Spelkväll

Ikväll har jag tagit med min lilla lillebror till min kära pojkvän för att ge dom en omgång på tv spel. Tror dock inte att jag är den som är bäst i det här gänget. Suck..

Äntligen fredag i alla fall! Och löning! Så jag och Jeanette tog lunch på stan och så. Myspys! Och igår hade vi världens mys, bakade och satt och mös på hennes balkong. grejer det. haha, och jag hjälpte henne att diska. Vilken tjej!!

Varit och kollat på en lägenhet på norr idag. Kan dock inte bestämma mig om jag gillar den eller inte. Men vi får se, om vi får den lär vi nog tack ja. Jag ska nog kunna fixa till den lite. heh!



Imon ska vi i alla fall till Hallsberg eftersom Jonathans mamma Åsa ska springa sextimmarsloppet och vi tänkte kika lite på henne och passa på att bada en massa. Oj oj oj vad skönt!

Fyra fucking jobbdagar till semstern! Värt eller vaaaad??!





Uppdatering här!

Jonathans mamma kom två av alla tjejer som sprang!!! av ca 50 alltså. Heja Åsa!

Vi var och badade på myysigaste stället en bit utanför Hallsberg, så sjukt mysigt! På kvällen drog jag ut och åkte lite bil med syrran, men gud vad dött det har blivit, inge kul var det, förutom att vara med Annelie då.

Dagen efter tog vi oss till Pölen vid Nerkes kil på cykel. hann bada i kanske 40 minuter innan åskmolnen dök upp på himlen och vi cyklade hem, började precis störtregna när vi kom hem, puh!


En mycket mysig helg!

Torsdag torsdag torsdag!

Idag, mina vänner, är det torsdag! Fattar ni vad det innebär?! Det är bara tvååå dagar kvar på denna vecka!! Sen är det bara eeen vecka kvar så slipper jag helvetet på heltid. Haha! Så nu känner jag mig på något underligt sätt lycklig idag, sjukt va?

Men, sen är ju lycklg och pigg två olika saker. Och jag är varken pigg nu eller när min prins lämnade mig och tog sig till jobbet. Jag tror att jag skulle kunna liknas med en söndertrasad alkis som låg där och stönade när hans mobil ringde. Jag tror i alla fall att han fick en hejdå puss. Charmigt?

Gårdagen blev i alla fall trevlig! Vi hade pepp med tjejgänget på jobbet. Kommit på att vi alla ska beställa kläder från www.forever21.com så det kommer bli kalas! Delar på frakten med så att det inte blir så dyrt. Kanonkul! Jag och Jeanette tog oss ut på stan sen på lunchen med och lyckades mygla till oss en massa smakprover på snacks. Skitbra!

På kvällen mötte jag upp min köra pojkvän och Elli och Martin efter jobbet. Vi åt på BK och gick runt lite med en sockervadd i handen. Det är grejer det. Trots att sockervadden lite tappat sin funktion sen man var liten och faktiskt tyckte att sockerbitar var riktigt gott. Men det var som sagt grejer det. Hamnade till sist på sub city där vi tog oss ett glas (förutsom Martin då som går upp 5 och kör lastbil) myspys. Lyckades även hitta Muttan som satt och söp till. Henne saknar jag som fan!!Så vi ska absolut hitta på något någon dag!


Idag blir det jobb och skit och sen ska jag och Jeanette hem till henne och leka, så blir jag sovandes där till på fredag. Vi kommer ha riktigt kul vill jag lova!


Duschen nästa!

Jobbveckor.

Jag kan säga att jag typ aldrig haft så lite till liv som jag har just nu. Det finns liksom ingenting att göra innan jobbet, jag sitter ensam hemma och inte gör ett skit. Så pisstråkigt!

