Fredagsmys <3

Idag har jag haft fredagsmys hela dagen.

Började med att vakna bredvid världens mysigaste kille, mys!

Sen gick jag upp på stan och lunchade med världens finaste Lina och hennes underbara bebismage, mys!

Sen tog jag min myyysiga pojkvän med mig upp på stan eftersom Lina behövde jobba lite, mys!


Hittade faktiskt lite nyttiga saker på stan. Mina BHar har ju gått sönder på rullande band här hemma. Men det kan ha berott på att de både hade för liten kupa och aldeless för liten storlek.. Haha, kanske inte borde ha kvar samma BHar som jag hade i typ 1an på gymnasiet? Nya är i alla fall inköpta, så nu ser det ut som jag har världens jättetuttar :P haha.

Efter det gick jag och min mysiga sambo hem till den mysiga voven och den sovande (?) lillebrorn. Detta var ju då klockan 15... Haha, men han kom ju upp i alla fall!

Sen tog vi oss hem och jag somnade på soffan.. Jag blir trött både av att ha ont och av att använda en massa värktabletter.. Det är nämligen så att min jävla visdomstand är på väg upp.. Och det har spridit sig ända ned i halsen och gör ont som jag vet inte vad. Men på måndag har jag en liten tid bokad som jag ska utnyttja väl!


Haha, nu har det inte varit så mycket att skriva i skolan på ett tag, då blir det såhär :P Men till veckan ordnar det upp sig så ni får inte vänja er ;)


Kram!



Just det! Min finaste står just nu i köket och fixar värsta fina middagen till oss, men det blir nog en del plugg för honom idag eftersom han imon först ska ha tenta och sen åker han till Sälen för att åka Öppet spår på söndag. En del är tokiga va?

Downperiod

Downperiod men bara med bloggandet. En ny delkurs har dragit igång och jag är taggad som faaan!

Jag och Jonathan kollar på OS mest hela tiden, så det är kul.


Jaa, mer än så blire nog inte. Hade dock massa mys med min underbara mamma idag. Hon är värd att nämna en extra gång. Och det är även min fina pappa som bjuder på mat och grejer trots att han knappt verkar ha tid att duscha :P Jag älskar mina föräldrar! <3

halllåååååå

Fick 9 av 12 på tentan :) Sånt är kul!

Annars idag har jag och Harry varit ute på promenad med Annelie.. Eller hur det nu var.. Hon fick en massa jobbiga utbrott och sådär i början, men det gav med sig när vi satte på munkaveln :)

Ikväll ska jag hem till Simon och dricka lite vin, eller killarna ska "öla" vad det nu är för snusk :P Anton och henrik blir också med :) Typ år sen jag träffade Anton så detta blir skoooj!

Aja, nu jag ska hoppa på duschen!

Monday.

Idag äre MÅÅÅÅNDAG! Varken bra eller dåligt, eller joo, lite dåligt för jag måste verkligen dra igång med lite plugg. men det är ju kul det med!?

I lördags firade vi ju i alla fall Malins pojkvän Andreas som fyllde år, mycket trevligt! Skönt med värsta samlingslokalen som man kan vara i :P Så blev lite tvspel och tårta, sen fick några av oss för oss att gå ut, så vi drog till Frimis och dansade några timmar :) Var riktigt kul!

Igår mådde jag som jag förtjänade. Jonathan åkte Wadköpingsloppet och mådde nog som han förtjänade efter det med :P haha.
Det enda produktiva jag gjorde igår var att måla en av stolarna.. Ska nog dick göras i dagsljus för bästa resultat. Haha.




Och ibland blir vi lite knäppa i huvet ja...

Idag ska vi ta oss en sväng till Willys och inhandla lite nödvändigheter :) Blir ju bra det!

Jag. Är. Förkyld!

Usch för sånna här dagar! Jag har på riktigt använt upp mer än ÅTTA paket näsdukar idag! Jag har legat i soffan HELA dagen idag. Jag som inte klarar av att ligga i soffan en hel dag. Mitt mest ansträngande moment var att städa lite i köket och göra blodpudding till lunch som inte smakade ett skit om ni vill veta :p

Tack och lov har jag en helt underbar pojkvän som slängde ihop en aldeless underbar middag medan jag lyckades sova lite.. Starkt så jag kände smaken :) = KANON!

Kvällen har därmed även den spenderats, jovisst, i soffan! Dock blev det lite dåligt om plats eftersom Jonathan den jäveln tycker sig ha rätt till halva soffan.. Jaja, man får väl ge med sig.


Någonting som annars är väldigt kul är att Elli och Martin helt spontant hittade hit igårkväll när jag planerat lite mat och fika på kvällen :P Vilken tajming dom hade då :P haha. Men vi hade faktiskt riktigt jävla trevligt och det slutade med att dom stannade lite för länge. Inte för att natten tillbringades med sömn etfer att dom gått heller men (jag snorade så ingen får fantasier;)).

Så kan det ju vara.. Nu hoppas jag dock att jag blir massa frisk till imon så jag kan vara med på vinkväll med Malin och hennes pojkvän som fyller år :)


Kram på er !

Ny kula.

Haha, avslutade med världens deppigaste inlägg och sen en liten paus :P joo, det var väl lite halvtråkigt gjort av mig. Men men!

Nu har jag i alla fall hunnit med en helt fantastisk helg med svärfamiljen i Gillersklack, även om benhinnorna stoppade mig från utförsåkningen. Har även haft min äckliga grammatiktenta, så nu håller vi alla tummar vi har för att jag klarar skiten :P haha. Det låter väl bra va? ;)

Idag sitter jag dock hemma helt själv. Jonathan är i skolan och jag har gått och blivit jätteförkyld. Suck. Jag kan fan aldig vara frisk tror jag.. Aja, det var ju lite skit samma eftersom jag ändå inte kan göra något med mina onda ben :P

Ska i alla fall få hit en tjej som ska köpa våran fåtölj idag. Håller på att fixa iordning i köket och datarummet. Känns mycket bra kan jag lova!
Sen ikväll ska vi troligsvis åka och hämta hem ett piano, som ska stå i datarummet. Det blir faktiskt kul att få hem ett piano som Jonathan kan pilla på :) Inte lika kul med hans syntsak :P

Aja. Då vet ni ju :D

RSS 2.0