kötkort med, har jag det? Nej!

Varför ska jag söka jobb som jag inte duger till? Nu har ju jag turen att jag inte går på Akassa och måste söka, vilket man måste om man ska ha rätt till sin ersättning. Men om man nu har ersättning, så måste man ju sätta sig och knepa ihop ett jävla brev eftersom någon på AMS inte gör sitt jobb. För mig är det komiskt, jag kan skratta åt det, men alla kan inte det.

Dåligt vill jag påstå!

Haha, måste bara berätta!

Jag och Jonathan var som sagt hemma hos mamma och pappa i söndags och åt middag. Mycket mysigt. Dock blev det tid att åka hem och pappa skulle köra oss. Kommer ut från trapphuset med dörren som vätter mot Rudbecksskolan precis vid pizzeria Kungen. Kliver ut på gatan och kollar mig omkring varpå en fyllekaja står riktad mot körriktningen vid pizzeria Kungen och då även mot mig och kissade med hela paketet utanför. Haha, inte lätt att hålla maten nere! Bör tilläggas att klockan var 20 på kvällen. Haha!

Då vet ni ;)

Sjuklingen sätter igång med projekt :)

Nu tycker jag alla ska bli medlemmar på http://www.gratismode.se/?c=20846 där kan du samla ihop pengar och få presentkort och grejer :) Jag håller på för fullt ;)

Sjuklingen.

Jag sitter hemma i soffan i Jonathans "oversize" t-troja i storlek medium och kollar på repriser av desperate. Så sjukt kul :P Mål illa, och det blir fan inte bättre av att Mario ligger bredvid och fiser hans äckelfisar hela tiden.

Och jag som verkligen har lovat mig själv att inte vara sjuk, jag orkar verkligen inte det. Men man får ta det som det är. Jag ser fram emot det lilla istället :)

Till exempel så får jag ju umgås med världens underbaraste människa varje dag, och imon ska jag med pappa på Mia Törnbloms föreläsning. På fredagt är det Idolfinal med Elli och Martin, på lördag ska jag bjuda mamma och pappa på myskonsert, sen ska vi till Philip och Magda och äta pizza, på sändagen blire Vokenskonsert.


Men jag fortsätter väl att tycka synd om mig själv ;)



*fis fis fis fis fis*

Angående Marcus tidigare kommentar.

Julklappen skall avspegla den uteblivna födelsedagspresenten ;) För du ska inte tro att jag glömt! ;)

Veckorevyn

Vad är det för fel när ens pojkvän hänvisar till Veckorevyn i konversationer? ;)


Nu sitter vi och kollar på Beck, jag väntar på Sara, eftersom Jonathan är så tråkig. Men är det någon jag älskar så äre han :) Och min familj :) Och mina vänner.. Och och och ;)

Och angående jobbet.

Jag trivs förvånande bra! Dock har jag lyckats vara lite sjuk redan, men vi skyller på alla andra som smittas :)

Och! Jag får två löner i dec ;)







Önskelista 2008.

  • Twilight böckerna :)
  • Extra patron till Soda stream
  • Nya kattåliga blommor :)
  • En herrbetjänt, (en sån man hänger kläder på:P)
  • Överraskningar
  • Presentkort på ICA? :P
  • Massagegrejer! :) typ värmekudde, olja och sånt :)
  • En sjysst hårinpackning :)
  • En biokväll kanske?
  • En ordentlig jävla potatisskalare.
  • Tavla till köket
  • Kan man önska sig kattsand..? För i sånna fall gör jag nog det..
  • En hållare till toalettrullar, mamma vet vad jag menar :)
  • Nya snygga lakan! Likadana då.
  • Och en massa annat kul som jag såklart inte kommer ihåg. För mer tips och idéer hänvisar jag till min pojkvän.

Inge pepp

Inge kul att jobba heltid, men tur att man har en underbar pojkvän och underbara vänner som verkligen peppar! I Like it! :D

1a December

Detta betyder dels att det inte alls är långt kvar till jul, men även att jag börjar jobba heltid idag. Jag är faktiskt pepp! :P Även fast jag jobbade heltid igår, men jag sålde ju som en galning igår med, dubbelt upp :D

Det enda jag inte är taggad på är att frakta mig till jobbet.. Jag skulle gå.. men det blir nog cyckeln. Och så gå hem :) Och världens godaste lunchlåda har jag som kommer räcka i typ en vecka. Haha. Och stanna på vägen och köpa mandariner :D


men nu ska jag duchaaaa :)

RSS 2.0