Sambosar

Att vara sambos är något speciellt. Även fast man sedan tidigare nästan suttit ihop så är det något speciellt att bo ihop med personen. Och just nu är vi i stadiet där vi hittar våra roller i hemmet, upptäcker nya sidor osv. Till exempel så är min kära sambo helt fruktansvärt dålig på att sätta upp tavlor själv, dom blir snea och hamnar lite hur som helst på väggen. Han gillar även att sjunga när han gör saker, vilket är extremt gulligt när man hör honom nynna genom väggarna. Jag älskar att vara sambo!

Och just nu har Jeanette precis varit här med soffan som vi fick köpa. Väldens klipp och jag är skitnöjd! Så nu är vårat hem nästintill färdigt! Gissa om jag är nöjd liksom!

Men nu ska vi åka till stan eftersom mamma lovat att handla massa saker till mig, och Jonathan ska även hämta upp lillebror så ska de leka ända tills nollningen börjar ikväll. Får nog dra hit Elli och underhålla mig, det känns hållbart!




Garderobsgrubbel?

Joo, nog minsann är jag i garderoben, men inte är det mycket kläder här inne inte. Nej fyfan vad lite plats vi har för kläder, får se vad vi kan göra åt saken.. Hmm hmm.

Kom i alla fall ganska nyss hem till min lätt överförfriskade pojkvän som varit ute med grabbarna i nya klassen. Bara han är glad så är jag oxå glad! Nu sitter jag dock här framför datorn, medan han gick och la sig för ca 5 minuter sedan, var inne nyss och då hade han somnat ganska kraftigt framför tvn som var fullt igång, vaknade inte ens av att jag stängde av. haha, älsklingen!

Jag och Elli har i alla fall haft en mysig kväll! En tjejkväll för en gångs skull! Skönt som tusan! Började med att gå till Willys där jag köpte lite bra att ha saker, billigt ju! Plus att jag hittade skitbillig laxfilé! 40 spänn för fyra frysta filéer. Det är fan halva priset det vill jag lova! Så två sånna blev det! Sen har vi mest slappat framför tvn hela kvällen. Martin kom hem och härjade lagom till Hells Kitchen, och vi är nöjda med resultatet!


Imon har vi tvättid på G! Så efter det drar jag upp på stan med syrran, sen ska vi bjuda henne, bror och Jeanette som har fullt upp med flytt, på middag. Så det blir nog gos det! Så hoppas vi på att vi får soffan med! Annars jävlar ;) Har en annan på g annars hoppas jag. Men vi får se hur det går, spännande som sagt!


Sen har mamma lovat mig en shoppingrunda till helgen med, får se vad man lyckas plocka på sig ;) Beställt lite saker från IKEA med, men det får Elli och Martin handla med sig hem :)




Dags att sova nu, varit uppe sen tio även fast jag var ledig och ensam, bryter vi trenden??!

Aja, gonatt!

Besök!

Syster kom och räddade mig från ensamheten. Plus att hon hade med sig middag och scartsladd. Så nu ska jag dra igång sex and the city och äta middag i sängen. För man kan ju för i helvete inte sitta ensam vid köksbordet. Det går inte.

Vi tog en promenix till matÖPPET, som affären hemma hos mig tydligen heter. Skitnära ligger den! Mycket närmre än jag trodde! haha. Skönt att man inte riktigt kan almby, som att flytta till en annan stad litegrann. En jätteliten stad ca 10 minuters cykelväg till örebro city då.
Vi fikade i alla fall och ät någon risifrutti kopia som jag tänkte skulle vara god, helt okej men inte tha real thing direkt..


Ikväll ska jag i alla fall hoppa upp på cykeln och ta mig till Oxhagen, ska hälsa på Elli och Martin eftersom jag inte alls vill vara ensam här hemma. Så det blir skönt. Få se hur länge älsklingspojken är ute med. Ingen nattuggla direkt, men ändå.



Nee, kan man äta middag nu eller? Jag är fan uttråkad!

Indiansommar?

Vart F*N tog sommaren vägen egentligen? Slutade den samtidigt som jag slutade jobbet tro? För tacka gudarna att vi åkte till Cypern för här finns det fan ingen värme kvar. Igår skulle jag och älskling ut och gå men när vi kom ut och regnet misshandlade oss så bestämmde vi oss för att åka hem till mamma och pappa och mysa istället. Så vi fick fika och grejer. Tackar man ju knappast nej till!