Biljarden gick i alla fall bra igår. haha, jag var bättre än Elli i alla fall. Tack och lov! Så jag och Jonathan hade klart spöat dom om det inte var för att min sötrumpa lyckades köra ner 8an hela tiden.. Haha, men jag tycker om honom ändå.
Efter det tog vi oss till Wasa eftersom trillingarna tydligen var på kort där enligt ryktena. Och sant sant sant! Så söta!
Jonathan fick lite ont i magen så vi la oss och myste på gräsmattan utanför Nikolaikyrkan, klockan 23 och jag började knappt frysa?! Helt sjukt!

Idag ska jag i alla fall förbi banken en snabbis på väg till jobbet. Sen ska jag jobba och efter det så blir det upp på stan och ta något glas vin med Jonathan, Elli och Martin. Mys!


Idag fortsätter sommartävlingen.

Jobbig dag!

Helt sjukt seg dag på jobbet idag, timmarna maskar sig fram nåt så in i helvete.

Har dock varit på en arbetsintervjuv idag och det verkar inte sämre än att jag gått och fått mig ett jobb! Det känns riktit bra måste jag erkänna! Så jag och Elli tog oss en liten munsbit på la baguette innan jobbet, så det var ju en skön start måste jag säga!
Sen att vi på vårat jobb har tre timmar innan lunch och över fyra timmar efter gör inte min dag gladare. Men ända fram tills lunch var saker och ting roliga! Jag vann en biobiljett och vi har haft lite tävling som har lättat upp.

Ringde även på en lägenhet på morgonkvisten så vi skulle få åka och titta på den nu ikväll. Planerat in med mamma tillochmed. Men sen ringer dom jävlarna vid sextiden och har lovat bort lägenheten till någon annan. Sjukt dåligt tycker jag om det var någon som undrade.

Nu sjutar jag i alla fall snart den här skitdagen. Så ska jag och spela biljard med elli martin och jonte. Kommer väl förlora, men i bra sällskap skiter jag i vilket.



Haha, upp med hakorna!


haha, förlåt?

Jaha, nu har jag fått skäll om att jag inte bloggar. Skäll av min flitigaste läsare som gillar, nej, älskar att läsa allt bra han kan hitta om sig själv. Jag tror jag menar Jonahan ;) men jag är glad ändå älskling ;)


Så, i helgen har vi myst massor hemma hos Jonathan. Började må mycket bättre i fredags och i lördags tyckte jag själv att jag var typ helt frisk. Tog det ändå ganska lugnt och gjorde lite kort och sådär. Har spenderat båda kvällarna hemma hos honom. Friidrott och tvspelskväll. Hah, och jag är ju riktigt lovande på det där med tvspel.

Har även haft äran att träffa hans farmor och farfar för första gången, eftersom de vanligtvis befinner sig på Gotland. Haha, gissa hur svårt det var för mig att fatta vad dom sa?! I alla fall farfar, farmor använde bara lite för krångliga ord för att jag skulle hänga med riktigt. hah.


Idag ska jag jobba igen, back on track liksom. Men nu är det bara tvååå veckor kvar! Sjukt härligt! Planerar div olika grejer. Ta oss till Gröna lund med syskonen, Liseberg med Philip och hans tjej. Möta upp Elli och Martin och dra iväg till västkusten och sedan är det bara det bästa kvar! Cypern! Jag längtar ihjäl mig. Ska bli så underbart, med underbaraste människan i hela världen! Som just nu är på jobbet och inte alls har kul eftersom han jobbar helt ensam med en massa papper. Tycker faktiskt synd om honom.


Nee, göra något vettigt av min tid.. Typ leta lägenhet eller något bra prisk på Dust it. Hah.

Jag älskar dig Jonte ;) Skriv när du läst klart :)

Ljuset i tunneln.

Magen börjar bli bättre! Woho!

Dock inte helt bra äänu, så jag slappar hemma hos min pojkvän idag medan han är iväg och drar in pengar åt oss :)
Det är ju inte överdrivet mycket kul som händer som jag kan berätta om. har precis suttit och snackar med svärföräldrarna om telefonförsäljare och haft mig. Mysigt! Så nu sitter jag och väntar på att något bra ska börja på tv, ni hör vilket spännande liv jag har!

