Snacka om stimm.

Såhär mycket har jag inte skrivit i bloggen på hur länge som helst, men det är väl kul? Och Marcus blir ju nöjd i alla fall :)

Nu har jag fått sovit ut, blev en väldigt lugn kväll igår med Talang, Berg flyttar in och lite tv-spel. Största ansträngningen var nog att haka på jonathan ner i tvättstugan för att hänga tvätt, och då tittade jag bara på, haha.

Idag tänkte jag försöka röra mig till stadsparken i alla fall. Mår ju bättre och där ska man bara sitta på en filt, så det lär ju fungera. Annars ska jag snart göra frukost och servera på balkongen eftersom jag lät min älskling sova lite extra när jag gick upp.

Och Mario vill visst med ut i solen <3

Tur jag har!

Nu när jag är sjuk är det sådan sjuk tur att jag har Jonathan. Inte nog med att han kommer hem och underhåller mig lite nu när jag tycker att det är sämst att ligga hemma och inte ha något att göra, utan han tvättar, städar och lagar världens godaste middag till mig, enligt önskemål. Snart ska vi även dra igång lite tv-spel, när han kommer upp från tvättstugan alltså.



Tänkte bara påpeka att jag tänkter vägra att vara sjuk imon när det är Yeah! 09 för jag vill ligga i stadsparken och lyssna på lokalband som jag aldrig hört talas om i väntan på något band jag gillar. Men jag har sovit tre timmar på dagen idag, så det är klart jag kommer vara frisk imon!

Fan oxå..

Vaknade under natten av att jag var så tjock i halsen så det bara sved. Trodde det var i drömmen och blev helt förvånad när jag vaknade och insåg att det inte var i sömnen. Grinig som fan stängde jag av alarmet ochskickade iväg en sjukanmälan. Funkar ju tyvärr inte att jobba med att prata i telefon när man inte kan prata.. Suck!

Sitter istället hemma framför MTV och bärbara med katterna ute på balkongen och tycker att det är riktigt jävligt att behöva vara borta idag när jag var så peppad på att det var fredag, kort dag och grejer.. Fan då helt enkelt.

Och världens jobbigaste katt (Mario) är ute på balkongen och pratar, inte om någonting speciellt eller för någon annans skull, jag tror bara han gillar sin egen röst. Och nyss gick jag och släppte ut Selma från sovrummet eftersom hon alltid ska in och gömma sig under sängen så fort hon får komma in. Skitkatt.

Jaja, inte så jävla glad till synes (eller läses), men jag får väl trösta mig med att det finns andra som har det värre, och snart kommer Jonathan hem, så kanske vi kan leka i alla fall..

Så oerhört trött!

Sitter och väntar på att Jonathan ska hinna laga klart pannkakorna innan jag somnar framför tvn.

Han har varit sjukt duktig och sprungit Grabbhalvan snabbt idag (typ nåra minuter ;) ) Och jag och sÅsa hejade på. (Fast sÅsa hejade lika mycket på Christer)

Ska också berätta att jag varit hos optikern idag och fått reda på att jag måste ha terminalglasögon (?) när jag läser och sitter framför datorn eftersom jag får så himla ont i huvet. Skitbra var också att jobbet stod för kostnaden för undersökningen, glas och en del av bågarna så jag behövde bara betala pyttelite för mina nya fina båga :)


Nu blev pannkakorna klara. Han är underbar!


Regnigt och Kallt.

Jag tänkte jag skulle ta på mig lite somriga kläder idag iom att det varit så himla bra väder nu ett par dagar. Dock blev det lite kallt nu när fötterna är blöta och värmen på jobbet inte riktigt är skyhög.

Sitter på jobbet och pratar med en massa knäppa människor. Nu sitter jag dock i kö, så jag hinner skriva. ;) Väntar just nu på att det ska bli lunch, då ska jag äta min goda kyckling som Jonathan lagade igår, världens duktis.


Vad gör man när katten försöker äta upp tidningen innan man hinner läsa den på morgonen?

Filåt.

Nu blev det bilder på facebook istället. Gick ju aningen snabbare.. Men kolla in där!