Idag då. Min älskling har börjat skolan. Så han drog  vid tio och kom hem och käkade lite lunch. Sen blir han troligen borta hela kvällen tror jag. Så jag jag raggar folk att umgås med, inte det lättaste när alla har jobb, eller fyller år och sånt där töntigt (grattis Jeanettetant!!).
Men syrran har i alla fall lovat att komma förbi innan jobbet. Och jag har fixat försäkringar nu och ska strax iväg och posta våran autogiro på hyran, bäst så va? Så behöver ju inte sitta utan något att göra i alla fall. Plus att jag har typ hela min garderob med min hemifrån mamma och pappa som behöver packas upp. Hårda tider.


Imon ska jag i alla fall gulla med syster på stan och hjälpa Jeanette med flyttandet lite kanske. Ska även bjuda båda nämnda på middag, bara det att Annelie ska lära mig att laga den tänkta middagen. haha. Okvalificerad hemmafru?




Tänkte i alla fall nämna att jag älskar min sambo, ja jag vet! astöntigt! Men i början måste man ju få ;)

Jag lever!

Och nu har vi verkligen installerat oss i lägenheten! Dock är jag hemma hos mamma och pappa nu eftersom vi åkte hit och lämnade bilen och blev kvar på fika. Håller på att bränna ut mina sista grejer på datorn och så kollar min bejbi på Miami Inc med lillebror.

Och jag är helt käääär i lägenheten! Måste ta kort och lägga ut någon dag! Det är helt sjukt ju! Och alla andra flyttar oxå hemifrån, lite mysko är det faktiskt.

Sen börjar ju min älskling på universitetet imon och jag börjar jobba på måndag. Fatta! Mitt första heltidsjobb som verkligen ska betala hyra och mat och grejer! Tycker jag är lite fränt. Är vi vuxna eller?
Men aja, imon blir jag i alla fall helt ensam medan bejb är i skolan. Plus att han ska på nollning på kvällen, blir krogrunda tror jag visst. Haha, någon kommer bli fattig ;) Och någon (jag) kommer ha askul! Ska han bli full på Smirnoff tro?

Aja. Nu ska vi se om det är dax att åka snart. Regnet öser ju ner.. :/ Inge kul att cykla då. Men vad gör man liksom?

Underbart!

Nu är jag och min älskling hemma igen efter vår underbara semester ihop. Jag skulle lätt kunna sitta ihop med honom resten av livet känns det som!
Blir mer info och bilder från resan när jag har mer tid i mina händer.

Väl hemma tog det väl ca tre timmar innan hela stan hade smsat helt hysteriskt om att Tomas Ledin var på Stortorget på kvällen. Helt fantastisk händelse, not. Är ju inget Ledin-fan, men vi gav oss dit med Elli och Martin ändå. Och det blev fan lite mysigt. Hah.
Drog sedan hem till mig och tryckte i oss massa cheesecake. Mums! Sen var det ganska kraftigt dax för sömn. Flyget var framme i Oslo vid 3 igårnatt, sedan stannade vi och sov en timme och jag lyckades få sova ca 2 extratimmar i bilen på väg hem, så varken Jonathan som sov lite på flyget eller jag var direkt utsövda. Så vid elva somnade vi på 2 röda.

Idag ska vi åka med familjen till någonstans ute på landet och äta glass! Sen ska vi hem till honom och kanske ut och springa lite, hoppas vi hinner. Ska nämligen var med i Kom Igång (jogga jorden runt) som håller på i Karlslundspåret. Heja oss!


Hoppas på att få nycklarna till lägenheten imon oxå. Äntligen fått lite halvkontakt med människan som bodde där innan oss. Verkar vara en riktigt mysko tjej. Jag är ju lite sugen på att få flytta dit ju!!
Sen blir det såklart även till att ringa till nya jobbet och försöka komma in och försöka jobba. Sen ska vi handla grejer till lägenheten och packa. Sjukt fullt upp. Men jag gillar det!


Jag älskar Jonathan <3

Daxeli dax!

Har tagit sista duschen innan resan nu! Nu känns det vill jag lova. Jonathan springer runt och fixar lite medan jag sitter här vid datorn och lyxar samtidigt som sex and the city är igång på tvn (som han btw lärt sig gilla!!).