Och igår fick jag höra av mina favoritkille att jag var ganska elak mot honom i början. Fan vad jag skäms. Speciellt eftersom han verkligen har ftt mig att må så fruktansvärt mycket bättre!
Aja, det var ingenting som han hakade upp sig på, och det är sånna här saker som gör att jag tycker om honom mer än allt annat!


Och! Min syster är en ca drygt 200 som kommit in på juristlinjen i Örebro med ca 2000 sökande!! Jag är så sjukt slolt!
Och jonte är en av 15 som kom in på sitt progran typ.

ni hör ju vilka människor jag omger mig med!!




Oduschad, osminkad och nyvaken.

Klockan är typ 13 och jag har gamnska nyligen vaknat. Tvingat mig att sitta en stund vid datorn och höra av mig till diverse olika hyresvärdar, så man kanske kan få något jävla lägenhet någon gång. Det är faktiskt riktigt jobbigt kan jag lova.

Annars kom min älskade pojkvän och räddade mig igår kväll tack och lov. Jag kände mig gaanska ensam där inne på mitt rum.
Så ikväll kommer han och hämtar mig och tar mig hem till honom, av någon anledning jag inte förstår dock.

Älskar att vakna med en full mobil av mysiga meddelanden och grejer. Idag när jag vaknade har Jeanette lämnat ett supergulligt telesvar eftersom jag inte vaknade av att hon ringde. Samtidigt som min älsklingspojke översatt I´m yours. Så sööt!

Men det är väl dags för mig att krypa tillbaka ner i sängen och ligga hela dagen och tycka synd om mig igen då.

Hej, jag är sjuk som vanligt.

Sitter hemma och rullar tummarna. Har väntat på att min 2 ½ men skulle bli klar hela morgonen. Är det ett liv..? Jag vette fan. Aja, i alla fall sjukskriven till på onsdag, så vi får se hur livet ter sig. Borde nog äta något snart, om inte magen ska bli helt uppochner igen. Behöver dock fixa sjukt mycket saker på datorn. Så jag lär ju bli sittandes en stund till i alla fall.
Och håller på att ringa runt till hyresvärdar. Det är fan inte lätt att hitta något just nu vill jag lova. Speciellt inte med mina poäng hos Öbo heller. Men men.

Lite jobbletande på gång med. Känns mer värt att jobba än att plugga en kurs halvfart och inte veta vad som händer näst. Så vi får see.

Men men, ring om ni vill ta över magontet :)

Att ha ont gör ont.

Sitter hemma hos Jonathan, han drog för typ en timme sen med killarna. Dom skulle spela paintball. Och i brist på energi nog för att cykla ända hem med min sjukt ond mage som höll mig vaken halva natten så ska min familj komma och hämta mig här, innan vi drar till kumla och fikar med farmor. Mysigt ni vet!

Annars blir det bio och mamma mia ikväll! Vi ska fira att den underbaraste människan på hela planeten har tagit sig in på universitetet för att förverkliga sitt livs dröm och bli Jurist!!! Grattis syster!! jag älskar dig så mycket!

Så jag är sjukt taggad trots min onda mage. Vem har tid att bry sig?

Är det så framtiden kommer se ut?

Jag kom inte in på mina utbildningar. Eller, jag kom in på en 15 poängskurs med genus i skolan. Så jag har ett vitt papper framför mig. Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Men jag ska försöka hitta ett bra jobb till att börja med. För K3 är inget alternativ kan jag lova!

Annars har min älskade pojkvän kommit in! Grattis älskling! Så vi blir kvar i Örebro i alla fall. Och allt jag vill just nu är att hitta en lägehet så vi kan börja leva tillsammans. Killen är nämligen en dröm att bo med. Han tar hand om mig så sjuk bra. Jag som alltid ska hålla på och vara sjuk. Jo, jag älskar det såklart.

