Nästa kurs.

Har surfat omkring lite på studentforum idag. Där kan man kolla lite olika grejer om sin utbildning. Hittade mitt schema inför nästa kurs, samt litteraturlista. Jag kan ju säga att jag kommer döööö! Lektioner typ varje dag och miljoner böcker att läsa. Men sista delkursen blir nog värst i läsväg. En del kurslitteratur samt skönlitteratur och ungdomslitteratur. Blir nog sammanlagt ca 30 böcker, bland annat en Harry Potter bok, en Kitty bok, lite olika trevliga böcker helt enkelt.

Aja, vi får börja träna på att läsa helt enkelt.. Skitkul! Haha.

Annars idag har lillebror fyllt 16 år. Av oss och Mapa fick han ett Xbox (arcade! jag har koll!), och så samlade Jonathan ihop lite kul spel till honom också som han fick :) Så nöjd var han nog! hihi.


Men iom att vi gick och la oss sent, Selma lekte apa mitt i natten och klockan stod på aldeless för tidigt så gick vi hem och sov igen när lilleplutt gick till skolan.

Blev väckta av mamma, sis och Harry vid halv 11 då dom kom och mös med frukost! Blev även en film och lite fika innan dom drog sig hemåt igen, mysigt! Var dock så trött när dom gick att jag sov en stund till istället för att plugga med Erika, men nu vill jag faktiskt bara bli frisk! Så måste man få göra så!


Imon kör vi istället lite plugg innan vi ska opponera på varandras arbeten, det blir bra det!
Sen taggar vi hemtentan på torsdag som jag blir värd för. Handla hem massa godis och mat. Haha!
Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0