Men nu ska vi snart sova för vi ska upp vid sju, och jag vill vara pigg så inte älskling somnar vid ratten.
Var förresten på ICA maxi och köpte hem skit så vi har gjort världens godaste lunch till imon med mackor, drickyoughurt och melon! kanoners när man stannar vid vägkanten! Jag är såååå pepp!!



Och mina föräldrar är världens bästa, inget snack om saken.


Hörs om en vecka!! Hoppas lägenheten är vår då med :)

Tomorrow tomorrow. ♥

Imorgon drar vi iväg, det börjar kännas nu, sista tvätten går, väskan är nästan färdigpackad och syster har varit här och lämnat mitt pass som jag glömde hemma. Typiskt mig! Joo, vi åkte till jonathan med pappa vid 8 tiden i morse. Då hade vi sovit ca 4 timmar. Haha, så jag somnade ganska gott igen när vi kom hit.

Ska iväg till ICA maxi för att köpa lite tidningar och godis till resan. Pappa ska även komma hit med lite pengar som hjälp på vägen. Dom är så söta!



Jag älskar min familj!



.. men kan jag få flytta snart eller..?

Färdigpackad?

Nu är vi hemma hos mig, min älsklingpojke ligger framför tvn och kollar på OS medan jag sprungit runt i ca en timme och letat skit som jag vill ha med mig när vi åker. Har snart lyckats få hela väskan full, men den ska fyllas på imon eftersom vi har tvättat hemma hos honom idag. Haha, kommer bli en full väska som vanligt, det går liksom inte.

Ska sova här inatt, mysa lite med familjen, äta fika och lite så. Sen imon ska vi hema till honom, tvätta klart, packa klart osv. Förhoppningsvis fixa lite sjysst lunch till på fredag med. Så vi slipper äta lunch ute alltså. Får seee. Ska nog lägga oss ganska tidigt med så vi orkar upp vid 8!! hihi!



Tänkte bara säga att jag älskar min mamma & pappa massor! <3

För mycket lov tror jag.

Haha, idag vaknade vi 13.40. Det är sjukt sent! Men vad ska man göra. Haha, bara någon vecka kvar på semestern nu så det är väl bara att passa på. För nu när vi drar till Cypern i övermorgon så kommer det bli lite tidigare morgnar. Inge kul att spendera semestern sovandes ju!

N är Jonte i alla fall iväg till affären, vi ska göra vofflor till frukost! Lyx! Sen ska vi dra hem till mig och packa mitt så vi kan dra hit imon och sticka på FREDAG! jag älskar det! Vill iväg nu nu nu nu nu.


Och hanna tjejen som bott i våran lägenhet är lite seg, eller mycket seg. Svårt att svara på sms?

Jag älskar dig - Jag älskar dig.

Jonathan Hammander.
Det finns verkligen ingen som honom.

Att få ligga bredvid honom varje kväll, med hans skyddande arm runt mig, medan jag far omkring som en galning och inte kan ligga still. Alla hans rätta ord, att han aldrig tröttnar på mina egenheter. Att han alltid alltid alltid ser det positiva i situationen. Alltid finns där för mig och alltid sätter mig före honom själv. Han har så många bra egenskaper. Och hur han med stolthet presenterar mig, tittar på mig eller berömmer mig. Det är något som går rakt in i hjärtat. En känsla som aldrig kommer trängas ut.

Jag älskar dig - jag älskar dig.
<3

Trött i Karlskoga

Jahadå. Nu har vi kommit hem från Boda Borg och Karlskoga. Fy fan vad jag är trött!! Inte i kroppen då, förutom knäna som alltid går sönder på boda borg. Utan i ögonen. Så nu är vi hemma hos mig en snabbis och ska sedan få skjuss av syrran hem till Jonathan, ska sova då! Skööönt! Och ikväll lär det ju bli att titta på sex and the city filmen som älsklingen vill se. Hah.

Juste! 8 stämplar på fyra timmar. Helt okej i alla fall ;)

Klippt.

Nu har jag klippt min älskling, han är nöjd! Haha, ingen frisörklippning direkt, men det ser helt okej ut och vi slipper lägga pengar på att klippa honom innan resan.. Han har ju så tjockt hår att han kommer dö av värmeslag annars. Så nu har han tunt och kort, myspys killen!