Har även gjort kvar en fjärdedel av min tid på K3, så sjukt skönt! Jag och Jeanette räknar ned! haha, jävla kul har vi!

men nu ska jag gå upp till min älskling som ligger och tittar på friidrott. Jag vill titta på skräckfilmen!



Helt uppochner.

Jag vet inte när jag ska vakna på morgonen eller vara trött på kvällen. Att börja klockan 13 och sluta klockan 21 är det skummste jag varit med om. Ska man gå upp tidigt så man har samma dygnsrytm som alla andra`? Eller ska man sova lite längre så man faktiskt kan få ut något av de timmar man är vaken i ett sträck?

Har i alla fall kommit igång på canal digital. Det är ju inte kul kan jag lova! Men jag och Jeanutt räknar ned till semester! 18 dagar kvar! Tycker jag är rätt okej ändå.

Men nu ska jag göra min iordning för att träffa Elli på stan och slänga i mig något att äta innan jobbet. Får hoppas på en bra dag på jobbet i alla fall!

Heltid.

Haha, jag har från och med igår gått upp på heltid på K3. Aj aj aj, vilka fyra sega veckor jag har framför mig. Men det får man väl leva med? Jag har i alla fall bra med knasiga arbetskamrater som håller igång något.

I helgen blev det alltså Västerås och kolla på min älsklningskille när han höll på att skutta. Det gick åt helvete enligt honom själv, men jag tyckte han var både duktig och snygg..
Drog vidare hem till Elli senare och spelade singstar, så nu har puckot köpt ett ps2. Haha!

Söndagen spenderade vi helt avslappnade i sängen med tv titt innan vi fick för oss att åka till IKEA. Så vi åkte dit och hittade världens skönaske soffa!! Vill haaa!


Men nu måste jag duscha så jag hinner i tid till jobbet idag. Have a nice one!

Soliga fredag!

Nu ska jag strax ut på stan med Elli. Mådde skitdåligt på jobbet igår, usch! Och när jag kom hem till Jonte med. Men idag mår jag mycket bättre tack och lov! Så nu ska det lagas mat och grejer till ikväll! Hih!

Annars har jag inte så mycket kul på gång. Så då vet ni ;)



Det är ju roligast om man lägger upp fina bilder på sina vänner liksom.

Och btw!

Han stannar hemma!!

Fantstiska stunder

Jobbet igår gick skitbra! Jag sålde massor och vi fick svara på massa kluriga frågor som Ida tyckte var skitkul! Jag med! Haha! Förhoppningsvis så vinner jag en biocheck eller något idag, står mellan mig och Sofie. Oohhh!

Efter det träffade jag min älsklingspojke (fick såklart gå strax efter 8) och vi tog oss till ICA, köpte mörk choklad och tog oss till bion. Filmen vad faktiskt riktigt bra! Kollade ju på nya Narnia. Inte för att jag sett hela den gamla, men jag tror inte det gjorde så mkt, jag tror ju i alla fall att jag fattade allt, det är väl det som räknas..?

Efter det råkade han säga helt fel sak, fel person och fel tillfälle. Så kvällen slutade inte på bästa vis, om den nu ändå inte gjorde det. Jag tror vi lärde oss mycket om varandra. Och om det nu är möjligt så tycker jag nog ännu mer om honom idag om jag ska vara ärlig.


Nu sitter jag här i min ensamhet och njuter för fylla muggar! Jag orkar inte göra något alls. har så sjukt ont i magen och är helt seg i kroppen. Jag pallar inte att vara såhär.. Fuck liksom.. Men ska ändå träffa Simon lite senare, det ska bli riktigt mys!

Mot jobbet.

Ska strax dra iväg till jobbet. Blev en skön promenad, gick till trillingarna som inte var hemma, dock träffade jag på Allu och stod och snacka en stund. Tog mig hem till mobilen, Ch hade ringt, så jag mötte upp honom efter en snabbdusch så gick vi och fikade på Java. Myspys!

