Äh, orka!

Sitter framför TVn, har tusen saker som måste göras och det känns som att luften helt gått ur mig. Jag hatar verkligen när man har den hopplösa känslan..

Jonathan har haft tenta nu på morgonen, vilket för honom innebär att man sitter uppe hela natten och pluggar, så han lär väl vakna om en två tre timmar som tidigast. Kul för mig! Sen ska vi hjälpa Lina och olle att flytta, och eventuellt lite vin hemma hos dom ikväll. Dock känner jag mig inge taggad alls på det.

Innan det så står maten kvar från middagen igår som behöver tas omhand, det står disk från i måndags på köksbordet som min sambo samlat på som behöver diskas. Det är 20% rabatt på djuraffären här på stan, där jag tänkte passa på att köpa kattsand, tror dock inte jag orkar bära en massa kattsand själv över hela stan.. Golvet som inte blev färdigdammsuget igår behöver sugas klart, mitt hår är smutsigt och behöver sig en liten tvätt. Och mitt i allt detta så har jag deadline på konflikthanteringen på söndag och jag har knappt börjat... suck suck suck.

Kanske ska börja med att äta frulle i alla fall?

Vilket härligt sprudlande inlägg! Är nog vädret som spökar med mig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0