Ska försöka slänga ihop lite mat här, mamma, pappa och brorsan är tydligen och tränar, vilket innebär att det blir vi som fixar käk. Sen bär det nog av till Elli och Martin sen ikväll, tänkte ta med mina hemagjorda bullar. Succé?


Undrar om Jonathan glömt att han satte vatten på kokning..?

<3




Det här är stunder jag älskar. <3

Ladda bilder

Just nu håller jag på att lägga in Jontes bilder på datorn. Så förhoppningsvis får vi snart upp några skojiga (om än lite gamla kort) här i bloggen. Vi har faktiskt varit uppe ganska länge för att vara oss idag, han kom och väckte mig vid halv tolv? Och han satt ändå uppe längre än mig igår.. Hur fungerar det..? Skit samma i alla fall!

Idag ska vi hem till mig, för jag har planerat att klippa honom lite grann, eftersom han har värsta mattan på huvet. Kommer bli varmt på Cdypern annars. Så vi trimmar lite idag, hah.

Sen har jag planerat att våldgästa Elli som är ledig imon, får se hur dom planerna utvecklas.


Imon blir det i alla fall Boda Borg med Jonte, Philip ooooooch... Jeanette!! Det kommer bli superkul! Jag säger det, följer Jeanette med så kommer det sluta med att jag kissar på mig. Hah.



5 Dagar kvar till CYPERN!!

Och just det..

Innan; Jag är absolut inget Winnerbäck fan.

Men! Fy fan vad bra det var igår! Fantastisk musik, underbara människor, god mat och hundratals roliga kommentarer. Jag älskar det!!


Nu måste jag dra!

Lördag och nackspärr.

Vaknade av att min nacke höll på att ta livet av mig av smärta. Inte det roligaste. Fick sedan se att min kära "pojken som kallades Det" bok har feltryck och helt plötsligt så börjar en annan bok i min bok.. Aja, helt sjukt i alla fall.

Varit uppe och ätit frukostlunch med Jonathans mamma medan vi skrev liten önskelista till lägenheten. Nu kommer snart mina föräldrar och plockar upp mig så drar vi till Kumla och fikar lite. Mysigt! Försöka få dom att stanna till på Marieberg lite med. hah.

Vad blir det ikväll då?

Jonathans blogg!

han har skaffat blogg! Dock inte kommmit igång än. Är i alla fall Hammander.blogg.se som ni hittar honom på! Guld!

080808

Snart ska vi iväg och kolla på Winnerbäck! Blir picnic och mys!




Jonathan är bäst..

Rusta.

Jaha, och hem från Rusta kom vi med en hel kasse full. Blev hallmatta, badrumsmatta och gångmatta. Och lite verktyg med! För knappt 200 kronor. I'm thrilled!

Sen har det inte hänt mycket mer. Lagat Chili con Carne och myst framför two and a half men. Vi har så samma humor!! Töntar!

Börjar verkligen kännas i hela kroppen att Cypern väntar. Jag vill åka nuuuu! Men en vecka kvar så drar vi! Kanon!


Ska försöka hitta min pojk nu, ska bara fortsätta med mitt projekt. Tänkte bränna ut allt skit jag har på datorn. Det är ett projekt vill jag lova ;) Så ikväll lär det bli lite film och mys!


Gonatt!

Skitväder = skitsemester?

Idag är det regn, igår var det kallt, i förrgår var det regn. Meen! Jag har det asbra ändå!! Hela dagarna går åt att fundera och fixa med den kommande flytten. Jag är så grymt taggad och min älskade pojkvän verkar trivas med att jag vill inreda allting på mitt egna lilla vis. Tur det!

Idag ska vi iväg till Rusta och kolla någon matta eller så. Får se om vi kommer hem med stora kassar. Ska stå för matlagningen idag med, får fixa ihop något gott!

Imon är jag medbjuden med familjen Hammander på Lars Winnerbeck. Inget jag följer slaviskt men vissa låtar är helt okej, kanske kan få upp ögonen för honom, vem vet? Vi ska i alla fall picnica lite där i väntan på honom. Kommer nog bli riktigt mysigt!

Hänger mest hos Elli och Martin annars i deras nya lägenhet, dom har ju lyckats bo in sig riktigt bra på bara några dagar! Gulligt värre, hah.