Nu hoppas vi på en bra dag på jobbet så jag slipper skynda järnet till bion.


Ha en bra kväll!

och..

om nu alla broschyrer är med, dom har alltså inte hunnit kolla ännu, så stannar han hemma med mig!!! yeeeees! :D

Jag mår bättre!

Hör och häpna!
Jag är inte redo att falla ihop så fort jag gör någonting idag! Riktig lycka kan jag lova! Därför tänker jag ta med min nya T10 och ge mig ut på en liten promenad i min mysiga ensamhet.

Sen ska jag till jobbet hade jag tänkt mig. Gick så sjukt dåligt igår, blev bara två sålda för mig. Suck. Men idag kör vi stenhååårt! Och efter jobbet ska jag och älsklingen förhoppningsvis hinna äta något snabbt innan vi ska gå på Narnia. Hah, nu har han tjatat så, vad kan man göra?

Sen på torsdag ska jag träffa min favoritSimon innan han drar iväg till Italien i X antal veckor..?

På fredag blir det antagligen parmys med Martin och Elli och på lördag beger vi oss till Västerås eftersom min gulleplutt ska tävla i friidrott. Äntligen ska jag få sitta och heja! Haha, trikåer!!!



Men nu ska jag skutta vidare medan jag är pigg! Hejdå!!

Segt

Jag orkar verkligen inte göra något.. Har dragit igång en tvätt och städat i köket. Tänkte jag skulle förbereda mat tills min älskling kommer hem, men jag orkar fan inte.. Har så sjukt ont i magen.

Men över till goda nyheter!
Jonathan kan antagligen jobba nästa vecka! Vilket innebär att han och jag kommer få mycket mer til tillsammans i sommar!!
Fast, jag vet att han även vill med sin familj på semester, så jag lugnar mig med att ta ut glädjen. Jag vill inte att han ska stanna hemma om det inte är vad han vill. Så tänker jag!


Nu ska jag slänga mig framför tvn och vara sådär äckligt dåsig ända tills Sandra kommer hit och eskorterar mig till jobbet.

Jobba Jonathan!

Nu går jag bara runt och håller tummarna för att Jonte ska kunna jobba i nästa vecka.. Annars kommer jag bli heeelt ensam. :( Och inte få träffa honom på två hela veckor. Skit.



Vi hoppas.


Sjukrumpan.

Jag håller på att bli sjuk igen..? Asså, jag går alltid runt och är "sjuk" i den mening att min kropp lägger av om något blir för jobbigt. T.ex trappor. Kan inte heller stå länge i duschen utan att vara på väg att svimma. Detta suger! Och ingen hittar något fel på mig.. Sämst.
Nu håller i alla fall min temp på att stiga, inte med så mycket men ändå så att den kommer fortsätta stiga. Jag orkar inte vara sjuk jämt! Nu när jag verkligen måste jobba. Om vi ska flytta ihop, åka utomlands och allt som vi vill. Shit pommes.

Var i alla fall en bra dag igår. Sålde skitbra på jobbet, fick ett samtal på rasten från en telefonförsäljade som ville att jag skulle lägga några kronor extra till action aid varje månad, fyyy vad han var nervös. Hah! Jag tog det i alla fall, han blev skitglad. Sen kom min älsklningspojke och hämtade mig och vi tog oss till min näst bästa älsklingspojke; Ch! Vi spelade tv-spel med trillingarna, eller, jag var med typ två gånger innan jag tyckte det var för tråkigt att förlora.
Kommer i alla fall sakna min underbaraste CH!! Gaah!

Sen åkte vi hem till Jonathan och åt och spelade hans nya skidspel.- Det var kul! Men jag var trött. Så vi sov ganska snart, vilket senare följdes av att vi försov oss, Philip var inte väntandes när vi kom dit och Jonte kom för sent till jobbet. Men det är väl skit man får ta kan jag tro. Haha!

Fy vad jag har tråkigt.. Var sjuk med mig?

RSS 2.0