Nu blir det dokumentär och kyckling med bulgur och avokadosallad. MUMS!

Ett år har redan gått..

sen vi gick på bal.. Helt sjukt ju! Man kan inte fatta riktigt hur snabbt det gått, trots att vi hunnit göra så mycket..

Men idag var det istället för vi som fick gå på bal, Saras tur att stråla :) Hon gick med sin fina Pontus som jag bara träffat en gång tidigare, men oj vad fina dom var ihop!

Nu tänkte jag visa lite bilder¨på dom och sen kommer lite busbilder från Sälen :)






Det är lördag idag.

Idag har blivit en riktigt jobbig dag.

Eller.. vi börjar från början som vanligt..

Har ju som sagt haft problem med de två katterna som vi skulle vara lite barnvakt åt i typ 2 månader. Dock har inte ägarna lagt någon vikt vid detta vilket stört mig och Jonathan ganska ordentligt. Vi har inte fått någon finansiell ersättning, fått tjata oss till att de ska stå för mat och kattsand till alla katterna som någon ersättning istället, vilket skulle bli ganska överkomligt för dom då hans pappa jobbar med veterinärer. Men, ingen hjälp med den agressiva katten som vi låst in i datarummet iom att hon är elak mot våra katter som verkligen blir ledsna plus att hon bitit Jonathan 2 ggr.
Känns inte som att jag har någon större lust att bo hemma själv med fyra katter (två kattlådor, två olika matsorter, bråk och stök eller en stängd dörr in till datarummet) i en hel månad. I alla fall inte om man inte ens är tacksam för det..
Så imorgon klockan 15 kommer dom och hämtar katterna. Känns som lite onödigt tjaffs bara.



Annars har min älskade mamma varit här idag och myst med katterna :)

Och nu vann Norge, oj oj vilken lycka :P

Uppdatering på kattfronten.

Vi har sen senast stängt in katterna i datarummet igen och där har de varit sen dess. Men igår fick jag nog och öppnade. Orkar verkligen inte ha stängt till datarummet, har ju flyttat till en stor lägenhet äntligen men den känns ju superliten när det är stängt överallt.


Världens finaste kisse 1 <3






















Och världens finaste kisse 2 <3 (hon gör sig dock inte lika bra på bild..)

Så nu sitter min kära sambo med Sukki och försöker få henne att tagga ner lite eftersom hon morrar åt allt och alla och dessutom bits om man råkar göra något hon inte gillar. Känns som att hela grejen slog lite slint när varken Philip eller Magda kommer för att hälpa till med katterna, samtidigt som de berättar att de inte kan stå för "hur mycket kattmat och kattsand som helst" då vi inte tycker att det är mer än rätt att vi både ska få ekonomisk vinning och slippa ha katterna i olika rum för att slippa blandad kost (eftersom det är vida känt att katter blir dåliga i magen av byte av mat). Så nu måste vi ta tag i det hela och bestämma vad som ska göras. Hur som så kan vi ju inte ha katterna längre än 1 Juli, för att....


VI HAR FÅTT JOBB PÅ GOTLAND!

Så i Juli åker jag ner och jobbar på semestern och tar lite extra i Augusti medan Jonathan åker ner redan i Juni. Så detta innebär alltså att jag kommer bo själv (med lite Sara ;) ) hela Juni. Hur jag nu ska klara det.
men det kommer bli en helt underbar sommar på Gotland med Jonathans familj och allt :)


Och ikväll drar vi till mamma. Pusshejs!

Katthem.

Jo, nog är det mer ett katthem än en människohem idag. Nu bor det ju faktiskt så mycket som fyra katter hos oss. Bäst att vi drar det från början.

Magda har tidigare bott med sin mamma ända tills hennes mamma hittade en ny karl och flyttade ihop med honom på landet. Då var mamman human nog att fixa en egen lägenhet till Magda som fortfarande går på gymnasiet, inne i stan. Tyvärr är den nya karln inte en helyllekille och hotar Magda. Det blir en konflikt och nya karln övertygar Magdas mamma om att hon inte ska betala för Magdas "partynäste". Lägenheten sägs upp och Magda och hennes fyra katter står utan hem. Nu har ju magda Philip som hon kan bo hos, dock är Philips mamma allergisk och dom kan inte ha katterna där. Så vi erbjuder oss att ta två katter, dom två syskonen.