Och nu är det knappt en vecka kvar tills vi drar iväg till varmare breddgrader! Det är helt fantastiskt! En hel vecka med älsklingen i solen, och så får vi lägenheten nästan direkt när vi kommer hem! Underbart!



Fast nu ska jag joina honom i köket eftersom han lagar frukost åt oss! Gott!

Lite för kul.

Idag har jag och jonathan varit och köpt moppe. haha. Jag fick köra hem den medan han cyklade. Sooooft!
Den ska fungera som transportmedel nu när vi ska flytta hemifrån och allt. Grönt är skönt..?

Sen har vi hamnat här hemma hos jonte. Jag tror att jag har fött lite grann. Somnade frysandes i sängen och har blivit helt konstig. Men men. Imorgon är jag på topp igen!!


Gröna lund då. Haha, klart som fan att det tokregnade. Men det sket vi fullständigt i till sist och jag fick åka mina jävla slänggungor tre gånger! Sjukt najs! Jonathan vann även ett pyttelitet gosedjur åt mig, söt. Träffade Masken oxå, haha, är det någon så är det masken. Jag och Jonte höll annars på att dö av skratt i lustiga huset, ganska lustigt där inne.

Fick träffa älskade mormor med. Hon var världens gosigaste på värsta prathumöret. haha, och började gråta när vi åkte. Det var lite jobbigt.. Men jag kommer snart igen!!

Död på mig!

Inte nöjd.

Gårdagen blev softis hemma hos Elli och Martin. Vi kollade på Ciderhusreglerna. Den var bra! och jag har aldrig sett den förut.

Nu på morgonen hade vi fått mail om lite möbler på blocket. Den ena ville vi inte ha och den andra var typ det bästa i hela världen! Men. Gick nyss in på mailen och två minuter efter att jag läst att vi fått den så hade han skrivit att den var såld. Jävla idiot. Så nu tycker jag synd om min pojkvän som litter i sängen och tittar på tv medan jag sitter och är skitförbannad. Jävla skit!

Aja, har satt upp vårat nya tv bord idag! Jag är en stjärna och det blev skitsnyggt! Najs najs.



kanske ska gå och försöka bli glad.. hej hej

Helg och ledighet

Gårdagen var en mycket bra dag! Vi handlade sjukt mycket på IKEA till vårt nya hem, som btw bara är ca 27 dagar bort!! fatta! Sjukt är det i alla fall! Hälsade på Martin och Elli en snabbis i deras nya lägenhet. Freeecht! Men lite för stor tycker jag. haha!

Idag ska jag med Jonathan och spana in nya lägenheten och kolla lite mått, utifrån? Fråga mig inte.. Sen ska vi dra till IKEA och kolla lite idag igen och ta med oss Martin och Elli som inte kan låna bil utan passar på medan vi ska ut.

Annars så blir det nog Örebrofesten ikväll med mamma och pappa eftersom Magnus Sjögren spelar och mamma och pappa brukar dra igång honom på semestern. Så jag tror det kommer bli semesterfeeling över kvällen om vädret blir lite bättre. Vi fortsätter hoppas.


på måndag är det Gröna Lund som gäller med mina favoritsyskon och Jonathan! Det blir grejer det!

Semester!

Ja nu jävlar. haft mina sista jobbiga timmar på canal digital. Kommer sakna min Jeanette, även fast vi lätt kommer fortsätta leka så kommer jag ju inte få träffa henne varje dag. Surt. Och kommer ju även sakna mina knäppgökar jacob och Micke. De livar upp stämningen som få vill jag lova!
Men det är ju lätt bättre med lov! hih! Första riktiga semestern sen studenten. Det tycker jag är fett värt!!

jaha, imon ska jag och min älsklingskille upp relativt tidigt eftersom vi ska skriva på kontrakt till lägenheten klockan 11 imon bitti. Sjukt bra! var och kolla på den idag. Sjukt liten för att vara så många rum men kommer bli hur mysigt som helst! Så morgondagen kommer tillbringas med att kolla lite nya möbler och grejer.

Har även lovat Jonteponte att jag ska bli en gladare flickvän nu när min tid med idioter i telefonen är över. Tror jag lyckats hela kvällen..?

Imon blir det lite vin och mys hos Elli och martin som får sin lägenhet imon! Det blir grejer det!



Sov gott!

RSS 2.0