Så i lördags kom dom hem till oss. Stämmningen har sen dess varit minst sagd fientlig. Så nu är de nya kissarna instängda i datarummet medan våra egna små bejbisar får springa fritt. Är väl meningen att vi ska försöka tvinga dom att ineragera med varandra typ imorgon eller så. Lite läskigt bara att de nya kissarna även är agressiva mot oss, då blir det ju lätt så att våra är dom som kommer i kläm..

Men nu är det frid och fröjd. Min lilla Korvbebis har gått runt och skrikigt hela morgonen men jag fattade till sist att han ville ut på balkongen så nu är de båda ute och myser i solskenet.




HAN ÄLSKAR MIG!

Söndag.

Tog oss upp tidigt (?), och åkte till Ikea för att fynda en sängstomme. Hittade en i ek för jättebilligt i fyndhörnan, så nöjda så :)

Pakcade in oss i bilen, var knappt att jag kom med hem kan jag lova, trååångt! Tog oss även förbi fam Lundberg och provade Arvids nya studsmatta lite med :) Och Clara gjorde bara rumphopp :p Skruttan.

Sen kom vi hem och skulle sätta ihop sängen men det fanns inte med någon mittenstomme, så jävla illa att dom inte lägger till det. Skitskumt. Men nu har i alla fall jag badat lillkorven medan Jonathan tog ytterligare en tur till IKEA. Suck.


Skoskav, eller.. tåskav?

Har varit full rulle idag kan man påstå. Blev Askersund för att köpa glass med hela gänget. Sen hann vi nätt och jämnt in till stan igen innan vi skulle va hos Elli och Martin och äta musslor. Spännande :P Fick även träffa Sandra för första gången på skitlänge :) Skoj!

Jag och min älsk tog sedan en promenad hem från deras nya lya eftersom det är för nära för att åka buss ;)
Men det var riktigt mysigt i mörkret.

Alltid han och jag :) <3


Ännu en lördag!

Igår kändes som lördag, och idag är det lördag! Helt underbart :D

Vi vaknade vid 9 tiden för att ta oss till Kumla och Stellas som öppnade idag, scrapbookingbutik för alla oinsatta. Kom hem 620 :- fattigare men hur glad som helst. Suttit och scrappat en stund nu på förmiddagen (?). Men snart ska vi ge oss iväg, ska åka med mamma, marcus och Annelie till Askersund eller något och äta glass :) Lite utflykt i sommarvärmen. underbart!

Ikväll är det dock hem till Elli och Martin som gäller i deras nya lägenhet på Hertig Karls Allé, nu blir det ännu närmre.

Men nu ringde telefonen. Dags att gå!


Valborg.

Tänkte dra igång lite uppdateringar här igen. Ska ge det ett försök i alla fall så får vi se hur pass kul jag tycker att det är.

Igår var det i alla fall valborg, blev ingen brasa för oss men nog hade vi trevligt ändå!

Började med jobb till klockan tolv eftersom vi hade varit så sjukt bra i veckan och krossat våra resultat så vi fick 4 timmars betald ledighet. Åkte då ut med min älsk till marieberg och letade sjysst hönsnät som vi satte upp på balkongen. Så nu kan vi ha balkongdörren öppen och kissarna kan springa som dom vill :) Det känns kanonbra och dom är jätteglada!

Sen vid 19 tiden kom Erik, Elli och martin. Vi drog igång grillen utanför och jag fixade potatisgratäng och sallad osv och det blev en skitgod middag! Tillsammans med ex antal glas vin :) Trots detta känner jag inte av det ett dugg idag.

Idag vaknade vi vid 11 och Erik åkte. Sen kom mamma pappa och Marcus. Pappa kollade tv, Marcus och jonte spelade Magic och mamma och jag mös på balkongen :) Mycket mys!


Ikväll blir det hem till mamma och pappa och äta och sen ska vi hem till Elli och Martins nya lya som de flyttat in i idag och kolla läget :)





RSS 2.0